GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Hát mondjuk lehet én vagyok a hülye, de nálam Gresham nem nagyon van top10-be, vagy nagyon maximum alulról súrolja a top10-et.De az a minőségi különbség szvsz akkor fizethető meg egy első körrel, ha az mondjuk top5-7-es lesz.
Mondjuk jól látom, hogy az én pickem az? 😀 Mert akkor innentől lehet imádkozni, hogy a rookie QB bukja el a meccseket. 😀
De ha mondjuk valami 1/20+-os pick lesz, akkor abszolút nem érte meg szvsz.
De ez a magam véleménye, nyilván. Kinek mi a jó.
több mint 12 éve
Gronkowski és Gresham között a minőségi különbség kb. meg lett fizetve az 1. körrel szerintem. Emellett fontos szempont volt nekem, hogy Gresham 3 évig keres még 1 millát, míg Gronk már csak két évig van szerződve, ráadásul jövőre már többet keres, mint Gresham, abba pedig bele sem akartam gondolni, hogy milyen hosszabbítási ajánlatot fog kapni a Roziktól.Igazából kb. 1+1-et kaptam Gronkért, ennél többet TE-ért szerintem képtelenség kapni. ÉS nem valami nyeretlen szerencsétlennel pótoltam, hanem egy másik top 10-es TE-del.
JJ, a Te ajánlatod akkor lett volna jobb, ha Loadholt 1. kört érne. Szerintem nem ér annyit.
több mint 12 éve
Delonso: Egyikőtök sem járt nagyon szarul, csak egyikőtök sem járt jól szvsz 😊 Wyatt azért nem, mert szerintem az 1+2+3+5 egy darab TE-ért marha sok. Akkor is ha az Gronko. És akkor még bele se gondoltunk, hogy talán egy top5 első kört adott érte pl.Höri: ÓH köszönöm szépen, egy igazi ultimate highlight! 😊 na nem mintha tőle nem lenne minden HL ultimate 😀 Most így ezt látva megint érzem, hogy muszáj lenne betradelni valahogy 1/0-ra :/
több mint 12 éve
Olyan is van? 😊Nem, szerintem Wyatt jól járt, de tegyük hozzá a simek nem nagyon értékelik a TE-eket, igaz nem is erre kell játszani, hisz ez bármikor változhat (pl felértékelhetjük valahogy a posztot ha lehetséges)
több mint 12 éve
Egyébként nekem ez a trade azért tetszik, mert mindhárom fél szarul járt szerintem 😀 Legalábbis én egyikük helyében sem lennék vidám 😊
több mint 12 éve
Nekem sem olyan nagy trade azért, 1/21-es playát adtam kb jövő évi 1-ért a legjobb éve után.A pick csere sem volt nagy üzlet szerintem, így összességében elment.
több mint 12 éve
ez Somosnak miért jó, nem értemHöriszó szerint ez jutott eszembe.. idén nem kap tőlem szavazatot a mester.
Delt és "homer" Wyatt-et értem.. meg azt is hogy somos úgyis azt mondja majd, hogy ez kis downgrade, és megéri az 1. kört... csak baromira nem ez a helyzet 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Kösz kihagyom.juhú, eladhatom a 2014-es pickjeimet is végre :rolleyes:StezAz első körödért adok egy idei 4-et 😉fetomy
De csak mert nincs rá szükségem, hisz Bőrfikt 1/1 lesz úgyis.
több mint 12 éve
juhú, eladhatom a 2014-es pickjeimet is végre :rolleyes:StezAz első körödért adok egy idei 4-et 😉
több mint 12 éve
juhú, eladhatom a 2014-es pickjeimet is végre :rolleyes:
több mint 12 éve
Ha van 11 elit játékosod meg 11 szar, akkor simán meg tudod csinálni, hogy eladod a jókat feláron és lesz 22 korrekt kezdőd, de ugyanannyi meccset fogsz nyerni mint 1 évvel ezelőtt.
több mint 12 éve
mondjuk rakd be Brady helyett és kijön az ászsága 😊
több mint 12 éve
Nono, és mi van Fleenerrel? Am akkor örülök, ha a saját magam lehúzásával is jól jártam 😀Sok lenne az a jóból, elég meccsenként 15 yard 😊
Mondjuk azért egy TE-ért nem gyakran adnának IRL szerintem két 1. kört (valamit meg majd ki kell találni, hogy a programban is kijöjjön az ászsága 😀)Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Nono, és mi van Fleenerrel? Am akkor örülök, ha a saját magam lehúzásával is jól jártam 😀Mondjuk azért egy TE-ért nem gyakran adnának IRL szerintem két 1. kört (valamit meg majd ki kell találni, hogy a programban is kijöjjön az ászsága 😀)
több mint 12 éve
tekintve, hogy a legjobbnál nem tudsz jobbat szerezni, így én mindig szkeptikus vagyok ezeknél a cseréknél.Höride tudsz picket kapni érte!
több mint 12 éve
tekintve, hogy a legjobbnál nem tudsz jobbat szerezni, így én mindig szkeptikus vagyok ezeknél a cseréknél.
több mint 12 éve
Kap egy elit TE helyett egy PB-TE-t és egy 1. kört, miért ne lenne jó 😛abszolut nem kapott sokat Gronkoért szvsz
Ez egyedül nekem sok, de hát végülis egyszer beleférWyatt
ez akkor éri meg talán, ha az első kör top lesz
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Én nem, de te sem adnád el Wayne-t vagy PM-et semmiért 😊Kap egy elit TE helyett egy PB-TE-t és egy 1. kört, miért ne lenne jó 😛te is odaadtad volna Gronkowskit ugyanennyiért?Höri
több mint 12 éve
ez Somosnak miért jó, nem értemHöriLoadholt + 1/18 volt az én első ajánlatom Gronkra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Kap egy elit TE helyett egy PB-TE-t és egy 1. kört, miért ne lenne jó 😛te is odaadtad volna Gronkowskit ugyanennyiért?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Kap egy elit TE helyett egy PB-TE-t és egy 1. kört, miért ne lenne jó 😛Ez egyedül nekem sok, de hát végülis egyszer belefér
több mint 12 éve
Tebow?Lógatja a lábát Tampában hamarosan indul európai körútra, faneket és híveket szerezni, valamint feltette az Ebayre a szüzességét.
Eddig csak a YMCA licitált rá komolyabb összeggel, de a Kék Osztriga jönne szponzornak.