NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az geci milyen lenne 😂the hungarian football league proudly presents to you the turulbowl halftime show
KONCZ ZSUZSA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 13 éve
zenés műsort hang nélkül, tényleg jó ötletööö, vicceltem tán?
soccermeccseknél tudom én is ajánlani a háromszoros gyorsítást, filmekből pedig ezentúl csak a trailert nézze meg mindenki
szerk.: de nem erőltetem, mert megint megkapom hogy rá akarom erőltetni másokra a véleményemet... maradjunk inkább az amfocinálJJ Tiller
Egyébként kb. ez olyan szitu, mármint, hogy Clapton legyen halftime show-ban, mint ha magyar előadókhoz hasonlítva a mellett menne a kardoskodás, hogy Koncz Zsuzsa, Katona Klári, vagy Cseh Tamás (eltekintve attól, hogy már nem él) esetleg Zorán nyomja a show-t, ne pedig a Sugarloaf, a Hooligans, Tóth Gabi, vagy 3 lófaszjóska xfaktoros.
több mint 13 éve
Sting már volt. Sobri JóskaSting nem egyedül volt; Shania Twain(emlékeim szerint valami dögös szerkóban) meg asszem a No Doubt volt vele. Plusz ellenpéldaként Justin Timberlake már 2× is volt SB halftimeshowban: 1-szer még az 'N Sync-el (És az Aerosmithel és Britneyvel); a 2. fellépésére meg mindenki emlékszik...
több mint 13 éve
zenés műsort hang nélkül, tényleg jó ötletsoccermeccseknél tudom én is ajánlani a háromszoros gyorsítást, filmekből pedig ezentúl csak a trailert nézze meg mindenki
szerk.: de nem erőltetem, mert megint megkapom hogy rá akarom erőltetni másokra a véleményemet... maradjunk inkább az amfocinál
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nézd te is hang nélkül. 😊Show-nak pedig A minősítésű volt szerintem, így 12 percben eléggé hibátlan volt. (mégha persze egy olimpiai megnyitó kicsit látványosabb lesz mindig.)Sobri JóskaA ??? ilyen hanggal ? jézus.gabtsi
Jövőre (ha lesz Superbowl) majd elhívják a Jon Bon Jovi-t. Ha ők nem érnek rá; akkor Sting (Idősödő brit vonal) lesz (Vagy -de az már kicsit durva lenne- Rod Stewart). Ha ő is lemondja Green Day. És ha minden kötél szakad jön Justin Bieber. 😊Sting már volt.
Amúgy az "Eric Clapton nem való Halftime Show-ba" érv ellen csak két szót mondok: Tom Petty. Jó nem volt giga mega látvány; de élvezhető volt; főleg a vasárnapihoz képest. (És engem aztán tényleg nem lehet megvádolni azzal hogy nagy bajom lenne az igényes(ebb) popzenével...)iktriad
A Clapton nem való halftime showba érv mellett mondtad a két szót, hogy Tom Petty. Iszonyat fos volt a show-ja.
Még egyszer, nem az a lényeg, kit szeretünk, kit nem, hanem a show-ról, látványelemekről bszélünk.
Teljesen irreleváns, hogy én is jobban csípem Claptont mondjuk mint Jacko-t.
több mint 13 éve
Show-nak pedig A minősítésű volt szerintem, így 12 percben eléggé hibátlan volt. (mégha persze egy olimpiai megnyitó kicsit látványosabb lesz mindig.)Sobri JóskaA ??? ilyen hanggal ? jézus.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Jövőre (ha lesz Superbowl) majd elhívják a Jon Bon Jovi-t. Ha ők nem érnek rá; akkor Sting (Idősödő brit vonal) lesz (Vagy -de az már kicsit durva lenne- Rod Stewart). Ha ő is lemondja Green Day. És ha minden kötél szakad jön Justin Bieber. 😊 Amúgy az "Eric Clapton nem való Halftime Show-ba" érv ellen csak két szót mondok: Tom Petty. Jó nem volt giga mega látvány; de élvezhető volt; főleg a vasárnapihoz képest. (És engem aztán tényleg nem lehet megvádolni azzal hogy nagy bajom lenne az igényes(ebb) popzenével...)
több mint 13 éve
Én láttam Clapton koncertet is, Metallicát is, és volt némi különbség a látványelemek tekintetében.Egyébként szerintem a Metallica érik, tudnám értékelni.Sobri Jóskaazért ne viccelődjünk, ez mennyivel nagyobb show, Claptonnál :/ ?, ugyanúgy kiállnak és eljátsszák amit tudnak, nem tudnak csili-vili táncosokat berakni stb., és el tudnak 2 számot játszani amennyi idejük lenne😊😊. de épp erre céloztam, ezt a show jelleget nem erőltetném túl, inkább ki tud többet adni annak a 120 milliónak aki nézi az Sb-t.sapka
Pláne, ha hozzávesszük, hogy egy 5 perc alatt összerakható mobilszinpadról lehet csak szó.
Persze, az igaz, hogy ugyanazt, ami most volt a szünetben, rengeteg táncos, fények, ruhák, stb. el lehet lőni Claptonnál is, de még Kocsis Zoltán egyik Bartók zongoraszonátája közben is, csak mindkettőnél baromira stílusidegen lenne.
Ezért jó ha olyan előadók lépnek fel, akik show-t csinálnak eleve.
Egy Dire Straits feat. 50 Cent-et is megnéznék, vagy egy olyan 10 percet, amit Madonna a buenos airesi koncertjén lenyomott, tangótáncosokkal, akusztikus gitárokkal, autentik énekesekkel, fasza fényekkel, stb.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Eleve késne másfél órát, addig tolhatnák a reklámokat, tiszta befeketetés 😊Sajnos ez igaz! Nem hiszem, hogy örülnének, ha totál készen dőlöngélne a színpadon. 😀 De arra a negyed órára lehet összekapná magát. Ki ne őrülne meg egy sweet child o mine-tól. :cool:ProxiHa újra összeállna a GnR a halftime show-ra azt komálnám. Tuti összejönne az új nézettségi rekord. 😀ProxiAxel Rose lenne az utolsó akit oda felengednek 😀JayB
több mint 13 éve
Eric Clapton-ban mi lenne a Show? (A Halftime-ot azt vágom 😊 ) Kábé annyi showelem lenne benne, mint a clevelandi filharmónikusokban.De pont ez a baj, hogy ez teljesen nevetséges volt a Cirque de Soleil jobb előadásaihoz képest. Értem, hogy show kell meg minden, de nálam ez a mostani a teljesen igénytelen volt még showként is.
És még egyszer, itt objektív felhajtásról, látványról, fényekről, táncokról, banzájról beszélünk, nem arról, hogy ki melyik zenei előadót szereti.
Szerintem ütős lehetne a Cirque de Soleil szerű felhajtás, vagy amikor két/több teljesen más stílusbéli előadó alkot együtt, mint volt az Aerosmith+Britney+Justin T.+MJB mondjuk.
De megnéznék egy Pink Floyd feat. Beyonce-t, Marilyn Manson feat. Eminem-et is, vagy egy Tiesto feat Jay-Z-t. Bár Jay-Z-t tuti New Yorkra tartogatják, ha akkor lesz már szezon.
Egyébként szerintem a Metallica érik, tudnám értékelni.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Sajnos ez igaz! Nem hiszem, hogy örülnének, ha totál készen dőlöngélne a színpadon. 😀 De arra a negyed órára lehet összekapná magát. Ki ne őrülne meg egy sweet child o mine-tól. :cool:Ha újra összeállna a GnR a halftime show-ra azt komálnám. Tuti összejönne az új nézettségi rekord. 😀ProxiAxel Rose lenne az utolsó akit oda felengednek 😀JayB
több mint 13 éve
Egyébként szerintem a Metallica érik, tudnám értékelni.Sobri Jóskaazért ne viccelődjünk, ez mennyivel nagyobb show, Claptonnál :/ ?, ugyanúgy kiállnak és eljátsszák amit tudnak, nem tudnak csili-vili táncosokat berakni stb., és el tudnak 2 számot játszani amennyi idejük lenne😊😊. de épp erre céloztam, ezt a show jelleget nem erőltetném túl, inkább ki tud többet adni annak a 120 milliónak aki nézi az Sb-t.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Eric Clapton-ban mi lenne a Show? (A Halftime-ot azt vágom 😊 ) Kábé annyi showelem lenne benne, mint a clevelandi filharmónikusokban.És még egyszer, itt objektív felhajtásról, látványról, fényekről, táncokról, banzájról beszélünk, nem arról, hogy ki melyik zenei előadót szereti.
Szerintem ütős lehetne a Cirque de Soleil szerű felhajtás, vagy amikor két/több teljesen más stílusbéli előadó alkot együtt, mint volt az Aerosmith+Britney+Justin T.+MJB mondjuk.
De megnéznék egy Pink Floyd feat. Beyonce-t, Marilyn Manson feat. Eminem-et is, vagy egy Tiesto feat Jay-Z-t. Bár Jay-Z-t tuti New Yorkra tartogatják, ha akkor lesz már szezon.
Egyébként szerintem a Metallica érik, tudnám értékelni.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ha újra összeállna a GnR a halftime show-ra azt komálnám. Tuti összejönne az új nézettségi rekord. 😀ProxiAxel Rose lenne az utolsó akit oda felengednek 😀
több mint 13 éve
Ha újra összeállna a GnR a halftime show-ra azt komálnám. Tuti összejönne az új nézettségi rekord. 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
half-time showban elnéznék egy David Allan Coe-t vagy egy Eric Claptont, szóval olyat aki már nagyon komoly dolgokat lerakott értékben (nem, nem a táncosaik), de kicsit visszafogottabb zenét játszanak.sapkaErre vannak az Eric Clapton koncertek 😊 Ide show kell, mint a BEP.
több mint 13 éve
half-time showban elnéznék egy David Allan Coe-t vagy egy Eric Claptont, szóval olyat aki már nagyon komoly dolgokat lerakott értékben (nem, nem a táncosaik), de kicsit visszafogottabb zenét játszanak.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Részben a halftime-showhoz kapcsolódik a himnusz éneklés körüli felhajtás is... a bakikat most hagyjuk 😊nyilván kell a változatosság és sztárelőadó, de ennél jobb változatra nincs szükség:
http://www.youtube.com/watch?v=qXN4OVn0h8s
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pont tesommal dumaltuk h ez a x szaz tancos annyira nem adta hiaba nez ki jol tul steril inkabb akkor mar a rendezetlenul csapolo "rajongok"
annyira nekem sem tetszett a halftime show de fergie ruhaja igy is 5* az otletessege miatt es slash is utos volt sztem
eddig nekem a rolling stones es prince tetszett legjobban azok kozul amiket eloben lattam
több mint 13 éve
Egy stadion közepére helyezett, 5 perc alatt felépített színpaddal nem tudom mi többet lehet kihozni, de én csak azt mondtam, hogy ez top3 produkció volt, az eddig halftime show-kat figyelembe véve (nálam a top3 így a 27-Jacko, 35-Aerosmith, 45-BEP), sima A szint, nem pedig F minősítésű.És nem azt mondtam, hogy ne tudnék jobbat elképzelni, hanem azt, hogy a ténylegesen megtörténtek közül ez volt az egyik legjobb show.
több mint 13 éve
így van, minden idő leglátványosabb show-ja az SB-n 😊Nem is az alapjan.. 😊 de mondom Jerry Jones, stadion, oriasi kivetitovaszon (raadasul akarjak ugye majd az otvenedik SB-t is, mindenkeppen) -> csak lesz valami komolyabb durranas.. aztan ez lett.IgorEs ahhoz kepest, hogy Super Bowl, eleg nagyok az elvarasaim.. Igorhát, szvsz ezek a nagy elvárások nem alakulhattak ki az eddigi SB-k látványvilága alapjánatapapa
az lehet, hogy nem a legeredetibb volt, de talán most először volt olyan, hogy nem korlátozódott a látvány a színpadra, hanem az egész küzdőteret "belakták"
több mint 13 éve
Nem is az alapjan.. 😊 de mondom Jerry Jones, stadion, oriasi kivetitovaszon (raadasul akarjak ugye majd az otvenedik SB-t is, mindenkeppen) -> csak lesz valami komolyabb durranas.. aztan ez lett.Es ahhoz kepest, hogy Super Bowl, eleg nagyok az elvarasaim.. Igorhát, szvsz ezek a nagy elvárások nem alakulhattak ki az eddigi SB-k látványvilága alapjánatapapa
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Es ahhoz kepest, hogy Super Bowl, eleg nagyok az elvarasaim.. Igorhát, szvsz ezek a nagy elvárások nem alakulhattak ki az eddigi SB-k látványvilága alapján
több mint 13 éve
JéBé
7 035
youtube comment 😀I usually love Fergie and the Black Eyed Peas, but I think it would have been more entertaining if Fergie just pissed herself onstage again. That's where she's really got talent.
Tényleg borzalmasan énekelt de az a 400 ember lámpával meg a parasztdisco akkor is jól nézett ki 😊