NCAA csevegő

34 feliratkozó

4 napja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 117 — no es importante
A Big12-döntő NET4+-on, az SEC a tv-ben (MATCH4), a Big Ten a DAZN-on fog menni:

Szerkesztette: r.baggio
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Tavaly volt egy PDF doku ahol csapatonként össze volt rakva, hogy kikre kell figyelni draft szempontból. Tudtok ilyet most is valahol?Shawn84
azt nem Robilluma csinálta?kristof
Én tavaly ezt csináltam:  www55.zippyshare.com/v/39406497/file.html

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tavaly volt egy PDF doku ahol csapatonként össze volt rakva, hogy kikre kell figyelni draft szempontból. Tudtok ilyet most is valahol?Shawn84
én a draftinsidert kiírtam magamnak, de az nem teljes.

PDF-re nem emlékszem, csak senior bowl watchlistre, az meg nyilván ugyancsak hiányos

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
azt nem Robilluma csinálta?
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Tavaly volt egy PDF doku ahol csapatonként össze volt rakva, hogy kikre kell figyelni draft szempontból. Tudtok ilyet most is valahol?
több mint 12 éve
na próbaképp beszúrok egy ilyet, remélem ugyanazt látjátok, amit én 😊

több mint 12 éve
Herbie Awards 2013
 espn.go.com/college-football/preview13/story/_/id/9582258/which-players-earn-preseason-herbie-award

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Mind a 10 BCS konf és a maga a BCS media guide-ja egy csomagban:
 www.dropbox.com/s/cerf64w6h6oft2i/NCAA.rar

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
C-USA will play in new bowl games in Bahamas & Boca Raton, sources told ESPN.
több mint 12 éve
Nekem a Trojans meglepő kicsit, mármint hogy egyáltalán a 25-ben vannak a tavalyi szezonvég után.berger90
Reális szerintem, a tavalyi szezonnál pedig már csak jobb jöhet.

Megnéztem a BCS-döntő után írt preseason rangsoromat, egészen hasonlít az első AP pollra. 😊 A 25-ben szereplő csapatok közül csak egyet nem találtam el (Arizona - Wisconsin).
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NCAA csevegő - NCAA - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 956
Nekem a Trojans meglepő kicsit, mármint hogy egyáltalán a 25-ben vannak a tavalyi szezonvég után.

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Azért ezeket kérdeztem mert ezek a Michigan alatt vannak a listán, az Ohio State meg felette.Bazzani
Értem, csak nincs különösebb jelentősége, mert a Badgersszel az alapszakaszban sem találkozik a Wolverines.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 000 — Axel Foley
felkerült a legfrissebb AP top 25
 bowl.hu/ncaa_rangsorjjncaa
A Michigan valóban jobb lehet mint a Wisconsin vagy a Nebraska?Bazzani
Előbbinél egyértelműen, utóbbinál talán, de a Michigan State-re és még inkább a Northwesternre is figyelni kell a csoportban. Bár nem tudom, miért épp a Wisconsint kérdezed, a Rose Bowlba (BCS-döntőbe... xD ) az Ohio State-en át vezet az út.vassadi
Azért ezeket kérdeztem mert ezek a Michigan alatt vannak a listán, az Ohio State meg felette.

több mint 12 éve
A Michigan valóban jobb lehet mint a Wisconsin vagy a Nebraska?Bazzani
Előbbinél egyértelműen, utóbbinál talán, de a Michigan State-re és még inkább a Northwesternre is figyelni kell a csoportban. Bár nem tudom, miért épp a Wisconsint kérdezed, a Rose Bowlba (BCS-döntőbe... xD ) az Ohio State-en át vezet az út.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 000 — Axel Foley
A Michigan valóban jobb lehet mint a Wisconsin vagy a Nebraska?

több mint 12 éve
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NCAA rangsor | Bowl.hu
Történelmi áttekintés: http://bowl.hu/a_futballrangsorok

---
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 391 — Saturday Night Lights
hmm...
 espn.go.com/college-football/heisman/

empty taxi
Kevin Hogan, Stanford. Jobb lesz, mint Luck.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 047 — Lájkold a zsűrit!
hmm...
 espn.go.com/college-football/heisman/

Itt meg Dave Miller ír lehetséges impakt transzfer QB-kről:  www.nationalfootballpost.com/Impact-transfer-quarterbacks.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Az SI meg maradjon a mascot rangsoroknal az realisabb  sportsillustrated.cnn.com/college-football/photos/1308/the-best-college-mascots/1/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
A Sport Illustrated Top 25 rangsora:

sportsillustrated.cnn.com/college-football/news/20130814/sports-illustrated-preseason-top-25/?sct=hp_t1t_a2&eref=sihpiktriad
kicsit erősnek érzem ezt a 2. helyet a Stanfordnak.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 391 — Saturday Night Lights

sportsillustrated.cnn.com/college-football/news/20130814/sports-illustrated-preseason-top-25/?sct=hp_t1t_a2&eref=sihpiktriad
Így első látásra Texas állam valamennyi rangsorolt csapata overrated.

Ezen meg jól szórakoztam: "How can you have Florida no.1? Because I'm a Florida fan" és hasonló gyöngyszemek.

www.sbnation.com/college-football/2013/8/14/4617656/college-football-teams-to-watch-2013

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 159 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

sportsillustrated.cnn.com/college-football/news/20130814/sports-illustrated-preseason-top-25/?sct=hp_t1t_a2&eref=sihp
több mint 12 éve
Digi idei közvetítéséről tudtok valamit?Shawn84
azonnal jeleznek, ha tudnak valami hivatalosat

---
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Digi idei közvetítéséről tudtok valamit?
több mint 12 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 431 — Amerikai sportok rajongója
Az szép, bár az a 47 csapat elég sovány :p (pláne ha a bowlokat is belevesszük) ha az alacsonyabb osztályokat is beleszámolom, akkor nálam 100+ felett van ez a szám, bár idén le szeretnék egy olyan idényt tudni, hogy minden FBS-estől látok legalább egy teljes meccset 😊jjncaa
Igyekszem "terjeszkedni", neha olyan csapatokat is elcsipni, akik abban az evben izgalmasak, es nem nagyon lattam meg oket, csakhat azert a legnagyobb meccsekrol nem akarok lemaradni fordulonkent, igy is mar csak ezzel a "beteg" meccsnezesi elvemmel tudom ezt is osszehozni😊
több mint 12 éve
Az szép, bár az a 47 csapat elég sovány :p (pláne ha a bowlokat is belevesszük) ha az alacsonyabb osztályokat is beleszámolom, akkor nálam 100+ felett van ez a szám, bár idén le szeretnék egy olyan idényt tudni, hogy minden FBS-estől látok legalább egy teljes meccset 😊jjncaa
Mondj egy elsőosztályú csapatot akitől nem láttál tavaly meccset, megnézem csakazértis. 😊Sobri Jóska
az újoncoktól biztos nem, Texas State, South Alabama, UTSA, UMass, a csoportok közül a C-USA nem érdekelt egyáltalán

---
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress
Mondj egy elsőosztályú csapatot akitől nem láttál tavaly meccset, megnézem csakazértis. 😊