GM játék csevegő
19 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Lol az egyik szerint kevésért adtam el a másik szerint sokért, jók vagytok ....The Saints are reportedly ''very comfortable'' with CB Patrick Robinson becoming a full-time starter next season.
A first-round pick in 2010, Robinson appeared in 15 games, recording 47 tackles and four interceptions. Considered the in-house favorite to replace free agent Tracy Porter, Robinson's production surpassed Porter's in nearly every defensive category last season
több mint 13 éve
hát végülis fantasyben nem lesz rossz.Pat Rob Facepalm!Ha PAt Rob ennyit ér, akkor tényleg túl olcsón adtam Gronkot. 😀somoskovig
2+3+4? 😀 nebasszáfölHöri
több mint 13 éve
Pat Rob Facepalm!Ha PAt Rob ennyit ér, akkor tényleg túl olcsón adtam Gronkot. 😀
2+3+4? 😀 nebasszáfölHöri
több mint 13 éve
Tanács mindig van.vonultasd vissza BarbertSzegecsKöszi! Bárkinek bármi tanácsa van, ne sajnálja, mert egyelőre nagyon műveletlen vagyok. 😊
Rögtön egy hülye kérdés: Cutnál a bünti határ az összfizetésből, vagy az átlagból számítódik?Schleck
A legfontosabb, minden tradenél értekezz pár szerinted hozzáértő emberrel és azután okézd le.
Lesznek huncut dolgok 😊
több mint 13 éve
Köszi az üdvözléseket! 😊Szia Scleck.
A hetekben majd megpróbálok felzárkózni a szükséges dolgokból.Schleck
Csak keményen 😊
több mint 13 éve
Pat Robinsont sem adtam volna el ennyiért 😛
több mint 13 éve
somos ennyire kell Harris? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ziembára elkéstél, ő már elkelt egy félórája.Rajnaigen, köszi pont most láttam :/
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
vonultasd vissza BarbertSzegecsKöszi! Bárkinek bármi tanácsa van, ne sajnálja, mert egyelőre nagyon műveletlen vagyok. 😊
Rögtön egy hülye kérdés: Cutnál a bünti határ az összfizetésből, vagy az átlagból számítódik?
több mint 13 éve
Üdv Schleck.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
A hivatalos közleményekben lévő bejegyzés nem válasz a kérdésemre....a Hörié viszont igen, köszönöm.pm-ben én is kérdeztem Höritől ő viszont ezt a választ adta:Bria 😕
Üdv Shleck! 😊
Kérdés: Cápázni mikor lehet az elkövetkezendő körökben, most is éjfélig van a határidő vagy akkor átkerült este 8-ra (8-ig) az időpont?NewmanEgy hozzászólásban maximum 5 játékosra lehet ajánlani.empty taxi
- Két hsz között legalább 15 percnek el kell telnie.
- A hsz szerkesztése nem megengedett továbbra sem.
- Aki szabálytalan ajánlatot küld (=nem emel eleget) az 60 percig nem írhat újat.
- Piacnyitás ma 20:00, zárás március 31., 23:00eaglesmcnabb a Hivatalos közleményeknél
"péntek 23.59.59"kristof
több mint 13 éve
vonultasd vissza Barbert

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pm-ben én is kérdeztem Höritől ő viszont ezt a választ adta:Bria 😕
Üdv Shleck! 😊
Kérdés: Cápázni mikor lehet az elkövetkezendő körökben, most is éjfélig van a határidő vagy akkor átkerült este 8-ra (8-ig) az időpont?NewmanEgy hozzászólásban maximum 5 játékosra lehet ajánlani.empty taxi
- Aki szabálytalan ajánlatot küld (=nem emel eleget) az 60 percig nem írhat újat.
- Piacnyitás ma 20:00, zárás március 31., 23:00eaglesmcnabb a Hivatalos közleményeknél
"péntek 23.59.59"
több mint 13 éve
kaptál egy jó védelmet, építs brutál offenset mellé 😀
több mint 13 éve
Köszi az üdvözléseket! 😊A hetekben majd megpróbálok felzárkózni a szükséges dolgokból.
több mint 13 éve
Bria 😕
Üdv Shleck! 😊
Kérdés: Cápázni mikor lehet az elkövetkezendő körökben, most is éjfélig van a határidő vagy akkor átkerült este 8-ra (8-ig) az időpont?Newman
Egy hozzászólásban maximum 5 játékosra lehet ajánlani.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Egy Patriots-fan mindig jó, üdv Andy 😀Wyattfrank volt mindig is de mind1 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Bria 😕Üdv Shleck! 😊
Kérdés: Cápázni mikor lehet az elkövetkezendő körökben, most is éjfélig van a határidő vagy akkor átkerült este 8-ra (8-ig) az időpont?
több mint 13 éve
Briós 😕

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Üdv Schleck

Madden hates me.
több mint 13 éve
mit fogok én szopni, ha a Colts OL-je siralmas lesz 😀Castonzo-McGlynn-Satele 😀
remélem nem szopom be, bár igazából csak McGlynntől fosok, de 2,15 milláért talán bevállalható volt