NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most az egyszer igazat adok Soldinak. 1st ballot nem szokott lenni egyszerre három. Azt nehezebb lett volna ledugni az amcsi nézők torkán, hogy a 2 közönségkedvenc nagyszájú viccesgyerek Primetime és Faulk közül marad ki valaki.Minden évben hőzöng valamelyik csapat vagy ember szurkolója. Mi is megtettük amikor SHarpe nem ment be elsőre, de olyan lehetőség nincs hogy mindenki menjen egyszerre.
több mint 13 éve
ugyanannyi elismeréshez több év kellett nekiEzek az elismerések kora kirakatcsapatának játékosaként jöttek, nem peremcsapat játékosaként.
Szerintem egyetértünk abban, hogy utóbbi részeként Roafnak nehezebb dolga volt (a Saints-ben játszott 8 éve alatt összesen kétszer ment az offense-ből játékos rajta kívül PB-ra...). Webster nem biztos, hogy mondjuk Archie Manningnek adva a snapet egy retek Saints-ben HoF lett volna.
És ahogy a HoF tagok posztjai (vagy a posztok fizetései) is mutatják, a fal széléről befelé indulva csökken a játékosok értéke, megbecsülése.
Nem vagyok képmutató, ha pl. Odgen se kerül be majd első körben, azon is felháborodom majd.
Asszem mindent leírtam, részemről itt lezárnám.
több mint 13 éve
Nem érted, amit írok. Megint előjöttél ezzel a csapat dologgal, pedig Webster ugyanazokat a számokat produkálta, mint Roaf és ő sem került be egyből, pedig ugyanúgy minden idők egyik, ha nem a legjobbja a posztján. Ragozhatod, hogy nem ugyanaz az eset, pedig de, feketén-fehéren látszik, hogy ugyanannyi All-Pro (12 év alatt), neki 4 gyűrűje is van, mégsem került be egyből. Meg írod, hogy kik voltak körülötte, de pont erre írtam neked, hogy innen látszik, nem ezen múlik. Ugyanazokkal a számokkal (ha nem jobbakkal) sem került be elsőre Webster a kirakatcsapatból sem. Nem kell ezen felháborodni. Jövőre bekerül, de 1 évben 3 első bálozót nem visznek be, ha gyengébb class lett volna idén, tuti bement volna már elsőre, de nem a csapat miatt nem ment be elsőre.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
nem akarom feléleszteni a Dome Patrol vs. Steel Curtain vitánkat, de míg Webster elismertségén segített az, hogy kora kirakatcsapatában játszott, addig Roafnak kb. összesen 2 PO-meccs jutott karrierje során. nem játszott mögötte HoF-QB, HoF-FB, HoF-WR. néhány kansasi évet leszámítva középszerű offense-ben tette a dolgát, mégis csak Munoz és Odgen volt ugyanannyiszor pro bowlos az OT-k közül, mint ő, többször senki.Mi az hogy kinek mennyi ideje volt rá? Mindenki akkor vonul vissza, amikor akar. Másrészről az talán még inkább becsülendő, hogy vki 17 évet tölt el a ligában, mert olyan "tartós", főleg abban az időben, amikor ma már tiltott technikák is engedélyezettek voltak.És ha már így finoman utalgatsz az állítólagos csapatszimpátiára, mint beválasztási tényezőre, akkor jelzem, hogy Webster se került be annó elsőre. 😉 Pedig ugyanazt elmondhatja magáról, mint Roaf: 9 All-Pro, 2(!) All-Decade TeamSoldadoscsak minderre neki volt 17 szezonja, Willie-nek meg 13atapapa
Azt meg már csak mellékesen teszem hozzá, hogy a 9 All-Prot 12 év alatt szedte össze, plusz neki 4 gyűrűje is van. Mégse ment be elsőre, ennyit arról, hogy más csapatból tuti elsőre bement volna. 😉Soldados
Webster éveit nem a tartóssága miatt hoztam fel (Willie is csak fél szezont hagyott ki és játszhatott volna tovább, bár fájt már néhány tagja), hanem azért, mert míg Roaf az újoncszezonját követő évben rögtön all pro lett (ez is csak 4 OT-nek sikerült eddig) és amíg játszott, mindig is PB volt, addig Websternek idő kellett, hogy beszokjon a profik közé és a posztja legjobbja legyen.
Aztán technikailag az sem elhanyagolható, hogy Webster "csak" centert játszott, míg Roaf OT-t, utóbbiból vagy kétszer annyi van Cantonban.
több mint 13 éve
Marshall Faulk csak egy része volt a "Greatest Show on turf"-nek 😊 mondjuk Warner, Isaac Bruce és Torry Holt is erősen esélyes a HoF-raJJ TillerPersze ez igaz, de a Pats és BB zseniális stratégiája bizonyította be az SB-n, hogy Faulk volt a Greatest Show on turf kulcsa.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Marshall Faulk csak egy része volt a "Greatest Show on turf"-nek 😊 mondjuk Warner, Isaac Bruce és Torry Holt is erősen esélyes a HoF-raJJ TillerOrlando Pace-ről meg elfeledkezünk a Bears-es ámokfutása után 😊
Asszem nélküle nem lett volna GSOT
több mint 13 éve
Mi az hogy kinek mennyi ideje volt rá? Mindenki akkor vonul vissza, amikor akar. Másrészről az talán még inkább becsülendő, hogy vki 17 évet tölt el a ligában, mert olyan "tartós", főleg abban az időben, amikor ma már tiltott technikák is engedélyezettek voltak.És ha már így finoman utalgatsz az állítólagos csapatszimpátiára, mint beválasztási tényezőre, akkor jelzem, hogy Webster se került be annó elsőre. 😉 Pedig ugyanazt elmondhatja magáról, mint Roaf: 9 All-Pro, 2(!) All-Decade TeamSoldadoscsak minderre neki volt 17 szezonja, Willie-nek meg 13atapapa
Azt meg már csak mellékesen teszem hozzá, hogy a 9 All-Prot 12 év alatt szedte össze, plusz neki 4 gyűrűje is van. Mégse ment be elsőre, ennyit arról, hogy más csapatból tuti elsőre bement volna. 😉
több mint 13 éve
Marshall Faulk csak egy része volt a "Greatest Show on turf"-nek 😊 mondjuk Warner, Isaac Bruce és Torry Holt is erősen esélyes a HoF-ra
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ebben egyetértünk, sok igazság van benne. De érdemes egy kicsit tisztán gondolkodni, nálam nagyobb Bettis-fan nem nagyon van, nálam ő az RB-k, sőt O-játékosok alfája és omegája. Pont azért, mert őt láttam játszani és azt (az értéket és stílust) képviselte, amit én szeretek egy játékosban, egy csapatban.Roaf azért nem került be egyből, mert nagyon durva volt az idei class, már ami az első beválaszthatóságot illeti. És nem csapat miatt nem került be, nézd meg, Faulk a Ramsből ment be elsőre. Sanders és Faulk ismertebb a posztjukból adódóan, Prime Time és Greatest Show on turf. Ha ezeket kiejted, mindenki tudja miről van szó. Ezért ők mentek be elsőre. Nem is tudom volt-e olyan, hogy egy évben 3 első választható menjen be. Roaf jövőre bent lesz.a legnagyobb baj nekünk, hogy azokkal akiket már láttunk játszani érzékenyebbek vagyunk.
Amúgy Sabolról több helyen olvastam, hogy idén mindenképpen beviszik. Be is vitték, úgyhogy kb. 2 hely maradt, abból egyiket elvitte Sharpe, nem hinném, hogy bárki megkérdőjelezi a helyét, nála is ment a hőbörgés, hogy miért nem ment be elsőre. Nagyon leegyszerűsítve azért mert TE. Az egyetlen helyet pedig Dent vitte el, nem Roaf. Mondom 3 első választhatót nem igazán szoktak bevinni.Soldados
pár éven belül jönnek azok a választható óriások akiket már mi is sokat láttunk játszani. Allen, Ogden, Shields, Bruce, Holt, Bruschi, Warner, Tiki Barber, Derrick Brooks, Sapp, Lynch, Strahan, Rod Smith, Jimmy Smith, Holmes és még jó páran. Velük szemben elfogultabbak vagyunk, míg mondjuk Dent-et nem hiszem hogy 1-2 meccsnél többet látta volna közülünk valaki, így bátrabban mondjuk rá, hogy ő miért mondjuk Roaf helyett.haromt
De elvonatkoztattam a saját szubjektivitásomtól, s azt mondtam, idén tuti nem megy be. És ez így volt rendjén, így volt igazságos. Az szinte tuti, hogy 2-nél több 1st ballot nem megy be, és hát Prime Time, Greatest Show on turf (Faulk) és Roaf mindenképpen előtte kell hogy legyen a sorban.
több mint 13 éve
És ha már így finoman utalgatsz az állítólagos csapatszimpátiára, mint beválasztási tényezőre, akkor jelzem, hogy Webster se került be annó elsőre. 😉 Pedig ugyanazt elmondhatja magáról, mint Roaf: 9 All-Pro, 2(!) All-Decade TeamSoldadoscsak minderre neki volt 17 szezonja, Willie-nek meg 13
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Roaf azért nem került be egyből, mert nagyon durva volt az idei class, már ami az első beválaszthatóságot illeti. És nem csapat miatt nem került be, nézd meg, Faulk a Ramsből ment be elsőre. Sanders és Faulk ismertebb a posztjukból adódóan, Prime Time és Greatest Show on turf. Ha ezeket kiejted, mindenki tudja miről van szó. Ezért ők mentek be elsőre. Nem is tudom volt-e olyan, hogy egy évben 3 első választható menjen be. Roaf jövőre bent lesz.a legnagyobb baj nekünk, hogy azokkal akiket már láttunk játszani érzékenyebbek vagyunk.
Amúgy Sabolról több helyen olvastam, hogy idén mindenképpen beviszik. Be is vitték, úgyhogy kb. 2 hely maradt, abból egyiket elvitte Sharpe, nem hinném, hogy bárki megkérdőjelezi a helyét, nála is ment a hőbörgés, hogy miért nem ment be elsőre. Nagyon leegyszerűsítve azért mert TE. Az egyetlen helyet pedig Dent vitte el, nem Roaf. Mondom 3 első választhatót nem igazán szoktak bevinni.Soldados
pár éven belül jönnek azok a választható óriások akiket már mi is sokat láttunk játszani. Allen, Ogden, Shields, Bruce, Holt, Bruschi, Warner, Tiki Barber, Derrick Brooks, Sapp, Lynch, Strahan, Rod Smith, Jimmy Smith, Holmes és még jó páran. Velük szemben elfogultabbak vagyunk, míg mondjuk Dent-et nem hiszem hogy 1-2 meccsnél többet látta volna közülünk valaki, így bátrabban mondjuk rá, hogy ő miért mondjuk Roaf helyett.
több mint 13 éve
És ha már így finoman utalgatsz az állítólagos csapatszimpátiára, mint beválasztási tényezőre, akkor jelzem, hogy Webster se került be annó elsőre. 😉 Pedig ugyanazt elmondhatja magáról, mint Roaf: 9 All-Pro, 2(!) All-Decade Team. És másodikra ment be. Roaf is be fog menni jövőre, ebben biztos vagyok, és szvsz Dermontti Dawson is.
több mint 13 éve
Roaf azért nem került be egyből, mert nagyon durva volt az idei class, már ami az első beválaszthatóságot illeti. És nem csapat miatt nem került be, nézd meg, Faulk a Ramsből ment be elsőre. Sanders és Faulk ismertebb a posztjukból adódóan, Prime Time és Greatest Show on turf. Ha ezeket kiejted, mindenki tudja miről van szó.SoldadosDe a HoF-t elvileg hozzáértő emberek és nem a szurkolók szavazzák meg
Roaf legalább annyira meghatározó volt a posztján, mint Faulk vagy Sanders (nem mintha az ő helyükön kellett volna Willie-nek bemennie).
több mint 13 éve
Roaf azért nem került be egyből, mert nagyon durva volt az idei class, már ami az első beválaszthatóságot illeti. És nem csapat miatt nem került be, nézd meg, Faulk a Ramsből ment be elsőre. Sanders és Faulk ismertebb a posztjukból adódóan, Prime Time és Greatest Show on turf. Ha ezeket kiejted, mindenki tudja miről van szó. Ezért ők mentek be elsőre. Nem is tudom volt-e olyan, hogy egy évben 3 első választható menjen be. Roaf jövőre bent lesz.Amúgy Sabolról több helyen olvastam, hogy idén mindenképpen beviszik. Be is vitték, úgyhogy kb. 2 hely maradt, abból egyiket elvitte Sharpe, nem hinném, hogy bárki megkérdőjelezi a helyét, nála is ment a hőbörgés, hogy miért nem ment be elsőre. Nagyon leegyszerűsítve azért mert TE. Az egyetlen helyet pedig Dent vitte el, nem Roaf. Mondom 3 első választhatót nem igazán szoktak bevinni.
több mint 13 éve
nem voltak mostanában, de ritka is az olyan karrier, hogy 9 (első vagy második) all pro csapat, meg két(!) all-decade team.Persze hogy vannak egyenlőbbek. Nekem ne mond a Denver, 2007ig 1 darab Bronco HOF volt. De ha mostanában megnézed már nem nagyon vannak first ballott HOFerek OL-ből. Pedig most itt van Roaf. Jön Larry Allen, Shields, Ogden.Roaf persze hogy megérdemelte volna, de hát OT. First ballot-ra nem raknak be OT-t mert ostobák. Ilyet csak QB-k meg RB-k kapnak. Ez vanszvsz van legalább 5 OL-ember, aki első körre HoF lett.
haromt
Nem akarok ujjal mutogatni, hogy melyik csapatból ért volna rögtön révbe Willie. Ha van olyan karrier, amely megérdemelte volna ezt az elismerését, akkor az az övé.
Számomra ez nagyobb csalódás, minthogy Rickey Jacksonnak egy évtizedet kellett várnia.atapapa
Aki tuti 1st ballot lesz az Allen. Mégis csak dallasi volt...
De az ilyen dolgokkal az a baj, hogy nem tudod azt mondani, hogy akik benn vannak nem érdemlik meg.haromt
Az igaz, hogy a döntőbe már nem kerülnek érdemtelenül emberek, épp ezért kéne a szavazóknak arra képesnek lenniük, hogy a legjobbak között is észrevegyék a különbséget, csapatszimpátia nélkül.
több mint 13 éve
Nem csoda, hogy a legjobb volt az alapszakaszban. 😛98.4%os passz pontosság?lopás vagy nem, de szerintem ez korrekt "beharangozó". egy átlag sportnézőnek, vagy figyelemfelkeltésnek tökéletes.DoMaz origo jobban kitett magáért
http://www.origo.hu/sport/20110204-a-pittsburgh-steelers-es-a-green-bay-packers-vivja-a.htmlJJ Tiller
AZ IGEN 😮briareos
Viszont minden rossz passza INT 😕 "ötven dobásából csak egyet kaparint meg az ellenfél" -- 2%
De azt is megtudhatjuk, hogy idén biztos az NFC-hez kerül a Lombardi
"A Steleers idén második helyen zárt a Nemzeti főcsoportban (NFC), így a wild card-körben nem volt érdekelt, a főcsoport-elődöntőben a Baltimore-t tizennégypontos hátrányból felállva verte, míg az NFC bajnoki címét a New Yor Jets elintézésével söpörte be."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Persze hogy vannak egyenlőbbek. Nekem ne mond a Denver, 2007ig 1 darab Bronco HOF volt. De ha mostanában megnézed már nem nagyon vannak first ballott HOFerek OL-ből. Pedig most itt van Roaf. Jön Larry Allen, Shields, Ogden.Roaf persze hogy megérdemelte volna, de hát OT. First ballot-ra nem raknak be OT-t mert ostobák. Ilyet csak QB-k meg RB-k kapnak. Ez vanszvsz van legalább 5 OL-ember, aki első körre HoF lett.
haromt
Nem akarok ujjal mutogatni, hogy melyik csapatból ért volna rögtön révbe Willie. Ha van olyan karrier, amely megérdemelte volna ezt az elismerését, akkor az az övé.
Számomra ez nagyobb csalódás, minthogy Rickey Jacksonnak egy évtizedet kellett várnia.atapapa
Aki tuti 1st ballot lesz az Allen. Mégis csak dallasi volt...
De az ilyen dolgokkal az a baj, hogy nem tudod azt mondani, hogy akik benn vannak nem érdemlik meg.
több mint 13 éve
98.4%os passz pontosság?az origo jobban kitett magáértpersze, mert még ez is amerikai változatnak a lebutított fordítása 😊lopás vagy nem, de szerintem ez korrekt "beharangozó". egy átlag sportnézőnek, vagy figyelemfelkeltésnek tökéletes.DoM
http://www.asseeninwi.com/green-bay-packers-vs-pittsburgh-stealers-infoJJ Tiller
http://www.origo.hu/sport/20110204-a-pittsburgh-steelers-es-a-green-bay-packers-vivja-a.htmlJJ Tiller
AZ IGEN 😮
több mint 13 éve
Roaf persze hogy megérdemelte volna, de hát OT. First ballot-ra nem raknak be OT-t mert ostobák. Ilyet csak QB-k meg RB-k kapnak. Ez vanszvsz van legalább 5 OL-ember, aki első körre HoF lett.
haromt
Számomra ez nagyobb csalódás, minthogy Rickey Jacksonnak egy évtizedet kellett várnia.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Roaf persze hogy megérdemelte volna, de hát OT. First ballot-ra nem raknak be OT-t mert ostobák. Ilyet csak QB-k meg RB-k kapnak. Ez vanÉn sem értem Tim Brown és Carter mellőzését, de ez egy olyan dolog, hogy minden évben csak 5 ember, tehát mindig lesznek olyanok akik miatt lehet hőzöngeni. Annyi nagy sztár volt hogy kevés az 5 hely évente. Nem véletlen kell a senior kategória is. Még ott is olyanok vannak HOF nélkül hogy ihaj. Randy Gradishar...
több mint 13 éve
az origo jobban kitett magáértlopás vagy nem, de szerintem ez korrekt "beharangozó". egy átlag sportnézőnek, vagy figyelemfelkeltésnek tökéletes.DoMlegalább nem írtak benne ordas baromságot, ami máris a magyar átlagbulvársajtóban a legjobbak közé emeli őketharomtpersze, mert még ez is amerikai változatnak a lebutított fordítása 😊
http://www.asseeninwi.com/green-bay-packers-vs-pittsburgh-stealers-infoJJ Tiller
http://www.origo.hu/sport/20110204-a-pittsburgh-steelers-es-a-green-bay-packers-vivja-a.html
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Abban biztos voltam, hogy Bettis nem megy be elsőre. Faulknak, Deionnak, Sharpe-nak nagyon örülök, meg én Sabolnak is, mert szvsz óriási szerepe van benne, hogy ma a csúcsok csúcsán van ez a sportág. Dent is megérdemelte, meg persze Roaf is megérdemelte volna, meg az én személyes kedvencem, Dermontti is megérdemelte volna. De csak 5 mehet be egy évben.Szvsz jövőre a gyengébb class miatt Roaf és Dermontti is bemegy.
több mint 13 éve
SB-t lehet majd fogni neten?Csak azért kérdezem, mert pár éve lett mintha lett volna olyan, hogy próbálták zárolni a stream-eket. (meg eddig mindig tv-ben néztem).
több mint 13 éve
quartról 😊"Végül egy kis iparági kitekintés: az itt olvasható cikk szerint a zeneiparnak volna mit tanulnia az NFL rendkívül sikeres, a változásokra nyitott vezetőjétől, Roger Goodelltől "
---
több mint 13 éve
gsn
3 548
The new HOFers are: Richard Dent, Marshall Faulk, Chris Hanburger, Les Richter, Ed Sabol, Deion Sanders, and Shannon Sharpe.Elég erős pofon ez azért Rooneyéknak, Sabol bent, és egyik Steelers játékos sem. Úgy látszik, tényleg igaz, hogy kicsit ráálltak a szavazók arra, hogy leépítsék a Steelerst favorizáló képet, ami róluk elterjedt az utóbbi években. Nálam egyébként Sabol és Dent előtt simán ott van Roaf, és valamelyik WR is bemehetett volna inkább.
Nagyjából korrekt, csak Roaf hiányzik.tenorx
A jövő évi classban majd főleg edzők lesznek, akik bekerülhetnek, szóval azoknak, akik most kimaradtak, nagy esélyük lehet. A két neves edző Parcells és Cowher, mellettük a jobb nevű elsőévesek: Will Shields és Rod Smith. Aki viszont itt kimarad, az 2013-ban is ki fog, az a class brutálisnak ígérkezik: Larry Allen, Jonathan Ogden, Steve McNair, Warren Sapp, Michael Strahan... És még a kevésbé valószínűek is igen komoly vitákat szülhetnek: Bryant Young, Morten Andersen, Priest Holmes.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness