GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Üdv Schleck.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
A hivatalos közleményekben lévő bejegyzés nem válasz a kérdésemre....a Hörié viszont igen, köszönöm.pm-ben én is kérdeztem Höritől ő viszont ezt a választ adta:Bria 😕
Üdv Shleck! 😊
Kérdés: Cápázni mikor lehet az elkövetkezendő körökben, most is éjfélig van a határidő vagy akkor átkerült este 8-ra (8-ig) az időpont?NewmanEgy hozzászólásban maximum 5 játékosra lehet ajánlani.empty taxi
- Két hsz között legalább 15 percnek el kell telnie.
- A hsz szerkesztése nem megengedett továbbra sem.
- Aki szabálytalan ajánlatot küld (=nem emel eleget) az 60 percig nem írhat újat.
- Piacnyitás ma 20:00, zárás március 31., 23:00eaglesmcnabb a Hivatalos közleményeknél
"péntek 23.59.59"kristof
több mint 12 éve
vonultasd vissza Barbert
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
pm-ben én is kérdeztem Höritől ő viszont ezt a választ adta:Bria 😕
Üdv Shleck! 😊
Kérdés: Cápázni mikor lehet az elkövetkezendő körökben, most is éjfélig van a határidő vagy akkor átkerült este 8-ra (8-ig) az időpont?NewmanEgy hozzászólásban maximum 5 játékosra lehet ajánlani.empty taxi
- Aki szabálytalan ajánlatot küld (=nem emel eleget) az 60 percig nem írhat újat.
- Piacnyitás ma 20:00, zárás március 31., 23:00eaglesmcnabb a Hivatalos közleményeknél
"péntek 23.59.59"
több mint 12 éve
kaptál egy jó védelmet, építs brutál offenset mellé 😀
több mint 12 éve
Köszi az üdvözléseket! 😊A hetekben majd megpróbálok felzárkózni a szükséges dolgokból.
több mint 12 éve
Bria 😕
Üdv Shleck! 😊
Kérdés: Cápázni mikor lehet az elkövetkezendő körökben, most is éjfélig van a határidő vagy akkor átkerült este 8-ra (8-ig) az időpont?Newman
Egy hozzászólásban maximum 5 játékosra lehet ajánlani.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Egy Patriots-fan mindig jó, üdv Andy 😀Wyattfrank volt mindig is de mind1 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bria 😕Üdv Shleck! 😊
Kérdés: Cápázni mikor lehet az elkövetkezendő körökben, most is éjfélig van a határidő vagy akkor átkerült este 8-ra (8-ig) az időpont?
több mint 12 éve
Briós 😕
több mint 12 éve
Üdv Schleck
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
mit fogok én szopni, ha a Colts OL-je siralmas lesz 😀Castonzo-McGlynn-Satele 😀
remélem nem szopom be, bár igazából csak McGlynntől fosok, de 2,15 milláért talán bevállalható volt
több mint 12 éve
üdv Schleck
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
buzi egy OL piac ez, G/C sokkal könnyebben szerezhető mint OT, de nekem pont utóbbi kéne...HöriNekem van, ha kell 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szia Schleck 😊(briát mondjuk nagyon sajnálom)
több mint 12 éve
buzi egy OL piac ez, G/C sokkal könnyebben szerezhető mint OT, de nekem pont utóbbi kéne...
több mint 12 éve
akkor jól sejtettem, sajnos bria megy :/azért üdv Schleck
több mint 12 éve
hangok vagytok
több mint 12 éve
Én 1/-1re ugrok Börfiktért, úgyhogy hagyjátok békén.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
persze biztosanahhoz, hogy te 32 legyél, kellene TibóHonnan tudod, hogy egy hátsó titkos megállapodás nem született-e még Delonsoval? 😛fetomy
nélküle baszhatod 😕Stez
ne legyél hülye, ha Tibó excited csapatot váltana, minimum excited világraszóló sajtótájékoztató lenne jóelőre bejelentve
aztán excited díszvacsora, excited szűzkurvák és este tízkor végül lefekvés előtti excited közös ima az új exciting csapattal, az exciting espn-en excitingul közvetítveStez
több mint 12 éve
persze biztosanahhoz, hogy te 32 legyél, kellene TibóHonnan tudod, hogy egy hátsó titkos megállapodás nem született-e még Delonsoval? 😛fetomy
nélküle baszhatod 😕Stez
ne legyél hülye, ha Tibó csapatot váltana, minimum világraszóló sajtótájékoztató lenne jóelőre bejelentve
aztán díszvacsora, szűzkurvák és este tízkor végül lefekvés előtti közös ima az új csapattal, az espn-en közvetítve
több mint 12 éve
ahhoz, hogy te 32 legyél, kellene TibóHonnan tudod, hogy egy hátsó titkos megállapodás nem született-e még Delonsoval? 😛
nélküle baszhatod 😕Stez