NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
pontosan hogy lenne a felállás, ki csinál kinek gyereket?Terrell Owens 8 & 1 címmel szitkomot tervez az élete és NFL-pályafutása alapján – sajátmagával a főszerepben. Családi sztori lenne egy pályája végén lévő focistáról, aki együtt él anyjával, legjobb barátjával és két nővel, valamint a nekik csinált 4 gyerekkel.tenorxez még akár vicces is lehetne, ha nem lenne benne TO 😀Höri
mama-maca1-maca2 kontra to-span az hányverziós a négycsemetére?
span=nyolcöt már ütne 😂
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Terrell Owens 8 & 1 címmel szitkomot tervez az élete és NFL-pályafutása alapján – sajátmagával a főszerepben. Családi sztori lenne egy pályája végén lévő focistáról, aki együtt él anyjával, legjobb barátjával és két nővel, valamint a nekik csinált 4 gyerekkel.tenorxez még akár vicces is lehetne, ha nem lenne benne TO 😀
több mint 13 éve
Terrell Owens 8 & 1 címmel szitkomot tervez az élete és NFL-pályafutása alapján – sajátmagával a főszerepben. Családi sztori lenne egy pályája végén lévő focistáról, aki együtt él anyjával, legjobb barátjával és két nővel, valamint a nekik csinált 4 gyerekkel.Egyébként nem tudom, hogy szoktátok-e olvasni NFPn Wes Bunting írásait, ahol csapatonként kiemeli a legjobbakat a végzősök közül. Nektek nem tűnt fel, hogy a kiemeltek 90%ára nem draftolandó ajánlást ad? 😀 Eddig szerintem a 8-9 csapatból kb 4nek írta azt, hogy talán draftolható.
több mint 13 éve
Van egy további alternatív megoldás a lockout elhúzódása esetén:beszarás 😀 Hail Rich Eisen!!!
http://www.funnyordie.com/videos/7836326dd7/field-of-dreams-2-nfl-lockout-with-taylor-lautner?rel=playerulpianus
Twitter: azajoey
több mint 13 éve
Van egy további alternatív megoldás a lockout elhúzódása esetén:http://www.funnyordie.com/videos/7836326dd7/field-of-dreams-2-nfl-lockout-with-taylor-lautner?rel=player
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Már most elkezdheted nézni, nem is kell várj estig:senki se feledje, hogy este 20.00-kor az Espn Americán Jets - Browns 1970-ből. A történelem első MNF-je.Hörivmi stream-et nem tucc hozzá?superbrutal88
http://www.youtube.com/watch?v=Xwnbg13Yt80
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
senki se feledje, hogy este 20.00-kor az Espn Americán Jets - Browns 1970-ből. A történelem első MNF-je.Hörivmi stream-et nem tucc hozzá?
több mint 13 éve
senki se feledje, hogy este 20.00-kor az Espn Americán Jets - Browns 1970-ből. A történelem első MNF-je.
több mint 13 éve
Ha már TO... vajon mit tartogathat neki a közeli jövő a térdsérülésével együtt?DoMmehet a league-be állandó szereplőnek
több mint 13 éve
Ha már TO... vajon mit tartogathat neki a közeli jövő a térdsérülésével együtt?A front office man points out that one of the reasons Terrell Owens will be moving on to his fourth team in four years this year is he doesn’t always run his route the way he is supposed to and he leaves a lot of gray area for the quarterback. Last year, he led the NFL in most interceptions as a targeted receiver with 12, according to Stats, Inc. What’s more, he has led the league in the category with 43 interceptions over the last five years. And another issue with T.O? He was third in the league in drops last year with 11.
http://www.nationalfootballpost.com/NFP-Sunday-Blitz-3461.html
több mint 13 éve
Más is írta, Moss azért "jobb".Ez a gondolatmenet alapján Moss se nyert (eddig) "semmit", tehát akkor ő sem?tart pár rekordot, sőt a 2000-es évek álomcsapatába is bekerült, szóval bár én nem választanám be, szerintem nagy esély van rá, hogy kanonizálják a nevétJJViszont nem nyert kvázi semmit.
Sobri Jóska
Mert nálam azért ő odafér és ha már TO (jelenleg) előtte van a főbb kategóriákban akkor Owens is.zolika26
De szerintem ő sem.
Gondolj bele, évente 5 új Hof tag van.
Tehát ha mondjuk TO 2013-ban visszavonul, akkor 2018 és mondjuk 2028 között 50-en kerülnek be. Ebből kb 40 játékos, köztük Favre, Brady, Manning kaliberű gigászok, valamint régiek, akiknek még mindig nem sikerült. Kevés a 40 hely, hgy TO odaférjen.
2028 után meg már a 2010-es évek sztárjai dörömbölnek majd, kiegészülve a még mindig nem bekerült régiekkel.
Ha TO lendületből (első 5-6 lehetőségkor) nem kerül be, akkor soha.
több mint 13 éve
De Owens nem fért fel az amcsiknál az All-Time Top100 listára, Moss meg simán (azt hiszem 70 körül volt).Ez a gondolatmenet alapján Moss se nyert (eddig) "semmit", tehát akkor ő sem?tart pár rekordot, sőt a 2000-es évek álomcsapatába is bekerült, szóval bár én nem választanám be, szerintem nagy esély van rá, hogy kanonizálják a nevétJJViszont nem nyert kvázi semmit.
Sobri Jóska
Mert nálam azért ő odafér és ha már TO (jelenleg) előtte van a főbb kategóriákban akkor Owens is.zolika26
Szóval simán elképzelhetőnek tartom, hogy nem lesz HoF.
több mint 13 éve
Szerintem is. TO mögött van olyan karrier, melytől már nem méricskélik a gyűrűket.Ez a gondolatmenet alapján Moss se nyert (eddig) "semmit", tehát akkor ő sem?tart pár rekordot, sőt a 2000-es évek álomcsapatába is bekerült, szóval bár én nem választanám be, szerintem nagy esély van rá, hogy kanonizálják a nevétJJViszont nem nyert kvázi semmit.
Sobri Jóska
A természete miatt nem megy be rögtön, de rá 5 éven belül szvsz igen.
több mint 13 éve
Ez a gondolatmenet alapján Moss se nyert (eddig) "semmit", tehát akkor ő sem?Viszont nem nyert kvázi semmit.mit gondoltok, TO-nak hof karrierje volt ?gabtsitart pár rekordot, sőt a 2000-es évek álomcsapatába is bekerült, szóval bár én nem választanám be, szerintem nagy esély van rá, hogy kanonizálják a nevétJJ
Sobri Jóska
Mert nálam azért ő odafér és ha már TO (jelenleg) előtte van a főbb kategóriákban akkor Owens is.
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Helye lenne a HoF-ban, de én Sobrival értek egyet, szerintem is mindig lesz olyan, aki megelőzi.
több mint 13 éve
mit gondoltok, TO-nak hof karrierje volt ?gabtsiösszességében elkapott yardban és TD-ben csak Rice előzi meg az NFL történetében (de ő nagyon). nálam abszolút HoF.
több mint 13 éve
Viszont nem nyert kvázi semmit.mit gondoltok, TO-nak hof karrierje volt ?gabtsitart pár rekordot, sőt a 2000-es évek álomcsapatába is bekerült, szóval bár én nem választanám be, szerintem nagy esély van rá, hogy kanonizálják a nevétJJ
Ebből a dekádból rengeteg sokkal jobb játékos van/lesz, mindig meg fogja előzni más.
Tippelem én.
több mint 13 éve
mit gondoltok, TO-nak hof karrierje volt ?gabtsitart pár rekordot, sőt a 2000-es évek álomcsapatába is bekerült, szóval bár én nem választanám be, szerintem nagy esély van rá, hogy kanonizálják a nevét
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
mit gondoltok, TO-nak hof karrierje volt ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
a Snopes egy nagyon jó weboldal a "városi legendák"-ról.Nemcsak a foci miatt érdemes megtekinteni, de kedvcsinálónak íme, egy rövid áttekintés a focis legendákról. (Madden Curse és egyéb érdekességek...) Mindegyikről részletesebb infó is elérhető.
http://www.snopes.com/sports/football/football.asp
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
gsn
3 548
Az ESPN szerint TO elszakította az ACL-jét és az elmúlt hónapban megműtötték. Ezzel gyakorlatilag biztos lenne, hogy ez a szezonja kiesik.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
No.3. IF YOU DO GET DISABLEDTIP: You will see a Message "This Account Is Disabled". If you get a "Wrong UserName Or PassWord" Message that means your Log-In details aren't correct. Re-Enter CORRECTLY or ReSet your PassWord (see LINKS)
A. DO NOT CREATE ANOTHER "DUPE" ACCOUNT
B. DO NOT SEND A "CONTACT US" FORM ABOUT IT. THEY WILL BE IGNORED & DELETED.
C. You can Request to have Your Account Restored by Posting In the Monthly Disabled Accounts Thread which you will find Stickied at the Top of the Page. YOU NEED TO BE SIGNED UP TO THE TYT FORUMS TO POST IN THE D.A.T.
THIS IS THE ONLY FORMAT THAT WE DEAL WITH DISABLED ACCOUNTS, SO DON'T BOTHER PM'ING THE MODS OR ANYONE ELSE ABOUT IT- READ THE RULES OF THE D.A.T THEN POST WHEN ITS OPEN.
NOTE: D.A.Thread Open From 6am EST Wed-6am EST Friday ONLY
csak ez a gond vele, hogy a pm nem nagyon érdekli őket, de küldtem neked pm-et ahogy kérted, előr eis köszi 😉
én egy barátom tyt-jét használtam, de gondoltam csinálok egyet magamnak, és így, hogy az nem nálam volt regisztrálva, így is mind a két accountot blokkolta, persze a regisztráció ma már nem működött, blank page volt végig, aztán már be is zárt.küld el PM-ben amit akarsz írni én meg megírom az én accomról egy moderátornak. csak írd bele melyik accot oldják fel 😊Hall Of Green
tudtok nekem adni egy email címet ahova le tudnám írni a problémámat? hátha valamelyiket feloldják :/joey_0818
Twitter: azajoey
több mint 13 éve
bmg
2 681
Azért nem semmi balról a 3 emberkeDenyFel se tűnt volna, ha nem hívod fel rá a figyelmet 😀
több mint 13 éve
Azért nem semmi balról a 3 emberke