GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
sok ez a 3 napos licit határidő, kibaszott beteg árak lesznek 😀2 nap szvsz simán elég lenne, még akkor is elmebeteg árak születnek
több mint 13 éve
Amíg nem halt be az nfl.hu-s szerver, addig a madcatben vissza lehetett követni, de most csak a tavaly nálunk nem játszókat lehet biztosan kiszűrni, úgyhogy ez nem a legkönnyebbSzerintem kb a félmezőny vetmines licitjei hibásak akkor...adam8Pedig egyébként sztem teljesen egyértelmű, hogy a 2012-es szezonra vonatkozó vetmin az arra vonatkozik, ahányadik szezonjában lesz 2012-ben. 😛 De hihetetlen,hogy ezen a témakörön minden egyes évben végigmegyünk..
Azt meg megértem, hogy nem IRL számít, de azt hogy ellenőrzöd, hogy itt valaki mennyit játszott?fetomy

több mint 13 éve
Fetomy!Most magamnak leszek az ellensége, de: Jerryre már volt licit előttem a Skinstől, benne is van lentebb a trackerben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Szerintem kb a félmezőny vetmines licitjei hibásak akkor...adam8Pedig egyébként sztem teljesen egyértelmű, hogy a 2012-es szezonra vonatkozó vetmin az arra vonatkozik, ahányadik szezonjában lesz 2012-ben. 😛 De hihetetlen,hogy ezen a témakörön minden egyes évben végigmegyünk..
Azt meg megértem, hogy nem IRL számít, de azt hogy ellenőrzöd, hogy itt valaki mennyit játszott?
több mint 13 éve
Szerintem kb a félmezőny vetmines licitjei hibásak akkor...este beírom majd az excelbe az OL szerződéseketHöriIgazán nem akarok köcsög spicli lenni, de Adam8 hibás licitjeivel mi lesz? 😀 Átírod a már beírt szerződéseket megfelelőre?Rataxes
több mint 13 éve
este beírom majd az excelbe az OL szerződéseketHöriKimaradt a legutóbbi frissítésnél h claimeltem McMichaelt a waiverről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
este beírom majd az excelbe az OL szerződéseketHöriIgazán nem akarok köcsög spicli lenni, de Adam8 hibás licitjeivel mi lesz? 😀 Átírod a már beírt szerződéseket megfelelőre?
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Szegecs mit emelget a nevemben 😀Gabo meg kap 3 darab 3. kört majd kompenzációként 😀

több mint 13 éve
basszátok meg, Rubin már nem ér meg nekem 6 millátAhhoz megy, akinek nagyobb a pénztárcája.
kár érte
csak ne szabához menjen már 😀Stez
több mint 13 éve
basszátok meg, Rubin már nem ér meg nekem 6 millátkár érte
csak ne szabához menjen már 😀
több mint 13 éve
ezaz bazeg, fizessétek csak túl Loftont 😛
több mint 13 éve
gabo 😀
több mint 13 éve
Jaja, csak az, majd küldesz rá később/holnap újra 😉
több mint 13 éve
csak az
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A Johonson licited nem jó, 300k-t kell emelni milla fölött, te csak 2-t nyomtál, ráadásul évből is visszavettél, szóval totál messze vagy a jó megoldástól 😀jabaz azt eszrevettem. igy csak az ervenytelen v az egesz ?
hopsz, kösz nem láttam 😊fetomy
több mint 13 éve
A Johonson licited nem jó, 300k-t kell emelni milla fölött, te csak 2-t nyomtál, ráadásul évből is visszavettél, szóval totál messze vagy a jó megoldástól 😀hopsz, kösz nem láttam 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fognak erre meg ugyis visszapattogni 😀 alig varom 😀btw pmedet nezed ?
több mint 13 éve
lol fék kiengedte magát és irány a csillagos ég 😂
több mint 13 éve
Braxa nem akarja, hogy jól járjakWyattHát igen, a kedves GM társak mindig nagyon rendesek, és véletlenül sem hagyják, hogy akár 1 játékos is enyhén legyen csak túlfizetve 😀 Csoda, hogy legalább backupot lehet 5 milla alatt szerválni.
több mint 13 éve
Sokkal több értelme van így ajánlania, én is magamra emeltem EdelmannélWyattTisztában vagyok vele, csak mókázok... Ott a szmájli, látod? 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Sokkal több értelme van így ajánlania, én is magamra emeltem EdelmannélÉrtem én, licitversenyt folytatsz saját magaddal 😊 Szerintem emelj vissza 5 milláig, hátha ott már nem emelsz újat 😀RataxesAhhoz képest hogy Ő másolta be őket a hivatalos közlemények topicba, hogy mindenkinek szem előtt legyen ... 😊Rataxesvágjátok hogy ugyanarra a játékosra tolhatok 15 percen belül 😊eaglesmcnabb