GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
De ha van türelme, tud draftolni is.Ezért se voltam túl aktív FA-n, egyszerűen nincs rá pénzem, nem tudom felvenni a versenyt a bő sapkájú versenytársakkal 😊 De azért Lightnak az az 1 milkás összeg nem nevezhető akkora hatalmas költségnek (jó, most azt ne vegyük bele hogy vissza akar vonulni, azt benéztem... rákerestem a szerződésére, láttam hogy még van belőle 1 év IRL, gondoltam kitölti... ez van, szar GM vagyok, kell ilyen is 😊 )
FA-ról építkezni nagyon-nagyon költséges dolog. Be lehet húzni ott egy két játékost, de szvsz érdemesebb tradelni és draftolni, mégha ez pickbe is kerül. (megfigyeltem minden évben újratermelődnek a pickek) A pénz azonban véges.
Én pl ámulva nézem azokat akik folyamatosan emelkedő fizetést adnak a játékosaiknak, ez a gyertya hamar a körmükre ég majd.Delonso_
Nyilván draftról is hozok majd embert, de nem dobhatok be mindenkit egyből a mélyvízbe 😊 A fiatal középső/hátsókörös playerek betanulhatnak szépen az ilyen Light típusú játékosoktól.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
De ha van türelme, tud draftolni is.FA-ról építkezni nagyon-nagyon költséges dolog. Be lehet húzni ott egy két játékost, de szvsz érdemesebb tradelni és draftolni, mégha ez pickbe is kerül. (megfigyeltem minden évben újratermelődnek a pickek) A pénz azonban véges.
Én pl ámulva nézem azokat akik folyamatosan emelkedő fizetést adnak a játékosaiknak, ez a gyertya hamar a körmükre ég majd.
több mint 12 éve
Egy esetet látok amikor igenis megéri az aki még 1-2 évet van a csúcson, vagy csúcsközelben, ha valaki stabil PO résztvevő és SB-re tör.Delonso_Vagy akinek nincs elég cap space-e hogy fiatal ereje teljében lévő free agenteket hozzon milliókért, meg 15 prémium pickje hogy egyből kezdő játékost hozzon a draftról minden hiányposztra.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Szerintem bárki megteheti.Én nem is licitálnék rá pont ezek miatt 100 k ide vagy oda.Aki megteheti... :rolleyes:Rataxes
Én nem kedvelem az olyan játékost aki levezet vagy nincs benne perspektíva.Delonso_
Egy esetet látok amikor igenis megéri az aki még 1-2 évet van a csúcson, vagy csúcsközelben, ha valaki stabil PO résztvevő és SB-re tör. Akkor nyilván a lehető legerősebb megoldás az, ami eredményhez vezethet rövid távon.
több mint 12 éve
Szaba Baxterre már Döme licitált, csak nincs még átvezetve trackerbe.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én nem is licitálnék rá pont ezek miatt 100 k ide vagy oda.Aki megteheti... :rolleyes:
Én nem kedvelem az olyan játékost aki levezet vagy nincs benne perspektíva.Delonso_
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Én nem is licitálnék rá pont ezek miatt 100 k ide vagy oda.Én nem kedvelem az olyan játékost aki levezet vagy nincs benne perspektíva.
több mint 12 éve
De komolyan, 100k nem fér bele évente? Akkor ott valamit nagyon szarul csinál az ember... Mindjárt megyek is rá ajánlani, mert ez vicc 😀Wyattoké, de most megint ott tartunk, hogy a "licitversenyben" Light nem ahhoz fog aláírni, aki többet ajánl, hanem aki hosszabb szerződést... mikor annak is kb. 5% az esélye, hogy még egy évet bevállal
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én se értem, ezzel az erővel a fél brigádot meg lehetne szólni... Pl. Birk se nagyon fog már 5 évet játszani, pedig rá is többen ajánlottak.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
De komolyan, 100k nem fér bele évente? Akkor ott valamit nagyon szarul csinál az ember... Mindjárt megyek is rá ajánlani, mert ez vicc 😀WyattAki a kicsit nem becsüli... Igazából ha nem én adtam volna neki vetmin-t egyetértenék 100k bünti lófasz 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
De komolyan, 100k nem fér bele évente? Akkor ott valamit nagyon szarul csinál az ember... Mindjárt megyek is rá ajánlani, mert ez vicc 😀
több mint 12 éve
Hat en sem ertettem a Light licitet. Oke, szaros 100k, de pontosan, sok kicsi sokra megy. Ha meg Light nem vonul vissza, jatszik max meg egy evet, itt meg siman megkinaljuk 3 evvel. Csak furcsa volt tekintve, hogy kevesebb mint egy napja szuntette meg Hori a bunti nelkuli visszavonultatast.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Lightra még lehet, hogy én is emelek 😀 Most ennyi kockázatot simán megéri, ha marad, akkor eszméletlen olcsón nagy nyereség, ha meg nem, na bumm, 100k-t túlél a költségvetés valahogy
több mint 12 éve
Mondjuk az ilyen 90-100k-s büntetések miatt pityergőket sem értem 😀 Még, ha mondjuk 3-4 millát keresne az emberWyattSok kicsi sokra megy... De egyébként nem "pityergek" én 😊 Csak most "okosozott" le JJ Light miatt, csak próbálom menteni magam :rolleyes:
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk az ilyen 90-100k-s büntetések miatt pityergőket sem értem 😀 Még, ha mondjuk 3-4 millát keresne az ember
több mint 12 éve
Hát, ez az infó sajnos elkerülte a figyelmem, és arra gondoltam hogy azt a 100k-s 10%-os capbüntit (mert ugye 1,2 alatt annyi jár) be tudom vállalni ha "kiöregedett". Egyébként nem azt írta Höri hogy jövőre törli el az ingyen visszavonulást? Mert akkor idén még ingyen vissza tudom vonultatni ha minden igaz...Light nem vonult vissza nehany napja egyebkent?Stezmég nem jelentette be hivatalosan, de 3 évet ajánlani neki nagyon okos dolog az új szabállyaljjncaa
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Light nem vonult vissza nehany napja egyebkent?Stezmég nem jelentette be hivatalosan, de 3 évet ajánlani neki nagyon okos dolog az új szabállyal
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Light nem vonult vissza nehany napja egyebkent?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Gronkowski + 2014/4. = 1/30 + GreshamJJ, a Te ajánlatod akkor lett volna jobb, ha Loadholt 1. kört érne. Szerintem nem ér annyit.somoskovigGronkowski = 1/30 + Gresham + 2014/4.
Gresham =/= Loadholt + 2014/4. + 12 helyes előrelépés az első körben (1/18)
így a helyes a képletjjncaa
Ha már mindenképpen
több mint 12 éve
Döme annnyira orulok hogy megjelentél , kereshetek másik backup C-t 😊TocaHeh 😛
Nekem most konkrétan 0 centerem van, muszáj volt beszállni így csí capspace-szel is 😊
több mint 12 éve
Döme annnyira orulok hogy megjelentél , kereshetek másik backup C-t 😊
több mint 12 éve
JJ, a Te ajánlatod akkor lett volna jobb, ha Loadholt 1. kört érne. Szerintem nem ér annyit.somoskovigGronkowski = 1/30 + Gresham + 2014/4.
Gresham =/= Loadholt + 2014/4. + 12 helyes előrelépés az első körben (1/18)
így a helyes a képlet
---