NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
420
54
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Amúgy ez a bebaszok mindenkire minimumot és majd waivelem ha nem kell taktika csak engem zavar ?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Csalik a disznajaOkay, te pedig vödörnek 1.8-at kell adj minima.Delonso_Inkább kivettem 😊adam8
több mint 12 éve
Hülye vagy te, Vödör még 6 milláért is gigasztíl (😒)'Okay, te pedig vödörnek 1.8-at kell adj minima.Delonso_Inkább kivettem 😊adam8
több mint 12 éve
jézus, hall én meg gondolkodtam az 5-ön.. 😀fetomyha így haladunk, lassan többet keres, mint Rodgers... 😂
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Okay, te pedig vödörnek 1.8-at kell adj minima.Delonso_Inkább kivettem 😊
több mint 12 éve
jézus, hall én meg gondolkodtam az 5-ön.. 😀
több mint 12 éve
bázz somos. achilles szakadás után ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Okay, te pedig vödörnek 1.8-at kell adj minima.Delonso_Adjon neki legalább 4 milliót
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Sorry del, de wyatt baszta el. 😊 Mondjuk ha arra figyelt, hogy 2 mp alatt beírja, igazán megtehette volna, hogy fél perccel később kiveszi azt,akinél beelőzték, de hát evvan, majd reggel hasri csinál listát aztán jó lesz 😊fetomyWyatt tegnap este eléggé elhajlott, szal legyen elég, hogy aránylag tisztességesen írt, mindjárt kiszedem, ami nem jó
több mint 12 éve
Okay, te pedig vödörnek 1.8-at kell adj minima.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Delonso, nem adhatsz Mitchellnek 4 évet 850 000-rel, csak 1,2 milla fölött lehet 3 évesnél hosszabbat adni.
több mint 12 éve
Visi Goldsonon a minimum emeles 500 kTocaKösz! Még korán van 😀
több mint 12 éve
Visi Goldsonon a minimum emeles 500 k
több mint 12 éve
A Broncos 0.21-es licitjéig volt időm visszamenni és megcsinálni az összesítőt, az előtte lévő licitek még nincsenek bent az összesítőben.
több mint 12 éve
JJ, Taua mit tud?de, rosszul írtad a nevét
Remélem nem csináltam hülyeséget 😛Stez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
JJ, Taua mit tud?átáll a saints pisztolyra
Remélem nem csináltam hülyeséget 😛Stez
több mint 12 éve
JJ, Taua mit tud?Remélem nem csináltam hülyeséget 😛
több mint 12 éve
Ja Vödör megoldotta volna a gondjaid...Olyan okos hogy néha a labdát is meg kell neki mutatni mert eljátszik a pálya szélén....
több mint 12 éve
hülyevagy, BŐRFIKT sima jollyyjoker. Oda rkakod ahova akarod, akár QB-nak is nyomathatod. Ilyen Tebow szintet még hozna is 😀😛Sorry del, de wyatt baszta el. 😊 Mondjuk ha arra figyelt, hogy 2 mp alatt beírja, igazán megtehette volna, hogy fél perccel később kiveszi azt,akinél beelőzték, de hát evvan, majd reggel hasri csinál listát aztán jó lesz 😊fetomymindegy végül is, a lényeg, hogy nekem harakiriznem kell, hisz elment Vödör 😕
azt hiszem, BŐRFIKTnek kell megoldania a SS posztot isStez
Mondjuk vödört sajnálhatod, posztja ultraelitjébe tartozik. Max BŐRFIKT tudna hasonló szintet megütni.
több mint 12 éve
Sorry del, de wyatt baszta el. 😊 Mondjuk ha arra figyelt, hogy 2 mp alatt beírja, igazán megtehette volna, hogy fél perccel később kiveszi azt,akinél beelőzték, de hát evvan, majd reggel hasri csinál listát aztán jó lesz 😊fetomymindegy végül is, a lényeg, hogy nekem harakiriznem kell, hisz elment Vödör 😕
azt hiszem, BŐRFIKTnek kell megoldania a SS posztot is
több mint 12 éve
Jaja, jó hogy figyeltél, csak idegesít hogy kétszer eltoltam.Nem gondoltam hogy egy licit után még visszább kéne olvasni.
több mint 12 éve
Sorry del, de wyatt baszta el. 😊 Mondjuk ha arra figyelt, hogy 2 mp alatt beírja, igazán megtehette volna, hogy fél perccel később kiveszi azt,akinél beelőzték, de hát evvan, majd reggel hasri csinál listát aztán jó lesz 😊
több mint 12 éve
Én meg nem fogok egyetlen WR-nek sem 10 millát fizetni. 😊És ez taggel? Nem semmi árat fizetett eaglesmcnabb...tenorxleszarom 😊 nekem Ő kellett. aki mellesleg elit playa a posztján 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
És ez taggel? Nem semmi árat fizetett eaglesmcnabb...tenorxleszarom 😊 nekem Ő kellett. aki mellesleg elit playa a posztján 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!