NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 13 éve
braxa megkérdezhetné ezt is facebookon 😊Én neki mi möze ezek alapján az amerikai focihoz, NCAA-hoz?zavi27Ki az a Puskás Artúr?zavi27google http://www.tuti-tipp.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=11371:puskas-artur-palyafutasarol-a-sportrol-es-a-szerencserl&catid=71:itthon&Itemid=100Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én neki mi möze ezek alapján az amerikai focihoz, NCAA-hoz?google http://www.tuti-tipp.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=11371:puskas-artur-palyafutasarol-a-sportrol-es-a-szerencserl&catid=71:itthon&Itemid=100HöriMagyar kommentárral ment pénteken is és az LSU meccs is azzal lesz, Puskás Artúr vezetésével.Shawn84Ki az a Puskás Artúr?zavi27
több mint 13 éve
braxa88
12 534
holnap reggel TCU-Baylor-t ismételnek :/a digi honlapján ugye ugy van kiirva h LSU-Oregon az élőhöz és vasárnap 18óráshoz, de ehez a reggilehez csak az h NCAA. és ugye a TCU meccshez is csak NCAA volt :/holnap reggel 8:25-kor melyiket ismétlik a TCU vagy LSU meccset?braxa88szerintem az LSU-Oregont, mert ma 20:50-ra is van írva egy ismétlés
vasárnap 18 órától leadják felvételről az Tigers-Ducks-t, ez biztosJJ
faszomért nem tudnak normálisat csinálni, most azért nem akarok éjszakázni, mikor reggel megtudnám nézni, de ha meg a másik meccs lenne akkor meg nem látom az Oregont :/
szerk: facebookon írtam nekik. ha válaszolnak írok, gondolom mást is érdekelbraxa88
több mint 13 éve
google http://www.tuti-tipp.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=11371:puskas-artur-palyafutasarol-a-sportrol-es-a-szerencserl&catid=71:itthon&Itemid=100Ki az a Puskás Artúr?zavi27Az Oregon-LSU-t élőben eredeti hanggal adják, a vasárnap esti ismétlésnél (ami egy két órás összevágás) lesz magyar kommentár. A Baylor-TCU-t nem néztem, de gondolom ugyanez a helyzet ezzel a meccsel is.vassadiMagyar kommentárral ment pénteken is és az LSU meccs is azzal lesz, Puskás Artúr vezetésével.Shawn84
több mint 13 éve
Ki az a Puskás Artúr?Magyar kommentárral ment pénteken is és az LSU meccs is azzal lesz, Puskás Artúr vezetésével.Shawn84Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27Az Oregon-LSU-t élőben eredeti hanggal adják, a vasárnap esti ismétlésnél (ami egy két órás összevágás) lesz magyar kommentár. A Baylor-TCU-t nem néztem, de gondolom ugyanez a helyzet ezzel a meccsel is.vassadi
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Én úgy tervezek, hogy éjjel Boise State@Georgia meccset nézek, holnap meg Digin az LSU meccset.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
a digi honlapján ugye ugy van kiirva h LSU-Oregon az élőhöz és vasárnap 18óráshoz, de ehez a reggilehez csak az h NCAA. és ugye a TCU meccshez is csak NCAA volt :/holnap reggel 8:25-kor melyiket ismétlik a TCU vagy LSU meccset?braxa88szerintem az LSU-Oregont, mert ma 20:50-ra is van írva egy ismétlés
vasárnap 18 órától leadják felvételről az Tigers-Ducks-t, ez biztosJJ
faszomért nem tudnak normálisat csinálni, most azért nem akarok éjszakázni, mikor reggel megtudnám nézni, de ha meg a másik meccs lenne akkor meg nem látom az Oregont :/
szerk: facebookon írtam nekik. ha válaszolnak írok, gondolom mást is érdekel
több mint 13 éve
holnap reggel 8:25-kor melyiket ismétlik a TCU vagy LSU meccset?braxa88szerintem az LSU-Oregont, mert ma 20:50-ra is van írva egy ismétlés
vasárnap 18 órától leadják felvételről az Tigers-Ducks-t, ez biztos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
braxa88
12 534
holnap reggel 8:25-kor melyiket ismétlik a TCU vagy LSU meccset?
több mint 13 éve
ilyen balgaságot nem csinálnék a helyedben, mikor 18 órától reggel fél kilencig élő meccsek mennekazonnal pótold be, a közvetítéssel se volt különösebb baj, de maga a meccs olyan, amilyet alig látszJJTudom, hallottam hírét, este megnézem. 😉vassadi
---
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Közvetítés közben mondták, hogy magyarul lesz.azonnal pótold be, a közvetítéssel se volt különösebb baj, de maga a meccs olyan, amilyet alig látszJJTudom, hallottam hírét, este megnézem. 😉
Magyar kommentárral ment pénteken is és az LSU meccs is azzal lesz, Puskás Artúr vezetésével.Shawn84Akkor bocs, Port.hu-n vagy a Digi Sport honlapján még azt olvastam, hogy eredeti hanggal megy az élő adás.vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
azonnal pótold be, a közvetítéssel se volt különösebb baj, de maga a meccs olyan, amilyet alig látszJJTudom, hallottam hírét, este megnézem. 😉
Magyar kommentárral ment pénteken is és az LSU meccs is azzal lesz, Puskás Artúr vezetésével.Shawn84Akkor bocs, Port.hu-n vagy a Digi Sport honlapján még azt olvastam, hogy eredeti hanggal megy az élő adás.
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Magyar kommentárral ment pénteken is és az LSU meccs is azzal lesz, Puskás Artúr vezetésével.Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27Az Oregon-LSU-t élőben eredeti hanggal adják, a vasárnap esti ismétlésnél (ami egy két órás összevágás) lesz magyar kommentár. A Baylor-TCU-t nem néztem, de gondolom ugyanez a helyzet ezzel a meccsel is.vassadi
több mint 13 éve
A Baylor-TCU-t nem néztem, de gondolom ugyanez a helyzet ezzel a meccsel is.vassadiazonnal pótold be, a közvetítéssel se volt különösebb baj, de maga a meccs olyan, amilyet alig látsz
---
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27Az Oregon-LSU-t élőben eredeti hanggal adják, a vasárnap esti ismétlésnél (ami egy két órás összevágás) lesz magyar kommentár. A Baylor-TCU-t nem néztem, de gondolom ugyanez a helyzet ezzel a meccsel is.
több mint 13 éve
elméletileg hajnali kettőtől élőben adják a Baylor-TCU-t a Digisporton (nem a Plus-on), szóval összeszorult gyomorral várom a kezdést...Arra jutottam, hogy a Digisport be......ja. Hajnalban elutazom külföldre, nem állítom be a felvevőt, nehogy véletlenül a golf magazint vegye fel pár órán keresztül. Majd valaki legyen szíves írja meg, hogy mikor mi ment rajta, hátha segítség lesz az a későbbiekben a DIGItális kód megfejtésében.PalleonTovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27meglepetéés!JJ
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Arra jutottam, hogy a Digisport be......ja. Hajnalban elutazom külföldre, nem állítom be a felvevőt, nehogy véletlenül a golf magazint vegye fel pár órán keresztül. Majd valaki legyen szíves írja meg, hogy mikor mi ment rajta, hátha segítség lesz az a későbbiekben a DIGItális kód megfejtésében.Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27meglepetéés!JJ
több mint 13 éve
Bruce Feldman aláírt a CBS-hez. Éppen most tárgyalja ki/alázza porig az ESPN-t állítólag valami rádióműsorban.gsnaz nagyon durva, le is mondom akkor az Insideres előfizetésemet...
itt a rádióműsor: http://danpatrick.directv.com.edgesuite.net/Podcast/DP-Bruce_Feldman-09-01-11_Interview.mp3
---
több mint 13 éve
😊 Remélem Olivér lesz! 😊Csak azért kérdezném, hogy akkor maradok a letöltésnél, vagy felvennék abból párat tvből, még a kisebb meccsekből is valamennyit ha maga a közvetítés is érdemleges lenne, meg a kommentár.zavi27Akkor tutira te leszel a szakértő.A Bowl.hu és szerkesztői egyelőre nem érintettek a DigiSport projektben.gsn
Vagy visszatér Tácsdáááááááán barátunk André. 😀Shawn84
több mint 13 éve
Csak azért kérdezném, hogy akkor maradok a letöltésnél, vagy felvennék abból párat tvből, még a kisebb meccsekből is valamennyit ha maga a közvetítés is érdemleges lenne, meg a kommentár.A Bowl.hu és szerkesztői egyelőre nem érintettek a DigiSport projektben.gsnmeglepetéés!JJAkkor tutira te leszel a szakértő.
több mint 13 éve
gsn
3 548
Bruce Feldman aláírt a CBS-hez. Éppen most tárgyalja ki/alázza porig az ESPN-t állítólag valami rádióműsorban.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
gsn
3 548
A Bowl.hu és szerkesztői egyelőre nem érintettek a DigiSport projektben.Akkor tutira te leszel a szakértő.Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27meglepetéés!JJ
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Shawn84
8 527
Akkor tutira te leszel a szakértő.Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27meglepetéés!JJ
Vagy visszatér Tácsdáááááááán barátunk André. 😀
több mint 13 éve
Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?zavi27meglepetéés!
---
több mint 13 éve
Tovabbra sincs valami bennfentes info, hogy a Digi akkor hogy fogja adni a meccseket? Mi ez a 2 oras elo, kik lesznek a kommentatorok,a 2 oras megvagott hogy fog kinezni stb, lesz-e eredeti ahnggal kozvetites?