NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
szaba
10 555
Nem áll még készen az utódom. 😕Mert szar GM vagy, ideje lenne lemondanod, nem? 😉fetomyMég szerencse hogy az FA piac idén működik így először...gabokockaIRL szezon közben valahogy nem azon jár az agyam, hogy is működik a FA piac a GM játékban. 😀szaba
több mint 12 éve
Mert szar GM vagy, ideje lenne lemondanod, nem? 😉Még szerencse hogy az FA piac idén működik így először...gabokockaIRL szezon közben valahogy nem azon jár az agyam, hogy is működik a FA piac a GM játékban. 😀szaba
több mint 12 éve
És ennek mi köze ahhoz amit írok?Akkor még egyszer. Amikor rá sem nézünk a játékra mert holtidény van, milyen magvas gondolatokat vársz? Cserébe amikor épp játszunk, talán valamivel nagyobb számban derül ki, o-ooo ez így nem teljesen jó.
edit mondja Gabora írtam.
több mint 12 éve
szaba
10 555
Még szerencse hogy az FA piac idén működik így először...gabokockaIRL szezon közben valahogy nem azon jár az agyam, hogy is működik a FA piac a GM játékban. 😀
több mint 12 éve
Még szerencse hogy az FA piac idén működik így először...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Amikor épp semmi nincs az embernek miből jutnának eszébe olyanok, hogy mit kéne jobban?Gyakorlat közben nyilván sokkal több dologról kiderül, hogy nem így kéne.
több mint 12 éve
szaba
10 555
Ismét a szokásos téma, amikor a játék szünetében a szabályokat kéne módosítani, variálni, mindenki kussol, most meg sírunk mindenen, hogy ez így szar, úgy szar.gabokockaMost kell felírni, hogy mi a szar, mert szünetben nincs rá semmi precedens, hogy mégis mi a gebasz. 😛
több mint 12 éve
Ismét a szokásos téma, amikor a játék szünetében a szabályokat kéne módosítani, variálni, mindenki kussol, most meg sírunk mindenen, hogy ez így szar, úgy szar.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Mellesleg ennek a licitálós dolognak sincs sok valóságalapja, ez ellen mégse sír senki 😊eaglesmcnabbmost ilyet miért írsz? az nfl.com-ról szedtem a képet, Schefter lőtte
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én egy hasonlón gondolkodtam csak autamitálva. Beírod mennyit adnál ha előtted licitáltak már drágábban kiírja az oldal,hogy nem nyert adj többet. Ennek megvalósíthatóságán is gondolkodtam már, lehet nyáron úgyis hasonóval foglalkozok majd akkor megnézem,hogy megoldható-e egyszerűen.mondjuk egy 5 millás ajánlatnál az 5,4 már jelentősebbnek mondható, mégis érvénytelen nálunk.Egyébként nekem az az FA-zás tetszett, mikor én voltam a FA biztos, nekem jöttek az ajánlatok, és hirdettem hogy állunk. Ezt lehetne kiegészíteni a licites megoldással úgy, hogy nem napi 1 hirdetés, hanem rögtön üzenetben válaszolni, hogy bocs de van jobb, vagy hasonló. 😊fetomy
vagy mondhatnám a posztonkénti liciteket, IRL ilyen nincs, egyszerre megy minden nálunk pedig külön szakaszok vannak. Ha ezt pl eltörölnénk biza nem lennének ilyen irreális értékek 1-2 játékosnál. Igaz ez sem tűnt fel senkinél. Pedig ez már elég nagy különbség a játék és a valóság között 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
sőt hogy továbbmenjek IRL egy csapat 10 év alatt nem tradel annyit mint te 1 szezonban, ez mégsem szúrja a szemedet. 😉eaglesmcnabbEz van, ha rebuilding van. Már idén is sokkal kevesebbet tradeltem (fele annyit se sztem), és nem is nagyon tervezek már, max 1-2 az is picktrade lesz ha lesz. Tavaly átálltam 3-4-re, a trade-ek java része azzal függött össze, illetve Lau és Jenkins esetén az, hogy kurvajó offert kaptam.
hozzáteszem, hogy a tavalyi sok trade és az idei néhány eredménye az, hogy most van kb. 53 emberem, akikből úgy 50-et meg is akarok tartani. Pont azt mondtam steznek, hogy érdekes nekem, hogy mindenhol 30 emberek vannak rosteren meg hasonló én meg egyszerűen már nem tudom kit tudnék kirakni, hogy még az az 1-2 FA és draft prospect akit szeretnék, beférjen. Lehetséges, hogy neked reálisabb adam verziója, aki évente 25 vetmines FA-t behoz mégis minden évet 20 emberrel a rosteren kezdi, nekem reálisabb az, hogy bár rengeteg trade-el tavaly, de tele a keret és olyan a csapatom, aminek 90%-ától már csak akkor válok meg, ha nincs más választásom (retire (lol, 30 év fölöttim tán nincs is), cap szitu, vagy hogy szar lesz).
Nézd meg kiket adtam el idén. Túlfizetett, nem annyira jó embereket (McMini, Hall - kösz stez, hogy mindegyiket elvitted 😀), meg Vincy Jacksont,akit elég jó árért el tudtam adni, és nem annyira volt rá szükségem. Ja és pickeket. Ha adja az ég, hogy nem derül ki a csapatom feléről, hogy szar, akkor jövőre valószínűleg már ennyit sem fogok tradelni. 😉
több mint 12 éve
hát épp ezaz, ha IRL nehéz a sapkatervezés nálunk miért legyen könnyebb? 😊vagy mondhatnám a posztonkénti liciteket, IRL ilyen nincs, egyszerre megy minden nálunk pedig külön szakaszok vannak. Ha ezt pl eltörölnénk biza nem lennének ilyen irreális értékek 1-2 játékosnál. Igaz ez sem tűnt fel senkinél. Pedig ez már elég nagy különbség a játék és a valóság között 😊eaglesmcnabbGondolom ez azért van így hogy átlátható/játszható legyen a játék. Jóval nehezebb lenne a "sapka-tervezés" ha egyszerre menne az összes poszt licitje. + nem tudom Neked lenne-e energiád egyszerre az összes szabadügynököt, azok teljesítményét átnézni.Rataxes
persze a föntieket nem azért írtam mert feltétlen változtatni kéne a dolgokon, szerintem úgy jó a játék ahogy van, csak nem értem hogy miért ez az egy dolog volt az ami ennyire szúrta egyesek szemét, amikor van számtalan más dolog is ami teljesen másképpen működik mint IRL.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Höri hogyan vélekedett az előző, adamos esetnél?"Nem történt semmi szabályba ütköző, adam remek munkát végez."
Szerintem nincs miről beszélni, aki akar egy játékost emeljen rá, mint ahogy én is így teszek mondjuk. De adam szarban van a cappel, így ezt a kiskaput választotta és szerintem okosan is tette. Aztán meg ahogy erről volt is szó, majd waiverben esik néhány ember azt lehet ugrani claimelgetni.
De ha meg valaki olyan, az úgy sem fog rajtam maradni vet. minért, mint ahogy jelenleg is, ahogy nézem kb. jelen helyzet szerint úgy a 20 játékosomból talán 4-5 az enyém, azok is öregek, ilyen 8-900K körül jönnének.
több mint 12 éve
mondjuk egy 5 millás ajánlatnál az 5,4 már jelentősebbnek mondható, mégis érvénytelen nálunk.Nekem egyébként eszembe jutott, csak gondoltam előbb megvárom a front7 kört, az hogy működik.
vagy mondhatnám a posztonkénti liciteket, IRL ilyen nincs, egyszerre megy minden nálunk pedig külön szakaszok vannak. Ha ezt pl eltörölnénk biza nem lennének ilyen irreális értékek 1-2 játékosnál. Igaz ez sem tűnt fel senkinél. Pedig ez már elég nagy különbség a játék és a valóság között 😊eaglesmcnabb
De hozzáteszem az is vicces lenne úgy, hogy 6 mp alatt jönne 65 ajánlat, amiből 60 rossz és az első fél órában semmit nem lehetne kivenni belőle.
Egyébként nekem az az FA-zás tetszett, mikor én voltam a FA biztos, nekem jöttek az ajánlatok, és hirdettem hogy állunk. Ezt lehetne kiegészíteni a licites megoldással úgy, hogy nem napi 1 hirdetés, hanem rögtön üzenetben válaszolni, hogy bocs de van jobb, vagy hasonló. 😊
több mint 12 éve
vagy mondhatnám a posztonkénti liciteket, IRL ilyen nincs, egyszerre megy minden nálunk pedig külön szakaszok vannak. Ha ezt pl eltörölnénk biza nem lennének ilyen irreális értékek 1-2 játékosnál. Igaz ez sem tűnt fel senkinél. Pedig ez már elég nagy különbség a játék és a valóság között 😊eaglesmcnabbGondolom ez azért van így hogy átlátható/játszható legyen a játék. Jóval nehezebb lenne a "sapka-tervezés" ha egyszerre menne az összes poszt licitje. + nem tudom Neked lenne-e energiád egyszerre az összes szabadügynököt, azok teljesítményét átnézni. Szerintem azért alakult így a játék menete/szabályzata, mert az elmúlt jópár évben az itteni GM-ek/commish azt tapasztalták hogy így a legélvezetesebb 😊 És ha további kivetnivalókat találnak, amiknek a megváltoztatásával jobb lehet az egész (pl. a korlátlan szabadügynök vet.min-ezés majd waivelés), akkor azon is biztosan változtatni fognak 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
mondjuk egy 5 millás ajánlatnál az 5,4 már jelentősebbnek mondható, mégis érvénytelen nálunk.Hát irl szeirntem nem ilyen kis 50-100k-kkal emelgetnek (alapból komolytalan lenne), mivel egy több milliós játékosnak az 1-200k az lófasz emelés, és lehet hogy inkább kicsinyesnek tűnik a játékos szemében a csapat. Még mindig ez a reálisabb és ésszerűbb, minthogy nyomogassuk a 4.8 millás ajánlatra a 4.810.000-eket 😊fetomyMiért ne lenne? A szabadügynökök IRL is odamennek ahol a legtöbb lóvét kapják... Jó, lehetne jönni ilyenekkel hogy klubhűség, bajnoki ambíciók, stb., de ezt ugyanúgy nehéz lenne belevinni a játékba mint a holdoutot.Rataxesja csak gondolom hogy minden egyéb tényezőt figyelmen kívül hagyva ha valaki kap egy 4,8millás és egy 5 millás ajánlatot, nem a 4,8 millásat választja csak azért mert nincs meg a 300k emelés 😀eaglesmcnabb
vagy mondhatnám a posztonkénti liciteket, IRL ilyen nincs, egyszerre megy minden nálunk pedig külön szakaszok vannak. Ha ezt pl eltörölnénk biza nem lennének ilyen irreális értékek 1-2 játékosnál. Igaz ez sem tűnt fel senkinél. Pedig ez már elég nagy különbség a játék és a valóság között 😊
sőt hogy továbbmenjek IRL egy csapat 10 év alatt nem tradel annyit mint te 1 szezonban, ez mégsem szúrja a szemedet. 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Vannak olyan emocionális dolgok amiket nehéz megjelenítenünk.Ilyen pl a klubhűség, hisz ebből nincs adott mennyiségű mindenkire érvényesíthető.
Lehet egy Ray Lewis mindig discountot ad, vagy egy Zach Thomas sosem ment volna a Phinsen kívül máshova, míg egy V-Jax csak a nagyobb bidelőt keresi, azt aki többet tol a zsebébe. Ki lehet rá találni szabályt, de az valószínűsíthető hogy az szubjektív lesz, vagy oda is egy bizottság kell, ami szintén nem teljesen objektív.
Ez a volumenre változó licit rendszer leegyszerűsíti ezt, hisz kivettük az érzelmeket, a játék ezen szintje a pénzről szól. Amúgy itt is nehéz lenne a játékos eszével gondolkodni mert egy 2-3 millás szerződés környékén van olyan aki kezdő akar lenni és eszerint választ, van akit csak a pénz érdekel és lesz valahogy.
Na, kissé zavaros lett, remélem kivehető amit írni akartam.
több mint 12 éve
Hát irl szeirntem nem ilyen kis 50-100k-kkal emelgetnek (alapból komolytalan lenne), mivel egy több milliós játékosnak az 1-200k az lófasz emelés, és lehet hogy inkább kicsinyesnek tűnik a játékos szemében a csapat. Még mindig ez a reálisabb és ésszerűbb, minthogy nyomogassuk a 4.8 millás ajánlatra a 4.810.000-eket 😊ja csak gondolom hogy minden egyéb tényezőt figyelmen kívül hagyva ha valaki kap egy 4,8millás és egy 5 millás ajánlatot, nem a 4,8 millásat választja csak azért mert nincs meg a 300k emelés 😀eaglesmcnabbMellesleg ennek a licitálós dolognak sincs sok valóságalapja, ez ellen mégse sír senki 😊eaglesmcnabbMiért ne lenne? A szabadügynökök IRL is odamennek ahol a legtöbb lóvét kapják... Jó, lehetne jönni ilyenekkel hogy klubhűség, bajnoki ambíciók, stb., de ezt ugyanúgy nehéz lenne belevinni a játékba mint a holdoutot.Rataxes
több mint 12 éve
Jó, de gondolom nem az a játékosonkénti 100-250k az ami miatt annyira elbaszottul irreális lenne a rendszer 😀ja csak gondolom hogy minden egyéb tényezőt figyelmen kívül hagyva ha valaki kap egy 4,8millás és egy 5 millás ajánlatot, nem a 4,8 millásat választja csak azért mert nincs meg a 300k emelés 😀eaglesmcnabbMellesleg ennek a licitálós dolognak sincs sok valóságalapja, ez ellen mégse sír senki 😊eaglesmcnabbMiért ne lenne? A szabadügynökök IRL is odamennek ahol a legtöbb lóvét kapják... Jó, lehetne jönni ilyenekkel hogy klubhűség, bajnoki ambíciók, stb., de ezt ugyanúgy nehéz lenne belevinni a játékba mint a holdoutot.Rataxes
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ja csak gondolom hogy minden egyéb tényezőt figyelmen kívül hagyva ha valaki kap egy 4,8millás és egy 5 millás ajánlatot, nem a 4,8 millásat választja csak azért mert nincs meg a 300k emelés 😊Mellesleg ennek a licitálós dolognak sincs sok valóságalapja, ez ellen mégse sír senki 😊eaglesmcnabbMiért ne lenne? A szabadügynökök IRL is odamennek ahol a legtöbb lóvét kapják... Jó, lehetne jönni ilyenekkel hogy klubhűség, bajnoki ambíciók, stb., de ezt ugyanúgy nehéz lenne belevinni a játékba mint a holdoutot.Rataxes
több mint 12 éve
Mindenki Döméhez menne mert tudják hogy ő simel 😛 😀
több mint 12 éve
Mellesleg ennek a licitálós dolognak sincs sok valóságalapja, ez ellen mégse sír senki 😊eaglesmcnabbMiért ne lenne? A szabadügynökök IRL is odamennek ahol a legtöbb lóvét kapják... Jó, lehetne jönni ilyenekkel hogy klubhűség, bajnoki ambíciók, stb., de ezt ugyanúgy nehéz lenne belevinni a játékba mint a holdoutot.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem lehet normális keretek között játszani, miért jó ilyen "kiskapukat" keresgetni egy játékban, de ti tudjátok. Biztos csak azért ilyen szar, mert eleinte valahogy ez nem volt jelen, csak mióta a fél GM gárda kicserélődött, és nem szoktam/tunk hozzá az ilyenhez.fetomyEttől hogy ezt csinálja nem lesz ligaelit csapata, mint ahogy eddig sem lett. 😊
Akad hogy Egyeseknek nem tetszik, nekem viszont a rinyálás nem tetszik ami ekörül van, max szerez pár veterán backup playát, megváltani a világot úgy sem fogja. Ha annyira kellenek a playák ajánlj te is szerződést nekik, amúgy akit kibasz majd nyugodtan claimelheted ha utólag rájössz hogy mégiscsak az a játékos kell neked, aki eddig eszedbe sem jutott 😊
Mellesleg ennek a licitálós dolognak sincs sok valóságalapja, ez ellen mégse sír senki 😊
több mint 12 éve
A dolog egyszerű. A magyarok jó ideje ilyen kiskapusok, egyszerűen a rendszer és a pénzügyi helyzet hozta ezt ki belőlünk, tett ilyenné. De lehet csak mi nem tettünk ellene. A lényeg ugyanaz.EGy pontos szabályozás megoldhat sok problémát.
De nincs ez másképp az NFL-ben is. A játék a pénzről szól a törvényeket pedig jogászok, ügyvédek hozzák. Ezernyi kiskapuval élnek együtt, amiből ha elegük lesz a tulajdonosok megváltoztatják, amit a jogászok formába öntenek, míg mások már azt tervezik ezzel együtt élve, milyen egyéb lehetőségeik vannak.
Azon el lehet gondolkodni vajh az a manager szemléletű, aki kedélyesen sörözve heti egyszer odanyúl a csapathoz vagy az, aki minden eszközt megragad a fejlődésre. Itt is sokféle játékstílus létezik. Ám mindenért és minden ellen lehet tenni, ha azt az ember logikusan levezeti miért jó vagy éppen rossz.
több mint 12 éve
Taxi az kevés, tessék csak nyomni felfelé 😀Wyattdone 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...