NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Hm...azt hiszem én is befizetek erre idén.... Ahogy számolom mostantól pont fél év a szezon.van rajta rendesen 😊
Persze csak akkor ha elég sok NCAA foci is van rajta.Delonso_
több mint 13 éve
Hm...azt hiszem én is befizetek erre idén.... Ahogy számolom mostantól pont fél év a szezon.Persze csak akkor ha elég sok NCAA foci is van rajta.
több mint 13 éve
ezt a paypal accot ami kell mennyire bonyolult összetenni (egy technikai analfabétának) ?gabtsiszerintem semennyire (ha tudsz angolul 😊)
regisztrálsz, megadod az adataidat (kapsz vagy 3 e-mailt, hitelesítés miegymás)), felmész a live-ra (gondolom azért is kérdezed) kiválasztod mit mennyiért és paypal és szépen levonja és már tudod is használni a stream-es oldalt
több mint 13 éve
Én vagy 3 éve csináltam paypalt (dombornyomott kártyával szoktam fizetni mindent neten), nem rémlik semmi fennakadás. De ha nem megy, be kell írni mi nem megy. Hátha valaki járt már úgy, vagy csak tudja a választ.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
ezt a paypal accot ami kell mennyire bonyolult összetenni (egy technikai analfabétának) ?gabtsiha majd sikerült beüzemelni szólj 😀
több mint 13 éve
ezt a paypal accot ami kell mennyire bonyolult összetenni (egy technikai analfabétának) ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Rendben. Akkor oda használja, aki gondolja.Ez a kupon a MyStreams.tvre használható, úgy látom.ulpianusUgyanúgy jó live247-hez is.Delete
Még egy dolog jutott eszembe. Aki nem tudná esetleg, tehát elérhető pár TV csatorna is. NFL network, ESPNA, ilyesmik. Meg kell nézni a kínálatot, ahhoz nem kell még fizetni.
több mint 13 éve
Ez a kupon a MyStreams.tvre használható, úgy látom.ulpianusUgyanúgy jó live247-hez is.
több mint 13 éve
Ez a kupon a MyStreams.tvre használható, úgy látom.Ami igazából a live247 európai szervere. Tök ugyanaz a felület, almenük, minden. Annyi ,hogy más színek vannak a schedule részben. Ami kék az mittomén itt zöld, de teljesen mindegy, úgyis sok színes sor, meg így is. A többi tényleg tök ugyanaz.
Én tavaly azt használtam és most is ezt fogom. A minőség ugyanaz, mert a streamek ugyanazok. Van NFL (minden csapat minden meccse élőben, nem válogatnak, néha több stream, külön HD és SD), NBA, NCAA (kosár+foci), NASCAR, F-1 (két kameraállás is többnyire), mittomén mit szoktam nézni, Box, Golf meg kutyafüle. És soccerből szintén brutális mennyiség. Ha forduló van, midnen meccset adnak amit lehet, több bajnokságból. Belefulladsz bazzeg.
És asszem most pontosan 54 dolcsi volt (10k forint) a fél év, ezzel a kuponnal tehát -20% a kedvezmény.
Egyszer nem volt stream tavaly. Szóltam (email, twitter, fórum van), és 10 percen belül jeleztek vissza. 30 perc múlva, mire a meccs kezdődött (előzetes is mennek Fox+ CBS az nem ment már a jelzett csatornán) volt adás, és elnézést kértek kétszer. Nem magyar ügyfélkezelés folyik.
Ennyi jut eszembe.
több mint 13 éve
van valami határidő ameddig él? mert nem ma fizetnék elő, az előszezon meccsek úgysem érdekelnek, maximum letöltveNekem működött.DeleteNFL4MEkirályság, de meg tudja ezt más is erősíteni?Fucu
20% kedvezmény a 6 hónapos csomaghoz.Delete
több mint 13 éve
Nekem működött.királyság, de meg tudja ezt más is erősíteni?Fucunem tudom tavaly hol volt téma, de most nem tud valaki promóciót a live247-nél? jó lenne megint óccsóbban megkapni a 6 hónapos előfizetéstFucuNFL4ME
több mint 13 éve
szaba
10 553
az Espn-n ma délután 5-kor indul a double header 😊Nagyon jó nézni ezt a 49ers-t. Pedig az első félidőben megette az Eagles az OL-jüket.
Eagles-49ers '94 és Redskins-Packers '83
Végre Riggins meccs :cool:Höri
több mint 13 éve
királyság, de meg tudja ezt más is erősíteni?nem tudom tavaly hol volt téma, de most nem tud valaki promóciót a live247-nél? jó lenne megint óccsóbban megkapni a 6 hónapos előfizetéstFucuNFL4ME
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tenorx örülni fog ha majd meglátja 😀nem tudom tavaly hol volt téma, de most nem tud valaki promóciót a live247-nél? jó lenne megint óccsóbban megkapni a 6 hónapos előfizetéstFucuNFL4ME
egyébként thanx
több mint 13 éve
nem tudom tavaly hol volt téma, de most nem tud valaki promóciót a live247-nél? jó lenne megint óccsóbban megkapni a 6 hónapos előfizetéstFucuNFL4ME
20% kedvezmény a 6 hónapos csomaghoz.
több mint 13 éve
nem tudom tavaly hol volt téma, de most nem tud valaki promóciót a live247-nél? jó lenne megint óccsóbban megkapni a 6 hónapos előfizetéstFucupont most néztem
Dear Live247.tv Fan,
We have reached our target user level for Live247. Existing members, you can renew through the 'My Account' link/portal.
From time to time, we may open up to allow friends of existing members.
Talk to an existing member & stay tuned to your favorite social networks for information.
Yours,
Management
több mint 13 éve
nem tudom tavaly hol volt téma, de most nem tud valaki promóciót a live247-nél? jó lenne megint óccsóbban megkapni a 6 hónapos előfizetést
több mint 13 éve
az Espn-n ma délután 5-kor indul a double header 😊Jó lesz ez nagyon 😀 Felkészülés a hétvégékre 😀
Eagles-49ers '94 és Redskins-Packers '83
Végre Riggins meccs :cool:Höri
több mint 13 éve
sajna nálunk még mindig nincs espn pedig már upc van
több mint 13 éve
az Espn-n ma délután 5-kor indul a double header 😊Eagles-49ers '94 és Redskins-Packers '83
Végre Riggins meccs :cool:
több mint 13 éve
Talán még nem volt...American football is coming to India
"American football has never really caught on overseas, but a group of investors think the sport can succeed in a place where it hasn’t previously been tried: India.
The Elite Football League of India plans to kick off in the fall of 2012, and Daniel Kaplan of Sports Business Journal reports that its backers include some familiar names to American fans, such as Ron Jaworski, Mike Ditka and Packers linebacker Brandon Chillar, who is of Indian descent.
The league’s investors believe India will embrace a popular American sport once Indians are exposed to it, and they’re reportedly already training rugby players in American football. A deal to televise games is in place.
Exporting American football to India sounds like an extremely uphill battle, but if the EFLI is serious about investing in the sport, the NFL should embrace it: With 1.2 billion people and a growing economy, India could some day become the NFL’s second-biggest market."
http://www.efli.com/
Delhi Defenders, Mumbai Gladiators, Punjab Warriors... 😀
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
How the NFL Network is killing NFL Films (különösen kényes téma ez Ed Sabol Hall of Fame-be iktatása küszöbén)http://articles.philly.com/2011-07-29/sports/29829579_1_nfl-films-nfl-films-nfl-network
Steve Bornstein monnyon le!!!
több mint 13 éve
Ő ezek szerint büszke volt rá, vagy legalábbis jópofának tartotta. 😊Nagyon bírtam a fickót, de nőnek kib@szott ronda volt! 😂 (RA 2. vagy 3. részben)garrett27Rip Bubba Smith....szabaA fenébe... Imádtam.
Az egyik legnagyobb egyetemi játékos volt valaha.
És színészként is jó arc volt.Delonso_
http://www.youtube.com/watch?v=VfMLUe3_Ol0
0:48-nál!
több mint 13 éve
Nagyon bírtam a fickót, de nőnek kib@szott ronda volt! 😂 (RA 2. vagy 3. részben)Rip Bubba Smith....szabaA fenébe... Imádtam.
És színészként is jó arc volt.Delonso_
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 13 éve
Rip Bubba Smith....szabaA fenébe... Imádtam.
És színészként is jó arc volt.