NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
392
52
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem lehet normális keretek között játszani, miért jó ilyen "kiskapukat" keresgetni egy játékban, de ti tudjátok. Biztos csak azért ilyen szar, mert eleinte valahogy ez nem volt jelen, csak mióta a fél GM gárda kicserélődött, és nem szoktam/tunk hozzá az ilyenhez. Na pont az ilyenek miatt írtam 1-2 napja JJnek, hogy miért nem jó, ha a "régi" arcok itt hagyják a játékot.
több mint 12 éve
Dehogynem ha azt mondjuk hogy fél évig nem vághatja ki csak büntivel akkor fogadjunk hogy hirtelen nem mindig 5 embert kapna le waiverről ?nem oszt, nem szorozitt olyan játékosokról van szó, akik senki másnak nem kellenekIgaz. Az ilyen GM-ek viszont ezek szerint számítanak ezekre a játékosokra, nekik kellenek, tehát nem gond nekik, ha mondjuk csak 50%-os büntiért vághatják ki másnap 😉fetomy
az ilyenek ne válogassanakSzegecs
legfeljebb a végső keretszűkítéskor lesznek kivágva, nem 1 hét múlvaSzegecs
több mint 12 éve
nem oszt, nem szorozitt olyan játékosokról van szó, akik senki másnak nem kellenekIgaz. Az ilyen GM-ek viszont ezek szerint számítanak ezekre a játékosokra, nekik kellenek, tehát nem gond nekik, ha mondjuk csak 50%-os büntiért vághatják ki másnap 😉fetomy
legfeljebb a végső keretszűkítéskor lesznek kivágva, nem 1 hét múlva
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
itt olyan játékosokról van szó, akik senki másnak nem kellenekIgaz. Az ilyen GM-ek viszont ezek szerint számítanak ezekre a játékosokra, nekik kellenek, tehát nem gond nekik, ha mondjuk csak 50%-os büntiért vághatják ki másnap 😉
több mint 12 éve
Bocs skacok, itt van Landry, aki már akkora bivaly, hogy edzésen egy hét alatt IR-re küldi a fél játékosállományt, főleg a CB-S-eket, mert fél, hogy valai kiszorítja a kezdőből.Meg kellett lépnem ezt a tegnap hajnalit. 😕
Most lemondanék, de akkor búcsút inthetnék BŐRFIKT-nek. :,(
több mint 12 éve
itt olyan játékosokról van szó, akik senki másnak nem kellenekaz ilyenek ne válogassanak
több mint 12 éve
Hogyan? Meg lesz mondva h posztonként max hány játékosra licitálhatsz?empty taxiMondjuk lesz egy FA bizottság, aki az ilyen ajánlgatóknak a játékosok képviselőjeként bejelenti, hogy "Bocs, de olyan csapathoz nem megyek, aki másnap kidob".
Amúgy nem, mondjuk pl. FA-ról vetminért hozott ember pl. az adott FA kör végéig vagy mondjuk 1 hónapig csak 50%-os capbüntivel dobhatja ki.
A 80 fős roster pedig nem úgy szokott kialakulni, hogy leigazolunk 15 veterán safetyt. Szerintetek IRL ha egy safety meghallja, hogy vele együtt 8 másik safety is megy a meglévő 5 mellé a rosterre, akkor aláír? Másrészt pedig szerintem legalábbis a 80 fős roster az inkább a draft utáni csapatonkénti 25 UDFA miatt van, amiből valóban kiraknak 20-at a végéig.
több mint 12 éve
Egyszerűbb ha leszerződteted nem waivelheted x-ideig vagy ha nagyon muszáj akkor valami büntivel.Hogyan? Meg lesz mondva h posztonként max hány játékosra licitálhatsz?empty taxiNem.szabaEzt jövőre le kell szabályozni.somoskovig
Visi neked honnan lesz caphelyed ? 😀
több mint 12 éve
Azért vannak árak, Branch, Hall, Goldson....
több mint 12 éve
szaba
10 555
Nem egészen, de mondjuk egyszerre nem biztos, hogy 15 nevet be kell dobni.Hogyan? Meg lesz mondva h posztonként max hány játékosra licitálhatsz?empty taxiNem.szabaEzt jövőre le kell szabályozni.somoskovig
több mint 12 éve
Hogyan? Meg lesz mondva h posztonként max hány játékosra licitálhatsz?Ezt jövőre le kell szabályozni.somoskovigAmúgy ez a bebaszok mindenkire minimumot és majd waivelem ha nem kell taktika csak engem zavar ?TocaNem.szaba
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba
10 555
Az 1/5-t olyan áron, mint te. 😀Mit szeretnél?Szegecsmiért kellene?Nem. Hanem azon, hogy ez teljesen irreális.szaba
most komolyan 100k-n sír a nép? 😐Szegecs
több mint 12 éve
Igen.Meg én mondjuk azért is, mert szeretem, ha minél jobban hasonlítunk IRL-re és viszonylag ritkán látni olyan híreket, hogy
Bears signed Jason Allen, Josh Gordy, Marcus Sherels, Will Allen, Dante Hughes, Keenan Lewis, Antwaun Molden, Nolan Carroll, Donald Strickland, Ron Bartell, Antoine Winfield, Ronde Barber, Quentin Jammer, Bryant McFadden, Brandon Browner, Cary Williams and the next day waived Jason Allen, Josh Gordy, Marcus Sherels, Will Allen, Dante Hughes, Keenan Lewis, Antwaun Molden, Nolan Carroll, Donald Strickland, Ron Bartell, Antoine Winfield, Ronde Barber, Quentin Jammer, Bryant McFadden
több mint 12 éve
Mit szeretnél, minden egyes játékossal külön tárgyalni?Nem. Hanem azon, hogy ez teljesen irreális.szabaEzt jövőre le kell szabályozni.somoskovigmiért kellene?
Úgy licitálni, mint egy árverésen nem irreális?
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
De miért? IRL is 80 fős a keret az offszezon alatt, ha annyira kellenek ezek a "klasszisok" 100k emelés nem nagy ár.
több mint 12 éve
szaba
10 555
Nem. Hanem azon, hogy ez teljesen irreális.miért kellene?Nem.szabaEzt jövőre le kell szabályozni.somoskovig
több mint 12 éve
Tudom hogy szabályos, de örülnék ha nem lenne az ennyi 😀 Ha többen gondolják,hogy maradjon akkor lehet csak felvetettem 😊Amúgy ez a bebaszok mindenkire minimumot és majd waivelem ha nem kell taktika csak engem zavar ?TocaNem, hiszen minden körnél lemegy ez a téma, és mindig az a vége, hogy irreális és paraszt dolog de nem szabálytalan úgyhogy nem gond.fetomy
több mint 12 éve
miért kellene?Ezt jövőre le kell szabályozni.somoskovigAmúgy ez a bebaszok mindenkire minimumot és majd waivelem ha nem kell taktika csak engem zavar ?TocaNem.szaba
most komolyan 100k-n sír a nép? 😐
több mint 12 éve
Ezt jövőre le kell szabályozni.Amúgy ez a bebaszok mindenkire minimumot és majd waivelem ha nem kell taktika csak engem zavar ?TocaNem.szaba
több mint 12 éve
Amúgy ez a bebaszok mindenkire minimumot és majd waivelem ha nem kell taktika csak engem zavar ?TocaNem, hiszen minden körnél lemegy ez a téma, és mindig az a vége, hogy irreális és paraszt dolog de nem szabálytalan úgyhogy nem gond.
több mint 12 éve
szaba
10 555
Bob Sanders is megtette.bázz somos. achilles szakadás után ?gabtsiha szar lesz, visszavonul.somoskovig
több mint 12 éve
bázz somos. achilles szakadás után ?gabtsiA 6.800.000$ és a 7.300.000$ között nem látok nagyságrendi különbséget. Ha felépül, jó lesz, ha szar lesz, visszavonul.
több mint 12 éve
szaba
10 555
Amúgy ez a bebaszok mindenkire minimumot és majd waivelem ha nem kell taktika csak engem zavar ?TocaNem.