NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
507
57
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem itt is fake nyert, mint anno Ike-nál 😊Wyattvoldemort megdicsert :cool:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tudom h te nem akarod h megvetozzak es pont ezert nem is neked szolt.Én nem akarom hogy megvétózza el akartam adni te érdeklődtél ennyi.TocaIgazából még senki nem hagyta jóvá 😀Tocajo hogyha ezt barki megvetozza az bekaphatja.
oke h ligaelit urge de gardkent 7 millat keres es 1 eves szerzodese van ...Fake
sztem ez egy klasszik win-win trade. te ingyer megszabadultal egy sulyos capnehezektol aki akarmennyire is jo jatekeroben neked hasztalan mivel kevesse fontos poszton jatszik es te csak 2-3 ev mulva ersz odaig h robbanthass.
en pedig pont tulvagyok ezen a 2-3 even tehat nekem nem faj egy ien playa 2-3 evig egy 5. korert
több mint 12 éve
Nem vettem komolyan mert pont elég embernek ajánlottam már igazából azt hittem marad még 1 évig aztán Fake jött láttott és új távlatokat nyitott 😀
több mint 12 éve
Igazából még senki nem hagyta jóvá 😀Én adtam volna érte első kört is basszus, hülye vagy ennyiért eladni 😒''
Amúgy meg akinek nem tetszik elmehet a fenébe jött volna Hutchért hamarabb 😀Toca
Amúgy jó tudni, hogy mindenki komolyan vette 😀 Semmi gond nincs ezzel, hiába elit játékos, 1-2 éve van vissza, ennél többet nem ér már, örülhet Toca, hogy túl tudott adni rajta. Sőt, még fék volt a hülye, 7 millás fizetéssel főleg nem ér semmi trade-értéket már.
több mint 12 éve
Én nem akarom hogy megvétózza el akartam adni te érdeklődtél ennyi.Igazából még senki nem hagyta jóvá 😀Tocajo hogyha ezt barki megvetozza az bekaphatja.
oke h ligaelit urge de gardkent 7 millat keres es 1 eves szerzodese van ...Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igazából még senki nem hagyta jóvá 😀Tocajo hogyha ezt barki megvetozza az bekaphatja.
oke h ligaelit urge de gardkent 7 millat keres es 1 eves szerzodese van ...
több mint 12 éve
Már megint mekkora undorító lehúzás, hihetetlenek vagytok már komolyan mondom fúj és ki hagyta ezt az undorítót jóvá és amúgyis?!?!fetomyezen logika mentén most is ki kellene lépnem a játékból, de mivel ezt tegnap már megtettem, valahova lépnem kell, így most ezzel visszaléptem (bár ha anakronizálva a Kolb cserét is beleveszem, akkor ki vagyok lépve)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Igazából még senki nem hagyta jóvá 😀Amúgy meg akinek nem tetszik elmehet a fenébe jött volna Hutchért hamarabb 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Már megint mekkora undorító lehúzás, hihetetlenek vagytok már komolyan mondom fúj és ki hagyta ezt az undorítót jóvá és amúgyis?!?!fetomylattad vna az eredetit 😀 az tenyleg eleg nagy romasag lett vna a reszemrol. hori meg is sugta tocanak h na ezt kurvara nem kene es igy jutottunk el ide 😀
több mint 12 éve
Már megint mekkora undorító lehúzás, hihetetlenek vagytok már komolyan mondom fúj és ki hagyta ezt az undorítót jóvá és amúgyis?!?!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
te kis al davis 😀én igazoltam le Vilmát, jelöltem ki a kezdőcsapatot, és a trendekkel szembeállva ragaszkodtam a 4-3-as védelemhezjjncaade ebben a játékban a gm a HC és egyben a DC isjjncaamiota ? van amirol nem tudok ?Fake
több mint 12 éve
sajnos nem, mert igazából Brees köpött a ligának, aki viszont már nincs nálam, és így kiderül, hogy mi vérdíjat tűztünk ki az ellenfél védőjátékosairaViszont mivel OC is vagy, így ebben a formában kibújhatsz az eltiltás alól. 😊somoskovigmiota ? van amirol nem tudok ?Fakeén igazoltam le Vilmát, jelöltem ki a kezdőcsapatot, és a trendekkel szembeállva ragaszkodtam a 4-3-as védelemhezjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Viszont mivel OC is vagy, így ebben a formában kibújhatsz az eltiltás alól. 😊én igazoltam le Vilmát, jelöltem ki a kezdőcsapatot, és a trendekkel szembeállva ragaszkodtam a 4-3-as védelemhezjjncaade ebben a játékban a gm a HC és egyben a DC isjjncaamiota ? van amirol nem tudok ?Fake
több mint 12 éve
én igazoltam le Vilmát, jelöltem ki a kezdőcsapatot, és a trendekkel szembeállva ragaszkodtam a 4-3-as védelemhezmiota ? van amirol nem tudok ?Fakeugyan. teged csak 8 meccsre tiltottak el nem ?Fakede ebben a játékban a gm a HC és egyben a DC isjjncaa
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
miota ? van amirol nem tudok ?de ebben a játékban a gm a HC és egyben a DC isjjncaamég azon gondolkoztam, hogy elköltöztetem a csapatot New Orleans-ból, de gyorsan kell cselekednem, mert eltiltásom mindjárt életbe lépjjncaaugyan. teged csak 8 meccsre tiltottak el nem ?Fake
több mint 12 éve
de ebben a játékban a gm a HC és egyben a DC is, szóval határozatlan idejű 1 év + 8 + 6 meccses eltiltást kaptamugyan. teged csak 8 meccsre tiltottak el nem ?Fakemost h mar total szetbarmoltad a rencert hova akarod meginkabb megkeseriteni az eletet ? 😀Fakemég azon gondolkoztam, hogy elköltöztetem a csapatot New Orleans-ból, de gyorsan kell cselekednem, mert eltiltásom mindjárt életbe lépjjncaa
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ugyan. teged csak 8 meccsre tiltottak el nem ?még azon gondolkoztam, hogy elköltöztetem a csapatot New Orleans-ból, de gyorsan kell cselekednem, mert eltiltásom mindjárt életbe lépjjncaasok-sok 2012-es draft pickért mindenki vihető, az új gm-nek majd úgyis újra kell építenie az egész csapatotjjncaamost h mar total szetbarmoltad a rencert hova akarod meginkabb megkeseriteni az eletet ? 😀Fake
több mint 12 éve
még azon gondolkoztam, hogy elköltöztetem a csapatot New Orleans-ból, de gyorsan kell cselekednem, mert eltiltásom mindjárt életbe lépmost h mar total szetbarmoltad a rencert hova akarod meginkabb megkeseriteni az eletet ? 😀FakeEvans és Julio érdekelne, bár utóbbi kurva sokat eszikWyattsok-sok 2012-es draft pickért mindenki vihető, az új gm-nek majd úgyis újra kell építenie az egész csapatotjjncaa
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
most h mar total szetbarmoltad a rencert hova akarod meginkabb megkeseriteni az eletet ? 😀sok-sok 2012-es draft pickért mindenki vihető, az új gm-nek majd úgyis újra kell építenie az egész csapatotjjncaajóvanmár....Evans és Julio érdekelne, bár utóbbi kurva sokat eszikWyatt
Höri, a végső keretszűkítésig még maradok, de kezdj el a Saints élére keresni embertjjncaa
több mint 12 éve
helyesKeptelenseg 😀
a csoportriválisokban mindig bíztam
csak nehogy véletlenül te szívd meg 😂Stez
több mint 12 éve
nagyon helyes, reméljük sikerül olcsón elhoznom néhány startert, jók lesznek depthbe 😀StezNyilván így lesz, én is tervezek behúzni 4-5 startert veterán minimumért :cool:
több mint 12 éve
helyesa csoportriválisokban mindig bíztam
csak nehogy véletlenül te szívd meg 😂
több mint 12 éve
elég erős felhozatal lesz ezen a secondaryn, ahogy nézemStezSzerintem sokan fogunk ügyelni rá hogy veletlenul se kovetkezzen ez be 😊