NFL csevegő

82 feliratkozó

6 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 940
Ki is baszták a CBS-től, JJ Watt veszi át a helyét

kapitnono
Az "on leave" általában valami fizetett vagy fizetés nélküli szabadságot jelöl
9 órája
Black_Adder Denver Broncos 9 483
Egyébként ennyire kibaszott drága az USA-ban az Uber vagy a sofőrszolgálat, hogy egy Romo nem engedheti meg magának?

Amúgy az hogy nem gázolt halálra senkit ittasan nem az ő érdeme, hanem a szerencséé, ennél fogva nem vagyok benne biztos, hogy sokkal enyhébben kéne kezelni annál, mintha valaki elütött volna.
Ha nincsenek retorziók akkor senki mást sem tart vissza attól, hogy részegen vezessen. Mondjuk a fokozatosság elve itt nem biztos hogy teljesült és ha ennek az oka "PC terror" fűtötte bolykottól való félelem volt, az sem biztos hogy egészséges.

De egy CBS-nél tuti van code of conduct, amiről Romo tuti nyilatkozott hogy elolvasta és egyetért vele. És egy CBS-nél elképzelhető, hogy a munkán kívüli viselkedésre is kiterjed
Black_Adder
nem vezetett, az álló kocsiban ült benyomva
fake.id
Oh, lényeges körülmény, köszi a pontosítást

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
10 órája
fake.id 2 103 — sixseveeeeeen
Egyébként ennyire kibaszott drága az USA-ban az Uber vagy a sofőrszolgálat, hogy egy Romo nem engedheti meg magának?

Amúgy az hogy nem gázolt halálra senkit ittasan nem az ő érdeme, hanem a szerencséé, ennél fogva nem vagyok benne biztos, hogy sokkal enyhébben kéne kezelni annál, mintha valaki elütött volna.
Ha nincsenek retorziók akkor senki mást sem tart vissza attól, hogy részegen vezessen. Mondjuk a fokozatosság elve itt nem biztos hogy teljesült és ha ennek az oka "PC terror" fűtötte bolykottól való félelem volt, az sem biztos hogy egészséges.

De egy CBS-nél tuti van code of conduct, amiről Romo tuti nyilatkozott hogy elolvasta és egyetért vele. És egy CBS-nél elképzelhető, hogy a munkán kívüli viselkedésre is kiterjed
Black_Adder
nem vezetett, az álló kocsiban ült benyomva

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
11 órája
Black_Adder Denver Broncos 9 483

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
12 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 079

Negritis, a vajda

kapitnono
Most majd ki mondja be előre a playeket? Azt imádtam.
Dzsokijuing
Tipikus amerikai, pc hajtotta munkàltatói túlreagálás.
A munkahelyeken belül àltalában vannak ennél sokkal toxikusabb, rendszerszintű folyamatok, amikre majd évtized múlva derül fény és baromi nagy botrányt jelentenek. Amit addig elnèznek, félrenéznek.
Ezt az egyedi, elszigetelt, magánnyomorból eredő esetet meg azonnal a legnagyobb szankcióval sújtjàk és egy rátermett, tehetséges, hozzáértő embert félretesznek egy apró hiba miatt.
Btw a konkrét esetben nem is vezetett.
Lehet, h csak egy rossz napja volt.

Persze az is lehet - innen nem tudhatom - h Romo mentàlisan teljesen instabil és csatak alkoholista lett az offseasonben, de erre semmi adatunk nincs. De nem zàrom ki, h a CBS-nek van.
Akkor meg a kommunikàció sekélyes.
Willie Parker
Vagy csak jó ürügy volt Wattra cserélni, aki médiaképesebb arc.
Dzsokijuing
Lehet, h Watt médiaképesebb, de beszélni nem tud jobban Romonál.
12 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 364 — Saturday Night Lights

Negritis, a vajda

kapitnono
Dzsokijuing
A munkahelyeken belül àltalában vannak ennél sokkal toxikusabb, rendszerszintű folyamatok, amikre majd évtized múlva derül fény és baromi nagy botrányt jelentenek. Amit addig elnèznek, félrenéznek.
Ezt az egyedi, elszigetelt, magánnyomorból eredő esetet meg azonnal a legnagyobb szankcióval sújtjàk és egy rátermett, tehetséges, hozzáértő embert félretesznek egy apró hiba miatt.

Persze az is lehet - innen nem tudhatom - h Romo mentàlisan teljesen instabil és csatak alkoholista lett az offseasonben, de erre semmi adatunk nincs. De nem zàrom ki, h a CBS-nek van.
Willie Parker
Vagy csak jó ürügy volt Wattra cserélni, aki médiaképesebb arc.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
14 órája
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 079

Negritis, a vajda

kapitnono
Dzsokijuing

Szerkesztette: Willie Parker
14 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 364 — Saturday Night Lights

Negritis, a vajda

kapitnono

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
warr_b Washington Commanders 30 918 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Szerda hajnalban indul az új Hard knocks (training camp with the Seahawks)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 579 — WHO DAT!!!!

Negritis, a vajda

3 napja
szaba Los Angeles Chargers 13 089
DAZN oldalon hivatalosan reklámozzák, hogy az összes Preseason meccs ingyenesen egy regisztrációval nézhető lesz.
KeyG
Igazán csábító.
3 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 197
DAZN oldalon hivatalosan reklámozzák, hogy az összes Preseason meccs ingyenesen egy regisztrációval nézhető lesz.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
7 napja
Nem is tudtam, hogy Ravens PS-be kezdett. Super Bowl győztes volt.

www.espn.co.uk/nfl/story/_/id/49445904/former-nfl-guard-jordan-devey-38-died-suicide-family-says

7 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 940
Pont így képzeltem el a rabosítási fotóját
8 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 975 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 napja
IMG-0119

10 napja
gyeek LSU Tigers 8 731 — Grady Judd fan
Pelisserot is kiraktak tweetje alapjan?
Beki
Mondta vagy írta hogy a Cowboys SB esélyes? Ha igen akkor a helyében elkezdenék aggódni. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
10 napja
Beki New York Jets 3 056
Pelisserot is kiraktak tweetje alapjan?
11 napja
ESPNnél maradt még valaki?

16 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 685 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nyilván lehet vitatkozni 🙂

16 napja
franchise qb!
pro bowlon is volt

16 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 227 — situational football
Sanders... lol

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
24 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 685 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pedig idèn nem is volt annyira "elit" a falunk 😏 vagy legalábbis nem tűnt annak, de ugye a lèc magasan van ez esetben

dande2
Tavalyira gondolsz? Mert akkor pl. a Chargers szerintem legfeljebb a 30. lehetett, aztán itt tízbe várják.
szaba
Nem lehet nem top az a fal, ahol egy jatekos meg hat meccsel is mehet pro bowlra. 😀
Stez
Bocs, akkor nem figyeltem ès fèlreèrtettem, azt hittem a tavalyi ès nem a következő èvi jóslat 😏
dande2
A táblázat az jóslat, csak azt mondom, hogy a tavalyi teljesítmény nem számít, hiszen a mi falunk hígfos volt.
szaba
Rendben ok, èn meg èpp az ismertem be hogy benèztem 😀 és s azèrt írtam amit. Idèn nálunk azèrt izgalmas lesz Stoutland nèlkül.....meg az új támadó sèmában.
24 napja
szaba Los Angeles Chargers 13 089
Pedig idèn nem is volt annyira "elit" a falunk 😏 vagy legalábbis nem tűnt annak, de ugye a lèc magasan van ez esetben

dande2
Tavalyira gondolsz? Mert akkor pl. a Chargers szerintem legfeljebb a 30. lehetett, aztán itt tízbe várják.
szaba
Nem lehet nem top az a fal, ahol egy jatekos meg hat meccsel is mehet pro bowlra. 😀
Stez
Bocs, akkor nem figyeltem ès fèlreèrtettem, azt hittem a tavalyi ès nem a következő èvi jóslat 😏
dande2
A táblázat az jóslat, csak azt mondom, hogy a tavalyi teljesítmény nem számít, hiszen a mi falunk hígfos volt.
24 napja

dande2
szaba
Stez