NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
229
33
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hataztan a mezony nagy reszet igy is utom 😀en pl nem dobalozok csak ugy 5 eves szerzodesekkel nincs is 10 millas dead capem 😀FakeJó játékosod se sok 😛Rajna
több mint 12 éve
en pl nem dobalozok csak ugy 5 eves szerzodesekkel nincs is 10 millas dead capem 😀FakeJó játékosod se sok 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azert lehetetlen mert itt nem a zsebedet nyomja a szarul elkoltott penz csak nagyobb lesz a cut rubrikaban a szamJelenleg ugyanis szinte lehetetlen 1-2 évre szerződtetni bárkit is.. és ez speciel eléggé irrealisztikus.Igorezt mondjuk már elég régóta mondogatták elég sokanjjncaa
azt meg mindenki leszarja. en pl nem dobalozok csak ugy 5 eves szerzodesekkel nincs is 10 millas dead capem 😀
edit : tessek 😀 bedobok egy normal 3 eves szerzodest es csak azzal ramemelnek h rabasszak az 5 evest 😀 oriasi 😂
több mint 12 éve
Kevésbé nagy neveket simán lehet 1-2-3 évre igazolni. 1-esből és 2-esből is van 1-1 asszem most is, meg hát csomó 3 éves. Jobb embereknél persze nem, de hát az meg érthető, hisz IRL meg 7 éveseket is nyomatnak, meg ugye pont Manning is aláírt 5 évre, mikor 36 vagy hány éves.fetomy1-2 évre nem. Vagy vetmin környékén 3 évre viszel el valakit, vagy 5 évre. Ez az esetek 90+%-a.. ha nem több.
Manning meg épp egy elég érdekes kivétel minimum 3 szempontból(QB, HOF, Denver-szitu), sztem őt ne használjuk tipikus példaként.
JJ: ezt én már 2, de lehet 3 éve hajtogattam pl 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Kevésbé nagy neveket simán lehet 1-2-3 évre igazolni. 1-esből és 2-esből is van 1-1 asszem most is, meg hát csomó 3 éves. Jobb embereknél persze nem, de hát az meg érthető, hisz IRL meg 7 éveseket is nyomatnak, meg ugye pont Manning is aláírt 5 évre, mikor 36 vagy hány éves.
több mint 12 éve
Jelenleg ugyanis szinte lehetetlen 1-2 évre szerződtetni bárkit is.. és ez speciel eléggé irrealisztikus.Igorezt mondjuk már elég régóta mondogatták elég sokan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Amúgy nem támogatom azt, hogy ötévest 20% mellett lehessen csak cutolni 😛 Jó persze úgyis megoldanám, hogy csak egy évben szopjak vele, de azt sem kéneWyattPedig szerintem ezt muszáj lenne behozni.. mert így csak mindenki betáraz 5 évre olcsóért a 1) fringe játékosokból 2) a veteránokból, akik talán nyugdíjba mennek, talán nem.
Én is csináltam persze.. anno még 800-900k-n is (lásd Jóvan Belcher pl.), de az 1.2-re emelés se igazán hozta meg a kívánt hatást.
Ezért lett volna jobb az NPV-s módszer, ami mellett annyit kardoskodtam... 😀 akkor pl. egy 32 éves játékosnál, ha backloaded szeződést kap, akkor azt rögtön elveti, mert érzi hogy ez nem annyira kóser mint mondjuk egy magasabb összegű de csak 2 éves kontrakt.
Jelenleg ugyanis szinte lehetetlen 1-2 évre szerződtetni bárkit is.. és ez speciel eléggé irrealisztikus.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nekem ez a szabálymódosítás teljesen kiesett, amikor átnéztem, akkor meg átsiklottam felette, ettől még hülye változtatás
több mint 12 éve
A szabálykönyvben 1.2-vel volt benne... ha két különböző szám volt, az nem a userek hibája. Ne idézgessük most az 1,200,001-es számot inkább, plíz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mindenki csalt, kezdjuk ujra a full piacot? 😛Steznem csaltatok csak keptelenek vagytok felfogni egy bovitett mondatot. nagy kulonbseg 😛
több mint 12 éve
Mindenki csalt, kezdjuk ujra a full piacot? 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Amúgy nem támogatom azt, hogy ötévest 20% mellett lehessen csak cutolni 😛 Jó persze úgyis megoldanám, hogy csak egy évben szopjak vele, de azt sem kéne
több mint 12 éve
Azon játékosok, akik kevesebb, mint $ 1.200.001 éves átlagú ajánlatot kapnak, maximum 3 éves szerződést írhatnak alá.Valóban én tudtam jól 😛 Egyébként én pont szóltam Dömének 1-2 napja valami ajánlata miatt 😀 Nyilván lényegtelen különbség egyébként csak gondoltam épp ezért akkor már inkább betartom 😛
több mint 12 éve
Jövőre ezt is kell úgyis emelni mondjuk 1.5-ig, ha nem feljebb mert az 1.2 is elég alacsonka.. 😊jah, hát akkor jóvan, legközelebb akkor már tudom 😊fetomyszerintem is neked van igazad (legalábbis a frissített szabálykönyv alapján) de csak te tartottad be és senki nem szólt a többieknek, szal idén ez (is) felejtőskristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jah, hát akkor jóvan, legközelebb akkor már tudom 😊fetomyszerintem is neked van igazad (legalábbis a frissített szabálykönyv alapján) de csak te tartottad be és senki nem szólt a többieknek, szal idén ez (is) felejtős
több mint 12 éve
jah, hát akkor jóvan, legközelebb akkor már tudom 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Szerintem semmi ilyen nem lett végül, és 10 százalék a bünti ebben az esetben, volt is már pár ilyen szerződés ennél az FA-nél isNem arról volt szó, hogy 1.2 milla még nem lehet 5 év, mert ott még 10% a penalty vagy mi?fetomynem az emelés miatt adtam 1.21-et, hanem az 5 éves contract miatt 😊fetomyUgyanaz él, 1.2 millával már megy az öt évWyatt
több mint 12 éve
Nem arról volt szó, hogy 1.2 milla még nem lehet 5 év, mert ott még 10% a penalty vagy mi?nem az emelés miatt adtam 1.21-et, hanem az 5 éves contract miatt 😊fetomyUgyanaz él, 1.2 millával már megy az öt évWyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
nem az emelés miatt adtam 1.21-et, hanem az 5 éves contract miatt 😊fetomyUgyanaz él, 1.2 millával már megy az öt év
több mint 12 éve
nem az emelés miatt adtam 1.21-et, hanem az 5 éves contract miatt 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Köszönet fetomásnak az összegyűjtésért, cserébe megsúgom neki, hogy 1.2 millánál is 300at kell emelni, szal nem kell 1.21 millát ajánlani
több mint 12 éve
Vannak olyan emocionális dolgok amiket nehéz megjelenítenünk.Ezt nem lehet objektivizálni, pont ez a Rózi bizottság egyik feladata, hogy az ilyet is "belerakja" az árakba, és ne csak Borast/Rosenhaust játszanak.. amúgy sztem nagyjából általában eltalálják a dolgot, az átlagolásnak köszönhetően.. mégha nem is gondolnak bele az ilyenekbe 😛
Ilyen pl a klubhűség, hisz ebből nincs adott mennyiségű mindenkire érvényesíthető.
Lehet egy Ray Lewis mindig discountot ad, vagy egy Zach Thomas sosem ment volna a Phinsen kívül máshova, míg egy V-Jax csak a nagyobb bidelőt keresi, azt aki többet tol a zsebébe. Ki lehet rá találni szabályt, de az valószínűsíthető hogy az szubjektív lesz, vagy oda is egy bizottság kell, ami szintén nem teljesen objektív.Delonso_
több mint 12 éve
Dánke sün, javítás megtörtént 😊
több mint 12 éve
szaba
10 555
Fetomy: David Burton 685k / 3év: Chiefs 0:00 - sztem ez ugyanaz a David Bruton, akire már ment emelés, szal ezt lehet törölni.