NFL csevegő
Ki is baszták a CBS-től, JJ Watt veszi át a helyétAz "on leave" általában valami fizetett vagy fizetés nélküli szabadságot jelöl
kapitnono
Oh, lényeges körülmény, köszi a pontosítástEgyébként ennyire kibaszott drága az USA-ban az Uber vagy a sofőrszolgálat, hogy egy Romo nem engedheti meg magának?nem vezetett, az álló kocsiban ült benyomva
Amúgy az hogy nem gázolt halálra senkit ittasan nem az ő érdeme, hanem a szerencséé, ennél fogva nem vagyok benne biztos, hogy sokkal enyhébben kéne kezelni annál, mintha valaki elütött volna.
Ha nincsenek retorziók akkor senki mást sem tart vissza attól, hogy részegen vezessen. Mondjuk a fokozatosság elve itt nem biztos hogy teljesült és ha ennek az oka "PC terror" fűtötte bolykottól való félelem volt, az sem biztos hogy egészséges.
De egy CBS-nél tuti van code of conduct, amiről Romo tuti nyilatkozott hogy elolvasta és egyetért vele. És egy CBS-nél elképzelhető, hogy a munkán kívüli viselkedésre is kiterjed
Black_Adder
fake.id
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Egyébként ennyire kibaszott drága az USA-ban az Uber vagy a sofőrszolgálat, hogy egy Romo nem engedheti meg magának?nem vezetett, az álló kocsiban ült benyomva
Amúgy az hogy nem gázolt halálra senkit ittasan nem az ő érdeme, hanem a szerencséé, ennél fogva nem vagyok benne biztos, hogy sokkal enyhébben kéne kezelni annál, mintha valaki elütött volna.
Ha nincsenek retorziók akkor senki mást sem tart vissza attól, hogy részegen vezessen. Mondjuk a fokozatosság elve itt nem biztos hogy teljesült és ha ennek az oka "PC terror" fűtötte bolykottól való félelem volt, az sem biztos hogy egészséges.
De egy CBS-nél tuti van code of conduct, amiről Romo tuti nyilatkozott hogy elolvasta és egyetért vele. És egy CBS-nél elképzelhető, hogy a munkán kívüli viselkedésre is kiterjed
Black_Adder
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
Lehet, h Watt médiaképesebb, de beszélni nem tud jobban Romonál.Vagy csak jó ürügy volt Wattra cserélni, aki médiaképesebb arc.Tipikus amerikai, pc hajtotta munkàltatói túlreagálás.Most majd ki mondja be előre a playeket? Azt imádtam.Ki is baszták a CBS-től, JJ Watt veszi át a helyétFormer #Cowboys QB and CBS announcer Tony Romo was arrested overnight in Milwaukee on suspicion of operating while under the influence.
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) July 24, 2026
Romo was pulled over yesterday around 8 pm and taken into custody after performing poorly on standard field sobriety tests. He’s due in court… pic.twitter.com/9w3QpQKxCD
Negritis, a vajda
A statement from @CBSSports on analyst Tony Romo: “Tony Romo is on leave from his role at CBS Sports until further notice.” pic.twitter.com/v1I8perIzX
— Ian Rapoport (@RapSheet) July 31, 2026
kapitnono
Dzsokijuing
A munkahelyeken belül àltalában vannak ennél sokkal toxikusabb, rendszerszintű folyamatok, amikre majd évtized múlva derül fény és baromi nagy botrányt jelentenek. Amit addig elnèznek, félrenéznek.
Ezt az egyedi, elszigetelt, magánnyomorból eredő esetet meg azonnal a legnagyobb szankcióval sújtjàk és egy rátermett, tehetséges, hozzáértő embert félretesznek egy apró hiba miatt.
Btw a konkrét esetben nem is vezetett.
Lehet, h csak egy rossz napja volt.
Persze az is lehet - innen nem tudhatom - h Romo mentàlisan teljesen instabil és csatak alkoholista lett az offseasonben, de erre semmi adatunk nincs. De nem zàrom ki, h a CBS-nek van.
Akkor meg a kommunikàció sekélyes.
Willie Parker
Dzsokijuing
Vagy csak jó ürügy volt Wattra cserélni, aki médiaképesebb arc.Tipikus amerikai, pc hajtotta munkàltatói túlreagálás.Most majd ki mondja be előre a playeket? Azt imádtam.Ki is baszták a CBS-től, JJ Watt veszi át a helyétFormer #Cowboys QB and CBS announcer Tony Romo was arrested overnight in Milwaukee on suspicion of operating while under the influence.
Romo was pulled over yesterday around 8 pm and taken into custody after performing poorly on standard field sobriety tests. He’s due in court… pic.twitter.com/9w3QpQKxCD
Negritis, a vajda
A statement from @CBSSports on analyst Tony Romo: “Tony Romo is on leave from his role at CBS Sports until further notice.” pic.twitter.com/v1I8perIzX
kapitnono
Dzsokijuing
A munkahelyeken belül àltalában vannak ennél sokkal toxikusabb, rendszerszintű folyamatok, amikre majd évtized múlva derül fény és baromi nagy botrányt jelentenek. Amit addig elnèznek, félrenéznek.
Ezt az egyedi, elszigetelt, magánnyomorból eredő esetet meg azonnal a legnagyobb szankcióval sújtjàk és egy rátermett, tehetséges, hozzáértő embert félretesznek egy apró hiba miatt.
Persze az is lehet - innen nem tudhatom - h Romo mentàlisan teljesen instabil és csatak alkoholista lett az offseasonben, de erre semmi adatunk nincs. De nem zàrom ki, h a CBS-nek van.
Willie Parker
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Tipikus amerikai, pc hajtotta munkàltatói túlreagálás.Most majd ki mondja be előre a playeket? Azt imádtam.Ki is baszták a CBS-től, JJ Watt veszi át a helyétFormer #Cowboys QB and CBS announcer Tony Romo was arrested overnight in Milwaukee on suspicion of operating while under the influence.
Negritis, a vajda
kapitnono
Dzsokijuing
Szerkesztette: Willie Parker
Most majd ki mondja be előre a playeket? Azt imádtam.Ki is baszták a CBS-től, JJ Watt veszi át a helyétFormer #Cowboys QB and CBS announcer Tony Romo was arrested overnight in Milwaukee on suspicion of operating while under the influence.
Negritis, a vajda
kapitnono
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Ki is baszták a CBS-től, JJ Watt veszi át a helyétFormer #Cowboys QB and CBS announcer Tony Romo was arrested overnight in Milwaukee on suspicion of operating while under the influence.
Negritis, a vajda

DAZN oldalon hivatalosan reklámozzák, hogy az összes Preseason meccs ingyenesen egy regisztrációval nézhető lesz.Igazán csábító.
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
www.espn.co.uk/nfl/story/_/id/49445904/former-nfl-guard-jordan-devey-38-died-suicide-family-says
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Former #Cowboys QB and CBS announcer Tony Romo was arrested overnight in Milwaukee on suspicion of operating while under the influence.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Pelisserot is kiraktak tweetje alapjan?Mondta vagy írta hogy a Cowboys SB esélyes? Ha igen akkor a helyében elkezdenék aggódni. 😊
Beki
Bro got fired immediately after this take 😭 pic.twitter.com/bxMsTsGCm2
— NFL Hate Memes (@NFLHateMemes) July 21, 2026
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
NFL teams with the most Top 10 players (five or more)
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) July 16, 2026
Lions: 9
Eagles: 8
Chiefs: 7
Texans: 6
Broncos: 5
Ravens: 5
Cowboys: 5
49ers: 5
Rams: 5https://t.co/l7n4agW5I6
pro bowlon is volt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Rendben ok, èn meg èpp az ismertem be hogy benèztem 😀 és s azèrt írtam amit. Idèn nálunk azèrt izgalmas lesz Stoutland nèlkül.....meg az új támadó sèmában.A táblázat az jóslat, csak azt mondom, hogy a tavalyi teljesítmény nem számít, hiszen a mi falunk hígfos volt.Bocs, akkor nem figyeltem ès fèlreèrtettem, azt hittem a tavalyi ès nem a következő èvi jóslat 😏Nem lehet nem top az a fal, ahol egy jatekos meg hat meccsel is mehet pro bowlra. 😀Pedig idèn nem is volt annyira "elit" a falunk 😏 vagy legalábbis nem tűnt annak, de ugye a lèc magasan van ez esetbenTavalyira gondolsz? Mert akkor pl. a Chargers szerintem legfeljebb a 30. lehetett, aztán itt tízbe várják.
Offensive Line preseason composite ranks, featuring former Browns Scout @sdiben90NFL pic.twitter.com/uU19wzFvXz
— Football Insights 📊 (@fball_insights) July 7, 2026
dande2
szaba
Stez
dande2
szaba
A táblázat az jóslat, csak azt mondom, hogy a tavalyi teljesítmény nem számít, hiszen a mi falunk hígfos volt.Bocs, akkor nem figyeltem ès fèlreèrtettem, azt hittem a tavalyi ès nem a következő èvi jóslat 😏Nem lehet nem top az a fal, ahol egy jatekos meg hat meccsel is mehet pro bowlra. 😀Pedig idèn nem is volt annyira "elit" a falunk 😏 vagy legalábbis nem tűnt annak, de ugye a lèc magasan van ez esetbenTavalyira gondolsz? Mert akkor pl. a Chargers szerintem legfeljebb a 30. lehetett, aztán itt tízbe várják.
Offensive Line preseason composite ranks, featuring former Browns Scout @sdiben90NFL pic.twitter.com/uU19wzFvXz
dande2
szaba
Stez
dande2
Bocs, akkor nem figyeltem ès fèlreèrtettem, azt hittem a tavalyi ès nem a következő èvi jóslat 😏Nem lehet nem top az a fal, ahol egy jatekos meg hat meccsel is mehet pro bowlra. 😀Pedig idèn nem is volt annyira "elit" a falunk 😏 vagy legalábbis nem tűnt annak, de ugye a lèc magasan van ez esetbenTavalyira gondolsz? Mert akkor pl. a Chargers szerintem legfeljebb a 30. lehetett, aztán itt tízbe várják.
dande2
szaba
Stez