NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Nem-nem, az szezon/10 pick lett végül.ja igaz. az a drága jó szíved 😊
Először ajánlottad a szezon/20 picket, de azt kicsit sokalltam, nehogy ordas nagy lehúzás legyen a dologból.Stez
több mint 12 éve
mindjárt robban a bank 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem-nem, az szezon/10 pick lett végül.Először ajánlottad a szezon/20 picket, de azt kicsit sokalltam, nehogy ordas nagy lehúzás legyen a dologból.
több mint 12 éve
Wyatt: Bőrfiktes ajánlat nincs, mert buzi stez behúzza 1/1-en :/Stez: Én minimum 20 intre emlékszem, de aztán lehet tévedek :/
több mint 12 éve
azt baszhatod, emlékeim szerint a Hall tradenél volt egy olyan kondíciónk, hogy ha Hall nem szed le minimum 10 picket a következő szezonban, az enyém a 2013-as első köröd.áh akkor mindegy, én minimum első körért akartam megvenni :/fetomybassza meg, pedig már bekészítettem az 5év/8 millás offert :/fetomyEladó, hátsó pickért viheted, csak 630at keres.szaba
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Semmi Bőrfictes csereajánlat? Csalódtam benned fetamás...áh akkor mindegy, én minimum első körért akartam megvenni :/fetomybassza meg, pedig már bekészítettem az 5év/8 millás offert :/fetomyEladó, hátsó pickért viheted, csak 630at keres.szaba
több mint 12 éve
áh akkor mindegy, én minimum első körért akartam megvenni :/Eladó, hátsó pickért viheted, csak 630at keres.szabaDante Hughes még 1 évig nálam van, szóval rá ne licitáljatok - amúgy se tennétek, tudom. 😀szababassza meg, pedig már bekészítettem az 5év/8 millás offert :/fetomy
több mint 12 éve
szaba
10 555
Eladó, hátsó pickért viheted, csak 630at keres.Dante Hughes még 1 évig nálam van, szóval rá ne licitáljatok - amúgy se tennétek, tudom. 😀szababassza meg, pedig már bekészítettem az 5év/8 millás offert :/fetomy
több mint 12 éve
Popcornnal ülök hogy megfigyeljem holnap délelőtt kikre dobjam a milliókat. 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Paul Oliverre mehet!!Dante Hughes még 1 évig nálam van, szóval rá ne licitáljatok - amúgy se tennétek, tudom. 😀szababassza meg, pedig már bekészítettem az 5év/8 millás offert :/fetomy
több mint 12 éve
Dante Hughes még 1 évig nálam van, szóval rá ne licitáljatok - amúgy se tennétek, tudom. 😀szababassza meg, pedig már bekészítettem az 5év/8 millás offert :/
több mint 12 éve
szaba
10 555
Dante Hughes még 1 évig nálam van, szóval rá ne licitáljatok - amúgy se tennétek, tudom. 😀
több mint 12 éve
Egyik bamba fej a másik után....
több mint 12 éve
😀
több mint 12 éve
szaba
10 555
Ja, csattognak a villámok.
több mint 12 éve
na ez komoly lesz, már most látom 😂
több mint 12 éve
szaba
10 555
Nem egyenesen a te hsz-ed támadtam, csak úgy általában írtam.Ha elolvasod amit írtam, pont azt írtam le, ez egy normális deal.....Delonso_hirdette mar miota.FakeEz a kedvencem. 1 hónapja kirakatban van, mire valaki elviszi végre, akkor meg jön az, hogy ennél pedig mennyivel többet ér. 😀 Annyit ér, amennyit adnak érte.szaba
több mint 12 éve
Ha elolvasod amit írtam, pont azt írtam le, ez egy normális deal.....Ez a kedvencem. 1 hónapja kirakatban van, mire valaki elviszi végre, akkor meg jön az, hogy ennél pedig mennyivel többet ér. 😀 Annyit ér, amennyit adnak érte.szabakicsit lehetett volna érte többet ha meghirdeti de nem nagyságrendekkel.Delonso_hirdette mar miota.Fake
több mint 12 éve
Rebuildinghez kell a capspace 😀 Meghát SuperMario is sokat eszik 😀 Most évi 1 mecsér amti tavaly is játszott Hutch sok a 7 milla ,ráadásul van két kezdő guardom felesleges egy 3. ennyi pénzért.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk elég szar caphelyzetben lehetett a Broncos, hogy mindenkitől szabadulni kell
több mint 12 éve
Jah, azóta Kekiben van meg hírdetve mióta átvettem Broncot 😀 Semminél egy 5.körrel jobb ez a deal 😊
több mint 12 éve
szaba
10 555
Ez a kedvencem. 1 hónapja kirakatban van, mire valaki elviszi végre, akkor meg jön az, hogy ennél pedig mennyivel többet ér. 😀 Annyit ér, amennyit adnak érte.kicsit lehetett volna érte többet ha meghirdeti de nem nagyságrendekkel.Delonso_hirdette mar miota.Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kicsit lehetett volna érte többet ha meghirdeti de nem nagyságrendekkel.Delonso_hirdette mar miota.
több mint 12 éve
Nem tisztem senkit védeni, de hiába volt kurva jó hutch 35 éves mennyi van benne?Egy év? Kettő és eszik hét millát. nagyon max egy 4+6 kört ér, de gyanítom Toca futott vele pár kört és nem nagyon kellett senkinek. Ezt nem érzem durva dealnek, kicsit lehetett volna érte többet ha meghirdeti de nem nagyságrendekkel.