NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Egyetértek Igorral, hogy esélytelen a megszavazása.Don Yee, Brady ügynökének érdekes felvetése a 18-meccses alapszakasszal kapcsolatban 😀 :Ez nagyon erdekes.. sztem a roster size atmenne siman, az eligibility nem valoszinu, de ott is lehet novelni mondjuk 45 ->50-re.
...Increasing the roster sizes from 53 to 58 and making everyone eligible on game day. In addition, Yee wants to… wait for it… prohibit each player from appearing in more than 16 games. Wow.
“This compromise will create even more interest from fans,” Yee told The Associated Press. “What two games will the head coach sit the starting QB? That’s a discussion that will set sports talk radio airwaves afire.”triangle
Ez a max 16 meccs pedig valoban ravasz, de eselytelen sajna.. teljesen zero sansz. Gondold el PO-ert harcolsz egesz evben, mondjuk Aaron Rodgers viszi a vallan a csapatot.. de az uccso meccsre nem mehet be egy ilyen szabaly miatt.Igor
Pedig ha már 18 meccs (amit amúgy nagyon ellenzek), akkor ez egy jó és legfőképpen érdekes megoldás lenne. Egyrészt minden egyes játékosnak maradna a 16 meccs és nagyon érdekes taktikázás lenne, hogy ki mikor ne játszon. Nagyon izgalmas lenne szvsz.
Kár hogy tényleg esélytelen, hogy megszavazzák ezt az amúgy abszolút kompromisszumos megoldást.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Lassan lehet ezt a videót is gyűjtögetni, mint anno a high schoolos playt 😀 Kíváncsi vagyok még hány topicba linkelik be 😀tenorxha kigyűjtöd az eddigieket, én berakom at aranyköpések közé 😀
több mint 13 éve
Don Yee, Brady ügynökének érdekes felvetése a 18-meccses alapszakasszal kapcsolatban 😀 :Ez nagyon erdekes.. sztem a roster size atmenne siman, az eligibility nem valoszinu, de ott is lehet novelni mondjuk 45 ->50-re.
...Increasing the roster sizes from 53 to 58 and making everyone eligible on game day. In addition, Yee wants to… wait for it… prohibit each player from appearing in more than 16 games. Wow.
“This compromise will create even more interest from fans,” Yee told The Associated Press. “What two games will the head coach sit the starting QB? That’s a discussion that will set sports talk radio airwaves afire.”triangle
Ez a max 16 meccs pedig valoban ravasz, de eselytelen sajna.. teljesen zero sansz. Gondold el PO-ert harcolsz egesz evben, mondjuk Aaron Rodgers viszi a vallan a csapatot.. de az uccso meccsre nem mehet be egy ilyen szabaly miatt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Brees-t láttam, róla el is tudom képzelni 😉 De téged megnéznélek.. 😛 Mikor lesz kész a video? 😀Ezt látta valaki hozzáértő már? Tojáslabdával bárhonnan bármit eltalál1, ezt bármelyik NFL QB megcsinálja, nézd meg Brees-t a Sports Science-ben: http://www.youtube.com/watch?v=tVoqA-LKGb4
Tényleg ennyire "meg nem értett" ez a srác, vagy ez túlzás?apeszos
2, vágott felvételen -kis túlzással- egy délután alatt még én is. 😊Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ezt látta valaki hozzáértő már? Tojáslabdával bárhonnan bármit eltalál1, ezt bármelyik NFL QB megcsinálja, nézd meg Brees-t a Sports Science-ben: http://www.youtube.com/watch?v=tVoqA-LKGb4
2, vágott felvételen -kis túlzással- egy délután alatt még én is. 😊
több mint 13 éve
triangle
1 283
Don Yee, Brady ügynökének érdekes felvetése a 18-meccses alapszakasszal kapcsolatban 😀 :...Increasing the roster sizes from 53 to 58 and making everyone eligible on game day. In addition, Yee wants to… wait for it… prohibit each player from appearing in more than 16 games. Wow.
“This compromise will create even more interest from fans,” Yee told The Associated Press. “What two games will the head coach sit the starting QB? That’s a discussion that will set sports talk radio airwaves afire.”
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nézz be a seahawks topicba 😀Köszi. Közben megvan a 4. link is 😀tenorxhihetetlen hogy egy egyszerű marketing (vírus?) videóval mennyire csőbe lehet vezetni az embereket...
apeszos a legjobb eset, ő legalább megkérdezte, hogy ugyan mennyire is kell ezt komolyan venni 😊JJ Tiller
több mint 13 éve
Köszi. Közben megvan a 4. link is 😀tenorxhihetetlen hogy egy egyszerű marketing (vírus?) videóval mennyire csőbe lehet vezetni az embereket...
apeszos a legjobb eset, ő legalább megkérdezte, hogy ugyan mennyire is kell ezt komolyan venni 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Köszi. Közben megvan a 4. link is 😀
több mint 13 éve
gsn
3 548
Middle school, 11-14 évesek.Nahát, eddig abban a hitben éltem, hogy HS. Akkor mi?tenorxLassan lehet ezt a videót is gyűjtögetni, mint anno a high schoolos playt 😀 tenorxAmi nem high schoolos.F.Schleck
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Nahát, eddig abban a hitben éltem, hogy HS. Akkor mi?Lassan lehet ezt a videót is gyűjtögetni, mint anno a high schoolos playt 😀 tenorxAmi nem high schoolos.F.Schleck
több mint 13 éve
Lassan lehet ezt a videót is gyűjtögetni, mint anno a high schoolos playt 😀 tenorxAmi nem high schoolos.
több mint 13 éve
Lassan lehet ezt a videót is gyűjtögetni, mint anno a high schoolos playt 😀 Kíváncsi vagyok még hány topicba linkelik be 😀
több mint 13 éve
Ezt látta valaki hozzáértő már? Tojáslabdával bárhonnan bármit eltalála UConn harmadik számú QB-ja, a pontosság csak egy része az irányító játékának
a videó poénos, de egy dobást akár ezerszer is felvehetnek... amúgy olvassátok sűrűbben az ncaa topikokat 😉
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ezt látta valaki hozzáértő már? Tojáslabdával bárhonnan bármit eltalálTényleg ennyire "meg nem értett" ez a srác, vagy ez túlzás?
több mint 13 éve
gsn
3 548
Egyetemre nem, máshova igen.És ha ne adj isten ez megtörténne. Mi történne a jövőre végző egyetemistákkal? Visszamenni az egyetemre nem tudnak gondolom. Elmennek valami másik ligába átmenetileg?FViktor93Lockout esetén a 2012es draft hogyan zajlana le?Tudom, hogy lesz, de mi alapján döntenek?Átlagolják az elmúlt 4-5 év eredményeit és úgy alakítanak ki egy sorrendet?aztecA 2011-es draft az, amit a március 4-én lejáró CBA időszakon kívül szabályoz, a 2012-est nem. Tehát ha lockout és CBA nélküli időszak van még akkor is, akkor nem lesz 2012-es draft.gsn
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
És ha ne adj isten ez megtörténne. Mi történne a jövőre végző egyetemistákkal? Visszamenni az egyetemre nem tudnak gondolom. Elmennek valami másik ligába átmenetileg?Lockout esetén a 2012es draft hogyan zajlana le?Tudom, hogy lesz, de mi alapján döntenek?Átlagolják az elmúlt 4-5 év eredményeit és úgy alakítanak ki egy sorrendet?aztecA 2011-es draft az, amit a március 4-én lejáró CBA időszakon kívül szabályoz, a 2012-est nem. Tehát ha lockout és CBA nélküli időszak van még akkor is, akkor nem lesz 2012-es draft.gsn
több mint 13 éve
"If you are already an ESPN.com member, click here to login..."van egy ilyen rész benne, nekem nem kellett újra regelni
több mint 13 éve
Én is regelve vagyok vagy 2 éve, azzal nem is engedte. Regeltem egy újat 2 perc alatt és kész 😀a haromt név nem tetszett neki...haromtebben az a jó, hogy xezer éve regelve vagyok az espn-en ezért nekem nem lehet 😛haromtNekem lehetett, pedig én is 3-4 éve fent vagyok.Döme
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a haromt név nem tetszett neki...Nekem lehetett, pedig én is 3-4 éve fent vagyok.DömeCsak hogy minnél többen lássák. 1 hónap ESPN insider, amihez csak regisztráció kell.tenorxebben az a jó, hogy xezer éve regelve vagyok az espn-en ezért nekem nem lehet 😛haromt
több mint 13 éve
Nekem lehetett, pedig én is 3-4 éve fent vagyok.ebben az a jó, hogy xezer éve regelve vagyok az espn-en ezért nekem nem lehet 😛haromtEgy hónap ingyen espn insider 😊 https://r.espn.go.com/espn/purchase?productOfferId=InsiderMag_FB_Promo&offerOptionId=ESPNInsider_FreeMonth&ex_cid=2011_ins_fb_promo_pg_twittertenorxCsak hogy minnél többen lássák. 1 hónap ESPN insider, amihez csak regisztráció kell.tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ebben az a jó, hogy xezer éve regelve vagyok az espn-en ezért nekem nem lehet 😛Egy hónap ingyen espn insider 😊 https://r.espn.go.com/espn/purchase?productOfferId=InsiderMag_FB_Promo&offerOptionId=ESPNInsider_FreeMonth&ex_cid=2011_ins_fb_promo_pg_twittertenorxCsak hogy minnél többen lássák. 1 hónap ESPN insider, amihez csak regisztráció kell.tenorx
több mint 13 éve
szaba
10 550
Azért az elég zorall lenne, ha addigra se lenne CBA.Na baszki... :/aztecLockout esetén a 2012es draft hogyan zajlana le?Tudom, hogy lesz, de mi alapján döntenek?Átlagolják az elmúlt 4-5 év eredményeit és úgy alakítanak ki egy sorrendet?aztecA 2011-es draft az, amit a március 4-én lejáró CBA időszakon kívül szabályoz, a 2012-est nem. Tehát ha lockout és CBA nélküli időszak van még akkor is, akkor nem lesz 2012-es draft.gsn
több mint 13 éve
aztec
1 360
Na baszki... :/Lockout esetén a 2012es draft hogyan zajlana le?Tudom, hogy lesz, de mi alapján döntenek?Átlagolják az elmúlt 4-5 év eredményeit és úgy alakítanak ki egy sorrendet?aztecA 2011-es draft az, amit a március 4-én lejáró CBA időszakon kívül szabályoz, a 2012-est nem. Tehát ha lockout és CBA nélküli időszak van még akkor is, akkor nem lesz 2012-es draft.gsn
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Egy hónap ingyen espn insider 😊 https://r.espn.go.com/espn/purchase?productOfferId=InsiderMag_FB_Promo&offerOptionId=ESPNInsider_FreeMonth&ex_cid=2011_ins_fb_promo_pg_twittertenorxCsak hogy minnél többen lássák. 1 hónap ESPN insider, amihez csak regisztráció kell.