NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Olyan történet ez, amelyet első olvasás után inkább nem akarsz elhinni, mint hogy inkább belegondolj. Mindez egy franchise ikon-jával. Elképesztő!Őrület.
tomi-tomi
Azt a cikket nem akarom elolvasni, amely leírja, hogy Mankins hogyan játszott végig 18 meccset szakadt térdszalagokkal tavaly...
Akár Adalius Thomas története is újból aktuális lehet a témában: pats.hu/adalius-jetson-thomas-mesel
"Thomas a Bills ellen egy novemberi mérkőzésen törte el a jobb alkarját 2008-ban. Az eset után [még a meccs közben] az orvosoknak azt mondta, majd szünetben megröntgenezik, és megvizsgálják, mert játszani akar. Még további két támadásig a pályán maradt, amikor is gyors mozdulattal nyúlt az egyik ellenfél után. Abban a pillanatban reccsent a csont. Négy különböző helyen tört el."
Még a 2007-es Super Bowl után Danna írta, hogy Bradyt látták valami szállodában és alig bírt rálépni a lábára (a Chargers elleni "említésre se méltó" sérülés még az AFC döntőn).
Arra biztos jó volt ez a cikk, hogy ha egy-egy sérülés után pár játékosról egy szót sem hallunk, annak mi is lehet a "valódi" oka (pl. Ty Warren eltűnése a foci térképről).
Na, meg az agybajok téma is kaphat egy kisebb csavart a nem ismert kockázatokról és a játékosok felelős döntéséről, amikor az egészség vs. játék/csapatban maradás a tét.
több mint 13 éve
Hát, túl nagy pörgés nincs ott mostanában. 😀Lebuktam, hogy őket mostanában nem olvasom. Akkor szemeteltem egyet.DoMpats.hun linkelték az alábbi Jason Taylor és az orvosok cikket: www.miamiherald.com/2013/01/13/v-fullstory/3179926/dan-le-batard-jason-taylors-pain.htmltriangle már betette a Dolphins topic-ba tegnap.tomi-tomi
Őrület.
"A játékos játszani akar" mottóra várjuk a reakciókat.DoM
Miért lenne szemét? Ott egyelőre néhány döbbent komment után elhalványulni látszódik a dolog.
Egy ilyen eset fényében azért felmerülhet, hogy milyen őrületes (számunkra szerintem elképzelhetetlen) nyomás alatt dolgoznak. Más jelentése is lesz a "next man in" mantrának. Persze, lehetsz sérült, ne vállald a játékot, de semmit nem garantálunk a helyeddel kapcsolatban (sőt!).
Olyan történet ez, amelyet első olvasás után inkább nem akarsz elhinni, mint hogy inkább belegondolj. Mindez egy franchise ikon-jával. Elképesztő!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Lebuktam, hogy őket mostanában nem olvasom. Akkor szemeteltem egyet.pats.hun linkelték az alábbi Jason Taylor és az orvosok cikket: www.miamiherald.com/2013/01/13/v-fullstory/3179926/dan-le-batard-jason-taylors-pain.htmltriangle már betette a Dolphins topic-ba tegnap.tomi-tomi
Őrület.
több mint 13 éve
pats.hun linkelték az alábbi Jason Taylor és az orvosok cikket: www.miamiherald.com/2013/01/13/v-fullstory/3179926/dan-le-batard-jason-taylors-pain.htmltriangle már betette a Dolphins topic-ba tegnap.
Őrület.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
pats.hun linkelték az alábbi Jason Taylor és az orvosok cikket: www.miamiherald.com/2013/01/13/v-fullstory/3179926/dan-le-batard-jason-taylors-pain.htmlŐrület.
"A játékos játszani akar" mottóra várjuk a reakciókat.
több mint 13 éve
The NFL is accidentally fun, and that's not a bad thingwww.sbnation.com/nfl/2013/1/14/3875104/colin-kaepernick-russell-wilson-zone-read-nfl-playoffs-2013
"The zone read is one of the most college-y of college plays, a staple of the spread run game championed by Rich Rodriguez that will never, ever work in the NFL thanks to lightning quick defenders and the potential of injury"
borzasztó érdekes, hogy mennyit rágódnak az utóbbi témán (nem egy sport tv-s komment is erről szólt), miután az első pont megdőlt 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
De kedves cikk 😀 De faszikám elérte a célját, mindenki róla beszél 😊
több mint 13 éve
Nekem igen. Neked meg a Voice a fontos. És mégsem kötök bele.Utolsó hozzászólás a témában.De most komolyan ekkora probléma, hogy 50 emberből 1 úgy gondolta, hogy mittudomén nála Brandon Marshall és Andre Johnson jobbak/legalább olyan jók? Lehet hogy az illető a yardátlagot, a drop%-ot, a fumble-t, a 40+ játékokat, a TD számot vagy TD átlagot, a YAC-t, YAC%-ot vagy a 1st down %-ot is figyelembe vette, nem csak azokat a dolgokat, amikben CJ első volt 😊
A legtöbb 20+yardos játék, a legtöbb first down, a legtöbb yds/game a WRek között.
Volt akinek ez sem elég, hogy top2 Wr legyen.Bazzani
Komolyan ez olyan mint mikor a suliban ül 30 gyerek, 20-an megbuktak, 9-nek épphogy kettes, az utolsó meg megsértődik és megy reklamálni a tanárhoz, hogy neki csak 49 pontja lett az 50-ből és igenis kéri azt a csillagot is az 5-ös mellé.fetomy
According to reports, current Fox Sports broadcaster and former Chicago Bears defensive lineman Tim Ryan is the lone voter who didnt select Detroit Lions wide receiver to the Associated Press All-Pro teamBazzani

több mint 13 éve
Mondjuk egy Manning így is tudta szopatni a csapatot a rájátszásban ezúttal is :d

több mint 13 éve
De most tuti nem a Giants lenne az ellenfelük.😊Én úgy látom, hogy a New England megint Super Bowl-t fog játszani és be is fogják húzni! 2 szer nem hibáznak!BéczkóKétszer csak a Brady-érát nézve is hibáztak. 😉 2007, 2011Soldados
több mint 13 éve
Nem, az próbálja leplezni a támadók gyengeségét, a QB-k hiányosságait, de végül nem járnak sikerrel. 😀Lehet megköveztek érte, de a hétvégi brutális pontmennyiségű meccseket elnézve idén nem a D nyeri a bajnokságot.gyurcziAkkor a Denver vagy a Pats meccset alapul véve a ST?Sobri Jóska
több mint 13 éve
Úgy érzem igen...Lehet megköveztek érte, de a hétvégi brutális pontmennyiségű meccseket elnézve idén nem a D nyeri a bajnokságot.gyurcziTavaly a D nyerte? 😀Asbee
Az alapszakaszban és statokban gyenge D kapott 2, 20, 17, 17 pontot
Ezt az idei győztes meg se fogja közelíteni
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Lehet megköveztek érte, de a hétvégi brutális pontmennyiségű meccseket elnézve idén nem a D nyeri a bajnokságot.gyurcziTavaly a D nyerte? 😀
több mint 13 éve
Lehet megköveztek érte, de a hétvégi brutális pontmennyiségű meccseket elnézve idén nem a D nyeri a bajnokságot.gyurcziAkkor a Denver vagy a Pats meccset alapul véve a ST?
több mint 13 éve
Lehet megköveztek érte, de a hétvégi brutális pontmennyiségű meccseket elnézve idén nem a D nyeri a bajnokságot.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
Én úgy látom, hogy a New England megint Super Bowl-t fog játszani és be is fogják húzni! 2 szer nem hibáznak!BéczkóÉn meg úgy hogy a Ravens ellen kizúgnak és Haribó bowl lesz!!!
több mint 13 éve
Brady is 2. évében nyert SB-t.Tudom, hogy hivatalosan másodéves volt. Csak baszta mindig is a csőrömet, hogy három passzkísérlet egy egész idénynek számít. (Mint most Kaepernick-nek a tavalyi hét play-ével.) Így Flacco az első QB, aki az első öt idényében mindig nyert PO meccset. 😀
Soldados
több mint 13 éve
Egyébként volt már olyan csapat, aki rookie QB-val nyert SB-t? Illetve meddig jutott el első évében legtovább egy irányító? RW-nek és Kaepernek is van esélye erre most (még ha kicsi is, bár Kaepnek elég nagy...)MarioAnaNem volt.
Legfiatalabbként Ben nyert, ő akkor volt másodéves. Brady is 2. évében nyert SB-t.
Újoncként sztem főcsop-döntő volt a max, azt többen is elmondhatják magukról: Ben, Flacco, Sanchez.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Én úgy látom, hogy a New England megint Super Bowl-t fog játszani és be is fogják húzni! 2 szer nem hibáznak!BéczkóKétszer csak a Brady-érát nézve is hibáztak. 😉 2007, 2011

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Béczkó
1 264
Én úgy látom, hogy a New England megint Super Bowl-t fog játszani és be is fogják húzni! 2 szer nem hibáznak!
több mint 13 éve
Sőt továbbmegyek én idén újra megosztottat adnék, és odaadnám mindkettőnek 😊fetomyhippi
több mint 13 éve
Egyébként AP az, aki nem csak azért futott ennyi yardot, mert sok carryt kapott. Neki az átlaga is ligaelit, asszem csak Spiller futott 6.0-val. Sőt amúgy nem AP futott legtöbbször, ha jól emlékszem Foster pl. több carryt kapott.Bírom a Broncot, és a megosztotat még nem is bánnám, de arra még senki nem adott nekem indokot hogy a hypeon kívül mivel jobb PM teljesítménye mint AP-jé. Ott még a D is elit (legalábbis regular seasonban 😀)
Ettől függetlenül PM-től sem vitatnám el az MVP címet ha megkapja. Sőt továbbmegyek én idén újra megosztottat adnék, és odaadnám mindkettőnek 😊fetomy
több mint 13 éve
"Before this season, there had been only 11 rookie quarterbacks to start an NFL playoff game in the past 30 years"oops, my bad. Valóban. De Griffin, Luck, RW is rookieként került PO-ba, ilyenre volt már példa?MarioAnaEgyébként volt már olyan csapat, aki rookie QB-val nyert SB-t? Illetve meddig jutott el első évében legtovább egy irányító? RW-nek és Kaepernek is van esélye erre most (még ha kicsi is, bár Kaepnek elég nagy...)MarioAnaKaepernick másodévesHöri
Tessék ncaa-t nézni, mindig mondom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Flacco és Sanchez nyert két-két meccset

---
több mint 13 éve
Egyébként volt már olyan csapat, aki rookie QB-val nyert SB-t? Illetve meddig jutott el első évében legtovább egy irányító? RW-nek és Kaepernek is van esélye erre most (még ha kicsi is, bár Kaepnek elég nagy...)MarioAnaKaepernick másodéves