NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Most van a franchise rivalok kialakulasanak ideje. Wyatt mostantol uldozi Tocat ess engem, fetomyt mindenki utalni fogja, hulyex-et meg csak fetomy nem. Eddig jo! Csak a folytatas is ilyen legyen. 😊StezGMGAME=Gyülölet Mindenekfelett Game 😂
több mint 12 éve
jóvanmár....Höri, a végső keretszűkítésig még maradok, de kezdj el a Saints élére keresni embert
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
nem árulok zsákbamacskát, Rokevious Watkins a célpont
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
ez lókuki az 1/5-értSzegecs tutira BŐRFIKTért trédelt be
több mint 12 éve
Azt kihagytad, hogy JJ meg mindenkitWyattkár hogy a ténylegesen nálam levő játékosok nem ennyire kelendőek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ja hülyex, mivel jól kibaszott velem és így nem az enyém Ronáld Mekdonáld
több mint 12 éve
Azt mondja hülyex 😊 brutál...No meglesem hol vagyok én a waiver listán, aztán ha Tenor előtt leshetitek...
edit mondja, jó lesz ő Tenornak.
több mint 12 éve
Most van a franchise rivalok kialakulasanak ideje. Wyatt mostantol uldozi Tocat ess engem, fetomyt mindenki utalni fogja, hulyex-et meg csak fetomy nem. Eddig jo! Csak a folytatas is ilyen legyen. 😊
több mint 12 éve
mindegy jöjjön Denverbe annyi a lényeg 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nem Kansasbe, hanem Kansas Citybe, mellesleg az rég nem is ért akkor már, am bekaphatod 😀
több mint 12 éve
Nem adom az 1/1-etJajaja, es megint ki nyalik? Haat persze, hogy Stez. 😀de én rendesleszek, klémelem mekdonáldot és eladom neked az 1/1-ért és még meg is köszönheted, hogy lemondtam a kibaszáspiramis csúcsáról 😊fetomy
kecsegek
jovore lehuzok mindenkit ezert valami jo kis tradebenStez
kell BORFIKTRE!!!
több mint 12 éve
Jajaja, es megint ki nyalik? Haat persze, hogy Stez. 😀de én rendesleszek, klémelem mekdonáldot és eladom neked az 1/1-ért és még meg is köszönheted, hogy lemondtam a kibaszáspiramis csúcsáról 😊
kecsegek
jovore lehuzok mindenkit ezert valami jo kis tradebenStez
több mint 12 éve
Jajaja, es megint ki nyalik? Haat persze, hogy Stez. 😀kecsegek
jovore lehuzok mindenkit ezert valami jo kis tradeben
több mint 12 éve
Köcsög tenor, akkor viszont szintén Rolle-t kell húznom, mert kibaszok azzal, aki kettővel baszott ki, sőt hárommal mert elvette tőlem a 2-vel kibaszás élvezetét, így én megkapom az ő kibaszásait is rewardként és akkor az már 3 ember (plusz én tehát 4). Húdefasza dolog ez a gmgame 😂 😂Akkor én meg elviszem McDonaldot, és duplán baszok ki velük!
Highlander!fetomy
több mint 12 éve
Köcsög tenor, akkor viszont szintén Rolle-t kell húznom, mert kibaszok azzal, aki kettővel baszott ki, sőt hárommal mert elvette tőlem a 2-vel kibaszás élvezetét, így én megkapom az ő kibaszásait is rewardként és akkor az már 3 ember (plusz én tehát 4). Húdefasza dolog ez a gmgame 😂 😂Highlander!
több mint 12 éve
A geciségre reflektáltam, hogy én már megtettem. Előlem persze viheti.tenorxKözben rájöttem 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Dede, így kibaszna Tenorral amiért kibaszott velem és Stezzel 😀A Falcons előtted van nem?Rataxesigen így is terveztem 😀Nyugi, már elvittem Rollet.tenorx
holnapig szépen kigondolom ki éri meg jobban :rolleyes:
Úúúú Rolle-t kéne húznom, mert akkor kibaszok Wyattel hogy nem viszi és Stezzel is, hogy Wyatt nem kerül hátrébb :cool:fetomy
több mint 12 éve
A geciségre reflektáltam, hogy én már megtettem. Előlem persze viheti.A Falcons előtted van nem?Rataxesigen így is terveztem 😀Nyugi, már elvittem Rollet.tenorx
Úúúú Rolle-t kéne húznom, mert akkor kibaszok Wyattel hogy nem viszi és Stezzel is, hogy Wyatt nem kerül hátrébb :cool:fetomy
több mint 12 éve
Ez okes, csak en nem lattam, hogy kozben hulyex is claimelte Rollet. Fene, jo depth lett volna.Mert? Te Rollet claimelted, igy leghatulra kerulsz, nem?StezHozzámjött? 😀 Ha nem jön az ember, maradok ugyanott, és te mögöttem vagy 😊Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Tenor ezt már teljesítette 😀igen így is terveztem 😀jaja, már csak ki kell találnom kinek tegyek keresztbe a jollyjoker pickemmel 😀fetomyaz mind1, az a lényeg, hogy az utolsó pillanatban csináldSzegecs
több mint 12 éve
Nyugi, már elvittem Rollet.igen így is terveztem 😀jaja, már csak ki kell találnom kinek tegyek keresztbe a jollyjoker pickemmel 😀fetomyaz mind1, az a lényeg, hogy az utolsó pillanatban csináldSzegecs
több mint 12 éve
De azóta Tenorx is claimelte Rolle-t, így McDonaldra marad Wyatt claim-lehetősége.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes