NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
508
57
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
nagyon helyes, reméljük sikerül olcsón elhoznom néhány startert, jók lesznek depthbe 😀StezMindig lenyűgöz Stez naivitása 😀
több mint 12 éve
nagyon helyes, reméljük sikerül olcsón elhoznom néhány startert, jók lesznek depthbe 😀
több mint 12 éve
Igen, van pár kezdő piacon
több mint 12 éve
elég erős felhozatal lesz ezen a secondaryn, ahogy nézem
több mint 12 éve
Azért fetomy csak rámegy a liga rekord cap hitre. 😀NewmanNaná, hát csak nem hagyhatom, hogy ilyen béna barna barmok beelőzzenek 😀
több mint 12 éve
Van egy hiba a rosterben, Choice-t már cutoltam.szerk: büntit még nem kaptam érte, visszanéztem egy korábbi verziót.. szóval akkor okés.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
de szaba mindenkinél fontosabb
több mint 12 éve
braxa88
12 534
meg lett cserélve a OL és a DB kör? faszaOL körben meg én nem érek rá...
több mint 12 éve
Én is kikérem 3-4 ember fix véleményét kb minden trademről, de delonsoval pl sztem kb az összes tradeünket átbeszéljük.
több mint 12 éve
Tök okos ugyes rookienak erzem magam hogy minden trademnel legalabb 5 embert megkerdeztem 😀 Bár valszeg akiknek visszamondtam a tradejeit nem orülnek ennyire 😊TocaHidd el, hogy jól teszed 😊 Én a mai napig 1-1 esetben kikérem mások véleményét, hisz kívülállóként lehet, hogy lát valamit amit én nem.
Meg egyébként azt szoktam javasolni, hogy adott játékos esetében az IRL csapatának fanjától kérdezzen. K.vahasznos tud lenni. Nem is arról, hogy mit ér, csak hogy egyáltalán képet kapunk egy játékosról olyantól, aki vélhetően évi 16 alkalommal látja.
Jah, és a legjobb példa arra, hogy saját hibájából tanul az ember, az Delonso. Eleinte lehúzták, franchise QB lófaszér és hasonlók, most meg olyan trade-jei és egyáltalán elvárásai vannak, hogy szegecs sírva könyörögne tanácsért nála 😂
több mint 12 éve
Tök okos ugyes rookienak erzem magam hogy minden trademnel legalabb 5 embert megkerdeztem 😀 Bár valszeg akiknek visszamondtam a tradejeit nem orülnek ennyire 😊
több mint 12 éve
Hogy kapnád be Stez és Szaba amatőr kábeleit...Komolyra fordítva én ilyen üzlethez sosem fogok felérni mint ez az 1/5.
Szegecs csak egy van.
több mint 12 éve
Én nem kérnék az ő csöcseikből inkább, de ez egyéni ízlés persze.Juppí, párnacsataaaWyattGyenge 6/10, tobb csocsot, sardobalast es kilepessel valo fenyegetozest kernenk!
Fetomynal viszont megjegyzem, hogy utolsonak irt a listaban, hmmmmm. Igy boltolok veled maskor elsokoros picket.. Tudod mikor!Igor
Örülj, hogy eszembe jutottál, először kifelejtettelek 😂 Egyébként kedvelem a keleti kultúrákat, tehát a listámat jobbról balra kell olvasni 😉 Bár hozzáteszem utólag jobb lett volna ha nem tradelünk tavaly és eredeti terv szerint behúzom Isaac-et 😕
Amúgy segítséget kérni lehet. Tanácsot adni is nyilván, de az csak egy dolog, mert attól még dönthetnek másként. Jó pl. habi és a te trade-ed, aminél elmondtam, hogy feleannyit se adnék a csávódért, de ő mégis úgy döntött, hogy ő ad. Szóval ez ilyen dolog, de azt mindenképp ajánlom, hogy tényleg kérdezzenek akár újak akár szofmórok, akárkik, mert sokat tud segíteni, hiszen bele kell szokni ebbe a dologba, átlátni, hogy szaba és stez annyira amatőr, hogy bármikor le lehet húzni őket, vagy éppen IGOR (előre, nagybetűvel) szegecs és delonso lehúz mint a szar, én pedig akit eladok, vagy csak szar lesz, vagy nem is marad a ligában 😀
több mint 12 éve
szaba
10 555
Ne mondjátok már, hogy egy szinten vagyok szabával, mert sírni fogok 😕Aki sír, nem lehet egy szinten velem. Téma lezárva.
tenorx
több mint 12 éve
Ne mondjátok már, hogy egy szinten vagyok szabával, mert sírni fogok 😕több mint 12 éve
Juppí, párnacsataaaWyattGyenge 6/10, tobb csocsot, sardobalast es kilepessel valo fenyegetozest kernenk!
Fetomynal viszont megjegyzem, hogy utolsonak irt a listaban, hmmmmm. Igy boltolok veled maskor elsokoros picket.. Tudod mikor!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
szaba
10 555
Ja, csak az a gáz (Szegecset idézve), hogy én - mint a QB-m - csótány vagyok, és túlélem az atomot is. 😛 Szóval a bounty csak pénzkidobás ezesetben. 😛kellemetlen dolog ez 😀abba lépsz nap mint nap amúgy is, elvégre a Chargers irányítodTudod milyen ez. Azt már megszokta az orrom. De a KC-i bűzt nem lehet megszokni, kivéve ha olyan kemény állat van ott, mint te. 😀szaba
no meg Riverssel tolodStez
de hát a PO azért megvan minden évben 😛
jó-jó, mondjuk ez a bounty rendszernek köszönhető, elvégre minden évben igyekszünk kiütni az ellenfeletStez
több mint 12 éve
kellemetlen dolog ez 😀Tudod milyen ez. Azt már megszokta az orrom. De a KC-i bűzt nem lehet megszokni, kivéve ha olyan kemény állat van ott, mint te. 😀szabaVéletlenül se járok arra, nehogy szarba lépjek.szabaabba lépsz nap mint nap amúgy is, elvégre a Chargers irányítod
de hát a PO azért megvan minden évben 😛
jó-jó, mondjuk ez a bounty rendszernek köszönhető, elvégre minden évben igyekszünk kiütni az ellenfelet
több mint 12 éve
szaba
10 555
Tudod milyen ez. Azt már megszokta az orrom. De a KC-i bűzt nem lehet megszokni, kivéve ha olyan kemény állat van ott, mint te. 😀abba lépsz nap mint nap amúgy is, elvégre a Chargers irányítodboldog is vagyokVéletlenül se járok arra, nehogy szarba lépjek.szaba
úgy is kellett egy kidobó, nehogy zavartalanul Kansas City közelébe jöhess 😀Stez
több mint 12 éve
abba lépsz nap mint nap amúgy is, elvégre a Chargers irányítodVéletlenül se járok arra, nehogy szarba lépjek.szabaLégy boldog vele. Bár én inkább úgy mondanám, hogy "elhozhassam a S-t és a kidobót"szababoldog is vagyok
úgy is kellett egy kidobó, nehogy zavartalanul Kansas City közelébe jöhess 😀Stez
no meg Riverssel tolod
több mint 12 éve
szaba
10 555
Véletlenül se járok arra, nehogy szarba lépjek.boldog is vagyokhogy elhozhassam a safety duóját.. ja, az már megvoltLégy boldog vele. Bár én inkább úgy mondanám, hogy "elhozhassam a S-t és a kidobót"szaba
akkor a kérdés remek 😀Stez
több mint 12 éve
boldog is vagyokLégy boldog vele. Bár én inkább úgy mondanám, hogy "elhozhassam a S-t és a kidobót"szabailyen alapon csak azt nem értem, mostmár miért nem kell neki 😮fetomyhogy elhozhassam a safety duóját.. ja, az már megvolt
akkor a kérdés remek 😀Stez
úgy is kellett egy kidobó, nehogy zavartalanul Kansas City közelébe jöhess 😀
több mint 12 éve
Sok newbienak kellett második évben is.Én leszoktam ,ások tradjeinek bírálatáról, max mosolygok ha nagyon aránytalan.
Mindenkinek van lehetősége tanácsot kérni másoktól. Én is meg szoktam lépni ha nagy a volumen, ahogy mások is. Mit lehet tenni ha valaki szarul cserél?
Max kirendelünk egy védőt mellé, de ez meg olyan...
Trash. Nem ez a játék lényege? Enélkül azért sokkal unalmasabb lenne.
Persze nem a személyeskedő fröcsögő anyázás, az valóban durva és nem kívánatos.