NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
én egy barátom tyt-jét használtam, de gondoltam csinálok egyet magamnak, és így, hogy az nem nálam volt regisztrálva, így is mind a két accountot blokkolta, persze a regisztráció ma már nem működött, blank page volt végig, aztán már be is zárt.tudtok nekem adni egy email címet ahova le tudnám írni a problémámat? hátha valamelyiket feloldják :/
Twitter: azajoey
több mint 13 éve
én egy amerikai IP-nek tudnék örülni, még változnia se kelleneIlyenkor jön jól a változó IP. 😊vassadimost nekem is sikerült. viszont azt nemértem miért szüntették meg a másik accom, amit éjjel hoztam létre.Hall Of Greenmert egy IP-vel egy fiókod lehetJJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Ilyenkor jön jól a változó IP. 😊most nekem is sikerült. viszont azt nemértem miért szüntették meg a másik accom, amit éjjel hoztam létre.Hall Of Greenmert egy IP-vel egy fiókod lehetJJ
több mint 13 éve
hát igen csak amikor azt csináltam elvileg az volt az első accom. lehet a régi kavar be amit 1 éve csináltam, mert az meg nem működik csak lehet bentvan még az adatbázisbanmert egy IP-vel egy fiókod lehetJJÉn ma délelőtt regisztráltam, és nálam egyelőre működik is.vassadimost nekem is sikerült. viszont azt nemértem miért szüntették meg a másik accom, amit éjjel hoztam létre.Hall Of Green
de írtam egy levelet egy moderátornak hogy nézze meg
több mint 13 éve
mert egy IP-vel egy fiókod lehetmost nekem is sikerült. viszont azt nemértem miért szüntették meg a másik accom, amit éjjel hoztam létre.Hall Of Greencsak nekem lőtték le a tyt accom? tegnap éjjel regeltem..most meg nem enged újra beregelni :/Hall Of GreenÉn ma délelőtt regisztráltam, és nálam egyelőre működik is.vassadi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
most nekem is sikerült. viszont azt nemértem miért szüntették meg a másik accom, amit éjjel hoztam létre.csak nekem lőtték le a tyt accom? tegnap éjjel regeltem..most meg nem enged újra beregelni :/Hall Of GreenÉn ma délelőtt regisztráltam, és nálam egyelőre működik is.vassadi
több mint 13 éve
Nálam is jó.csak nekem lőtték le a tyt accom? tegnap éjjel regeltem..most meg nem enged újra beregelni :/Hall Of GreenÉn ma délelőtt regisztráltam, és nálam egyelőre működik is.vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
csak nekem lőtték le a tyt accom? tegnap éjjel regeltem..most meg nem enged újra beregelni :/Hall Of GreenÉn ma délelőtt regisztráltam, és nálam egyelőre működik is.
több mint 13 éve
ez pusztán az addigi kötődéstől függ, de még igazabb így az utolsó tagmondatom, amit nem idéztél a hsz-edben 😊 meg a kiköltözés egy dolog, viszont elég jól szituáltnak kell lenned ahhoz, hogy meccsekre is járhass... míg pl. a TCU szezonbérlete 80 dollár körül mozog, ennyiért a Dallas Cowboys stadionjánál max egy jó parkolóhelyet kapszSzerintem ő arra gondolt, hogy ha mondjuk valaki kiköltözne az Egyesült Államokba, de nem a kedvenc csapata városába, akkor az illető átpártolna-e az adott város csapatához.vassaditi hogy vagytok egy csapat szurkolója? mi által lettetek? mert én imádom a seattle-i csapatot de nem költöznék oda jobban szeretem a síkvidéket a pusztát, ebből a szemszögből pedig a dallas, houston vagy tennessee jöhetne szóba. Ez miatt átállnátok egy másik csapat oldalára?davekidföldrajzi elhelyezkedés miatt drukkolni valakinek mondjuk elég betegJJ
---
több mint 13 éve
csak nekem lőtték le a tyt accom? tegnap éjjel regeltem..most meg nem enged újra beregelni :/
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Szerintem ő arra gondolt, hogy ha mondjuk valaki kiköltözne az Egyesült Államokba, de nem a kedvenc csapata városába, akkor az illető átpártolna-e az adott város csapatához.ti hogy vagytok egy csapat szurkolója? mi által lettetek? mert én imádom a seattle-i csapatot de nem költöznék oda jobban szeretem a síkvidéket a pusztát, ebből a szemszögből pedig a dallas, houston vagy tennessee jöhetne szóba. Ez miatt átállnátok egy másik csapat oldalára?davekidföldrajzi elhelyezkedés miatt drukkolni valakinek mondjuk elég betegJJ
több mint 13 éve
ti hogy vagytok egy csapat szurkolója? mi által lettetek? mert én imádom a seattle-i csapatot de nem költöznék oda jobban szeretem a síkvidéket a pusztát, ebből a szemszögből pedig a dallas, houston vagy tennessee jöhetne szóba. Ez miatt átállnátok egy másik csapat oldalára?davekidha már Seattle
http://sports.espn.go.com/ncf/columns/story?columnist=maisel_ivan&id=6690731
földrajzi elhelyezkedés miatt drukkolni valakinek mondjuk elég beteg, a város még érthető (there's no place like New Orleans), bár persze annyira ugyanolyan mindegyik csapat, hogy valami eredetiséget keresni kell 😛
---
több mint 13 éve
ti hogy vagytok egy csapat szurkolója? mi által lettetek? mert én imádom a seattle-i csapatot de nem költöznék oda jobban szeretem a síkvidéket a pusztát, ebből a szemszögből pedig a dallas, houston vagy tennessee jöhetne szóba. Ez miatt átállnátok egy másik csapat oldalára?
több mint 13 éve
Más topicban még nem láttam, és mivel itt most úgyis a steamekről van szó ide írom, hogy megint lehet regelni a TYT-re ha valakit érdekelnePredatorAbsolute
a legnagyobb respect hogy beírtad!! 😀😀😀
több mint 13 éve
Más topicban még nem láttam, és mivel itt most úgyis a steamekről van szó ide írom, hogy megint lehet regelni a TYT-re ha valakit érdekelne
több mint 13 éve
napi van, havi meg évesAz összes meccset lehet élőben nézni úgy mint az NFL Gamepass-en? Illetve az idényre szól vagy egy évre szól az előfizetés?ProxiPedig egy ESPN America beszerzését megpróbálhatnád. Vasárnap délelőttönként frissen, kialudtan végignézni 4-5 college meccset reklám nélkül megfizethetetlen 😊Dzsokijuingennél csak egy jobb dolog van, vasárnap délutánonként frissen, kialudtan megnézni azt a 4-5 király college meccset, amit az esti sűrű program miatt elmulasztottál 😛 na erre jó az espn3JJ
értelemszerűen a havi éri meg legjobban, ha csak focit akarsz nézni, mert a szezon szeptember elejétől január elejéig tart
minden meccset tudsz rajta nézni élőben és felvételről bármikor, amit az ESPN, ESPN2, ESPN3 (Amerikában ez ingyenes amúgy) abc, ESPN Classic és az ESPNU ad, ami a kínálatot azért elég jól lefedi, bár az NBC (Notre Dame hazai) és a CBS (SEC-es rangadók) + sok non-BCS (CBS Sports Network, Versus, Mtn) így kiesik
---
több mint 13 éve
Az összes meccset lehet élőben nézni úgy mint az NFL Gamepass-en? Illetve az idényre szól vagy egy évre szól az előfizetés?ennél csak egy jobb dolog van, vasárnap délutánonként frissen, kialudtan megnézni azt a 4-5 király college meccset, amit az esti sűrű program miatt elmulasztottál 😛 na erre jó az espn3JJEgyébként ezeket a hivatalos streameket valami általam nem ismert, de egyébként létező adaptációval ki lehet tenni tévéképernyőre? Vagy ott már szar a minőség? Mert ha kilehetne még több fantáziát látnék benne. (Sajna ahol én lakom, nincs ESPN, csak a 2 sport tv, a 2 digi, 2 eurosport, és így hozzájutni se volna elvetendő ötlet.)Sobri JóskaPedig egy ESPN America beszerzését megpróbálhatnád. Vasárnap délelőttönként frissen, kialudtan végignézni 4-5 college meccset reklám nélkül megfizethetetlen 😊Dzsokijuing
több mint 13 éve
ennél csak egy jobb dolog van, vasárnap délutánonként frissen, kialudtan megnézni azt a 4-5 király college meccset, amit az esti sűrű program miatt elmulasztottál 😛 na erre jó az espn3Egyébként ezeket a hivatalos streameket valami általam nem ismert, de egyébként létező adaptációval ki lehet tenni tévéképernyőre? Vagy ott már szar a minőség? Mert ha kilehetne még több fantáziát látnék benne. (Sajna ahol én lakom, nincs ESPN, csak a 2 sport tv, a 2 digi, 2 eurosport, és így hozzájutni se volna elvetendő ötlet.)Sobri JóskaPedig egy ESPN America beszerzését megpróbálhatnád. Vasárnap délelőttönként frissen, kialudtan végignézni 4-5 college meccset reklám nélkül megfizethetetlen 😊Dzsokijuing
---
több mint 13 éve
Persze, de amire gondolok az az utolsó előtti safety-s tábla, ahol azt nézik hogy ki engedett be túl hosszú passzokat, vagy másképp nézve ki csinálta meg rendszeresen túl későn a tackle-t, és itt Byrd a legrosszabb. Persze nyilván ez egy olyan dolog, hogy ha 25 yard mélyen dobáltak mindig rá, akkor baszhatja a dolgot, ha meg is csinálja a tackle-t, ebben az értelmezésben az már egy negatív play.Pass tackle-ök tavaly:kérdés, hogy mit értünk szétszopatás alatt. mert ahhoz, hogy tacklet tudjon csinálni, engedni kell az elkapást. egy CB-nél pl. meg ez negatívum inkább.Szobi22
http://www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2011/pass-tackles-2010
Érdekes dolgok derülnek ki, eleve az hogy egy ILB vezeti a listát, vicces. Valamint hogy megint kiderül hogy mennyire más az hogy felületesen hogy értékelünk valakit meg a számok mit mutatnak:
Pl. Jairus Byrdöt százszor jobban szétszopatták mint Mike Mitchellt passzokkal. Pedig még nekem is úgy tűnt hogy Mitchellt tavaly a Raiders csak és kizárólag blitzelésre használta, és soha semmi köze nem volt a coverage-hez.Döme
több mint 13 éve
Pass tackle-ök tavaly:kérdés, hogy mit értünk szétszopatás alatt. mert ahhoz, hogy tacklet tudjon csinálni, engedni kell az elkapást. egy CB-nél pl. meg ez negatívum inkább.
http://www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2011/pass-tackles-2010
Érdekes dolgok derülnek ki, eleve az hogy egy ILB vezeti a listát, vicces. Valamint hogy megint kiderül hogy mennyire más az hogy felületesen hogy értékelünk valakit meg a számok mit mutatnak:
Pl. Jairus Byrdöt százszor jobban szétszopatták mint Mike Mitchellt passzokkal. Pedig még nekem is úgy tűnt hogy Mitchellt tavaly a Raiders csak és kizárólag blitzelésre használta, és soha semmi köze nem volt a coverage-hez.Döme
több mint 13 éve
Egyébként ezeket a hivatalos streameket valami általam nem ismert, de egyébként létező adaptációval ki lehet tenni tévéképernyőre? Vagy ott már szar a minőség? Mert ha kilehetne még több fantáziát látnék benne. (Sajna ahol én lakom, nincs ESPN, csak a 2 sport tv, a 2 digi, 2 eurosport, és így hozzájutni se volna elvetendő ötlet.)Sobri JóskaPedig egy ESPN America beszerzését megpróbálhatnád. Vasárnap délelőttönként frissen, kialudtan végignézni 4-5 college meccset reklám nélkül megfizethetetlen 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
mondjuk ha jól tudom te már jó ideje Apple terméket használsz, de az iMac-eken a mai napig nincs HDMI kimenet, és a Mac Miniknek is csak az újabb változatain. mini-DVI, VGA és kompozit viszont már régóta fellelhető rajtuk. de ha elmondod milyen tévéd meg géped van, megnézem, hogy miként tudnád átvarázsolni a képet tvre 😊kristofAz iMac-em 5éves, nincs rajta semmilyen kimenet, HDMI pláne nem (vagy legalábbis eddig nem sikerült beazonosítani egy kimenetet sem), a TV-m öregebb, mint itt sokan, egy kb. 18 éves, nagyképernyős Orion. 😊
Az a baj, hogy ilyen cuccokat akkor veszek újat, ha meghalnak, és eddig még jól bírják. (Na jó, lehet tv fronton nem várok halálozást, de ahogy kivettem az eddigiekből egy frappáns kábellel nem oldható meg a dolog, és végtére is az igazi fan monitoron néz focimeccset 😊 )
több mint 13 éve
Pass tackle-ök tavaly:http://www.footballoutsiders.com/stat-analysis/2011/pass-tackles-2010
Pl. Jairus Byrdöt százszor jobban szétszopatták mint Mike Mitchellt passzokkal. Pedig még nekem is úgy tűnt hogy Mitchellt tavaly a Raiders csak és kizárólag blitzelésre használta, és soha semmi köze nem volt a coverage-hez.
több mint 13 éve
Elég off már ez a dolog.A videokártyán lévő kimenetek is átalakíthatóak. Nagyon egyszerűsítve, lehet RCA az egyik vége egy kábelnek attól, hogy a másik nem az.
Másik a minőség. Szal ez nem egy fix adat.
Beállítod, ahogy a monitorfelbontást. Mert ugye kinek mi a jó minőség? És persze ha a stream felbontása 640, akkor annál már csak kisebb lehet, vagyis lehet nagyobb csak mégsem lesz az. Bár stream oldalakon nem szokás a fos minőség, mert a monitorokon ma már gyorsan megsértődnek a userek az említett 640-es felbontáson. CSak nem mindenki netj bírja a HD minőséget. 247en például a SD mellett sok meccset HDben is adnak opcionálisan, bár azt nemtom, hogy 720as (ready) vagy 1080 (full) de az csak akkor lényeg, ha megfelelő (TV)képernyőn akarod nézni. És persze miért ne akarhatnád?
De akkor valóban kell egy HDMI kimenet is (kábel is).
A hang a hangkártyáról fog menni, ezt se felejtsük. Azt is át kell vezetni, újabb kábel a rengetegben.
Állat vagyok, ami enni kér...