GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Jaja, csak az, majd küldesz rá később/holnap újra 😉
több mint 14 éve
csak az
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Johonson licited nem jó, 300k-t kell emelni milla fölött, te csak 2-t nyomtál, ráadásul évből is visszavettél, szóval totál messze vagy a jó megoldástól 😀jabaz azt eszrevettem. igy csak az ervenytelen v az egesz ?
hopsz, kösz nem láttam 😊fetomy
több mint 14 éve
A Johonson licited nem jó, 300k-t kell emelni milla fölött, te csak 2-t nyomtál, ráadásul évből is visszavettél, szóval totál messze vagy a jó megoldástól 😀hopsz, kösz nem láttam 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fognak erre meg ugyis visszapattogni 😀 alig varom 😀btw pmedet nezed ?
több mint 14 éve
lol fék kiengedte magát és irány a csillagos ég 😂
több mint 14 éve
Braxa nem akarja, hogy jól járjakWyattHát igen, a kedves GM társak mindig nagyon rendesek, és véletlenül sem hagyják, hogy akár 1 játékos is enyhén legyen csak túlfizetve 😀 Csoda, hogy legalább backupot lehet 5 milla alatt szerválni.
több mint 14 éve
Sokkal több értelme van így ajánlania, én is magamra emeltem EdelmannélWyattTisztában vagyok vele, csak mókázok... Ott a szmájli, látod? 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Sokkal több értelme van így ajánlania, én is magamra emeltem EdelmannélÉrtem én, licitversenyt folytatsz saját magaddal 😊 Szerintem emelj vissza 5 milláig, hátha ott már nem emelsz újat 😀RataxesAhhoz képest hogy Ő másolta be őket a hivatalos közlemények topicba, hogy mindenkinek szem előtt legyen ... 😊Rataxesvágjátok hogy ugyanarra a játékosra tolhatok 15 percen belül 😊eaglesmcnabb

több mint 14 éve
Értem én, licitversenyt folytatsz saját magaddal 😊 Szerintem emelj vissza 5 milláig, hátha ott már nem emelsz újat 😀vágjátok hogy ugyanarra a játékosra tolhatok 15 percen belül 😊eaglesmcnabbszegeny eaglesmcnabb nemigen erti a szabalyokat.FakeAhhoz képest hogy Ő másolta be őket a hivatalos közlemények topicba, hogy mindenkinek szem előtt legyen ... 😊Rataxes
.png)
több mint 14 éve
vágjátok hogy ugyanarra a játékosra tolhatok 15 percen belül 😊szegeny eaglesmcnabb nemigen erti a szabalyokat.FakeAhhoz képest hogy Ő másolta be őket a hivatalos közlemények topicba, hogy mindenkinek szem előtt legyen ... 😊Rataxes
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szegeny eaglesmcnabb nemigen erti a szabalyokat.FakeAhhoz képest hogy Ő másolta be őket a hivatalos közlemények topicba, hogy mindenkinek szem előtt legyen ... 😊
.png)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szegeny eaglesmcnabb nemigen erti a szabalyokat.
több mint 14 éve
Getalife
több mint 14 éve
a waiverről megszerzett játékosok milyen szerződést is kapnak?jjncaaAz előző szerződésük marad, nem?
.png)
több mint 14 éve
a waiverről megszerzett játékosok milyen szerződést is kapnak?jjncaaAzt kapják, ami volt

több mint 14 éve
a waiverről megszerzett játékosok milyen szerződést is kapnak?jjncaamint ami az előző csapatánál volt
több mint 14 éve
a waiverről megszerzett játékosok milyen szerződést is kapnak?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
igen3 napig mehet akárkire, ekkor van a shark time is.Függőben van=az azt megelőző 24 órában érkezett rá ajánlat?Rajna
utána aki még függőben van, arra a végtelenségig lehet ajánlaniHöri
több mint 14 éve
3 napig mehet akárkire, ekkor van a shark time is.Függőben van=az azt megelőző 24 órában érkezett rá ajánlat?
utána aki még függőben van, arra a végtelenségig lehet ajánlaniHöri
több mint 14 éve
3 napig mehet akárkire, ekkor van a shark time is.utána aki még függőben van, arra a végtelenségig lehet ajánlani
több mint 14 éve
Mondjuk én nem értem miért nincs 24 órás limit most, pl. lopkodás szempontjából se lenne mindegy, hogy hányan vannak meg addig, egyáltalán akarjak-e valakit ott még hozni, vagy hogy számoljak vele.De Höri mondandója alapján minden licit a 3. nap végén jár le, ha az utolsó pillanatban ráemelnek valakire (na ez pl. köcsögség lenne 😛) akkor gondolom az addigi ajánlók mennek érte 24 órán belül.