NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
537
57
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Amúgy azért az ilyen kilépegetős drámázás szintet nem éri el ez a trade szerintem, de hát kinek mi 😊fetomynem, csak nincs kedvem minden nap az "x ennyit nem ér, y-ért ez meg túl kevés volt" típusú cserékről olvasni, meg asszisztálni a pofátlan lehúzásokhoz
szerintem a vétózás jól működött, addig szerettem a ligát, most meg már mindenki eszetlenül tradelget, hatvanezer draft pick vált gazdát, egyes gm-ek minden évnek teljesen új kerettel állnak neki, mások meg semmit nem csinálnak
pár cápa és a sok kezdő miatt mintha nem is NFL szimuláció lenne, a paritás már a múlté, én meg amúgyis mondogatom, hogy minél kevesebb szerkesztőnek kellene gm-kedni, hadd legyen ez a userek játszótere, szóval legalább egy adminnal kevesebb
a draft trackert csinálom, Soldados-szal még egyszer már amúgy se tudok összeveszni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hat ajnlgattad nekem is az 1/5 t de abban minimum ketto db első kör volt nem ilyen 2/ akarmi 3/ akarmi no mindegy hat ha neked ez jo 😊*nem ért a lovakhoz*
Stez megkonyorulok rajtad ideadod az 1/1 ed elviszem a 2 nyomoroncod meg kapsz mondjuk 2 elso kort nekem is jo neked is jo , fetomy mint leendo co gm veled tuti rabolint aztan vidamsag van es meg szegecs elott behuzhatod burkimurkificutToca
több mint 12 éve
Maradjon inkább JJ.tenorxakkor gyorsan adj el neki valakit geciolcsón!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hat ajnlgattad nekem is az 1/5 t de abban minimum ketto db első kör volt nem ilyen 2/ akarmi 3/ akarmi no mindegy hat ha neked ez jo 😊 Stez megkonyorulok rajtad ideadod az 1/1 ed elviszem a 2 nyomoroncod meg kapsz mondjuk 2 elso kort nekem is jo neked is jo , fetomy mint leendo co gm veled tuti rabolint aztan vidamsag van es meg szegecs elott behuzhatod burkimurkificut
több mint 12 éve
Maradjon inkább JJ.
több mint 12 éve
eddig JJ írta minden drafton a pickeket, de ha kilép, akkor ennek végeSzegecs elérte, hogy ő vezesse a draft trackertWyattmerthogy? valamit elbasztam? 😊eaglesmcnabb
Szegecsre száll a meló 😀
de ha ezt megtudja, Ő is kilép 😕
több mint 12 éve
ja leesett 😊Ja nem, a draft alatt 😀WyattSzegecs elérte, hogy ő vezesse a draft trackertWyattmerthogy? valamit elbasztam? 😊eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja nem, a draft alatt 😀Szegecs elérte, hogy ő vezesse a draft trackertWyattmerthogy? valamit elbasztam? 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Szegecs elérte, hogy ő vezesse a draft trackertWyattmerthogy? valamit elbasztam? 😊
több mint 12 éve
Szegecs elérte, hogy ő vezesse a draft trackertWyattmár rég át akarta venni, végre sikerült neki 😀
több mint 12 éve
Amúgy azért az ilyen kilépegetős drámázás szintet nem éri el ez a trade szerintem, de hát kinek mi 😊fetomyde ha már valaki kilép, előtte elvihetné tőlem Bensont és Steinbachot 😀
több mint 12 éve
Amúgy azért az ilyen kilépegetős drámázás szintet nem éri el ez a trade szerintem, de hát kinek mi 😊
több mint 12 éve
kárde Höri vétózhatná azért mégis, aztán írok is PM-et kristófnak és jól lehúzom 😕
több mint 12 éve
végül nincs semmi gond sem, Szegecs róziként láttamozta a tradet és át is engedte 😀 😀fótsirk nem rúki
akkor meg? 😀Stez
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jóvanmár....tavaly te 1/28-at és idei 1/25-öt adtál Livings mellé az 1/2-ért, sztem ez bőven hasonló trade
Höri, a végső keretszűkítésig még maradok, de kezdj el a Saints élére keresni embertjjncaa
a csapatom sajnos kurvagyenge így az első három kör bármelyikében kezdőnek húzhatok embereket, Brownt csípem és jövőre remélhetőleg kezdő RT lesz a Saints-nél hosszútávra.
nem mellesleg a cap alá elég csücskösen szorítottam volna be az 1/5 fizuját, nem beszélve arról, hogy valszeg Claiborne-Richardson duó közül választhattam volna, holott cb és rb poszton állok egyedül türhetően.
de ahelyett, hogy sértődöttet játszol, keress meg pm-ben húzz le te is 😉 (nem mellesleg sokakkal egyetemben neked is kínáltam ezt a picket, ilyen olcsón gondolom neked is megérte volna :rolleyes: )
Stez, az én cuccaimat már nem kell látammozni, viszont akit megkerestem pm-ben elismerte, hogy szegecs felé billen, de ő se találta gázosnak
több mint 12 éve
végül nincs semmi gond sem, Szegecs róziként láttamozta a tradet és át is engedte 😀 😀akkor meg? 😀
több mint 12 éve
majd te draftolod BŐRFIKTet, aztán 8 meccset nálad tolja, 8 meccset meg nálamátveszem én a Saintset, ha tradelhetek magammalStezLegyünk ketten a co-gmek, és úgy tuti tradelhetnénk magunkkal 😉
Csak nehéz lesz beetetni saját magunkat, hogy "XY hidd el fasza játékos, tuti kezdő, ennyiért szinte pofátlanul olcsó" 😀fetomy
viszont már bele is gondoltam, milyen zsíros tradet tudnék lebonyolítani, amiben Benzin és Steinbach Szent lesz 😀
Evans meg véletlenül jön Kansasbe
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Zsír, akkor őket kérném, adok érte 4 ötödik kört, mg 6. hatodikat, az már elég sok picksok-sok 2012-es draft pickért mindenki vihető, az új gm-nek majd úgyis újra kell építenie az egész csapatotjjncaajóvanmár....Evans és Julio érdekelne, bár utóbbi kurva sokat eszikWyatt
Höri, a végső keretszűkítésig még maradok, de kezdj el a Saints élére keresni embertjjncaa
több mint 12 éve
átveszem én a Saintset, ha tradelhetek magammalStezLegyünk ketten a co-gmek, és úgy tuti tradelhetnénk magunkkal 😉
Csak nehéz lesz beetetni saját magunkat, hogy "XY hidd el fasza játékos, tuti kezdő, ennyiért szinte pofátlanul olcsó" 😀
több mint 12 éve
átveszem én a Saintset, ha tradelhetek magammal
több mint 12 éve
Baszki, azért ez kurva kevés az 1/5ért.....
több mint 12 éve
sok-sok 2012-es draft pickért mindenki vihető, az új gm-nek majd úgyis újra kell építenie az egész csapatotjóvanmár....Evans és Julio érdekelne, bár utóbbi kurva sokat eszikWyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
jóvanmár....Evans és Julio érdekelne, bár utóbbi kurva sokat eszik
több mint 12 éve
nem árulok zsákbamacskát, Rokevious Watkins a célpontSzegecsfaszt, odaviszed Romo nyakára Tannehillt, ne tagadd
de buta vagy, mert Tebowt kellene 4. körért vinned 😕