NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
oké köszi és még azt megtudjátok mondani, hogy lehet-e már tudni, hogy melyik csapatnak van a legnagyobb esélye erre?Ha lesz csapat LA-ben, az mindenképpen egy odaköltöző lesz a jelenlegi kilátások szerint.szabamert jövőre megszűnik, annyira nem érdekel senkit.oké köszi a választ, meg olyat is hallottam, hogy Los Angelesbe stadiont építenek és azt szeretném kérdezni, hogy új csapat lesz vagy egy másik csapat költözik oda?VinnY
5000 nézős stadionnal nehéz rivalizálni.Höri
több mint 13 éve
szaba
10 553
Ha lesz csapat LA-ben, az mindenképpen egy odaköltöző lesz a jelenlegi kilátások szerint.oké köszi a választ, meg olyat is hallottam, hogy Los Angelesbe stadiont építenek és azt szeretném kérdezni, hogy új csapat lesz vagy egy másik csapat költözik oda?VinnYHelló én még újonc vagyok az amerikai fociban az NFL-ről már mindent tudok és hallottam az UFL-ről és azt szeretném kérdezni, hogy az UFL miért nem egyesül az NFL-el? "lehet, hogy hülyeséget írtam :o "VinnYmert jövőre megszűnik, annyira nem érdekel senkit.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
oké köszi a választ, meg olyat is hallottam, hogy Los Angelesbe stadiont építenek és azt szeretném kérdezni, hogy új csapat lesz vagy egy másik csapat költözik oda?Helló én még újonc vagyok az amerikai fociban az NFL-ről már mindent tudok és hallottam az UFL-ről és azt szeretném kérdezni, hogy az UFL miért nem egyesül az NFL-el? "lehet, hogy hülyeséget írtam :o "VinnYmert jövőre megszűnik, annyira nem érdekel senkit.
több mint 13 éve
Helló én még újonc vagyok az amerikai fociban az NFL-ről már mindent tudok és hallottam az UFL-ről és azt szeretném kérdezni, hogy az UFL miért nem egyesül az NFL-el? "lehet, hogy hülyeséget írtam :o "VinnYmert jövőre megszűnik, annyira nem érdekel senkit.
5000 nézős stadionnal nehéz rivalizálni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Helló én még újonc vagyok az amerikai fociban az NFL-ről már mindent tudok és hallottam az UFL-ről és azt szeretném kérdezni, hogy az UFL miért nem egyesül az NFL-el? "lehet, hogy hülyeséget írtam :o "
több mint 13 éve
Most nézek régi top10eket, a megdönthetetlen rekordoknál tartok épp. A 4. a Bucs 26 meccses vereség-sorozata. Az 1:20nál kezdődő sztorin jót nevettem.http://www.nfl.com/videos/nfl-network-top-ten/09000d5d8074cc6c/Top-Ten-Records-Never-Be-Broken-Tampa-Bay-s-Losing-Streak
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-videos/09000d5d82187fb4/The-Shame-Report-preseason-special?module=HP11_content_streamShame report, nagyonnagy 😀 Szerintem egy ilyet Höriék is lazán össze tudnának dobni 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Köszi, jó kezdet.... csak így tovább, én nagyon szeretném újra nézni az ESPN-t 😊
több mint 13 éve
Én most váltok digire, remélem lesz.... ment.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Én likeoltam. Vesztenivaló nincs vele.BazzaniEgyetértek, részemről is ment a like.
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Nincs digim, de nyomtam én is egy egyet.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Elnézést itt is az off-ért, remélem az adminok innen sem tesznek. Sajnos új témát nyitni nincs jogom.
Lehet sokan vagytok akik a T-nél vagytok előfizetők az ESPN miatt ,csak kicsit sokalljátok a díját, esetleg a Diginél vagytok vagy bárhol máshol, ahol nincs ESPN America és szeretnétek ti is nézni a csatornát.
Facebook-on indítottam egy oldalt, ahova azok csatlakozását várom, akiket érdekelne egy Digi-s ESPN AMerica lehetőség. Beszéltem velük. Ha sokan lennénk, akkor nem lehetetlen, hogy (gondolom bizonyos díjazásért) bevezessék a csatornát.
Jó lenne, mert ez a szolgáltató az egyik legolcsóbb és ha itt is pluszt kéne fizetni, akkor jóval olcsóbb lehetne mint a T-nél.
Kérlek titeket, lájkoljátok az oldalt és/vagy osszátok meg. Hátha van olyan nfl-t (vagy egyéb major sportot) szerető ember akit érdekelne, csak nem tud róla.
Köszi szépen!
Pali
http://www.facebook.com/pages/ESPN-America-t-a-DIGI-re/163066063767820#!/pages/ESPN-America-t-a-DIGI-re/163066063767820
több mint 13 éve
32 ok, melyik Nfl csapat miért is nyeri meg idén a Super Bowlt?jópofa cikk, vannak benne érdekes érvek is, amiken el lehet kicsit rágódni
http://msn.foxsports.com/nfl/story/reasons-every-NFL-team-can-win-super-bowl-081611
Legjobb esély (1-6) a Dream team és a Pats. Legrosszabb (180-1) a párducokra jött ki a cikk szerint, ha jól látom.ulpianus
(de hadd ne kommentáljam azt a hülyeséget amit a végére hagytak..., bár a 100x szoros szorzó oknak tűnik)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
32 ok, melyik Nfl csapat miért is nyeri meg idén a Super Bowlt?http://msn.foxsports.com/nfl/story/reasons-every-NFL-team-can-win-super-bowl-081611
Legjobb esély (1-6) a Dream team és a Pats. Legrosszabb (180-1) a párducokra jött ki a cikk szerint, ha jól látom.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
😊 örülök.köszi szépen! Úgy tűnik sikerülni fog 😊gamerkrez a Paypalos dolog csak dombornyomott kártyával működik igaz?gamerkrElectronnal is, átutalással is.Delonso_
Befizettem amúgy én is, remek minőségben jönnek a dolgok.
több mint 13 éve
köszi szépen! Úgy tűnik sikerülni fog 😊ez a Paypalos dolog csak dombornyomott kártyával működik igaz?gamerkrElectronnal is, átutalással is.Delonso_
több mint 13 éve
ez a Paypalos dolog csak dombornyomott kártyával működik igaz?gamerkrElectronnal is, átutalással is.
több mint 13 éve
ez a Paypalos dolog csak dombornyomott kártyával működik igaz?gamerkrnekem anno nem csak azzal működött. persze lehet, hogy azóta változtak a dolgok, mert jónéhány éve volt
több mint 13 éve
ez a Paypalos dolog csak dombornyomott kártyával működik igaz?
több mint 13 éve
Érdekesség: Az első preseason héten a kickoffok 66 %-ával futottak vissza. Ez a szám 2010-ben 84 % volt. A 66 % azonban még jelentősen csökkenhet a későbbiekben, tétmérkőzésen kevésbé lesznek hajlandóak a csapatok visszafutni már rizikósnak számító mélységből.gsnTovábbá most jellemzően kérik az edzők, hogy a rúgók ne küldjék TB-re a labdát, mert az ST-t tesztelik (nálunk Payton az előző szabály alatt is erre kérte pl. Mare-t a 2007-es előszezonban)
több mint 13 éve
gsn
3 548
Érdekesség: Az első preseason héten a kickoffok 66 %-ával futottak vissza. Ez a szám 2010-ben 84 % volt. A 66 % azonban még jelentősen csökkenhet a későbbiekben, tétmérkőzésen kevésbé lesznek hajlandóak a csapatok visszafutni már rizikósnak számító mélységből.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Ezek gondolom készen jönnek kintről, és vágatlanul leadják.Ha itthon vágnák össze, akkor lenne Brady, Manning, Favre, stb., de így azzal főznek ami van.
Ez lehet a magyarázata, hogy Suh jött kintről, ahol ugye nagy defense gigász, itthon meg leadják, mégha Detroit még képernyőn se volt.
több mint 13 éve
Annál rövidebb (fél-egy perc), az ilyentájt szokásos kommentár nélküli NFL promóció. Csak most többféle van, s mindegyik egy-egy emberre van kihegyezve.Tegnap kb. 3 órát ment háttérzajnak a sport tv, ez idő alatt volt Suh, Woodson, Peterson és MatthewsatapapaNekem még egyiket se sikerült elcsípnem. Gondolom ezek olyankor mennek, amikor valamivel ki kell tölteni a két műsor közti időt, NB1-ről is szoktak ilyen összeállítások lenni.vassadi
Bizony, most már ment Jamaal Charles-szal is, úgyhogy az a szabály,hogy nincs szabály.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)