NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Bills
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Szerintem a Vikings.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Azt hiszem ha lesz új CBA; valamelyik csapat nagyon gyorsan el fog költözni LA-be...(és van egy tippem hogy nem Észak-Floridából; csak hogy elejét vegyük az LA Jaguars hszeknek 😀)

http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/02/01/aeg-finalizes-700-million-naming-rights-deal-for-l-a-stadium/iktriad
Raiders?
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azt hiszem ha lesz új CBA; valamelyik csapat nagyon gyorsan el fog költözni LA-be...(és van egy tippem hogy nem Észak-Floridából; csak hogy elejét vegyük az LA Jaguars hszeknek 😀)

http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/02/01/aeg-finalizes-700-million-naming-rights-deal-for-l-a-stadium/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nyitottam a témának külön topikot mert igen nagy érdeklődésre tart számot
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1075
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
bennem felvetődik pár kérdés:

-Ha én vagyok a média és kifizettem egy valag pénzt akkor hajlandó vagyok még egy kicsit áldozni ,hogy kapjak is valamit?
-Ha játékos vagyok és kb. 4 szezon a pályafutásom akkor sztrájkoljak e ebből 1-2 évet?
-Ha tulaj vagyok minek szerződtetek új edzőket most ha nem lesz szezon?
-Kinek jó az elmaradt szezon?
-Ki érzi meg jobban ha elmarad egy szezon?Egy csóró FB vagy esetleg Jerry Jones tulaj?

Szóval szerintem lesz szezon és a tulajok szája íze szerint...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem most megjött a kedvem sztrájktörőket nézni 😀

Cullen Harper jön, lát, győzHöri
megjelenne az NFL-ben a Spread offense 😊
Chris Leak rulez.
több mint 13 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Ez a lockout, impasse kérdés eléggé foglalkoztat engem is, így leírom hogy én mire jutottam.
Szinte biztos vagyok benne, hogy az impasse esetén se lenne játék az NFL-ben (legalábbis az biztos, hogy nem azokkal akikkel szeretnénk látni), ugyanis elképzelhetetlennek tartom, hogy az NFLPA engedné játékosainak a játékot, hisz azzal gyakorlatilag nyernének a tulajdonosok. Tehát kezdetét venné a játékos sztrájk (még akkor is, ha ugye a valószínűsíthető decertifikáció miatt gyakorlatilag semmi beleszólása nem lenne az NFLPA-nak a játékosok életébe). És így gyakorlatilag ugyanott vagyunk, mint lockout estén, csak lenne egy az egyik fél által jónak tartott CBA
Na most gsn cikkében le van írva, hogy ennek ellenére, ugye a játék folytatódik az új CBA-val ám de a nagyobb játékosok nélkül, szóval játszhatnának az UFL ”sztárok”, a játékosok, akik úgy gondolják, hogy nem tesznek eleget az NFLPA kérésének (ám ők is valószínűleg a kisebb összeget kereső rosszabb játékosok lennének, akiknek kell a pénz). Valamint talán a rookiek, akik ugye valamiből meg kell, hogy éljenek (mert hát ugye eddig még hivatalosan nem kerestek pénzt). Szóval az impasse esetén talán annyival lenne jobb a helyzet, hogy lenne valamiféle játék, bár lehet hogy inkább meg se rendeznék a meccset, ugyanis sok értelme nem lenne a tulajdonosok felől, hisz alig lenne érdeklődés a meccsek iránt.
Aztán persze lehet, hogy rosszul látom a dolgokat ez az én véleményem, a hibás elméleteteimet majd a nálam ez ügyben olvasottabbak (pl. gsn) kijavítják. 😉
több mint 13 éve
Azért valószínűleg egy teljes idény kihagyását az is megérzi akinek éppen tele van a zsebe. Ahogy olvastam gsn cikkét, felmerült egy-két kérdésem, nevezetesen a súlyos pénzeket fizető TV társaságok vajon miért fizetnek a semmiért? És a játékosok reklámszerződései is módosulhatnak-e? Mivel nem kerülnek képernyőre, csökkenhet a reklámértékük, kevesebb pénzt kapnak?
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Szerintem pedig sok játékosnak nem a pénz kérdés miatt fontos a megegyezés!
Van akinek jól esik/esne egy kis pihenés (mondjuk 1-1,5 év).
De fontos a szezon annak aki most van csúcson, aki feltörekvő és vannak azok a veteránok, akiknek már minden plusz év ajándék a ligában!Egon bá
Akikről te beszélsz, azok nem az átlagos időt töltik a ligában, nem az átlagos fizetéssel. Persze, hogy egy Tom Bradynek, vagy egy állandóan sérült Staffordnak, vagy mondjuk Aaron Smithnek jól jönne egy év pihi, de ők vannak kevesebben. A többség, a szignifikáns többség 2-3 évet játszik minimálösszegekért (tudom, több mint amit normál ember keres) és az gyorsan elfogy ebben a közegben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem lesz idény.
Valaki írta korábban, hogy itt most milliárdosok civakodnak milliomosokkal.
Ezért igazából egyik fél sem érdekelt a mielöbbi, gyors megoldásban, sőt mindkét fél bőven megengedheti magának, hogy kivárásra játszon.
Szerintem ebben az esetben aki mégis nyer, az a késöbbiekben eléggé meghatározó tényező lesz az üzletben, akarom mondani a sportban, eléggé megkerülhetetlen szereplő, és többek között erről is szólnak a tárgyalások momentán.Sobri Jóska
Szerintem ez így nem igaz pont ez az esélye a megegyezésnek. A játékosok közül azért nem mind milliomos és ezért valószínübb, hogy ők fognak engedni. Nem állítom, hogy mindenben, de engedni fognak. Elöbb vagy utobb nyomás lesz az NFLPA-n, hogy egyezzenek meg, mert lesznek játékosok akiknek a családja "nem tud mit enni".zinedine5
Ez igaz, de ettől még az NFLPA vezetők a saját pecsenyéjüket fogják sütögetni, és az "éhező" családok felé azt fogják kommunikálni, hogy mindez a tulajdonosok hibája, és ki kell tartani, blabla, stb.Sobri Jóska
Szerintem pedig sok játékosnak nem a pénz kérdés miatt fontos a megegyezés!
Van akinek jól esik/esne egy kis pihenés (mondjuk 1-1,5 év).
De fontos a szezon annak aki most van csúcson, aki feltörekvő és vannak azok a veteránok, akiknek már minden plusz év ajándék a ligában!
több mint 13 éve
Ezért igazából egyik fél sem érdekelt a mielöbbi, gyors megoldásban, sőt mindkét fél bőven megengedheti magának, hogy kivárásra játszon.
Szerintem ebben az esetben aki mégis nyer, az a késöbbiekben eléggé meghatározó tényező lesz az üzletben, akarom mondani a sportban, eléggé megkerülhetetlen szereplő, és többek között erről is szólnak a tárgyalások momentán.Sobri Jóska
Szerintem ez így nem igaz pont ez az esélye a megegyezésnek. A játékosok közül azért nem mind milliomos és ezért valószínübb, hogy ők fognak engedni. Nem állítom, hogy mindenben, de engedni fognak. Elöbb vagy utobb nyomás lesz az NFLPA-n, hogy egyezzenek meg, mert lesznek játékosok akiknek a családja "nem tud mit enni".zinedine5
Ez igaz, de ettől még az NFLPA vezetők a saját pecsenyéjüket fogják sütögetni, és az "éhező" családok felé azt fogják kommunikálni, hogy mindez a tulajdonosok hibája, és ki kell tartani, blabla, stb.Sobri Jóska
Hát az tuti, hogy ha a vezetőkön múlik, ők kitartanak.
By the way, te sosem alszol?
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Ez igaz, de ettől még az NFLPA vezetők a saját pecsenyéjüket fogják sütögetni, és az "éhező" családok felé azt fogják kommunikálni, hogy mindez a tulajdonosok hibája, és ki kell tartani, blabla, stb.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nekem most megjött a kedvem sztrájktörőket nézni 😀

Cullen Harper jön, lát, győz

több mint 13 éve
Szerintem ez így nem igaz pont ez az esélye a megegyezésnek. A játékosok közül azért nem mind milliomos és ezért valószínübb, hogy ők fognak engedni. Nem állítom, hogy mindenben, de engedni fognak. Elöbb vagy utobb nyomás lesz az NFLPA-n, hogy egyezzenek meg, mert lesznek játékosok akiknek a családja "nem tud mit enni".
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Szerintem ebben az esetben aki mégis nyer, az a késöbbiekben eléggé meghatározó tényező lesz az üzletben, akarom mondani a sportban, eléggé megkerülhetetlen szereplő, és többek között erről is szólnak a tárgyalások momentán.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Értem, köszönöm a választ. Azért persze szurkolok! 😊

több mint 13 éve
"Azt azonban megemlíteném, hogy Cornwell véleménye szerint, ha az NFLPA a bíróságon szembeszáll az NFL-lel, az legalább egy öt éves csatát jelent majd." Jól értem, hogy ez azt jelentené, hogy 5 évig nem lenne NFL?

Egyébként köszi a cikkeket, tényleg fantasztikusak! Még annyit szeretnék kérdezni gsn, hogyha most neked kéne jósolnod jó nagy nyereményért cserébe, mit jósolnál, hogy fognak alakulni a dolog? 😊F.Schleck
Abban az esetben, ha lockout és utána jogi út, akkor jelentheti ezt is, igen. Ha impasse, és a Cornwell féle szemlélet, akkor viszont ugye van esélye, hogy a játék nem áll, csak viaskodnak a bíróságon.
Nem nagy bátorság egyébként ezt az 5 évet kijelenteni, mert az előző ilyen konfliktus 1987 és 1993 között tartott, de erre talán utaltam is a cikkben.

Nem tudom mi lesz, pláne, hogy ezt az impasse dolgot én is csak tegnap ismertem meg. Örülnék egy megegyezésnek, mert bele tudnám magamat ásni az új CBA-ba. 😀 😀 De természetesen negatívabb vagyok, mert mindenki látja azt, hogy itt évek óta folyó készülődés van, mindenki a másikat hibáztatja a helyzetért, politikai játszmák vannak, Smith a Kongresszust is bevonná, és még sorolhatnánk... Jelenleg ezek miatt nem hiszem, hogy sor kerül a megegyezésre egy hónapon belül.gsn
Akkor én leszek az ellenpont. Szerintem lesz idény. Racionális, pláne logikus érvem nincs, a kitűnő cikkek után nem is lehet, egyszerűen csak megérzés....
több mint 13 éve
gsn 3 548
"Azt azonban megemlíteném, hogy Cornwell véleménye szerint, ha az NFLPA a bíróságon szembeszáll az NFL-lel, az legalább egy öt éves csatát jelent majd." Jól értem, hogy ez azt jelentené, hogy 5 évig nem lenne NFL?

Egyébként köszi a cikkeket, tényleg fantasztikusak! Még annyit szeretnék kérdezni gsn, hogyha most neked kéne jósolnod jó nagy nyereményért cserébe, mit jósolnál, hogy fognak alakulni a dolog? 😊F.Schleck
Abban az esetben, ha lockout és utána jogi út, akkor jelentheti ezt is, igen. Ha impasse, és a Cornwell féle szemlélet, akkor viszont ugye van esélye, hogy a játék nem áll, csak viaskodnak a bíróságon.
Nem nagy bátorság egyébként ezt az 5 évet kijelenteni, mert az előző ilyen konfliktus 1987 és 1993 között tartott, de erre talán utaltam is a cikkben.

Nem tudom mi lesz, pláne, hogy ezt az impasse dolgot én is csak tegnap ismertem meg. Örülnék egy megegyezésnek, mert bele tudnám magamat ásni az új CBA-ba. 😀 😀 De természetesen negatívabb vagyok, mert mindenki látja azt, hogy itt évek óta folyó készülődés van, mindenki a másikat hibáztatja a helyzetért, politikai játszmák vannak, Smith a Kongresszust is bevonná, és még sorolhatnánk... Jelenleg ezek miatt nem hiszem, hogy sor kerül a megegyezésre egy hónapon belül.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Egyébként köszi a cikkeket, tényleg fantasztikusak! Még annyit szeretnék kérdezni gsn, hogyha most neked kéne jósolnod jó nagy nyereményért cserébe, mit jósolnál, hogy fognak alakulni a dolog? 😊

több mint 13 éve
gsn 3 548
Szombaton, hosszú idő után tárgyalásra kerül sor az NFL és az NFLPA között, erre jutott ma Goodell és Smith.

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Goodell takarodj!!!!! 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
gsn 3 548
Az elmúlt évben a legtöbbet az NFL alkalmazottai közül Steve Bornstein, az NFL Network elnöke kereste a maga 12,65 millió dollárjával. Goodell "csak" 9,69 millió dollárt keresett, míg köztük foglal helyet a második helyen a volt commish, Paul Tagliabue, a maga 12,51 milliójával.

Én is szeretnék ilyen helyen dolgozni, ahol a visszavonulásom után többet keresek, mint aktív koromban. 😀 Goodellel is így van amúgy, ha visszavonulna, többet keresne, mint jelenleg.

Impresszív egy gazdasági modell ez. 😀

több mint 13 éve
gsn 3 548
-Az UDFA-k draftot követő szerződtetése elmarad, aki UDFA, az is marad addig, amíg a lockout tart és nincs új CBA. Tehát az általad említett légüres tér esete következik be.gsn
köszi a választ, ehhez kapcsolódik egy kérdés amire igazán nem találom a választ sem a wikin sem az nflpa honlapján. azaz, hogy az aktív NFL rosteren lévő játékosokon kívül (akiket képvisel az adott csapat embere) tagja e az uniónak egy FA (UDFA) playa, akinek a sorsáról ugyanúgy döntés születik.

vagy a 2011-ben draftolt játékosok fizetéséről (rookie cap) ők maguk is dönthetnek, vagy nekik (szerződés híjján) nincs szavuk az NFLPA-ban ?gabtsi
A rookieknak nincs szavuk és képviselőjük az NFLPA-ben. Ők majd belépnek valamikor, vagy az NFLPA által szervezett Rookie Symposiumkor júniusban (lockout esetén ez ugye nincs idén), vagy amikor megkapják első bérüket a csapattól. Az NFLPA élén DeMaurice Smith áll, mögötte a végrehajtó bizottság (ennek elnöke Mawae, illetve a többiek: Brees, Foxworth, Batch, Dawkins, Fujita, Morey, Richardson, Saturday, Vrabel, Waters), a végrehajtó bizottság tavaly megszavazta, hogy pár régi tag, vagy volt játékos is részt vehet megbeszéléseiken, de ez formális dolog, szavazati joguk nincsen. És ezen kívül van a 32 csapat képviselő, illetve ezek helyettesei. Lényegében ennyi a döntéshozásban érdekelt részleg.

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
-Az UDFA-k draftot követő szerződtetése elmarad, aki UDFA, az is marad addig, amíg a lockout tart és nincs új CBA. Tehát az általad említett légüres tér esete következik be.gsn
köszi a választ, ehhez kapcsolódik egy kérdés amire igazán nem találom a választ sem a wikin sem az nflpa honlapján. azaz, hogy az aktív NFL rosteren lévő játékosokon kívül (akiket képvisel az adott csapat embere) tagja e az uniónak egy FA (UDFA) playa, akinek a sorsáról ugyanúgy döntés születik.

vagy a 2011-ben draftolt játékosok fizetéséről (rookie cap) ők maguk is dönthetnek, vagy nekik (szerződés híjján) nincs szavuk az NFLPA-ban ?

ami nem hajlik, az törik!