NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 12 éve
A South Carolina szerintetek meg fogja előzni a Ducksot?Schlecknem, Alabama-Oregon-South Carolina-Florida-West Virginia lesz valszeg a top5
az első BCS rangsorig még pontosan egy hetet kell várni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egész jó képek is vannak benne:sportsillustrated.cnn.com/multimedia/photo_gallery/1210/cfb-top-25-review-week-6/content.1.html
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Kardélre hányják emiatt.Hörireccs
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
az Ohio State harmadik számú, újonc irányítója 😀---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Új AP top25a college gameday legközelebb Columbiából, a #6 South Carolina vs. #5 Georgia színhelyéről jelentkezik
---
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Majd ha lesz igazi oka rá 😀
több mint 12 éve
Tavon Austin nem igazán érzi ezt az ünneplés dolgot 😂több mint 12 éve
Rivalsék szerint Geno Smith és EJ Manuel a 2 legfőbb Heisman-candidate: rivals.yahoo.com/video/college-football/smith-manuel-fight-for-heisman-lead-1108218
Madden hates me.
több mint 12 éve
America's best college football town is...travel.usatoday.com/destinations/dispatches/post/2012/09/americas-best-college-football-town-is/70000833/1
Madden hates me.
több mint 12 éve
ez megvolt? már a Party Rock Anthem is ütött tavaly, de ez... 😂több mint 12 éve
Mondanám, hogy elég csak engem követni twitteren, de ha nagyon inszájder akarsz lenni érdemes még megnézni én kiket követek, és biztos nem maradsz le semmiről 😊Csak a megfelelő forrásból kell tájékozódni, ha jól emlékszem az ACC-s dolog bejelentése után rögtön írtam, hogy ez fog történni 😊Ez nekem is eszembe jutott. Kell nekem is egy ilyen forrás.😀Fighting
jjncaa
---
több mint 12 éve
Csak a megfelelő forrásból kell tájékozódni, ha jól emlékszem az ACC-s dolog bejelentése után rögtön írtam, hogy ez fog történni 😊Ez nekem is eszembe jutott. Kell nekem is egy ilyen forrás.😀
jjncaa
Play like a champion today
több mint 12 éve
Most olvastam. Lemondtuk a Michigan elleni meccseinket 2015-l. Nem vagyok boldog. De kell a hely az ACC csapatoknak. S sajnos a Big Ten adagból ez volt az egyértelmű választás.FightingCsak a megfelelő forrásból kell tájékozódni, ha jól emlékszem az ACC-s dolog bejelentése után rögtön írtam, hogy ez fog történni 😊
Amúgy szombaton a Notre Dame vs. Michigan meccsnek volt a legnagyobb a nézettsége, ennyit arról, hogy az Irish mennyit vesztett az elmúlt években a subway alumni táborából...
---
több mint 12 éve
Most olvastam. Lemondtuk a Michigan elleni meccseinket 2015-l. Nem vagyok boldog. De kell a hely az ACC csapatoknak. S sajnos a Big Ten adagból ez volt az egyértelmű választás.
Play like a champion today
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Hivatalossá vált, hogy jövőre az LSU és a TCU játssza a Cowboys Classic-ot, augusztus 31-én.vassadiJó lesz. Ez ugyn nem új hír de a Cowboys stadionban lesz:
Arkansas and Texas A&M have agreed to play their Southwest Classic series at Cowboys Stadium in Arlington, Texas, from 2014 through 2024.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Hivatalossá vált, hogy jövőre az LSU és a TCU játssza a Cowboys Classic-ot, augusztus 31-én.
több mint 12 éve
Köszönöm.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Florida State - ClemsonPersze. 😊GRAFIHa heti összefoglaló nem is lesz, azért egy ajánlót a legjobb meccsel/ekkel szívesen vennék. GRAFIMármint a 4. forduló meccsei közül?vassadi
Georgia Tech - Miami (Fl.)
Louisiana-Monroe - Baylor
Arkansas - Rutgers
több mint 12 éve
Persze. 😊Ha heti összefoglaló nem is lesz, azért egy ajánlót a legjobb meccsel/ekkel szívesen vennék. GRAFIMármint a 4. forduló meccsei közül?
vassadi
több mint 12 éve
Vicces, végül az Oregon lépett az AP-rangsor második helyére, az FSU pedig maradt negyedik.Vicces, hogy ezt megmondtam tegnap este. 😉
A lista első hat helyezettjéből négy SEC-csapat.vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Ha heti összefoglaló nem is lesz, azért egy ajánlót a legjobb meccsel/ekkel szívesen vennék. GRAFIMármint a 4. forduló meccsei közül?
Arkansas meccsen ki volt a legnagyobb ökör? Nem láttam sajnos, de statok alapján wilson felemás. Cobi Hamilton meg gyanúsan rekord elkapott yardal zárt.Plusz 3 TD. A védelem ennyire gyökér megint? És Smith? Mondjatok valamit erről a szégyenről.Shawn84Nem Wilsonnal van a baj. Smith teljesen alkalmatlan erre a posztra, a védelem pedig katasztrófa.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Arkansas meccsen ki volt a legnagyobb ökör? Nem láttam sajnos, de statok alapján wilson felemás. Cobi Hamilton meg gyanúsan rekord elkapott yardal zárt.Plusz 3 TD. A védelem ennyire gyökér megint? És Smith? Mondjatok valamit erről a szégyenről.
több mint 12 éve
Ha heti összefoglaló nem is lesz, azért egy ajánlót a legjobb meccsel/ekkel szívesen vennék.