NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Tegnap kb. 3 órát ment háttérzajnak a sport tv, ez idő alatt volt Suh, Woodson, Peterson és MatthewsatapapaSzóval az NFC North-tal népszerűsítik magukat. Van benne ráció! 😛
több mint 13 éve
Olyasmi, Milan-meccs szünetében volt, amikor ugye nem volt stúdió, meg a Real-Barca kb. félórás felvezetője alatt.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Tegnap kb. 3 órát ment háttérzajnak a sport tv, ez idő alatt volt Suh, Woodson, Peterson és MatthewsatapapaNekem még egyiket se sikerült elcsípnem. Gondolom ezek olyankor mennek, amikor valamivel ki kell tölteni a két műsor közti időt, NB1-ről is szoktak ilyen összeállítások lenni.
több mint 13 éve
Tegnap kb. 3 órát ment háttérzajnak a sport tv, ez idő alatt volt Suh, Woodson, Peterson és Matthews
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Ma nagyon jót mosolyogtam.Idén egész biztosan adnak Lions-meccset, ne aggódj. 😊
Bekapcsolom a TV-t épp a Sport1 ment. Nézem,el se hiszem.
NFL promó ment, Suh-ról voltak egy percben jelenetek.
Nem semmi,hogy sikerül a Sport TVnek pont azon csapat játékosával promózni,amelyiknek még soha nem közvetíatették a meccsét.
Köszönjük Emese.Bazzani
DeSeanos promó is van, de eddig még nem sikerült lejátszanom a Sport Tv honlapján.
több mint 13 éve
Ma nagyon jót mosolyogtam.Bekapcsolom a TV-t épp a Sport1 ment. Nézem,el se hiszem.
NFL promó ment, Suh-ról voltak egy percben jelenetek.
Nem semmi,hogy sikerül a Sport TVnek pont azon csapat játékosával promózni,amelyiknek még soha nem közvetíatették a meccsét.
Köszönjük Emese.
több mint 13 éve
thx az infot.btw, nekem is működött a kupon.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Thx
több mint 13 éve
ha nincs ott a bengals - lions a schedule-ben akkor nem is lesz ?gabtsiPre meccset nemtom fejből mindet, de a Chiefs pre season mind volt eddig minden évben. De regular meccseket szoktam figyelni, az tuti nem maradt el egyik sem. Meg a felvezető műsorok sem (Foxon például).
Majd kiírják, hogy hányas csatorna ha meglesz a stream.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
ha nincs ott a bengals - lions a schedule-ben akkor nem is lesz ?gabtsiInkább ha pár órával a meccs előtt nincs kiírva.
Amúgy: Working on having ALL NFL Games live 😉
Akkor ez a "NFL4ME", most él?SancoIgen.
több mint 13 éve
Akkor ez a "NFL4ME", most él?
több mint 13 éve
ha nincs ott a bengals - lions a schedule-ben akkor nem is lesz ?
több mint 13 éve
megvolt ez is. az sms ami jött a 400Ft terhelésről, tartalmazta ezt a kódot.
több mint 13 éve
elvileg akkor verifálta. le is vontak 400 pénzt. és már ott csillog villog. thx a segítséget.gabtsiEzzel még nincs kész. A 400 forintos átutalásnál a számládon a közlemény rovatban megjelenik egy négyjegyű szám. Ez a kód kell ahhoz, hogy tényleg érvényesítsd a kártyát. Ehhez kell két nap, mire megjelenik, de ha bebattyogsz egy bankba, ott meg tudják neked mondani, rákattintsz az érvényesítésre, beírod a négyjegyű kódot, és akkor pöpec. Nekem legalábbis így nézett ki a történet.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
elvileg akkor verifálta. le is vontak 400 pénzt. és már ott csillog villog. thx a segítséget.
több mint 13 éve
Ha ki van írva hogy Verified akkor már tudsz. Azért írtam ezt a 2-3 napot mert kb. annyi idő amíg beállítod.Kapcsold össze bankkártyával, úgy nem kell feltöltened pénzt. De az is kb. ennyi idő mire be tudod állítani.Deletena összekapcsoltam a kártyámmal a paypalt. most akkor egyből tudok vele fizetni a mystreasmnél vagy várnom kell valamire 2-3 napot ?gabtsi
több mint 13 éve
Kapcsold össze bankkártyával, úgy nem kell feltöltened pénzt. De az is kb. ennyi idő mire be tudod állítani.Deletena összekapcsoltam a kártyámmal a paypalt. most akkor egyből tudok vele fizetni a mystreasmnél vagy várnom kell valamire 2-3 napot ?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én néztem 4 meccset is egyszerre, de 3 mute-on volt!Azokat simán vitte!
több mint 13 éve
Úgy, ahogy uplianus írja, Channel Surf, popup és meg tudsz nyitni, amennyit nem szégyellsz (és bír a neted meg a géped).
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
2-3-ra gondoltam én is csak, az bőven elég 😊Köszönöm szépen a segítségeket, akkor ide fiezetem be holnap valamikor, csütörtöki PS meccseket már tudjam nézni. Még annyi, egyszerre lehet akár 2 találkozót is nézni (akár böngészőt többször megnyitva és szépen elrendezgetem) vagy csak 1-et?DenyLehet többet is. Nem kell több böngészőt megnyitni. Van párféle képarány ,de van egy pop-up gomb. Ha arra rányomsz kidobja egy külön ablakba. Annak nincs böngészős kerete sem így. Ebből nemtom mennyi a limit, lehet nincs. ÉN 3nál több meccset nem szoktam nézni. Mert nem is tudom követni, meg a hangerő buzergálása túl sok lenne 5felé. Mert egyszerre a 3 hang engem zavar.ulpianus
Köszi tényleg segítséget
több mint 13 éve
Köszönöm szépen a segítségeket, akkor ide fiezetem be holnap valamikor, csütörtöki PS meccseket már tudjam nézni. Még annyi, egyszerre lehet akár 2 találkozót is nézni (akár böngészőt többször megnyitva és szépen elrendezgetem) vagy csak 1-et?DenyLehet többet is. Nem kell több böngészőt megnyitni. Van párféle képarány ,de van egy pop-up gomb. Ha arra rányomsz kidobja egy külön ablakba. Annak nincs böngészős kerete sem így. Ebből nemtom mennyi a limit, lehet nincs. ÉN 3nál több meccset nem szoktam nézni. Mert nem is tudom követni, meg a hangerő buzergálása túl sok lenne 5felé. Mert egyszerre a 3 hang engem zavar.
több mint 13 éve
Köszönöm szépen a segítségeket, akkor ide fiezetem be holnap valamikor, csütörtöki PS meccseket már tudjam nézni. Még annyi, egyszerre lehet akár 2 találkozót is nézni (akár böngészőt többször megnyitva és szépen elrendezgetem) vagy csak 1-et?
több mint 13 éve
A mystream.tv a live247.tv (USA) szolgáltatás európai szervere. Nekem tavaly is mystream volt már, nagyon bejött.Semmi különbség nincs. Ugyanaz a felület, a csatornák, minden.
Még a fórumuk is ugyanaz, ha valami nem tetszik. Egy cég ez, csak itt működtetik és jogilag így már el kell különölniük. De ugyanazokat a streameket használják. A 247 küldi át az eredetileg ibeindított USA (NFL,MLB,NBA stb) meccseket, de ma már a soccert meg a többit lövik vissza az USA szerverekre innen.
Ha megvan befizetés akkor login, és nézheted is. Schedule vagy Channels. A Channel surf talán a legjobb (egy éve van). Ott van egy kapcsoló (görgőmenü) alul, hogy melyik csatorna legyen és kész.
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Ha a paypalon van megfelelő mennyiségű pénz, vagy ha a paypalos accountodhoz hozzá van rendelve egy dombornyomott bankkártya, akkor pár perc. 😊Köszi szépen. Akkor már csak egy kérdés, paypal befizetés után várhatólag mennyi idő múlva lesz elérhető/nézhető minden?DenyLive247 használók, amikor regisztrálnék, akkor melyik a jó módszer: 1.: my account és ott sign up (ilyenkor nem tudok membership típust választani) vagy join alapból, ami átküld mystreams.tv oldalra és ott join?Szerintem teljesen mindegy, mert ugyanaz a kettő.Tegnap így regeltem és fizettem elő. 😊xrace77
Vagy teljesen mindegy, úgy is ugyanaz a kettő kínálata?Deny
több mint 13 éve
Köszi szépen. Akkor már csak egy kérdés, paypal befizetés után várhatólag mennyi idő múlva lesz elérhető/nézhető minden?Live247 használók, amikor regisztrálnék, akkor melyik a jó módszer: 1.: my account és ott sign up (ilyenkor nem tudok membership típust választani) vagy join alapból, ami átküld mystreams.tv oldalra és ott join?Szerintem teljesen mindegy, mert ugyanaz a kettő.Tegnap így regeltem és fizettem elő. 😊xrace77
Vagy teljesen mindegy, úgy is ugyanaz a kettő kínálata?Deny