NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha heti összefoglaló nem is lesz, azért egy ajánlót a legjobb meccsel/ekkel szívesen vennék.
több mint 12 éve
bowl.hu/ncaa_rangsorOlyan nincs hogy borzasztó, mindig vannak nagy derbik. Mondjuk nem bánnám, ha kevesebb lenne majd, erről a hétről 5-6 meccset töltöttem le😊 Minden héten az már sok lenne.
a College GameDay pedig East Lansingből jelentkezik (Michigan State vs. Ohio State), de csak azért, mert borzasztó az 5. heti menetrend... (de nem kell aggódni, a legnagyobb meglepetésgyőzelmek mindig ilyenkor történnek)jjncaa
több mint 12 éve
a College GameDay pedig East Lansingből jelentkezik (Michigan State vs. Ohio State), de csak azért, mert borzasztó az 5. heti menetrend... (de nem kell aggódni, a legnagyobb meglepetésgyőzelmek mindig ilyenkor történnek)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Vicces, végül az Oregon lépett az AP-rangsor második helyére, az FSU pedig maradt negyedik.A lista első hat helyezettjéből négy SEC-csapat.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
persze nem így indultak neki. Igazából jövőre teljesen új éra kezdődik remélem. idén a 2. körben már elúszott az idei jó szereplés esélye.Persze, hogy nem, de a Razorbacks szezonja már sehogy sem lesz sikeres.vassadia csapata szezonjának már így is vége 😀HöriAzért nem hiszem, hogy tök mindegy nekik melyik Bowlba kerülnek be. Már csak pénzügyileg sem. Shawn84
több mint 12 éve
Ha most kikapnak a Rutgers-től, akkor borítékolnám a negatív mérleget, de a 8-4 már-már álom...Azért nem hiszem, hogy tök mindegy nekik melyik Bowlba kerülnek be. Már csak pénzügyileg sem. Shawn84a csapata szezonjának már így is vége 😀HöriAzt olvasom, hogy Tyler Wilson játszani fog a Rutgers ellen! Ez egy jó hír, nagyon is!BéczkóAzért nem annyira erőltetném én azt. Rásérül aztán meg vége a szezonjának.Shawn84
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Persze, hogy nem, de a Razorbacks szezonja már sehogy sem lesz sikeres.a csapata szezonjának már így is vége 😀HöriAzért nem hiszem, hogy tök mindegy nekik melyik Bowlba kerülnek be. Már csak pénzügyileg sem. Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Azért nem hiszem, hogy tök mindegy nekik melyik Bowlba kerülnek be. Már csak pénzügyileg sem.a csapata szezonjának már így is vége 😀HöriAzt olvasom, hogy Tyler Wilson játszani fog a Rutgers ellen! Ez egy jó hír, nagyon is!BéczkóAzért nem annyira erőltetném én azt. Rásérül aztán meg vége a szezonjának.Shawn84
több mint 12 éve
a csapata szezonjának már így is vége 😀Azt olvasom, hogy Tyler Wilson játszani fog a Rutgers ellen! Ez egy jó hír, nagyon is!BéczkóAzért nem annyira erőltetném én azt. Rásérül aztán meg vége a szezonjának.Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Azt olvasom, hogy Tyler Wilson játszani fog a Rutgers ellen! Ez egy jó hír, nagyon is!BéczkóAzért nem annyira erőltetném én azt. Rásérül aztán meg vége a szezonjának.
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Azt olvasom, hogy Tyler Wilson játszani fog a Rutgers ellen! Ez egy jó hír, nagyon is!
több mint 12 éve
A heti kiadása a mascot-szavazásnak:www.capitalonebowl.com/vote
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
alig varom 😀 bar a legjobb moka egyertelmuen az lenne ha teljesen egeszseges faluk ellenere a ducks ugy elintezne oket h csak recseg, a tavalyiert visszavagva.ha Holmes nem épül fel és a támadófaluk ugyanolyan fos lesz, mint az este, akkor mondjuk teljesen mindegy, mert október elején a Utah DL is szétszedi őketjjncaaaz új AP top25u$c tulzottan felulertekelt ! 😀Fake
bowl.hu/ncaa_rangsorjjncaa
edit: mondjuk van meg egypar erdekes dolog a ranglistan dehat meg alig ment le erdembeli a meccs a top25 kandidans csapatoknak. egy honap mulva mar azert boven kifog tisztulni a kep.
több mint 12 éve
az az örömteli, hogy a Stanford a győzelmükkel tényleg beelőzte őket, bár pár szavazónál még ez sem volt ennyire egyértelmű...az új AP top25u$c tulzottan felulertekelt ! 😀Fake
ha Holmes nem épül fel és a támadófaluk ugyanolyan fos lesz, mint az este, akkor mondjuk teljesen mindegy, mert október elején a Utah DL is szétszedi őket
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az új AP top25u$c tulzottan felulertekelt ! 😀
több mint 12 éve
az új AP top25---
több mint 12 éve
amúgy a statokat itt érdemes nézegetniTényleg nagyon tuti ez az oldal.
web1.ncaa.org/mfb/mainpage.jspjjncaa
De a www.cfbstats.com/ is nagyon jó, én ezt használtam eddig. Jó kis szűrési lehetőségek vannak.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
aztec
1 360
Sziasztok!Hol tudom megnézni egy-egy meccs védelmi statisztikáit?Pl. a ma hajnali Stanford-USC mérkőzését
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Köszi szépen. Tényleg igazad van, USFL csapatok. A másik csapat pedig a New Yersey Generals (közben kikutattam).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Kaptam egy egéralátétet. Nem vagyok biztos benne de lehet NCAA csapatok. Tudja valaki melyik két csapat játszik itt?Nem egyetemi foci, hanem USFL. A világos mezes csapat majdnem biztos, hogy Tampa Bay Bandits.
danyly
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
nem FBS-es csapatok, az biztos
---
több mint 12 éve
Kaptam egy egéralátétet. Nem vagyok biztos benne de lehet NCAA csapatok. Tudja valaki melyik két csapat játszik itt?Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Law Prof Calls to Unionize NCAA Footballbigkingken.wordpress.com/2012/08/29/law-prof-calls-to-unionize-ncaa-football/
És maga a tanulmány:
An Invisible Union for an Invisible Labor Market: College Football and the Union Substitution Effect
papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=2134054
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
A héten újra van nálunk is egyetemi beharangozó. Alabama-ArkansasA folytatás: philly.blog.hu/2012/09/14/ncaa_beharangozo_3_het#more4776094
philly.blog.hu/2012/09/12/ncaa_beharagozo_alabama_arkansasShawn84
több mint 12 éve
A Navy, a USC és a Stanford, ami biztosan marad, a Big Tentől valószínűleg kissé eltávolodik az Irish
---