NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 617
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
holnap mikor kezdődik?Sixo67egy
több mint 9 éve
az igen, steal a Patstől 1. körben, meanwhile, hell is frozen 😀jó éjt, holnap ugyanitt!
több mint 9 éve
braxa88
12 534
áh legjobb pick :/
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
a francba...a Pats jót húzott....
több mint 9 éve
Anthony jóféle, ha kihozzák belőle a maximumot akkor elit középső LB is lehet belőle, adottságai meg vannak hozzá.
több mint 9 éve
na most a Pecctől gyorsan egy letrade vagy vmi udfa-jelölt FS, és jóccakát!toampick is in, szóval nem az első
több mint 9 éve
na most a Pecctől gyorsan egy letrade vagy vmi udfa-jelölt FS, és jóccakát!
több mint 9 éve
valahogy sejtettem, hogy Kendricks kicsúszik az 1. körből 😀DripMajd a pecc behúzza.
több mint 9 éve
valahogy sejtettem, hogy Kendricks kicsúszik az 1. körből 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
ez is egy szép húzás a NO-tól...!!!
több mint 9 éve
a múltkori Ha Ha Ha Dix pick után ez a safety is túlzás volt sztem... Dix nem volt rossz.Go Vikings!nickel lesz Randall
több mint 9 éve
a múltkori Ha Ha Ha Dix pick után ez a safety is túlzás volt sztem... Dix nem volt rossz.
több mint 9 éve
de akkor a Larry Warford, Ramirez, Tomlinson trió nem túlbiztosítás egy kicsit...?😊Go Vikings!Ramirez lesz a csere G/C.
Látva a tavalyi sérüléshullámot szerintem abszolút nem túlbiztosítás.
Ha Tomlinson esetleg még nem érett a kezdő szintre akkor Ramirez mögött padozhat is akár.
több mint 9 éve
elszállt a net megint, most jött vissza, újra megy a stream
több mint 9 éve
hááát akkor inkább konkrétan cb-t húztak volnaDripaz lesz, jövőre leegalábbis tuti
több mint 9 éve
hááát akkor inkább konkrétan cb-t húztak volna
több mint 9 éve
Az első kör vége abszolút igazolja azokat az elemzői véleményeket, hogy van kb 20 első körös prospect idén, a következő 60 játékos meg majdhogynem ízlés kérdése.
Tepper takarodj!