NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
171
30
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Mario megmondta, hogy a pénz nem érdekli, neki bajnokesélyes csapat kell.Szóval akkor hozzád biztos nem megy ?
Toca és szaba leülhet, fetomy meg átvehetei a citrom-díjat az 1/1-ért, amit eladott 😀 😀Stez
több mint 12 éve
mert veterán minimumot kénytelen vagyok neki ajánlani, bár nem nagyon érdemel meg egy 8-900K-s fizetést sem 😕Mario megmondta, hogy a pénz nem érdekli, neki bajnokesélyes csapat kell.leszophatsz 😀
Toca és szaba leülhet, fetomy meg átvehetei a citrom-díjat az 1/1-ért, amit eladott 😀 😀Stez
Marjóra meg akkor te minek akarsz egyáltalán ajánlani, ha egyszer ezt mondta? 😛fetomy
több mint 12 éve
Mario Woodley mellett szeretne játszani.
több mint 12 éve
Mario megmondta, hogy a pénz nem érdekli, neki bajnokesélyes csapat kell.leszophatsz 😀
Marjóra meg akkor te minek akarsz egyáltalán ajánlani, ha egyszer ezt mondta? 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Jól van, a végén lesz comp pickem a jövőre pálya környékét nem látó safetyjeimről 😀
több mint 12 éve
Mario megmondta, hogy a pénz nem érdekli, neki bajnokesélyes csapat kell.Toca és szaba leülhet, fetomy meg átvehetei a citrom-díjat az 1/1-ért, amit eladott 😀 😀
több mint 12 éve
Tessenek már leszálni Márijóról nekem kell és én 3 millát is adnék akár.
több mint 12 éve
szaba
10 555
Mario nekem azt mondta, hogy hozzám csupán 1.5-ért is aláír.
több mint 12 éve
atyaúristen, Hall 8 milla :oSzerintem inkább nyomass rá Leonra 9-et, HallxHall lenne nálad az ultimate CB sor, Marjó meg jó lesz nekem 2.5-ért 😀
ezek után nagyon is megérte a másik Hallt elhoznom a 4 millás fizetésével
de nem baj, költekezni jó, aztán majd pár nap múlva elviszem Mariot 2,5 milláért 😛 😀Stez
több mint 12 éve
atyaúristen, Hall 8 milla :o ezek után nagyon is megérte a másik Hallt elhoznom a 4 millás fizetésével
de nem baj, költekezni jó, aztán majd pár nap múlva elviszem Mariot 2,5 milláért 😛 😀
több mint 12 éve
szaba
10 555
Szép zseton Hall, JoJot sokkal olcsóbban megúsztam. Nade aki nem kockáztat nem is nyer 😊Delonso_Meg nem is bukik. 😛
több mint 12 éve
Szép zseton Hall, JoJot sokkal olcsóbban megúsztam. Nade aki nem kockáztat nem is nyer 😊
több mint 12 éve
Aztán maradt nálam 😀Csak nehogy én dobjak rá 😛fetomyÉn Browneren töprengek egy ideje.. de még van 8 percem 😊IgorÉn is így vagyok vele 😀Rataxes
több mint 12 éve
Csak nehogy én dobjak rá 😛Én Browneren töprengek egy ideje.. de még van 8 percem 😊IgorÉn is így vagyok vele 😀Rataxes
több mint 12 éve
Én Browneren töprengek egy ideje.. de még van 8 percem 😊IgorÉn is így vagyok vele 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Gondolkodom, hogy rádobjak-e egy 10 millát, de még kivárok 😀
több mint 12 éve
Én Browneren töprengek egy ideje.. de még van 8 percem 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
8 milla az már szép összeg.
több mint 12 éve
szaba
10 555
Am bazeg szaba, nem igaz, hogy most te baszod el a bulit. Senki nem vette volna észre, hogy ifj. Harris nincs fent az FA-listán, akkor meg csak mi küzdöttünk volna érte, így meg ez a köcsög Wyatt is beleszúr a dologba. 😀NewmanHülye vagy te az agyadra. 😛 Én mindent látok. 😛
több mint 12 éve
Am bazeg szaba, nem igaz, hogy most te baszod el a bulit. Senki nem vette volna észre, hogy ifj. Harris nincs fent az FA-listán, akkor meg csak mi küzdöttünk volna érte, így meg ez a köcsög Wyatt is beleszúr a dologba. 😀Newmanmindkét Harris rajta volt szerintem 😀 legalábbis már egy ideje tuti rajta van 😛
több mint 12 éve
Am bazeg szaba, nem igaz, hogy most te baszod el a bulit. Senki nem vette volna észre, hogy ifj. Harris nincs fent az FA-listán, akkor meg csak mi küzdöttünk volna érte, így meg ez a köcsög Wyatt is beleszúr a dologba. 😀
több mint 12 éve
első évben adsz 1.200.005 $-t, aztán végig 1.200.000 és hopp máris csak 10% a bünti. ezzel aztán nem szűrünk ki semmit szvsz.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
edit : tessek 😀 bedobok egy normal 3 eves szerzodest es csak azzal ramemelnek h rabasszak az 5 evest 😀 oriasi 😂Fakejah, talán ez a legnagyobb hülyeség a játékban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal