NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mondjuk ha jól tudom te már jó ideje Apple terméket használsz, de az iMac-eken a mai napig nincs HDMI kimenet, és a Mac Miniknek is csak az újabb változatain. mini-DVI, VGA és kompozit viszont már régóta fellelhető rajtuk. de ha elmondod milyen tévéd meg géped van, megnézem, hogy miként tudnád átvarázsolni a képet tvre 😊
több mint 13 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
kábellel szerintem ki lehet. Az én gépemen van hdmi kimenet, a tv-n is, így netes videókat néztem már ott, gondolom azt is lehet, de mondjuk konkrét tapasztalatom nincs, mikor anno előfizettem az espnes college cuccra, akkor nem próbáltam. Viszont a minősége tökéletes, teljes képernyőn is, és rengeteg college meccs van minden héten. És minden időpontban mikor van meccs, legalább 1-et (ha több van, szinte mindig többet) lehet ott nézni. És utólag is meg lehet nézni őket.fetomy
az nem a streamtől függ, hanem a tv-től és a videókártyától
ha a számgéped képernyőjét át tudod vezetni tv-re, akkor értelemszerűen filmet, meccset, bármit tudsz rajta nézni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
kábellel szerintem ki lehet. Az én gépemen van hdmi kimenet, a tv-n is, így netes videókat néztem már ott, gondolom azt is lehet, de mondjuk konkrét tapasztalatom nincs, mikor anno előfizettem az espnes college cuccra, akkor nem próbáltam. Viszont a minősége tökéletes, teljes képernyőn is, és rengeteg college meccs van minden héten. És minden időpontban mikor van meccs, legalább 1-et (ha több van, szinte mindig többet) lehet ott nézni. És utólag is meg lehet nézni őket.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
Egyébként ezeket a hivatalos streameket valami általam nem ismert, de egyébként létező adaptációval ki lehet tenni tévéképernyőre? Vagy ott már szar a minőség? Mert ha kilehetne még több fantáziát látnék benne. (Sajna ahol én lakom, nincs ESPN, csak a 2 sport tv, a 2 digi, 2 eurosport, és így hozzájutni se volna elvetendő ötlet.)

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Köszönöm Wyatt & JJ, ősszel meglépem amit meg kell.
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Egyébként nem azt büntetik, aki nézi a streamet, hanem aki szolgáltatja.
több mint 13 éve
fene se tudja
nekem már hiányozna a linkek keresgetése
előfizetéssel olyan könnyű minden
😊ehh
tavalyig én is így voltam vele, de mikor először nem úgy kellett várnom egy fordulót, hogy majd esetleg találok egy 2x2 cm-es, állandóan szaggató streamet, már máshogy láttam szó szerint a dolgot 😊JJ
Mire lenne érdemes előfizetni? Ár/teljesítmény értékben. Ahol lehet NFL-t és college-t is nézni.... Nem értek hozzá, azért kérdezek hülyeséget.apeszos
olyan oldal nincs, ahol ezt legálisan megteheted
ha NFL-t akarsz nézni kiváló minőségben, akkor NFL GamePass, ha pedig NCAA-t (nemcsak focit, hanem kosarat, tavasszal meg akár jégkorongot, baseballt, softballt, lacrosse-t meg ilyesmiket) akkor ESPN3
ha egyszer nagyon ráállnak a streamoldalakra, akkor az ilyen livetv-knek is befellegzett

ha komolyabb hatósági figyelem kísérné a torrentezést, lehet kihalna, de így hogy nem érdekli őket, ...sapka
+ a streamelő ezerszer könnyebben beazonosítható

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
http://index.hu/kultur/media/2011/06/22/buncselekmeny_lett_a_streameles/

ez vajon milyen hatással lesz az nfl/ncaa streamelő oldalakra?ehh
A torrentezés sem halt meg attól, hogy illegális. 😀 A jól informáltak számára továbbra is elérhető lesz minden szinte változatlan formában.gsn
ha komolyabb hatósági figyelem kísérné a torrentezést, lehet kihalna, de így hogy nem érdekli őket, ...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
gsn 3 548

A torrentezés sem halt meg attól, hogy illegális. 😀 A jól informáltak számára továbbra is elérhető lesz minden szinte változatlan formában.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
előfizettek ESPN3-ra és így jó meccseket nézhettek kiváló minőségben, sőt még a börtön miatt sem kell aggódniJJ
fene se tudja
😊ehh
tavalyig én is így voltam vele, de mikor először nem úgy kellett várnom egy fordulót, hogy majd esetleg találok egy 2x2 cm-es, állandóan szaggató streamet, már máshogy láttam szó szerint a dolgot 😊JJ
tavaly én is kipróbáltam a live247-et, mert valahogy én is így voltam ezzel, de pont elköltöztem kb. 5 utcával arrébb ahol a digi nem húzta még be a gyorsabb netét és szaggatott (pedig elvileg azon sem kellett volna), mindegy már van gyorsabb net és sajnos jön a kényelmes mód nálam is
😊
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát a live247.tv nem tudom mennyire legális, vagy sem, de az félévenként nagyjából 40-42 dollár környékén van, kurva sok sportadás hd-ben, bl, foci, nascar, indy, sok csatornán

több mint 13 éve
előfizettek ESPN3-ra és így jó meccseket nézhettek kiváló minőségben, sőt még a börtön miatt sem kell aggódniJJ
fene se tudja
😊ehh
Mire lenne érdemes előfizetni? Ár/teljesítmény értékben. Ahol lehet NFL-t és college-t is nézni.... Nem értek hozzá, azért kérdezek hülyeséget.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 443 — #NoStress
Neten leginkább pólókat vásároltam, meg pókereztem.
Ez is egyszerűen megy, regisztrálok, bankkártyáról feltöltök pár dollárt, és már nézhetek is legálisan adásokat?
Több csatornából lehet választani, mint a kábeltvénél vagy csak egy adott összegért egy csatorna jár?
És milyen összegekről van szó?

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Detto, a live247.tv-vel

több mint 13 éve
azért eddig is voltak megszűnő/új helyre költöző lapok
de általában azért szezon közben állandóság volt
nem lenne vicces hetente keresni az újakat
😊ehh
fene se tudja
😊ehh
tavalyig én is így voltam vele, de mikor először nem úgy kellett várnom egy fordulót, hogy majd esetleg találok egy 2x2 cm-es, állandóan szaggató streamet, már máshogy láttam szó szerint a dolgot 😊

---
több mint 13 éve
Sűrűn lesz szerver váltás...apeszos
😊ehh
fene se tudja
😊
több mint 13 éve

😊ehh
előfizettek ESPN3-ra és így jó meccseket nézhettek kiváló minőségben, sőt még a börtön miatt sem kell aggódni

---
több mint 13 éve

😊
több mint 13 éve

Sűrűn lesz szerver váltás...
több mint 13 éve

ez vajon milyen hatással lesz az nfl/ncaa streamelő oldalakra?
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Plax nem hizott el a kóterben 😀
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/260178_10150211532635264_192889005263_7589731_8197582_n.jpg

Ocho cipője 😂braxa88
Volt ideje gyúrni Plax-nak 😊

Ocho pólója is büntet 😊Fucu
Ochonak mondjuk általában valamije büntet, már megfigyeltem. 😊
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/260178_10150211532635264_192889005263_7589731_8197582_n.jpg

Ocho cipője 😂braxa88
Volt ideje gyúrni Plax-nak 😊

Ocho pólója is büntet 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

Ocho cipője 😂
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Lehet latolgatni, hogy 40+ yardos TD lett a játék vége vagy épp pick six, de az már nem a falemberen múlik. Elég jól illik az "addig jár a korsó a kútra míg el nem törik" mondás az esetre, szóval egy falembernek sose lehet az a mentsége hogy "Miért, jó lett a passz nem?" Amúgy meg senki nem mondta, hogy ez a formula fogja feltárni az abszolut igazságot.gyeek
Lásd Backus.
14. a listán de 3 irányító is megsérült róla.
Nem feltétlen csak az ő hibája tudom.

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Lehet latolgatni, hogy 40+ yardos TD lett a játék vége vagy épp pick six, de az már nem a falemberen múlik. Elég jól illik az "addig jár a korsó a kútra míg el nem törik" mondás az esetre, szóval egy falembernek sose lehet az a mentsége hogy "Miért, jó lett a passz nem?" Amúgy meg senki nem mondta, hogy ez a formula fogja feltárni az abszolut igazságot.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass