NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
igen így is terveztem 😀az mind1, az a lényeg, hogy az utolsó pillanatban csináldSzegecsBeindult a claim war, csodaasStezjaja, már csak ki kell találnom kinek tegyek keresztbe a jollyjoker pickemmel 😀fetomy
holnapig szépen kigondolom ki éri meg jobban :rolleyes:
Úúúú Rolle-t kéne húznom, mert akkor kibaszok Wyattel hogy nem viszi és Stezzel is, hogy Wyatt nem kerül hátrébb :cool:
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mert? Te Rollet claimelted, igy leghatulra kerulsz, nem?StezHozzámjött? 😀 Ha nem jön az ember, maradok ugyanott, és te mögöttem vagy 😊
több mint 12 éve
Mert? Te Rollet claimelted, igy leghatulra kerulsz, nem?
több mint 12 éve
az mind1, az a lényeg, hogy az utolsó pillanatban csináldBeindult a claim war, csodaasStezjaja, már csak ki kell találnom kinek tegyek keresztbe a jollyjoker pickemmel 😀fetomy
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja, csak Stez nem húzhatja már be McDonaldot, szal akár ki is veheti az igénylését
több mint 12 éve
Beindult a claim war, csodaasStezjaja, már csak ki kell találnom kinek tegyek keresztbe a jollyjoker pickemmel 😀
több mint 12 éve
Beindult a claim war, csodaas
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Waiverezni lehet egyszerre több játékost is ugye? Csak az a lényeg, hogy az első elvitele után visszaesek a végére?
több mint 12 éve
adamnyilatkozz!
😀
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
szaba
10 555
Magyar Bajnokság. First step to London.Höri, az OL meg a DB kört nem lehetne véletlenül megcserélni? [tudom hogy nem, de hátha...]szabami dolgod van mester, ÉH3 casting?
mer akkor igenHöri
több mint 12 éve
JA, kár hogy így is várhat vele egy napot ...
több mint 12 éve
lol, Orton lemaradt a listából 😀 Szegecsnek riszpekt a 23.59.59-ért
több mint 12 éve
Next time Gadget next time....Milyen álmos ez az FA eddig, na majd a Front 7 egyben... az izgalmas lesz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
majdnem, adam 😀
több mint 12 éve
Delonso nem ideges, röhög azon milyen bénák...És reméli jó helyre meg T.Bowwww
több mint 12 éve
na ki az idegesebb? Rata vagy vagy Delonso? 😀HöriÉn bízok Sanchoba :cool: Idegeskedni még ráérek 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
na ki az idegesebb? Rata vagy vagy Delonso? 😀HöriMiért ideges bármelyik is?
Igor: Ja akkor jó 😀 Azt hittem előjössz azzal, hogy DH micsoda epic corner és hogy adhattam el ilyen árért 😊
több mint 12 éve
Még mindig te.. két picket kapni egy túlfizetett overrated CB-ért?Hmm.. rossz topicba írtam benyomva, úgy látom. Még szerencse hogy a józanság utolsó szikrája ott pislákolt valahol a koponyámba hátul, és el se gépeltem el a licitet Vince-re... vagy nyomtam 7.2-öt Fitzpatrickre.És akkor így tiszta fejjel a DeAngelo trade-ben ki húzott le kit? 😀fetomy
Oh, wait...Igor
Jó persze Steznek meg van ikszcsillió caphelye.. de CB-t a legkönnyebb kukázni kb. FA-ról/draftról.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Höri, az OL meg a DB kört nem lehetne véletlenül megcserélni? [tudom hogy nem, de hátha...]szabami dolgod van mester, ÉH3 casting?
mer akkor igen
több mint 12 éve
BÖRFIIIIIIIIIKT :'''''''''(((((((((((Te engem, nem is kicsit.Hmm.. rossz topicba írtam benyomva, úgy látom. Még szerencse hogy a józanság utolsó szikrája ott pislákolt valahol a koponyámba hátul, és el se gépeltem el a licitet Vince-re... vagy nyomtam 7.2-öt Fitzpatrickre.És akkor így tiszta fejjel a DeAngelo trade-ben ki húzott le kit? 😀fetomy
Oh, wait...Igor
De majd erre visszaemlékezhetsz, amikor a 4/15 jön 😛Stez