NCAA csevegő
34 feliratkozó
több mint 12 éve
A Purdue azért necces lesz, jó az a védelem, mondjuk az offense annyira nem, de azért az Irish D is kb. közepes.ND: igazad van h van lehetőség csak ugye ez Wood eltiltásával már olyan kicsi h kár is említeni 😀empty taxiKét meccset kapott, a Navy-t és a Purdue-t pedig nélküle is illene legyőzniük.vassadi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
vassadi
15 617
ND: igazad van h van lehetőség csak ugye ez Wood eltiltásával már olyan kicsi h kár is említeni 😀empty taxiKét meccset kapott, a Navy-t és a Purdue-t pedig nélküle is illene legyőzniük.
több mint 12 éve
Shoelace: ha csak a QB-kat nézem az alábbiakról előbb elképzelem h Heismant nyernek: Barkley, Klein, Geno Smith. Shoelacenek kell h a Michigan is nagyon jó legyen idén, de ilyen alapon nézve ugyanolyan esélyes mint Landry Jones, Murray, Boyd v Tyler Wilson. Emellett még ugye olyan RB-kkel is számolni kell mint Ball, Lattimore, De'Anthony Thomas, Knile Davis...Három apróság ami szvsz túlzás:Ha így folytatja, és mondjuk a pickek számát is redukálni tudja, statisztikák alapján még odaérhet. Szerintem is megint lemarad róla, de más dolog, hogy mi tűnik esélyesnek, és hogy valaki szerint hogyan alakulnak majd a dolgok.
- Shoelace mint egyik legnagyobb Heisman-esélyes, szvsz TOP5-be nem fog jutni idén
- Jó a Clowney-Taylor páros, de egy Mingo-Montgomery, egy Werner-Jenkins és egy Okafor-Jeffcoat párost figyelembe véve én nem nevezném legjobbnak
- Az ND esetében pedig ezzel a menetrenddel kötve hiszem h a USC elleni meccsig BCS-bowl szereplésért harcolnánakempty taxi
Van benne valami, de Clowney-tól kezdőként nagyon sokat várok, és az ő "árnyékában" szerintem Taylor is jobb lesz (statisztikailag), mint Ingram mögött.
Szerintem se fognak, de a lehetőség ott van.vassadi
Clowney: én is jó szezont várok tőle, de azért ne felejtsük el h más full-time starternek lenni mint szituációs rushernek
ND: igazad van h van lehetőség csak ugye ez Wood eltiltásával már olyan kicsi h kár is említeni 😀
Madden hates me.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Három apróság ami szvsz túlzás:Ha így folytatja, és mondjuk a pickek számát is redukálni tudja, statisztikák alapján még odaérhet. Szerintem is megint lemarad róla, de más dolog, hogy mi tűnik esélyesnek, és hogy valaki szerint hogyan alakulnak majd a dolgok.
- Shoelace mint egyik legnagyobb Heisman-esélyes, szvsz TOP5-be nem fog jutni idén
- Jó a Clowney-Taylor páros, de egy Mingo-Montgomery, egy Werner-Jenkins és egy Okafor-Jeffcoat párost figyelembe véve én nem nevezném legjobbnak
- Az ND esetében pedig ezzel a menetrenddel kötve hiszem h a USC elleni meccsig BCS-bowl szereplésért harcolnánakempty taxi
Van benne valami, de Clowney-tól kezdőként nagyon sokat várok, és az ő "árnyékában" szerintem Taylor is jobb lesz (statisztikailag), mint Ingram mögött.
Szerintem se fognak, de a lehetőség ott van.
több mint 12 éve
Írtam egy NCAA ajánlót Steelers.hu-ra. Inkább kezdőknek szól, de megosztom itt is:Három apróság ami szvsz túlzás:
steelers.hu/ncaa-ajanlo/
Nagy eredményt nem várok tőle, de talán sikerül egy-két új hívet szerezni a college focinak a hazai Steeler Nation tagjai közül.vassadi
- Az ND esetében pedig ezzel a menetrenddel kötve hiszem h a USC elleni meccsig BCS-bowl szereplésért harcolnának
Madden hates me.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Csináltam anno egy ilyen videót, ha gondolod ezt még beleszúrhatodjjncaaA cikk elején összefoglaltam a leglényegesebb dolgokat, de kommentben megosztottam ezt a videót is.
több mint 12 éve
Írtam egy NCAA ajánlót Steelers.hu-ra. Inkább kezdőknek szól, de megosztom itt is:Csináltam anno egy ilyen videót, ha gondolod ezt még beleszúrhatod
steelers.hu/ncaa-ajanlo/
Nagy eredményt nem várok tőle, de talán sikerül egy-két új hívet szerezni a college focinak a hazai Steeler Nation tagjai közül.vassadi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Írtam egy NCAA ajánlót Steelers.hu-ra. Inkább kezdőknek szól, de megosztom itt is:steelers.hu/ncaa-ajanlo/
Nagy eredményt nem várok tőle, de talán sikerül egy-két új hívet szerezni a college focinak a hazai Steeler Nation tagjai közül.
több mint 12 éve
Egy esetnél a kivétel csak erősíti a szabályt, egyszerűen ezt várta el tőle a közvélemény, meg amúgy is megrészegült a hirtelen jött - és múló - hatalomtólJó lista, az ncaa-vel ismerkedőknek nagyon tanulságos lehet, de Emmert negyedik helye nevetséges, ha csak a fociról beszélünk, akkor a top10-be se tennémjjncaaA PSU-t sújtó szankciók kihirdetése előtt még én is ezt mondtam volna, de engem meggyőzött a cikkírók érvelése.vassadi
Majd nézd meg, hogy milyen kesztyűs kézzel fog elbánni a Nort Carolinával
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Jó lista, az ncaa-vel ismerkedőknek nagyon tanulságos lehet, de Emmert negyedik helye nevetséges, ha csak a fociról beszélünk, akkor a top10-be se tennémjjncaaA PSU-t sújtó szankciók kihirdetése előtt még én is ezt mondtam volna, de engem meggyőzött a cikkírók érvelése.
több mint 12 éve
Az egyetemi futball legbefolyásosabb emberei a Sport Business Journal szerint:Jó lista, az ncaa-vel ismerkedőknek nagyon tanulságos lehet, de Emmert negyedik helye nevetséges, ha csak a fociról beszélünk, akkor a top10-be se tenném
www.sportsbusinessdaily.com/Journal/Issues/2012/08/20/In-Depth/Most-Influential-Intro-1.aspxvassadi
---
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Az egyetemi futball legbefolyásosabb emberei a Sport Business Journal szerint:www.sportsbusinessdaily.com/Journal/Issues/2012/08/20/In-Depth/Most-Influential-Intro-1.aspx
több mint 12 éve
vassadi
15 617
de azt is illik megjegyezni, hogy míg az Alabama "run and pound" rendszerébe simén elég egy game manager QB, Kelly-nek vagy a texasi OC-nek, Harsinnak eddig nem ilyen irányítói voltak...jjncaaGround-and-pound. 😉
több mint 12 éve
de azt is illik megjegyezni, hogy míg az Alabama "run and pound" rendszerébe simén elég egy game manager QB, Kelly-nek vagy a texasi OC-nek, Harsinnak eddig nem ilyen irányítói voltak...De a két döntősnél kb. ez volt az egyetlen hiányposzt. Míg a Texasnál vagy nálunk nem csak egy irányító hiányzott(ik).FightingEz igaz, de ettől még az a ténymegállapításod, hogy game manager QB-val nem lehet elérni a top 15-öt, helytelen; ott az élő példa rá tavalyról. Amúgy az első mondatod az LSU-ra még igaz, de nálunk egyáltalán nem volt gyenge pont McCarron.vassadi
---
több mint 12 éve
vassadi
15 617
De a két döntősnél kb. ez volt az egyetlen hiányposzt. Míg a Texasnál vagy nálunk nem csak egy irányító hiányzott(ik).FightingEz igaz, de ettől még az a ténymegállapításod, hogy game manager QB-val nem lehet elérni a top 15-öt, helytelen; ott az élő példa rá tavalyról. Amúgy az első mondatod az LSU-ra még igaz, de nálunk egyáltalán nem volt gyenge pont McCarron.
több mint 12 éve
De a két döntősnél kb. ez volt az egyetlen hiányposzt. Míg a Texasnál vagy nálunk nem csak egy irányító hiányzott(ik).Az a baj a game manager irányítókkal, hogy csak arra elég, amit mi produkáltunk tavaly. Az meg legfeljebb Top 25, de nem Top 15.FightingHa jól emlékszem, a tavalyi nemzeti bajnok is game manager QB-val jutott a csúcsra. 😊 A másik BCS-döntős irányítói pedig nem is tudom milyen kategóriába sorolhatók. 😀vassadi
Play like a champion today
több mint 12 éve
Herbie Awards 2012espn.go.com/college-football/preview12/story/_/id/8284250/top-players-coaches-teams-honored-herbie-awards
---
több mint 12 éve
csinálj egyet Colorado Buffaloes (+ Denver összes) névvel 😊
---
több mint 12 éve
Nem tudom hová tartozhat, talán még itt érdekelheti a legtöbb embert, hogy a közelmúltban a coloradói intézményekről készítettem egy kis visszatekintő sorozatot az elmúlt idényre, valamennyi fontos sportágban összefoglaltam a legfontosabb tudnivalókat, elért eredményeket.Colorado
Air Force
Denver
Colorado State
Northern Colorado
Colorado College
A másik dilemmám, hogy most minden football programhoz csináljak egy-egy külön topikot? Egyben nagyon troll dolog lenne szerintem. 😀
több mint 12 éve
Szvsz a K-State és a Georgia hype is az együttmaradásnak szól.Oké, kikaptak tavaly a nagykutyáktól mindketten, de azok a játékosok már nincsenek jelen, akik a vesztüket okozták, míg a saját playmakerek megmaradtak.
Azt meg nem lehet kalkulálni, hogy "Klein úgy is meg fog sérülni" hiába valószínű 😀 főleg ha egy nyár alatt méginkább megtanították passzolni, akkor már nem kell neki 25 carry meccsenként. Szóval nálam a KSU is underrated, de ilyenkor még halál mind1
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Én nem írok top 25-öt, csak egy-két megjegyzés...Szerintem a Georgia lesz a szezon egyik, ha nem a legnagyobb csalódása az előzetes várakozásokhoz képest. Mindenki el van ájulva tőlük, a BCS-döntő legnagyobb esélyesei között emlegetik őket, stb. Tavaly négy jó csapattal játszottak, mind a négytől kikaptak. Hiába Jones, Ogletree, Rambo, az elvileg elit defense a Boise State, a South Carolina, az LSU, és az Michigan State ellen is 30+ pontot szívott. 10 meccses győzelmi széria, ami elismerésre méltó, de kötelező meccs volt az összes (persze tudom, azokat sem ingyen adják). A "nagyfiúk" ellen viszont rendre alulmaradtak, az meg kevés, hogy többé-kevésbé meccsben voltak ellenük is. Erős a csapat, de szerintem nem annyira, mint azt a legtöbben gondolják. Viszont ezúttal is nagy mákjuk van, nyugatról idén sem kapták meg egyik nagyot se, ami már önmagában elég lehet az East első helyéhez. De ha kikapnak a Gamecocks elleni ki-ki meccsen, és mondjuk becsúszik még legalább egy upset a koktélpartin, esetleg a Tennessee, az Auburn, vagy a Missouri ellen (ne feledjük, a Tigers első SEC-meccse lesz, ráadásul a Faurot Fielden), és máris minden esélyük megvan Spurrieréknek a konfdöntőre. Még ha az LSU elleni találkozójukat papírforma L-nek is húzom be, még mindig bukhatnának egyet.
A KSU-tól mindenképpen jelentős visszaesést várok; hiába Klein, idén már nem fognak minden szoros meccsből győztesen kijönni.
A TAMU szerintem is underrated, de a top 10 erős túlzás. Nem várnak tőlük sokat, de - bowl-meccsel együtt - 8-9 győzelemre jók lehetnek az SEC-ben is. Igaz, hogy belül az ő védőfaluk sem életbiztosítás ebben a ligában, de ez majd főképp a Mizzounál lesz probléma a konferencia újoncai közül.
A Boise szerintem Moore nélkül is ugyanolyan produktív tud maradni, mint az eddigiekben. Ha East Lansingben nyernek, gyorsan visszakúszhatnak a ranglisták élmezőnyébe, bár a hátralévő meccseiken idén sem lesz nehéz halomra verni mindenkit.
Az a baj a game manager irányítókkal, hogy csak arra elég, amit mi produkáltunk tavaly. Az meg legfeljebb Top 25, de nem Top 15.FightingHa jól emlékszem, a tavalyi nemzeti bajnok is game manager QB-val jutott a csúcsra. 😊 A másik BCS-döntős irányítói pedig nem is tudom milyen kategóriába sorolhatók. 😀
több mint 12 éve
gyorsan végigmegyek a csapatok negatívumain, csak a miheztartás kedvéért:Az a baj a game manager irányítókkal, hogy csak arra elég, amit mi produkáltunk tavaly. Az meg legfeljebb Top 25, de nem Top 15.
15. Texas Longhorns - ugyanazt játsszák el a QB-kkal, amit tavaly, szóval lehet bármilyen erős a védelem, ez így kevés lesz (és egyszerre gáz, hogy a Horns nem képes találni legalább egy game manager feladatokra képes irányítót)
18. Ohio State Buckeyes - Urban első éve és a bowl-eltiltás miatt nehéz belőni a pozíciójukat, jövőre úgyis top5-ben kezdenek abszolút bajnokesélyesként
jjncaa
OSU meg már most overrated a jövő évi helyezése miatt.😀
Play like a champion today
több mint 12 éve
patikamérlegen az Aggies is top25-ös, de az SEC-ben újonc QB-val és edzővel, új támadó- és védekezőstratégiával, védőfal nélkül örülhetnek majd ha 6-6-os mérleggel egy jelentéktelen bowlt elérnek
---
több mint 12 éve
Nálam ez vhogy így nézne ki:1. LSU OK h nem lesz Mathieu, de évek óta elit secondaryt sikerül összerakni a nagy távozók mellett, sőt most a DL is elképesztően bivaly
2. USC Bivaly Offense, nem rossz D, gyenge schedule
3. Alabama Utálom Sabant, de az ő neve garancia a sikerre.
4. Georgia Ha Murray nem izgulja el a clutch helyzeteket ez a csapat bajnok lehet
5. Wisconsin Gyenge a csoport, mondjuk O'Brien eddig annyira nem meggyőző
6. Oklahoma Támadó és védőoldalon is jó a Sooners, de egyikben sem kiemelkedő, ez ide éppen jó.
7. Clemson Legszívesebben a Georgia mögé raknám őket, de csak egy ACC-csapat
8. Oregon Jó csapat, gyenge schedule, de ezt az utóbbi években mindig el lehetett mondani
9. Texas A&M Senki sem beszél róluk pedig sztem idén ők lehetnek a meglepetés csapat. Sumlin kinevezése jó ötlet és a védelemben is van azért egy Sean Porter
10. Texas TOP5 védelmük van, kérdéses h a támadók mennyire lesznek rosszak.
11. Ohio State Urban Meyer in da house.
12. Virginia Tech Gyenge a csoportjuk, ezért lehetnek ennyire elől.
13. Florida State Texas-szindrómások ők is.
14. Tennessee Ha Bray nem csinál vmi újabb baromságot akk ez az offense sokáig repítheti a Volst.
15. Michigan State Nagyon sok jó játékos távozott skill pozíciókból, de a védelem továbbra is jónak tűnik.
16. West Virginia Lehet előrébb lenne a helyük, de idén sok igazi BIG12-féle pontzuhatagos meccsük lesz, kérdés h ebből h jönnek ki.
17. South Carolina A védelem jó, a támadósorban meg van egy Lattimore.
18. Michigan Brady Hoke keze alatt javulgat ez a csapat, de Shoelace sérülékenysége miatt nem merném őket előrébb rangsorolni.
19. Illinois Korrekt védelem, kérdés ink Scheelhaase-ék háza táján van, de annyira nem rossz az az egység sem.
20. Stanford A 2 élcsapatot leszámítva bárki ellen képesek nyerni a Pac-12-ben, ez kb. ide elég is.
21. Baylor A Briles-brigád rendre felülmúlja a várakozásaimat, így hát muszáj vagyok őket magasabbra tenni, mint az indokolt 😊
22. TCU Stabil jó csapat jó QB-val.
23. Kansas State Egyben maradt a csapat magja, ez sokat jelenthet.
24. Rutgers Legyen vki a Big Eastből.
25. Boise State Kell egy non-BCS csapat is, bár Kellen Moore nélkül kérdés mire mennek
Madden hates me.
több mint 12 éve
ezt nem tudtam. nagyon meglepődnék.a Vols 98-ban Manning draftolása után bajnokságot nyert...jjncaa21. Stanford Cardinal - Tennessee Volunteers 1998?szóval azt mondod, hogy innen már soha nem lesz jó csapat a Stanfordból? futójáték? remek OL recruitok?
jjncaa
Nem gondoltam volna, hogy benne lesznek a 25-ben, de annyira nem magas a 21. hely.Fucu