NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jason smith mi a budos francot csinalt 7.3 millio emelkedesert ?
több mint 13 éve
nekik járt pluszpénz http://www.macsfootballblog.com/2011/02/2011-nfl-base-salary-increases.htmlkivétel Megatron, akinek átalakították a szerződését és az idei 1.5 millióját később kapja meg.
Sanchez 14.75 milliója gyönyörű 😀
nála is nagyobb mágus Orlovsky, aki egyszer volt pályán és duplázódik a fizetése 😊
több mint 13 éve
Érdekes.Szerintem kurva jó show volt.
12 percbe amit ki lehet hozni belőle, azt kihozták.
Sok koncerten voltam, és láttam az utóbbi évek halftime show-it is, amit egy pálya közepén lehet adni látványban, azt megadták.
Persze ízlésről felesleges vitázni, ráadásul nem is vagyok BEP rajongó (sőt!), de az a többszáz világító ember a pályán, meg Slash, úgy összességében jól sikerült - szerintem.
Szerintem eddig a SB XXXV halftime show volt a legjobb (pedig N'Syncet se szeretem, de nagyon pöpec volt Aerosmith-el, felvezető Ben Stiller-el, meghogy minden ment takkra, Britney-vel, Mary J Blige-al elnyomták a Walk This Way-t), és a Springsteen-es, és ez zárkózott fel hozzá.
Szerintem a U2-s, a McCartney-s, a Stones-os, a Prince-es, a Petty-s, a Who-s volt a fos.
(Úgy emlékszem a Jacko-s volt az első amit láttam, amikor a Dallas agyonvágta a Buffalo-t 93-ban, de fingom nincs hol adták azt, pedig tuti Magyarországon láttam. Lehet nem is élőben volt. Szerintem DSF lehetett, de ki lehet javítani.)
több mint 13 éve
Mivel SB topic már le van zárva, ide rakom, ha egy kicsit off is, max majd valaki átpakolja:több mint 13 éve
111 millióan nézték a Super Bowlt: http://www.tvline.com/2011/02/super-bowl-xlv-audience-rating/
több mint 13 éve
Legyen az bármi, nem feltétlen értek egyet Rooneyékkal, vagy éppen Steelers-homer véleményekkel. Erre jó példa Pouncey PB-s választása is. Én személy szerint nagyon örülök, hogy Sabol végre bekerült.Olvass kicsit a Steelers arnyoldalarol is... 😛 lehet, hogy ez egy big happy family, de itt is vannak olyan dolgok, amire nem mindenki buszke. Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy az oregnek mi baja Ed Sabol-lal (erre is van tobb teoria.. inkabb nezz szet te, ha en adok linket, az biztos ellendrukkerseg), de az biztos, hogy Rooney-nek "koszonheto", hogy jo nehany eve mindig elgancsoljak a HoF-be valaszttasat.IgorSabolt mar kb. 6-7 eve probaljak benyomni hasonlo intenzitassal... nagy nehezen sikerult (37 perces vita utan, ami a leghosszabb volt az osszes jelolt kozul), szoval egyelore nem lennek, biztos benne, hogy ez tendencia.. csak most sikerult leggyozni a Rooney-mobot kicsit, es az oreget meg eleteben bevalasztani a Csarnokba.Ezt amúgy megint nem értem. Dermontti, Bettis várakozik. Szvsz nem nagyon kérdés, hogy mindkettőnek ott a helye. A kérdés inkább az, hogy mikor.Soldados
De ha igazad lesz, es valoban letorik kicsit Rooneyek ilyenteren torteno befolyasat, az se lenne baj.. 😊Igor
De jelenleg 2 Steeler vár a HoF-ra, s nem hiszem, hogy bármelyik bejutása kérdéses lenne. Inkább csak az, hogy mikor. Tehát lényegtelen, hogy van-e Steelers-lobbi, Bettis és Dawson be fog kerülni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Olvass kicsit a Steelers arnyoldalarol is... 😛 lehet, hogy ez egy big happy family, de itt is vannak olyan dolgok, amire nem mindenki buszke. Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy az oregnek mi baja Ed Sabol-lal (erre is van tobb teoria.. inkabb nezz szet te, ha en adok linket, az biztos ellendrukkerseg), de az biztos, hogy Rooney-nek "koszonheto", hogy jo nehany eve mindig elgancsoljak a HoF-be valaszttasat.Ezt amúgy megint nem értem. Dermontti, Bettis várakozik. Szvsz nem nagyon kérdés, hogy mindkettőnek ott a helye. A kérdés inkább az, hogy mikor.SoldadosElég erős pofon ez azért Rooneyéknak, Sabol bent, és egyik Steelers játékos sem. Úgy látszik, tényleg igaz, hogy kicsit ráálltak a szavazók arra, hogy leépítsék a Steelerst favorizáló képet, ami róluk elterjedt az utóbbi években. Nálam egyébként Sabol és Dent előtt simán ott van Roaf, és valamelyik WR is bemehetett volna inkább.gsnSabolt mar kb. 6-7 eve probaljak benyomni hasonlo intenzitassal... nagy nehezen sikerult (37 perces vita utan, ami a leghosszabb volt az osszes jelolt kozul), szoval egyelore nem lennek, biztos benne, hogy ez tendencia.. csak most sikerult leggyozni a Rooney-mobot kicsit, es az oreget meg eleteben bevalasztani a Csarnokba.
De ha igazad lesz, es valoban letorik kicsit Rooneyek ilyenteren torteno befolyasat, az se lenne baj.. 😊Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/nfcsouth/post/_/id/18328/looking-at-2011-salary-cap-figuresaktuális összfizetések
több mint 13 éve
Dallasban az SB ellenére, vagy éppen azért, meg merték lépni az illetékesek, hogy a nem engedélyezték a túl későn felállított helyekre elfoglalását. nálunk meg játszanak a jogszabályokkal és kimagyarázzák...http://www.stltoday.com/sports/football/professional/article_8c1dcb56-3252-11e0-9893-0017a4a78c22.html
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
Ezt amúgy megint nem értem. Dermontti, Bettis várakozik. Szvsz nem nagyon kérdés, hogy mindkettőnek ott a helye. A kérdés inkább az, hogy mikor.Sabolt mar kb. 6-7 eve probaljak benyomni hasonlo intenzitassal... nagy nehezen sikerult (37 perces vita utan, ami a leghosszabb volt az osszes jelolt kozul), szoval egyelore nem lennek, biztos benne, hogy ez tendencia.. csak most sikerult leggyozni a Rooney-mobot kicsit, es az oreget meg eleteben bevalasztani a Csarnokba.The new HOFers are: Richard Dent, Marshall Faulk, Chris Hanburger, Les Richter, Ed Sabol, Deion Sanders, and Shannon Sharpe.Elég erős pofon ez azért Rooneyéknak, Sabol bent, és egyik Steelers játékos sem. Úgy látszik, tényleg igaz, hogy kicsit ráálltak a szavazók arra, hogy leépítsék a Steelerst favorizáló képet, ami róluk elterjedt az utóbbi években. Nálam egyébként Sabol és Dent előtt simán ott van Roaf, és valamelyik WR is bemehetett volna inkább.gsn
Nagyjából korrekt, csak Roaf hiányzik.tenorx
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Sabolt mar kb. 6-7 eve probaljak benyomni hasonlo intenzitassal... nagy nehezen sikerult (37 perces vita utan, ami a leghosszabb volt az osszes jelolt kozul), szoval egyelore nem lennek, biztos benne, hogy ez tendencia.. csak most sikerult leggyozni a Rooney-mobot kicsit, es az oreget meg eleteben bevalasztani a Csarnokba.The new HOFers are: Richard Dent, Marshall Faulk, Chris Hanburger, Les Richter, Ed Sabol, Deion Sanders, and Shannon Sharpe.Elég erős pofon ez azért Rooneyéknak, Sabol bent, és egyik Steelers játékos sem. Úgy látszik, tényleg igaz, hogy kicsit ráálltak a szavazók arra, hogy leépítsék a Steelerst favorizáló képet, ami róluk elterjedt az utóbbi években. Nálam egyébként Sabol és Dent előtt simán ott van Roaf, és valamelyik WR is bemehetett volna inkább.gsn
Nagyjából korrekt, csak Roaf hiányzik.tenorx
De ha igazad lesz, es valoban letorik kicsit Rooneyek ilyenteren torteno befolyasat, az se lenne baj.. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Xtina himnusz elég tré 😀 Bár ez más mint Király Linda, kismillió sporteseményen énekelte már, elizgulta vagy fene tudja. Ettől független nekem tetszett, messze a legjobb hangú pop luvnya.
több mint 13 éve
A mai blog nem lockout szemléletű:Nem lehetne egy menüpontban kitenni a Bowl.hu-ra? Vagy egy kis banner-el alulra a blogok közé? Bár nekem így jó ahogy van, de neked könnyebb lenne...
A 100 millió dolláros klub - az NFL történelem 100 millió dollár összértéket átlépő szerződései:
http://profootballbusiness.blogspot.com/2011/02/100-millio-dollaros-klub.html
Super Bowl blama (nem a himnuszról lesz szó, sőt még a half time showról se 😀) és érdekességek (árak, reklámok): http://profootballbusiness.blogspot.com/2011/02/super-bowl-blama-es-erdekessegek.html
Már kezdem unni ezt a linkelgetést, meg "spamelést" egy kicsit, szóval majd valami új rendszert ki kell találnom erre. 😀gsn
több mint 13 éve
gsn
3 548
A mai blog nem lockout szemléletű:A 100 millió dolláros klub - az NFL történelem 100 millió dollár összértéket átlépő szerződései:
http://profootballbusiness.blogspot.com/2011/02/100-millio-dollaros-klub.html
Super Bowl blama (nem a himnuszról lesz szó, sőt még a half time showról se 😀) és érdekességek (árak, reklámok): http://profootballbusiness.blogspot.com/2011/02/super-bowl-blama-es-erdekessegek.html
Már kezdem unni ezt a linkelgetést, meg "spamelést" egy kicsit, szóval majd valami új rendszert ki kell találnom erre. 😀
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Maka
2 760
http://sportmajom.blog.hu/2011/02/06/elo_makogas_super_bowl_xlvLájv mesebeli lófasz, akinek kedve van, pattanjon fel.
több mint 13 éve
Persze, mindenki elismeri Macket, ahogy Kalilt is, mindkettő a draftjának legjobb cenyója volt. Pont az ilyenfajta játékost írtam kivételként ("hacsak nem már a profik közé is nagy nevű ígéretként, mondjuk a draft legjobb centereként érkezett az illető")Webster nem került be elsőre kirakatcsapatból, talán a posztja miatt sem. Otton kívül talán egy centert se választottak be rögtön. Webster 1997-ben lett HoF, előtte center 10 évig nem volt beválasztva, OT-t meg átlag 2-3 évente benyomnak.
Azt meg nem tudom elfogadni (bár el tudom hinni, hogy ennek mentén sakkoztak), hogy ha van 3, teljesítmény szerint egyértelműen first ballot, akkor muszáj rostálni az alapján, hogy kinek a nevével adtak el több mezt és nem lehet azt mondani mondjuk Dentnek hogy bocs haver, majd jövőre.
több mint 13 éve
Ez a téma kicsit elment más irányba, mint amire én reagáltam. Én annyit mondtam, hogy nem a csapat hovatartozás határozza meg, ki mikor kerül be. Webster ha más (valóban kevésbé fontos) poszton is, de ugyanazt a teljesítményt letette az asztalra és kirakatcsapatban, és ő sem került be egyből. A HoF-ba játékosok kerülnek be, minden posztról. Tök mindegy, hogy OT, C, vagy éppen DT, QB az illető, aki 9 All-Prót elért, az bekerül. Hogy mikor azt nem a csapat határozza meg, hanem hogy milyen erős az aktuális class, mik az uralkodó trendek, milyen hírneve van, stb. Erre volt a példám, hogy Webster ugyanazzal a teljesítménnyel kirakatcsapatból sem került be elsőre.Abban természetesen nincs vita, hogy a LT az fontosabb poszt, de ettől még centerként 9 All-Prót elérni, ugyanolyan teljesítmény, mint LT-ként. És azért az hozzáértő laikusként is megállapítható, hogy jó-e a center vagy sem. Alex Macket is mindenki elismeri, pedig szar csapatban van. De mondom az egész mondanivalóm, nem erre vonatkozott, hanem hogy szvsz a Steelersből sem került volna be egyből Roaf, mert most olyan class volt, hogy Prime Time-mal és Faulkkal nem lehetett vetekedni.
Én sose értettem a hőbörgést a HoF-on. Érdemtelenül senki nem kerül be. Bettis és Dermontti is be fog menni, nem mindegy mikor? Most azon nem fogok kiakadni, hogy a miért nem került be most egyik se. Azért mert most éppen erős class volt, a helyek pedig korlátozottak. Ezért nem értettem annó a Sharpe-os sírást sem. Majd bemegy, Sharpe most be is ment. Roaf is be fog, méghozzá sztem már jövőre.
több mint 13 éve
SoldiLehet hogy ez a különbségtétel csak engem és a laikus voltomat jellemzi, de nálam a center poszt sokkal szervesebb és kevésbé objektíven értékelhető része a falnak, mint egy vakoldali tackle, aki jól szeparáltan, mindig egy az egyben van az ellenfél legjobb irányítót támadó játékosával.
Eszembe se jutott (nem is állítottam, bár félreérthetően fogalmazhattam), hogy nem lehet vagy nagyon nehéz rossz csapatból OT-ként a prímet vinni ligaszinten (bár biztos nehezebb, mint ha az egész támadószekció nevét félik a többiek) hanem arra gondolok, hogy - a liga elmúlt 20-25 évén végignézve - centerként sokkal komolyabban lehet érvényesülni, ha egy sikeres szériát futó csapat része a játékos.
Ahogy írtam, folyamatosan szar csapatból ritkán látsz cenyót éveken át all pro csapatban, hacsak nem már a profik közé is nagy nevű ígéretként, mondjuk a draft legjobb centereként érkezett az illető. Ezért gondolom, hogy Webster is nehezen lett volna nemhogy HoF, de sokszoros AP, ha mondjuk Roafhoz hasonlóan a csapata gyengélkedése miatt soha nem látja a rájátszást.
De ez nem őt minősíti, hanem a centerek megítélését.
több mint 13 éve
Roaf sztem is bemegy majd a csarnokba. Én nem is mondhatok mást. Legen akkor jövőre, bár én nem veszem tutira ezt.Úgy viszont akkor gondolom Shields is csúszik legalább egy évet. Bármilyen csodás volna, ha egyszerre érnének cantonba ők ketten.
Ja, és úgy értem az egészet, miszerint nem is feltételezem, hogy Shieldset bárki is nem számolja a jelöltek közé. 😊
De jövőre tényleg nagyon kemény class lesz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Nem értünk egyet ata. Pont az OL-playaként szar csapatból is be lehet kerülni. Joe Thomas szar csapatban van, mégis minden évben Pro Bowl és All-Pro a jutalma. Ha folytatja ezt még 5-6 évig simán HoF lesz. Webstert nem a Steelers vitte be a HoF-ba, hanem az, hogy minden idők TOP3 centerében benn van. (Még Swannre vagy Stallworth-re ezt akár el is tudnám fogadni, hogy a 4 gyűrű vitte be, de Webstert nem)Az pedig egész egyszerűen nem erény, hogy Roaf kevesebb idő alatt érte el a 9 All-Prot, ráadásul nem is annyira igaz, mert Webster is az első 12 évében érte el ezt.
A lényeg, hogy arra Webster tökéletes példa, hogy megcáfoljam azt az általad leírt dolgot, hogy csak a csapat miatt nem került be elsőre. Nem, azért nem került be, mert pechére az idei class qrva erős volt. Ráadásul tök mindegy, mert jövőre bemegy, ebben biztos vagyok.
több mint 13 éve
Beszarok, az m1 híradójában egyrészt külön hír volt a Super Bowl, másrészt a végén újra megemlítették, amikor összefoglalják címszavakban a híreket.Múltkor mutterom a Kossuth rádióban hallotta, hogy a Super Bowl-ról beszélnek.
:oMikey
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Beszarok, az m1 híradójában egyrészt külön hír volt a Super Bowl, másrészt a végén újra megemlítették, amikor összefoglalják címszavakban a híreket.:o
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne nekem mond. Én is rá szavaztam volna, mondjuk Dent helyett, bár inkább én Sabolt raktam volna más kategóriába és úgy raktam volna be Roaf-ot.Most az egyszer igazat adok Soldinak. 1st ballot nem szokott lenni egyszerre háromharomtpersze hogy nem, mivel nem szokott visszavonulni minden évben 3 ilyen korszakos zseni. 5 éve ez történt.
ha Rice vagy Smith egy évvel később vonul vissza, akkor lett volna egyszerre három, a szokások ellenére.
Szerintem LT-ben Roaf nem volt rosszabb játékos, mint mondjuk RB-ben Faulk.
egy felszisszenésnél jobban nem foglalkoztatott volna a végeredmény, ha itt szurkolók szavaznának, de elvileg hozzáértő, a játékból a TD-nél és a show-nál tovább látó emberek hozták a döntést.
na mindegy, gyorsan teszek egy kis pénzt Steelers-reatapapa
de a vége nem igaz. Akik szavaznak ott sem látnak tovább a shownál és a TD-nél.
több mint 13 éve
Most az egyszer igazat adok Soldinak. 1st ballot nem szokott lenni egyszerre háromharomtpersze hogy nem, mivel nem szokott visszavonulni minden évben 3 ilyen korszakos zseni. 5 éve ez történt.
ha Rice vagy Smith egy évvel később vonul vissza, akkor lett volna egyszerre három, a szokások ellenére.
Szerintem LT-ben Roaf nem volt rosszabb játékos, mint mondjuk RB-ben Faulk.
egy felszisszenésnél jobban nem foglalkoztatott volna a végeredmény, ha itt szurkolók szavaznának, de elvileg hozzáértő, a játékból a TD-nél és a show-nál tovább látó emberek hozták a döntést.
na mindegy, gyorsan teszek egy kis pénzt Steelers-re
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ami még eszembe jutott, hogy a nagy gond a HOF-ba kerüléssel, hogy totálisan külön kéne venni a játékosokat és az egyéb embereket. Commishokat, tulajokat, edzőket, Sabolt.Ha a játékosokat szét lehetett szedni Senior és normál részre akkor ezt is meg lehetne tenni