NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Jason Allen, Urlacher, Wilfork, Suh... nem is folytatom, ennyit érnek az ilyen listák.
.Sobri Jóska
Csak nekem lóg ki egy név a sorból? 😊Döme
en 2 dolgot nem ertek ebben.
1 jason allen h jutott eszebe ? 😀
2 tebow hol van ?Fake
1 A Jason vezette secondary nagy király volt.
2. Tebow nem védő, bár ez nála lehet nem számít, akkor is ő nyer. Persze amíg Chuck Norris pályára nem lép.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jason Allen, Urlacher, Wilfork, Suh... nem is folytatom, ennyit érnek az ilyen listák.
.Sobri Jóska
Csak nekem lóg ki egy név a sorból? 😊Döme
en 2 dolgot nem ertek ebben.
1 jason allen h jutott eszebe ? 😀
2 tebow hol van ?
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
.Sobri Jóska
Csak nekem lóg ki egy név a sorból? 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 442 — #NoStress
Unaloműzőnek jók.
Kb olyanok, minthogy a legmutatósabb színek a palettán:
piros
kék
zöld
narancs
fekete
fehér
arany
bíbor
Aztán ha neked más, hát más.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
5. Clay Matthews, Green Bay Packers
6. James Harrison, Pittsburgh Steelerstriangle
A sorrenddel nem értek egyet. (És a 9-10-zel sem, de azt vitassák meg a Ravens-fanok.)
több mint 13 éve
triangle 1 283
továbbra is ubi szezon...
top10 def player az espn.com szerint:
1. Troy Polamalu, Pittsburgh Steelers
2. DeMarcus Ware, Dallas Cowboys
3. Darrelle Revis, New York Jets
4. Patrick Willis, San Francisco 49ers
5. Clay Matthews, Green Bay Packers
6. James Harrison, Pittsburgh Steelers
7. Nnamdi Asomugha, Oakland Raiders
8. Julius Peppers, Chicago Bears
9. Haloti Ngata, Baltimore Ravens
10. Ed Reed, Baltimore Ravens

és a cikk: link
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
szevasztok ! olyan kérdésem lenne hogy tud valaki egy jó oldalt és nem a tenyardtracker.comot (mert oda már nem lehet regelni)ahonnan lehet NFL és College Football meccseket letöltenicsupi4
a nagyobb torrentoldalakon college és nfl meccseket limitáltan találsz, az NCAA-ben csapatspecifikusan tudok még mondani pár oldalt, ha érdekelJJ
hát az NCAA ban a michigan érdekelne a legjobban!csupi4
na nekik pont van külön
http://mgovideo.com/downloads.php

(Ohio State, Illinois és Florida még ami biztos, kalózkikötőben található pár ND meccs, így hirtelen ennyi jut eszembe)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
szevasztok ! olyan kérdésem lenne hogy tud valaki egy jó oldalt és nem a tenyardtracker.comot (mert oda már nem lehet regelni)ahonnan lehet NFL és College Football meccseket letöltenicsupi4
a nagyobb torrentoldalakon college és nfl meccseket limitáltan találsz, az NCAA-ben csapatspecifikusan tudok még mondani pár oldalt, ha érdekelJJ
hát az NCAA ban a michigan érdekelne a legjobban!
több mint 13 éve
a nagyobb torrentoldalakon college és nfl meccseket limitáltan találsz, az NCAA-ben csapatspecifikusan tudok még mondani pár oldalt, ha érdekel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Jó fotók vannak, de azért az érdekes, hogy van már mez, gondolom lesznek kártyák is, szerződés meg nincsen.Sobri Jóska
Hihetelne, hogy Andy sérója mennyire passzol a karján levő tigrismintához 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
szevasztok ! olyan kérdésem lenne hogy tud valaki egy jó oldalt és nem a tenyardtracker.comot (mert oda már nem lehet regelni)ahonnan lehet NFL és College Football meccseket letölteni
több mint 13 éve
gsn 3 548
Jó fotók vannak, de azért az érdekes, hogy van már mez, gondolom lesznek kártyák is, szerződés meg nincsen.Sobri Jóska
A Rookie Premier alkalmával a meghívottak közül általában még senki sem rendelkezik szerződéssel akkor sem, ha nincs lockout. Elsősorban azért, mert a meghívottak nagy része az első vagy második körben kel el, és ők ilyenkorra még rendes körülmények között se nagyon írnak alá. Ami nagy különbség a mostani Rookie Premier és egy tavalyi között, hogy akkor már a számok fixek voltak, most meg nem azok.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Jó fotók vannak, de azért az érdekes, hogy van már mez, gondolom lesznek kártyák is, szerződés meg nincsen.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a rookie premier nevű rendezvényről van a kép.

az NFLPA facebook oldalán másik 50-60 fotó is látható

több mint 13 éve
A Jax topicban találtam iktriad egyik hsz.-éban, de mivel szerintem kurva jó kép, úgy érzem nagyobb figyelmet érdemel, mint az a kis csapat alig látogatott topicja. 😊

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
tavaly ilyenkor biztos volt, hogy lesz szezon 😛tüsi91
Chris Palmer, a Titans offensive coordinatora:
“People say, ‘What are you doing [during the lockout]?’ Well, I’ve watched more film on Jake Locker after the draft than I did before the draft,”

😀 😂JJ
Pár facepalmot már nyomhatott Palmer az elmúlt napokban 😀szaba
Állítólag már FacePalmernek hívják a háta mögött. Azonban ez nem megerősített hír.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
gsn 3 548
Nem értem a problémát.
Mennyi beleszólása van egy most kinevezett offenzív koordinátornak abba, hogy a csapata kit draftol?
Elég sokan előtte vannak a sorban, amikor arra kerül a sor, hogy éppen melyik játékost vigyék el, szóval annyira nem feltétlenül kell túlzásba vinnie minden játékos scoutolását. Ezért nem tartom annyira gáznak ezt a mondatot.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
tavaly ilyenkor 10 újoncnak már volt szerződése 😊Höri
“People say, ‘What are you doing [during the lockout]?’ Well, I’ve watched more film on Jake Locker after the draft than I did before the draft,”

😀 😂JJ
*taps*

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 552

😀 😂JJ
Pár facepalmot már nyomhatott Palmer az elmúlt napokban 😀
több mint 13 éve

😀 😂

---
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
tavaly ilyenkor biztos volt, hogy lesz szezon 😛
több mint 13 éve
tavaly ilyenkor 10 újoncnak már volt szerződése 😊

több mint 13 éve
😀 Eretnek 😀 Ez jó.... Mostanában elég sok college meccset néztem meg a skins' tavalyi meccsei mellett. Sose leszek szakértő, csak mint mezei football rajongó teszem. És így maximálisan kielégítő az NCAA, és bár én is a legjobbakat szeretem nézni, no meg a skins' az skins', de ha nincs NFL, akkor az NCAA a legjobb amit el lehet érni footballból. És azt hiszem jó lesz ha szoktatjuk magunkat hozzá....apeszos
hát ezek már így eretnek gondolatok 😊
sosem lesz olyan hangulat nfl meccseken, mint az a college-ban megszokott, akit ez és a változatos játék nem izgat, az a reménytelen eset NCAA szempontból

Ezen dolgozok/dolgozunk, mindig hangsúlyozom, hogy tessék visszajelezni, kérdezni, milyen irányba haladjunk, mikről írjunk még. Miről nincs elég magyar nyelvű anyag?JJ
Én kérdezek mindenhol, ahogy csak valami eszembe jut, aggodalomra semmi ok.
Felszínes anyag persze van szinte bármiről, mivel én is írtam 1 csapatismertetőt, így ez bizonyítást nyert, viszont a szokásos böngészéseim során ahogy sodródom ugye egyre jobban bele, úgy lesz minden angolul, ami teljességgel érthető is, és ott már megcsappan a lelkesültségem.Sobri Jóska
na jó, de mire gondolsz pontosan?JJ
Konkrétan a pinára, de hogy jön ez most ide? 😊

Egyébként meg arról írtam, hogy ha elkezdek böngészgetni youtube-ot, adatokat, játékos bio-kat, statokat, majd ugye belesodródom a wikipédiába, egyetemek honlapjára, majd aztsetudomárhova, azért ott már jól jönne egy magasabb fokú angol nyelvisemeret. Tudom, tanuljak meg. 😊

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nálam is mind megy, amire rányomok, de nem az összes Big XII meccs van fenn, azt akartam kifejezni. De amúgy jó kis csatorna. Kíváncsi vagyok július egytől mi lesz vele, addig ki kell végeznem eddigi meccseket 😀
több mint 13 éve
big 12 network is van
deny írt útmutatót
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=219451#p219451Höri
Elmúlt 3 percben ezt kerestem, hova írtam, erre közbe berakod...
De igen, van, de itt is csak pár meccs, összefoglaló van.

Ja, ez nem az a Big XII Network, aminek most lett szerződése, ez csak valami hasonló 😊Deny
Köszi, regisztráltam.. 😊apeszos
tapasztalatokat te is írjál.

működésről is, meg a csapatokról is 😀

elvileg ebből a 45-ből minden meccs nézhető:
http://imageshack.us/m/42/4200/big12l.png