NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Lehet e már tudni, hogy a magyar sport csatornák közvetítenek e idén egyetemi focit?
több mint 12 éve
szeptembertől ha szombat és hazai idő szerint 3 óra akkor College Gameday on ESPN http://www.youtube.com/watch?v=_lO7_rMEE-k&feature=related remélem Andrews távozása miatt, nem sokat fog változni a főcímzene, másik meg remélem marad a szám- úgymint eddig CSAK apró változtatással. Megadja a hangulatot a szombatnak...Ajj de váromdavekidnekem is kedvenc musoraim egyike!
több mint 12 éve
szeptembertől ha szombat és hazai idő szerint 3 óra akkor College Gameday on ESPN http://www.youtube.com/watch?v=_lO7_rMEE-k&feature=related remélem Andrews távozása miatt, nem sokat fog változni a főcímzene, másik meg remélem marad a szám- úgymint eddig CSAK apró változtatással. Megadja a hangulatot a szombatnak...Ajj de várom
több mint 12 éve
Andrews lett a Fox "Rece Davis-e/Tim Brando-ja", azt hiszem ez elég nagy szakmai előrelépés... erről ugrik be rögtön Tim Brewster, aki meg minnesotai főedzőből lett pálya széli riporter a csatornánál 😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Itt az idei közvetítéseik listája:Tekintve, hogy az ESPN a Cotton Bowlt leszámítva már az összes fontos meccs közvetítését megszerezte, ezt college vonalon nem nevezném szakmai előrelépésnek.Dzsokijuingnem teljesen igaz, mert a FOX (illetve a társcsatorna, az FX) idén még több Big XII mérkőzést fog adni, illetve egy-egy slágermeccset közvetíthetnek a Pac-12-ből is hetente (illetve náluk van a Pac-12 mellett a Big Ten döntő is)jjncaa
http://www.fbschedules.com/2012/06/2012-fox-sports-college-football-tv-schedule/
A két konfdöntő és a Cotton Bowl mellett a USC-Stanford a legrangosabb meccs, amit ebben a szezonban adni fognak.
több mint 12 éve
nem teljesen igaz, mert a FOX (illetve a társcsatorna, az FX) idén még több Big XII mérkőzést fog adni, illetve egy-egy slágermeccset közvetíthetnek a Pac-12-ből is hetente (illetve náluk van a Pac-12 mellett a Big Ten döntő is)Erin Andrews will host Fox's new college football pregame show.Tekintve, hogy az ESPN a Cotton Bowlt leszámítva már az összes fontos meccs közvetítését megszerezte, ezt college vonalon nem nevezném szakmai előrelépésnek.Dzsokijuing
Two days after ESPN said the broadcaster was leaving after eight years, Fox officially announced her hiring Sunday. Andrews also will contribute to the network's NFL and Major League Baseball coverage among other sportsjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Erin Andrews will host Fox's new college football pregame show.Tekintve, hogy az ESPN a Cotton Bowlt leszámítva már az összes fontos meccs közvetítését megszerezte, ezt college vonalon nem nevezném szakmai előrelépésnek.
Two days after ESPN said the broadcaster was leaving after eight years, Fox officially announced her hiring Sunday. Andrews also will contribute to the network's NFL and Major League Baseball coverage among other sportsjjncaa
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Erin Andrews will host Fox's new college football pregame show.Two days after ESPN said the broadcaster was leaving after eight years, Fox officially announced her hiring Sunday. Andrews also will contribute to the network's NFL and Major League Baseball coverage among other sports
---
több mint 12 éve
Köszönöm.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
RayRay Armstrong és Vaughn TelemaqueKöszi, nem akartam mindent tudni róluk csak volt egy kérés az aláírásoknál, hogy Miami sig kéne és egy-két nevet szerettem volna hogy tudjak választani.Matthew99Kik jelenleg a Miami Hurricanes legjobbjai?Matthew99itt biztos kimerítő választ találsz a kérdésedre: http://www.presnapread.com/no-77-miami-fla/DoM
---
több mint 12 éve
Köszi, nem akartam mindent tudni róluk csak volt egy kérés az aláírásoknál, hogy Miami sig kéne és egy-két nevet szerettem volna hogy tudjak választani.Kik jelenleg a Miami Hurricanes legjobbjai?Matthew99itt biztos kimerítő választ találsz a kérdésedre: http://www.presnapread.com/no-77-miami-fla/DoM
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Kik jelenleg a Miami Hurricanes legjobbjai?Matthew99itt biztos kimerítő választ találsz a kérdésedre: http://www.presnapread.com/no-77-miami-fla/
több mint 12 éve
Kik jelenleg a Miami Hurricanes legjobbjai?
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Érdekes olvasmány:http://smartfootball.com/grab-bag/what-does-or-should-it-mean-to-be-crowned-champion#more-3778
több mint 12 éve
oda fog menni, és valószínűleg műsorvezetői feladatokat is kap majd, egyre inkább szeretne elmozdulni az oldalvonalrólErin AndrewsCsak NCAA, vagy NFL közvetítésekben is elő fog fordulni?
ESPN -> FOXjjncaa
Update: most olvasom, hogy még nem 100% hogy odamegy.
Ha összejön, akkor egy esetleges Gus Johnson play-by-play és Erin az oldalvonal melletti crew ütös kombó lenne.iktriad
---
több mint 12 éve
Erin AndrewsCsak NCAA, vagy NFL közvetítésekben is elő fog fordulni?
ESPN -> FOXjjncaa
Update: most olvasom, hogy még nem 100% hogy odamegy.
Ha összejön, akkor egy esetleges Gus Johnson play-by-play és Erin az oldalvonal melletti crew ütös kombó lenne.
több mint 12 éve
Erin AndrewsESPN -> FOX
---
több mint 12 éve
vassadi
15 617
ez lehetett volna a menetrend most szilveszterkor/újév napján 😊 (aláhúzva a két elődöntő)Minden nagy meccset azért nem kellene ebbe a két napba sűríteni. De felőlem jöhet a szilveszteri PO-elődöntő.
• Dec. 31, 1 p.m. Chick-fil-A: No. 11 Clemson (10-3) vs. No. 13 Baylor (9-3)
• Dec. 31, 4:30 p.m. Cotton: No. 9 South Carolina (10-2) vs. No. 10 Boise State (11-1)
• Dec. 31, 8 p.m. Fiesta: No. 2 Oklahoma State (11-1) vs. No. 3 Alabama (11-1)
• Jan. 1, 1 p.m. Sugar: No. 6 Arkansas (10-2) vs. No. 7 Kansas State (10-2)
• Jan. 1, 5 p.m. Rose: No. 5 Stanford (11-1) vs. No. 8 Wisconsin (11-2)
• Jan. 1, 8:30 p.m. Orange: No. 1 LSU (13-0) vs. No. 4 Oregon (10-2)
finom 😊jjncaa
több mint 12 éve
ez lehetett volna a menetrend most szilveszterkor/újév napján 😊 (aláhúzva a két elődöntő)pont ez a baj, szilveszterkor olyan régen rúgtam már be társaságban 😀 hiányzik, de ezzel megpecsételődött a sorsom 😀HabiÉn sose voltam oda ezért a szilveszteri felhajtásért, berúgni bármikor lehet, és úgysem szól másról az egész. De 2014-15-ben pl. pont jól jön ki, hogy elseje csütörtök, másodika péntek, úgyhogy meg lehetne oldani, hogy azok se járjanak rosszul, akik 31-én a hagyományos módon akarják "ünnepelni az újévet".vassadi
• Dec. 31, 1 p.m. Chick-fil-A: No. 11 Clemson (10-3) vs. No. 13 Baylor (9-3)
• Dec. 31, 4:30 p.m. Cotton: No. 9 South Carolina (10-2) vs. No. 10 Boise State (11-1)
• Dec. 31, 8 p.m. Fiesta: No. 2 Oklahoma State (11-1) vs. No. 3 Alabama (11-1)
• Jan. 1, 1 p.m. Sugar: No. 6 Arkansas (10-2) vs. No. 7 Kansas State (10-2)
• Jan. 1, 5 p.m. Rose: No. 5 Stanford (11-1) vs. No. 8 Wisconsin (11-2)
• Jan. 1, 8:30 p.m. Orange: No. 1 LSU (13-0) vs. No. 4 Oregon (10-2)
finom 😊
---
több mint 12 éve
blogom "új" címe mától: jjncaa.amfoci.hu😊
---
több mint 12 éve
Erről az egész playoff-fordulatról a kecske-káposzta ugrott be. A szurkolók örülnek, a nagy konfok teletömik a zsebüket, csak úgy tűnik, megint éppen a "kiscsapatok" maradnak ki a táncból.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
vassadi
15 617
pont ez a baj, szilveszterkor olyan régen rúgtam már be társaságban 😀 hiányzik, de ezzel megpecsételődött a sorsom 😀HabiÉn sose voltam oda ezért a szilveszteri felhajtásért, berúgni bármikor lehet, és úgysem szól másról az egész. De 2014-15-ben pl. pont jól jön ki, hogy elseje csütörtök, másodika péntek, úgyhogy meg lehetne oldani, hogy azok se járjanak rosszul, akik 31-én a hagyományos módon akarják "ünnepelni az újévet".
több mint 12 éve
nézem én, nincs életem ősszel-télen 😀annyira nem szeretem, ha szilveszterkor jó bowl game van, ha meg egyenesen elődöntő lesz 1én éjszaka, az nagyon fel fogja baszni az agyamatHabihát ha a Rose Bowlt nem nézted eddig, akkor már amúgyis szégyellheted magadjjncaa
pont ez a baj, szilveszterkor olyan régen rúgtam már be társaságban 😀 hiányzik, de ezzel megpecsételődött a sorsom 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
annyira nem szeretem, ha szilveszterkor jó bowl game van, ha meg egyenesen elődöntő lesz 1én éjszaka, az nagyon fel fogja baszni az agyamatHabihát ha a Rose Bowlt nem nézted eddig, akkor már amúgyis szégyellheted magad
---