NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
szaba
10 555
Höri, az OL meg a DB kört nem lehetne véletlenül megcserélni? [tudom hogy nem, de hátha...]
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
es az bolcs dolog vna ? inkabb hagytak vna a nyakanrohadni ahelyett h egymassal elkezdenek versenyezni ...Ha nem taxi viszi el 3. körért, más 4.-ért. Most neked az miért jobb?szabacsak semmi szükséged nem volt már rá 😊 ezért nehéz eladni a sokat reklámozott játékosokat, bár egy-két varázslónak mindig sikerüljjncaaTévedsz, nagy szüksége volt rá, tuti nem cutoltavolna. 10 milla Eli, 600k Moore és 1 milla locker. Hülye lenne cutolni a 3.5 millás játékost, aki négyük közül kb. a legkevésbé valószínű, hogy starter marad 😊fetomy
több mint 12 éve
szaba
10 555
Ha nem taxi viszi el 3. körért, más 4.-ért. Most neked az miért jobb?Tévedsz, nagy szüksége volt rá, tuti nem cutoltavolna. 10 milla Eli, 600k Moore és 1 milla locker. Hülye lenne cutolni a 3.5 millás játékost, aki négyük közül kb. a legkevésbé valószínű, hogy starter marad 😊fetomyNem basztam volna ki, még mindig elférek cappel.tenorxcsak semmi szükséged nem volt már rá 😊 ezért nehéz eladni a sokat reklámozott játékosokat, bár egy-két varázslónak mindig sikerüljjncaa
több mint 12 éve
Tévedsz, nagy szüksége volt rá, tuti nem cutoltavolna. 10 milla Eli, 600k Moore és 1 milla locker. Hülye lenne cutolni a 3.5 millás játékost, aki négyük közül kb. a legkevésbé valószínű, hogy starter marad 😊Nem basztam volna ki, még mindig elférek cappel.tenorxcsak semmi szükséged nem volt már rá 😊 ezért nehéz eladni a sokat reklámozott játékosokat, bár egy-két varázslónak mindig sikerüljjncaa
több mint 12 éve
az lesz a legjobb mikor a Bills megszerzi Tebowt aztán Fitzmagic a padon varázsol tovább 😀
több mint 12 éve
Nem basztam volna ki, még mindig elférek cappel.tenorxEzt a mondatot amúgy van még valaki aki elhiszi? 😊 Vagy aki röhögés nélkül képes leírni? 😊
(nem-csak- Kolb kapcsán hanem általában)
több mint 12 éve
Nem basztam volna ki, még mindig elférek cappel.tenorxcsak semmi szükséged nem volt már rá 😊 ezért nehéz eladni a sokat reklámozott játékosokat, bár egy-két varázslónak mindig sikerül
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem basztam volna ki, még mindig elférek cappel.
több mint 12 éve
szaba
10 555
es ha megvarja h kibassza a gecibe ? csak kerdem bar tudom h teged ilyen tenyek nem zavarnak meg a nagy eszmefuttatasban ...FakeÉs ha volt 3-4 másik ajánlat? És nem kamuzott tenorx, tudom.
több mint 12 éve
atyaég, a végén még elhisszük tenorx, hogy még te voltál a kegyes és nagy arc, hogy egy szánalmas senkiházi fos 3. körért odaadtad azistenkolbászt 😀StezEz így van , igazabol 2 1.kort er
több mint 12 éve
Nem teljesen értem hogy függ össze, hogy ha igazol egy sokat kereső szar QB-t,akkor tud majd védelmet csinálni, de oké 😊Egyébként meg ha úgy vesszük Kolb 3.5 millával még mindig barátibb,mint VinceYoung 15 milláért Tocánál... 😂
Ja, egyébként személy szerint azért fejeztem ki azon véleményemet, hogy egy 3. körös pick többet ér, mint egy sokat kereső csere QB, akit valószínű cutolnak itt is és IRL is, hogy az újoncok kapjanak visszajelzést a trade-jeikről, mit lehetne legközelebb máshogy. Sorry ha valakit megbántottam ezzel ;P
Többet ért volna pl. ha a jövő évi 3. körért kér mondjuk egy idei 4+5-öt, vagy két 4-et...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
es ha megvarja h kibassza a gecibe ? csak kerdem bar tudom h teged ilyen tenyek nem zavarnak meg a nagy eszmefuttatasban ...
több mint 12 éve
szaba
10 555
Igazából nem értem itt a nagy höbit.Kolb egy évre megoldás, Senecával csak én lennék képes nekivágni a szezonnak.
Jövő évi 3. körről beszélünk. Nem tudom, mennyi az esélye, hogy ott mondjuk egy kukát, meg mennyi, hogy egy QB-t húzhat bárki, de nem látok ordas nagy különbséget.
Kolb nem franchise QB, de Joci elintézte, hogy azt ne is lehessen beszerezni idénre.
3,5 M a fizuja. Ha gáz, jövőre kuka, ennyi. De így legalább fel tud húzni egy normális védelmet a Giantsnek taxi, ha kell, okosan beosztva a fizetéseket. Ja igen, FA-ról kell hozni mindenkit neki a védelembe, mert ugye 1-2. körös pick az nincs.
Nem mondom, hogy az év üzlete, de nem is olyan tragédia, mint azt itt sokan beállítják.
több mint 12 éve
atyaég, a végén még elhisszük tenorx, hogy még te voltál a kegyes és nagy arc, hogy egy szánalmas senkiházi fos 3. körért odaadtad azistenkolbászt 😀
több mint 12 éve
úgy látom minden főokosnál megvan az excel tábla, hogy ki mennyit ér, majd küldjétek meg nekem is, hogy legközelebb tudjam.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Pickbe nem kerül, de picked minden évben van automatikusan, 7 milla caphelyed fölösben egy max átlag körüli emberre nem hiszemNem is mondtam, hogy Fitz megéri 7-ért, mert szerintem nem, de annyiban igen, hogy legalább ő kezdő a csapatában plusz jobb is mint Kolb és még cuccba se kerül. Mert ha a 7 egy átlagos játékosra sok, akkor a 3.5 egy backupra minimum ugyanannyira, plusz akkor ott a 3. kör.
Mondjuk így olcsóbban jönnek a többiek, szal nekem csak jó 😀Wyatt
De hát nekem mindegy, kinek mi 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Pickbe nem kerül, de picked minden évben van automatikusan, 7 milla caphelyed fölösben egy max átlag körüli emberre nem hiszemMondjuk így olcsóbban jönnek a többiek, szal nekem csak jó 😀
több mint 12 éve
Azért jobb nála Fitz 4 millával, mert így fitz INGYEN van. Ja, capet elvisz, de ha befér nem leszarja?De 3. körös pick egy olyan zseniális QB-ért, aki egy egyszer fos egyszer tűrhető John Skeltonnal KÜZDHET a kezdő posztért az nagyon sok...
Mert persze szépen hangzik amúgy, hogy a Cards kezdő QB-ja, de nem az. Ha nem adtak volna oda érte annyit amennyit, akkor már csapata se lenne, ugyanis Kolb SZAR. Akkor már vitte volna Mooret. Harmadannyi pénzért egy jobb játékos akinek még mindig több esélye van kezdeni, mint ennek. Akkor is ha 4-en kerestek meg érte, ez hülyeség, mivel a 3. kör azért egy egész jó pick még.
több mint 12 éve
Azért megkérdezném, hogy a szarabb Fitz miért jobb nála, főleg 4 millával 😀tenorxFitzgerald > Cassel > Kolb = Garrard
😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nézd végig a kekiket.Delonso_Megtettem.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nézd végig a kekiket.
több mint 12 éve
ha kicsit hosszabb lenne a szerződése nem lenne rossz trade, de, mint tudjuk a szükség nagy úr (csak flynn meg fitzmagic pénzére elég nézni), így nálam ez se gázoskristofThis is the key. Vhogy be kellene még szereznem idei első két kör nélkül még 9 darab kezdőjátékost...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha kicsit hosszabb lenne a szerződése nem lenne rossz trade, de, mint tudjuk a szükség nagy úr (csak flynn meg fitzmagic pénzére elég nézni), így nálam ez se gázos
több mint 12 éve
Amúgy nem csak tőle érkezett trade ajánlat érte, volt 3 ember rajta kívül, kb idei 4. - jövőévi 3. körös rangeben.