NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Live247 használók, amikor regisztrálnék, akkor melyik a jó módszer: 1.: my account és ott sign up (ilyenkor nem tudok membership típust választani) vagy join alapból, ami átküld mystreams.tv oldalra és ott join?
Vagy teljesen mindegy, úgy is ugyanaz a kettő kínálata?Deny
Szerintem teljesen mindegy, mert ugyanaz a kettő.Tegnap így regeltem és fizettem elő. 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Live247 használók, amikor regisztrálnék, akkor melyik a jó módszer: 1.: my account és ott sign up (ilyenkor nem tudok membership típust választani) vagy join alapból, ami átküld mystreams.tv oldalra és ott join?
Vagy teljesen mindegy, úgy is ugyanaz a kettő kínálata?
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Power ranking Van ami akkor is időszerű, ha nem az.ulpianus
"If the Dolphins can't get Brett Favre to challenge Chad Henne, maybe they can ask Dan Marino."

😂vassadi
FTW 😀
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Ez se rossz:

"Minnesota actually got younger at quarterback by acquiring 34-year-old Donovan McNabb."
😂

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
"If the Dolphins can't get Brett Favre to challenge Chad Henne, maybe they can ask Dan Marino."

😂vassadi
Bearsnél is kitalálhattak volna jobbat: "The loss of longtime center Olin Kreutz will hurt Chicago's running game. (Walker)"

Mit néztek az elmúlt 3 évben???
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617

😂
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Power ranking Van ami akkor is időszerű, ha nem az.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudom tavaly hol volt téma, de most nem tud valaki promóciót a live247-nél? jó lenne megint óccsóbban megkapni a 6 hónapos előfizetéstFucu
pont most néztem

Dear Live247.tv Fan,

We have reached our target user level for Live247. Existing members, you can renew through the 'My Account' link/portal.

From time to time, we may open up to allow friends of existing members.

Talk to an existing member & stay tuned to your favorite social networks for information.

Yours,

Managementbriareos
Ez most akkor nem azt jelenti, hogy újként nem lehet regisztrálni csak megújítani?
Nem próbáltam (majd szeptemberben), de érdekelne, hogy lehet-e vagy nem-e...
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem is értem minek fizettek elő ilyen-olyan cuccokra, ahol meccseket lehet nézni jó minőségben. Kérdem én van annál jobb, mikor szétbaszott ideggel keresgélsz az első negyed közepén egy olyan linkért, amely csak félpercenként akad meg? 😂 😂
több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Szerintetek idén melyek lesznek a legjobb és legrosszab D-k? (Pass,Run-össz.) És Kiktől vártok meglepetést (poz., és neg.)?

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
ha valakinek van sok ideje és nem tud mit kezdeni magával, akar jókat derülni, ajánlom visszaolvasni az eredménykövetőket, kezdésnek a tavalyi playoff meccseket, ÓRIÁSI! 😀gamerkr
sok gumbós meccsHöri
Ne emlegesd a sátánt mert megjelenik.
több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
ha valakinek van sok ideje és nem tud mit kezdeni magával, akar jókat derülni, ajánlom visszaolvasni az eredménykövetőket, kezdésnek a tavalyi playoff meccseket, ÓRIÁSI! 😀gamerkr
A csúcs a 2010. január 17. Jets - Chargers divisional round meccs a Mesterrel. Ott elszabadult a pokol. 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
sok gumbós meccs

több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 725 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ha valakinek van sok ideje és nem tud mit kezdeni magával, akar jókat derülni, ajánlom visszaolvasni az eredménykövetőket, kezdésnek a tavalyi playoff meccseket, ÓRIÁSI! 😀

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
a CIB-nél úgy volt, hogy kaptam egy sima VISA-t meg egy internetkártyát (egy sima műanyag kártya), amin van a 4jegyű szám hátul, hogy neten lehessen vele fizetni (álá dombornyomott). ehhez tartozik egy alszámla amire annyi pénzt tudok tenni amennyit akarok. de a credit cardom is dombornyomott, úgyh van itt lehetőség. remélem összejön.

köszi a segítséget!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
na akkor kiderült h másról beszélünk, de legalább jó h beszélünk róla.

mert én úgy akartam, hogy netbankon átutalom a pénzt a paypalnál megadott számlaszámra, és onnan fizetek tovább. de akkor ezek szerint egyrészt a kártyámat is oda tudom csatolni, másfelől amit Danna ír (netkártya) az nekem a CIB-nél van, próbálom azzal is.gabtsi
A netkártya mögött is kell h legyen egy "dombornyomott kártya"... paypal-al csak úgy tudsz fizetni. Azért tettem idézőjelbe, mert nekem sincs kézzel fogható kártyám, csak kártyaszámom, meg ami kell az ilyesmikhez, ez direkt így a netes fizetésekhez lett kitalálva... bonyolult, de remélem érthetően írtam le... 😊
több mint 13 éve
na akkor kiderült h másról beszélünk, de legalább jó h beszélünk róla.

mert én úgy akartam, hogy netbankon átutalom a pénzt a paypalnál megadott számlaszámra, és onnan fizetek tovább. de akkor ezek szerint egyrészt a kártyámat is oda tudom csatolni, másfelől amit Danna ír (netkártya) az nekem a CIB-nél van, próbálom azzal is.

több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
megvagyok. de az erste visszadobta a befizetést :/gabtsi
Lehet tévedek, de talán mert be van zárva a bank. És elsőre nem fizetik ki így, eddig ismeretlen helyre (ezt nem hagyod jóvá, mint egy normál átutalásnál). Majd reggel, bár lehet újra kell megadni mindent, nemtom a paypal meddig vár rájuk.ulpianus
bazz ulpi, 5000+ hozzászólás után ekkora madárnak nézel ? 😀

bankközi utalással, holnapi terhelési napot állítottam be, de már a tranzakciót visszautasította (az összes számlát amit szintén most fizettem be ugyanígy, nem.) a jó erste.

na majd holnap újrapróba.gabtsi
Erstével én is mindig szívok... ezért csináltattam az OTP-nél ezt a netes kártyát, gyakorlatilag ahogy pay now-ra kattintottam már működött is a live-om. Ráadásul az OTP-nél ugye úgy van megoldva h a rendes számlád "mögé" rakják ezt az online-t, úgyhogy bőven elég mindig annyit utalni rá amennyi kell, gyak bejelentkezésekkel és miegymással 2 perc alatt megvolt mindenem. Drága az OTP (bár ha munkabér érkezik a fő számládra havi rendszerességgel akkor csak 450 forint ez a plusz számla), de bajom még nem volt velük...
több mint 13 éve

bankközi utalással, holnapi terhelési napot állítottam be, de már a tranzakciót visszautasította (az összes számlát amit szintén most fizettem be ugyanígy, nem.) a jó erste.

na majd holnap újrapróba.gabtsi
Bocsánat! Csak te mondtad, hogy "technikai analfabéta" vagy. És ugye ez nem normál átutalás, ahol te még megerősíted. Hanem ők beírnak egy összeget és a bank fizet. Akármit beírhatnának, megbíztál bennük. És sok bank ilyet nem fizet ki elsőre, amíg valaki bent nincs, és ellenőrzi.
De elnézést még egyszer!

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hm...azt hiszem én is befizetek erre idén.... Ahogy számolom mostantól pont fél év a szezon.
Persze csak akkor ha elég sok NCAA foci is van rajta.Delonso_
Van sok. Mármint a preimer csapatok meccsei mennek. Bár énha volt oylan ,hogy adta mondjuk az ESPNA egyik meccset, és mivel az megy, külön nem tették ki. De azért elképzelhetetlen, hogy ne találj egy jó meccset szombaton, mert egy időben egyszerre megy 4-5-8 meccs aztán a következő 6.ulpianus
4-5-8 aztán következő 6? Izgalmasan hangzik 😊
Okay.
Kipróbálom
több mint 13 éve
Lehet tévedek, de talán mert be van zárva a bank. És elsőre nem fizetik ki így, eddig ismeretlen helyre (ezt nem hagyod jóvá, mint egy normál átutalásnál). Majd reggel, bár lehet újra kell megadni mindent, nemtom a paypal meddig vár rájuk.ulpianus

na majd holnap újrapróba.

több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
ezt a paypal accot ami kell mennyire bonyolult összetenni (egy technikai analfabétának) ?gabtsi
szerintem semennyire (ha tudsz angolul 😊)
regisztrálsz, megadod az adataidat (kapsz vagy 3 e-mailt, hitelesítés miegymás)), felmész a live-ra (gondolom azért is kérdezed) kiválasztod mit mennyiért és paypal és szépen levonja és már tudod is használni a stream-es oldaltFucu
2-3 munkanap asszem mire megérkezik egy átutalás paypalra.
Kapcsold össze bankkártyával, úgy nem kell feltöltened pénzt. De az is kb. ennyi idő mire be tudod állítani.

több mint 13 éve
Lehet tévedek, de talán mert be van zárva a bank. És elsőre nem fizetik ki így, eddig ismeretlen helyre (ezt nem hagyod jóvá, mint egy normál átutalásnál). Majd reggel, bár lehet újra kell megadni mindent, nemtom a paypal meddig vár rájuk.

több mint 13 éve
ezt a paypal accot ami kell mennyire bonyolult összetenni (egy technikai analfabétának) ?gabtsi
szerintem semennyire (ha tudsz angolul 😊)
regisztrálsz, megadod az adataidat (kapsz vagy 3 e-mailt, hitelesítés miegymás)), felmész a live-ra (gondolom azért is kérdezed) kiválasztod mit mennyiért és paypal és szépen levonja és már tudod is használni a stream-es oldaltFucu
megvagyok. de az erste visszadobta a befizetést :/

több mint 13 éve
Hm...azt hiszem én is befizetek erre idén.... Ahogy számolom mostantól pont fél év a szezon.
Persze csak akkor ha elég sok NCAA foci is van rajta.Delonso_
Van sok. Mármint a preimer csapatok meccsei mennek. Bár énha volt oylan ,hogy adta mondjuk az ESPNA egyik meccset, és mivel az megy, külön nem tették ki. De azért elképzelhetetlen, hogy ne találj egy jó meccset szombaton, mert egy időben egyszerre megy 4-5-8 meccs aztán a következő 6.