NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Stanfordot kihagytam. De még így is marad egy hely.😀
Play like a champion today
több mint 12 éve
Szerintem azért még nem biztos, hogy búcsút veszünk a Michigan rivalizálástól. USC, Purdue, MSU, UM, Navy. S még mindig marad két szabad hely. Legfeljebb nem lesz minden évben.Két dolog:és benne vagyunk az ACC non-BCS bowl csomagjában is.Fightingez főleg a bowl szervezőknek éri meg. egyértelmű, hogy az ND-t választják majd ki először mindig.
érdekes hír ez, az ACC presztizse nagyot nő, a Notre Dame-t nem tudom mi motiválta. A Big East-összeomlás miatt a kosarat megértem mondjukHöri
- menekülés a Big Eastből
- fociban egyre nehezebb függetlenként a teljes menetrendet összeállítani, az évi 5 biztos meccs nagy segítség, de az egyediségét is megőrzi a csapat (bár végleg búcsút mondhatunk pl. a Michigan elleni rivalizálásnak)jjncaa
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ha 90-10-et írok ki nézné meg? 😛A héten újra van nálunk is egyetemi beharangozó. Alabama-ArkansasAzért a 70-30% a Bama győzelemre/vereségre elég optimista jóslat az Arkansas szempontjából...jjncaa
philly.blog.hu/2012/09/12/ncaa_beharagozo_alabama_arkansasShawn84
több mint 12 éve
A héten újra van nálunk is egyetemi beharangozó. Alabama-ArkansasAzért a 70-30% a Bama győzelemre/vereségre elég optimista jóslat az Arkansas szempontjából...
philly.blog.hu/2012/09/12/ncaa_beharagozo_alabama_arkansasShawn84
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A héten újra van nálunk is egyetemi beharangozó. Alabama-Arkansasphilly.blog.hu/2012/09/12/ncaa_beharagozo_alabama_arkansas
több mint 12 éve
(bár végleg búcsút mondhatunk pl. a Michigan elleni rivalizálásnak)jjncaaszerencsére van elég FCS csapat akit meg tudnak verni rozsomákék
több mint 12 éve
Két dolog:és benne vagyunk az ACC non-BCS bowl csomagjában is.Fightingez főleg a bowl szervezőknek éri meg. egyértelmű, hogy az ND-t választják majd ki először mindig.
érdekes hír ez, az ACC presztizse nagyot nő, a Notre Dame-t nem tudom mi motiválta. A Big East-összeomlás miatt a kosarat megértem mondjukHöri
- menekülés a Big Eastből
- fociban egyre nehezebb függetlenként a teljes menetrendet összeállítani, az évi 5 biztos meccs nagy segítség, de az egyediségét is megőrzi a csapat (bár végleg búcsút mondhatunk pl. a Michigan elleni rivalizálásnak)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
és benne vagyunk az ACC non-BCS bowl csomagjában is.Fightingez főleg a bowl szervezőknek éri meg. egyértelmű, hogy az ND-t választják majd ki először mindig.
érdekes hír ez, az ACC presztizse nagyot nő, a Notre Dame-t nem tudom mi motiválta. A Big East-összeomlás miatt a kosarat megértem mondjuk
több mint 12 éve
Látom első vagyok a hírrel. Notre Dame join ACC all sports, expect football.
De szezononként 5 meccs ACC ellen, és benne vagyunk az ACC non-BCS bowl csomagjában is.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Legalább biztos hogy jövőre nem ő lesz a csapatnál. Mondjuk érdekelne kik a jelöltek.Shawn84Amúgy sem maradt volna.
Kézenfekvő lenne Malzahnt elcsábítani az Arkansas State-től.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Legalább biztos hogy jövőre nem ő lesz a csapatnál. Mondjuk érdekelne kik a jelöltek.John L. Smith-t látva inkább, az a csávó akkora barom, hogy a meccsen végén még kezet sem volt képes fogni a győztes edzővel...jjncaaAllent látva ez a szezon kuka lesz.Shawn843-4 hetet írt a @rotoworld_draftHöriaz Walker volt, Béczkó az Arkansas irányítójára, Tyler Wilsonra gondolt, akinek a sérüléséről nem lehet tudni még semmitjjncaaMost olvasom mi történt Wilsonnal 😕 😕. Szerintetek hány hetet kell kihagynia? Ez befolyásolja majd a Draft helyzetét? Ezzel úgy néz ki az Arkansasnek is vége erre az évre! 😕BéczkóSzerintem akit a pályán újra kell éleszteni, többszörös csigolyatörést szenved, az úgy kb. az egész szezont kihagyja.
Talán nem is játszik többet...BMG
több mint 12 éve
John L. Smith-t látva inkább, az a csávó akkora barom, hogy a meccsen végén még kezet sem volt képes fogni a győztes edzővel...Allent látva ez a szezon kuka lesz.Shawn843-4 hetet írt a @rotoworld_draftHöriaz Walker volt, Béczkó az Arkansas irányítójára, Tyler Wilsonra gondolt, akinek a sérüléséről nem lehet tudni még semmitjjncaaMost olvasom mi történt Wilsonnal 😕 😕. Szerintetek hány hetet kell kihagynia? Ez befolyásolja majd a Draft helyzetét? Ezzel úgy néz ki az Arkansasnek is vége erre az évre! 😕BéczkóSzerintem akit a pályán újra kell éleszteni, többszörös csigolyatörést szenved, az úgy kb. az egész szezont kihagyja.
---
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Allent látva ez a szezon kuka lesz.3-4 hetet írt a @rotoworld_draftHöriaz Walker volt, Béczkó az Arkansas irányítójára, Tyler Wilsonra gondolt, akinek a sérüléséről nem lehet tudni még semmitjjncaaMost olvasom mi történt Wilsonnal 😕 😕. Szerintetek hány hetet kell kihagynia? Ez befolyásolja majd a Draft helyzetét? Ezzel úgy néz ki az Arkansasnek is vége erre az évre! 😕BéczkóSzerintem akit a pályán újra kell éleszteni, többszörös csigolyatörést szenved, az úgy kb. az egész szezont kihagyja.
több mint 12 éve
3-4 hetet írt a @rotoworld_draftaz Walker volt, Béczkó az Arkansas irányítójára, Tyler Wilsonra gondolt, akinek a sérüléséről nem lehet tudni még semmitjjncaaMost olvasom mi történt Wilsonnal 😕 😕. Szerintetek hány hetet kell kihagynia? Ez befolyásolja majd a Draft helyzetét? Ezzel úgy néz ki az Arkansasnek is vége erre az évre! 😕BéczkóSzerintem akit a pályán újra kell éleszteni, többszörös csigolyatörést szenved, az úgy kb. az egész szezont kihagyja.
az értékét nem csökkenti jelentősen ha visszatér tünetmentesen.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
A Michigan sokszor megénekelt Appalachian State elleni veresége után ez a második legnagyobb zuhanás az AP rangsorában (5., illetve 8. helyről unranked).felkerült az új AP top25 isNa bassz a Razorbacks ki is esett egyből.Shawn84
bowl.hu/ncaa_rangsorjjncaa
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
felkerült az új AP top25 isNa bassz a Razorbacks ki is esett egyből. Jövő héten legalább fel fog kerülni a Baylor.
bowl.hu/ncaa_rangsorjjncaa
több mint 12 éve
felkerült az új AP top25 is---
több mint 12 éve
az Walker volt, Béczkó az Arkansas irányítójára, Tyler Wilsonra gondolt, akinek a sérüléséről nem lehet tudni még semmitMost olvasom mi történt Wilsonnal 😕 😕. Szerintetek hány hetet kell kihagynia? Ez befolyásolja majd a Draft helyzetét? Ezzel úgy néz ki az Arkansasnek is vége erre az évre! 😕BéczkóSzerintem akit a pályán újra kell éleszteni, többszörös csigolyatörést szenved, az úgy kb. az egész szezont kihagyja.
---
több mint 12 éve
bmg
2 681
Most olvasom mi történt Wilsonnal 😕 😕. Szerintetek hány hetet kell kihagynia? Ez befolyásolja majd a Draft helyzetét? Ezzel úgy néz ki az Arkansasnek is vége erre az évre! 😕BéczkóSzerintem akit a pályán újra kell éleszteni, többszörös csigolyatörést szenved, az úgy kb. az egész szezont kihagyja.
Talán nem is játszik többet...
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Most olvasom mi történt Wilsonnal 😕 😕. Szerintetek hány hetet kell kihagynia? Ez befolyásolja majd a Draft helyzetét? Ezzel úgy néz ki az Arkansasnek is vége erre az évre! 😕
több mint 12 éve
a 2. heti Sagarin már ki is jött, óriási 😊 (és ne feledjük, ez a lista része a BCS-rangsornak):1 Alabama
2 LSU
3 South Carolina
4 UCLA
5 South Florida
6 Florida
7 Iowa State
8 Michigan State
9 Kansas State
10 Oregon
11 Stanford
12 Arizona State
13 USC
14 Tennessee
15 Arizona
16 Notre Dame
17 Boise State
18 Oregon State
19 Georgia
20 Ohio State
21 Nebraska
22 BYU
23 Oklahoma
24 Clemson
25 Northwestern
---
több mint 12 éve
1. heti nézettségA szeptember 2. délben rendezett 1-AA-s fekete egyetemi meccset többen nézték, mint az előtte napokon ugyanabban az időben rendezett Northwestern-Syracuse-t és a WVU-Marshallt. A Friends of Coal Bowl pedig még rivalry is volt.
jjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
1. heti nézettség---
több mint 12 éve
Beindult a mascot szavazás:www.capitalonebowl.com/vote
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...