NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 657
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
2015 NFL Draft
2 feliratkozó
több mint 9 éve
nfl_lover
912
de akkor a Larry Warford, Ramirez, Tomlinson trió nem túlbiztosítás egy kicsit...?😊Go Vikings!Warford talán mozogni fog.
több mint 9 éve
nagy kozmetikázás lesz a saintstől ha behúzzák strongot, remélem inkább vmi másik baromságot csinálnak 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Randall wow.. Jimmy Ward 2, aztán idén ő is corner lesz
több mint 9 éve
bazmeg, még mindig nem hiszem el el a picketinkább húztad volna Trent Richardsont te elmebeteg állat
több mint 9 éve
de akkor a Larry Warford, Ramirez, Tomlinson trió nem túlbiztosítás egy kicsit...?😊
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
és Randall hamarabb kimegy,
több mint 9 éve
Laken Tomlinson allowed 0 sacks, 0 hits and 4 hurries last year. The best pass blocking guard in college last year.BazzaniDe kik ellen csinálta ezt azt is nézd , Cann százszor jobb , ő legalább elit DT ellen játszott.
több mint 9 éve
Toto21
5 950
Colts segítetett elfelejtetni a Lions pick-et. Lions még érthető, de EZ?! 😀Pedig Landon Collins is benn volt...
több mint 9 éve
Laken Tomlinson allowed 0 sacks, 0 hits and 4 hurries last year. The best pass blocking guard in college last year.
több mint 9 éve
ProFootballTalk @ProFootballTalk 2 p2 perccel ezelőtt Can Phillip Dorsett put on about 150 pounds and play nose tackle against the Pats?
több mint 9 éve
elhoztunk még egy TY Hiltont, #4 WR-nekcsodálatos vagy Grigson
több mint 9 éve
nfl_lover
912
nagyon kellett már egy jó WR a Colts-ba...kár lett volna várni vele 😉Klaci79trolololol at the highest 😀
több mint 9 éve
Klaci79
22 221
nagyon kellett már egy jó WR a Colts-ba...kár lett volna várni vele 😉
több mint 9 éve
Huhh azokat sztem ne vegyük alapnak. Legalábbis én nem szoktam.elég sok mockban volt 3.körös...braxa883.körben az, legalább butaságokat ne beszéljünk.BazzaniNa bakker, neki örültem volna a Patsben 😕cspeti98igen, a Coltsban is király pick lett volna, a 3. körbenStez
több mint 9 éve
😀😀
több mint 9 éve
Nem de nem is harmadik körös. Sajnos akkora need volt az OG, hogy ki kellett vinni a legjobbat. Igen jobb mint Cann.igazad van, első körös tehetségStez3.körben az, legalább butaságokat ne beszéljünk.BazzaniNa bakker, neki örültem volna a Patsben 😕cspeti98igen, a Coltsban is király pick lett volna, a 3. körbenStez
Szerintem (elég sokat olvastam róla) második kör elején kivitte volna más.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
höri reakciója mi lesz 😀
több mint 9 éve
igazad van, első körös tehetség3.körben az, legalább butaságokat ne beszéljünk.BazzaniNa bakker, neki örültem volna a Patsben 😕cspeti98igen, a Coltsban is király pick lett volna, a 3. körbenStez
több mint 9 éve
braxa88
12 534
elég sok mockban volt 3.körös...3.körben az, legalább butaságokat ne beszéljünk.BazzaniNa bakker, neki örültem volna a Patsben 😕cspeti98igen, a Coltsban is király pick lett volna, a 3. körbenStez
több mint 9 éve
Lol, Melvin Gordon twitter követőinek száma 50% megnőtt azóta , hogy eldraftolták (~1.5óra).
több mint 9 éve
3.körben az, legalább butaságokat ne beszéljünk.Na bakker, neki örültem volna a Patsben 😕cspeti98igen, a Coltsban is király pick lett volna, a 3. körbenStez