NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
268
35
18:30-tól, ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Azóta VJ megtérítette őket.Így van, nyomass gyorsan 6-8 millát néhányukra 😀fetomyÉn úgy tudtam hogy SB-s csapathoz feleáron aláír bármelyik :rolleyes:Rataxes
több mint 12 éve
hát próbáld ki,meglátjuk jól hallottad-e 😀Így van, nyomass gyorsan 6-8 millát néhányukra 😀fetomyÉn úgy tudtam hogy SB-s csapathoz feleáron aláír bármelyik :rolleyes:Rataxes
több mint 12 éve
Így van, nyomass gyorsan 6-8 millát néhányukra 😀fetomyÉn úgy tudtam hogy SB-s csapathoz feleáron aláír bármelyik :rolleyes:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Így van, nyomass gyorsan 6-8 millát néhányukra 😀
több mint 12 éve
Ha jól láttam, csak Brownerre nyomult rata, úgyhogy elvileg most jó 😀Így van, de ahogy nézem elszaladtak az árak úgyhogy kénytelen vagyok taktikát változtatni 😀
Ez van, Vikings fan, vikings sig, vikings userbar, sajna eléggé megzavart 😀 Pedig figyeltem mindegyiknél 😕fetomy
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ha jól láttam, csak Brownerre nyomult rata, úgyhogy elvileg most jó 😀Ez van, Vikings fan, vikings sig, vikings userbar, sajna eléggé megzavart 😀 Pedig figyeltem mindegyiknél 😕
több mint 12 éve
Mondjuk megnéztem volna rata arcát mikor kap 3 játékost cirka 8 milláért 😀
több mint 12 éve
ó hogy a faszom 😀 tudtam, hogy elkúrom 😀
több mint 12 éve
Fetamásnak javasolnám,hogy ne higyen a beugratásnak miszerint Vikes fan vagyok ,ettől még a Broncost képviselem a GM játékban 😀
több mint 12 éve
felnyitottam.de ha valamelyik agysebész véletlen oda kezd el ajánlgatni, azt kizárom 😀
több mint 12 éve
Somos, vállalod a frissítgetést?ha megnyitod a topicot, csinálhatom én is, minden bizonnyal több pazarolni való időm van mint somosnak 😊
Nem jól jött ki ez a kör mert hétvégén limitáltan vagyok a gépnél eléggéHöri
több mint 12 éve
Somos, vállalod a frissítgetést?Nem jól jött ki ez a kör mert hétvégén limitáltan vagyok a gépnél eléggé
több mint 12 éve
Az nem gáz csak az én emberimhez ne nyúljanak ,mert még másra is kéne pénz 😀Tocaó nyugi, arról vagyunk híresek, hogy ebben szívesen támogatjuk GM társainkat 😉
több mint 12 éve
Az nem gáz csak az én emberimhez ne nyúljanak ,mert még másra is kéne pénz 😀
több mint 12 éve
Most a rinyálás fontosabb, majd utána jöhetnek a 9 millás Hall offerek 😀
több mint 12 éve
Vagy hatványozódik bizonyos elméletek szerint ,senki nem tudja ,tudományos bizonyíték egyenlőre egyik elméletre sincs.Nem vettem magamra,csak nem értem,hogy aki beírja ,hogy sok a rinya nem érzi hogy ezzel ő is növelte ezek számát legalább eggyel ? 😊TocaHa azért rinyálsz, mert nem tetszik, hogy mások rinyálnak, akkor a két rinyálás kiüti egymást, és az így már nem számít rinyálásnak 😉fetomy
Leállt az FA piac mindenki kifogyott a pénzből ?😀
több mint 12 éve
Nem vettem magamra,csak nem értem,hogy aki beírja ,hogy sok a rinya nem érzi hogy ezzel ő is növelte ezek számát legalább eggyel ? 😊TocaHa azért rinyálsz, mert nem tetszik, hogy mások rinyálnak, akkor a két rinyálás kiüti egymást, és az így már nem számít rinyálásnak 😉
több mint 12 éve
Azért örülök, hgy 1x megkérdeztem,hogy mást esetleg nem zavar-e , illetve vázoltunk erre egy-két megoldást ebből mindenkinek az jön le hogy megint megy a sírás. Jelen pillanatban több embert látok azon nyivákolni,hogy éppen 1-2 embernek nem tetszik valami .Mellesleg senki nem fenyegetőzött kilépéssel, senki nem írta hogy azonnal állítsuk meg amit egyesek csináltak, csak felhívtuk a figyelmet erre ,megoldáslehetőségekkel , szezon végén meg lehet mondjuk róla majd szavazni vagy a boss dönt vagy erre is felállíthatunk akár 3 bizotságot vagy nem tudom hogy megy 😀TocaNem vettem magamra,csak nem értem,hogy aki beírja ,hogy sok a rinya nem érzi hogy ezzel ő is növelte ezek számát legalább eggyel ? 😊
több mint 12 éve
a boss már döntött
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Bro, nem kell mindent magadra venni, te nem akartál kilépni, nyilván az a része nem neked szólt.
több mint 12 éve
Azért örülök, hgy 1x megkérdeztem,hogy mást esetleg nem zavar-e , illetve vázoltunk erre egy-két megoldást ebből mindenkinek az jön le hogy megint megy a sírás. Jelen pillanatban több embert látok azon nyivákolni,hogy éppen 1-2 embernek nem tetszik valami .Mellesleg senki nem fenyegetőzött kilépéssel, senki nem írta hogy azonnal állítsuk meg amit egyesek csináltak, csak felhívtuk a figyelmet erre ,megoldáslehetőségekkel , szezon végén meg lehet mondjuk róla majd szavazni vagy a boss dönt vagy erre is felállíthatunk akár 3 bizotságot vagy nem tudom hogy megy 😀
több mint 12 éve
A siránkozás részével viszont egyetértek.Ahogy azzal is lemondok mert így úgy amúgy... ezzel csak demoralizálják a többieket.
Aki nem akar játszani nem fog, ez törvényszerű, de felesleges ezt lebegtetni.
több mint 12 éve
http://en.wikipedia.org/wiki/Gentlemen's_agreement
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Most játszunk, lehet fogalmazni a szabályokat, amikben nincsenek kiskapuk. Senki elől nincs megtiltva.Megszavazzuk jövőre így legyen, ne így legyen, bármi.
De ez a mindenen siránkozás, miközben az emberek 80%-a még két fűszálat nem tett keresztbe a játékért az nagyon megy.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
teljes mértékben egyetértek gaboval. tudtommal adam már tavaly is ezt csinálta, ennek ellenére szünetben senki nem szólt ellene, s minő véletlen idén is ez megy 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!