NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 376
43
NFL csevegő
És mielőtt valaki félre értené, bírom Taylor Swift-et, az egész Kelce familyt, és megértem miért ez a legnagyobb hír most az USA-ban.Cringe a sztori viszont fullba fogjak tolni, foleg hogy ennyire megy.
Ha a KC ráfekszik erre a sztorira, azt is el tudom fogadni.
Az NFL hozzáállását a szituhoz nem.
Tony Adams
NBC announced that Sunday night's #Chiefs-#Jets game averaged 27 million viewers, making it the most-watched show since the Super Bowl.
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) October 2, 2023
Another huge night for the NFL.
🏈👑 pic.twitter.com/mt5Jmq7sar
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
houston, we have a problem!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Offense:
Defense:
És még egy diagram arról melyik csapat, milyen támadó és védekező csapatokkal találkozik még a szezonban. Ebből megint 1. kiemelés lesz a KáCének.
3 gyerek, 4 kerék... A'propos 4 kerék, emlékezzünk azért tisztességesen meg róla!jaj
Sixo
Kampman
youtu.be/DPtfsk4ETjM?t=203
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
És mielőtt valaki félre értené, bírom Taylor Swift-et, az egész Kelce familyt, és megértem miért ez a legnagyobb hír most az USA-ban.Én nem.
Tony Adams
Kampman
gyeek
Külnösen Burrow erőltetése miatt vagyok morcos.
fuzovelkifele.com/2023/10/ridder-es-burrow-is-marad-a-kezdoben/
És mielőtt valaki félre értené, bírom Taylor Swift-et, az egész Kelce familyt, és megértem miért ez a legnagyobb hír most az USA-ban.Én nem.
Tony Adams
Kampman
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
egy szemészhez járunk...Én a tegnapi Sauce elleni flagbe is beleláttam ezt, pedig ő tényleg jóban van Kelcevel (és nem is Kelce ellen "szabálytalankodott")Az NFL láthatóan a Taylor Swift érában van.Nagyon ráfért ez a KC-re, végre kiléphetnek a szimpatikus kicsapat szerepéből, és innentől egy kicsit tudja segíteni a liga őket. 😀😀😀
iktriad
Jöhetnek érvek hogy ez mennyire jót tesz a nézettségnek és a mezeladásnak, amíg nem a kedvenc csapatod ellen fognak kapni egy kis "segítséget" .😀
Tony Adams
zacknorb

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Tony Adams
Ha a KC ráfekszik erre a sztorira, azt is el tudom fogadni.
Az NFL hozzáállását a szituhoz nem.
Szerkesztette: Tony Adams
Én a tegnapi Sauce elleni flagbe is beleláttam ezt, pedig ő tényleg jóban van Kelcevel (és nem is Kelce ellen "szabálytalankodott")Az NFL láthatóan a Taylor Swift érában van.Nagyon ráfért ez a KC-re, végre kiléphetnek a szimpatikus kicsapat szerepéből, és innentől egy kicsit tudja segíteni a liga őket. 😀😀😀
iktriad
Jöhetnek érvek hogy ez mennyire jót tesz a nézettségnek és a mezeladásnak, amíg nem a kedvenc csapatod ellen fognak kapni egy kis "segítséget" .😀
Tony Adams
Poloska vagyok.
Az NFL láthatóan a Taylor Swift érában van.Nagyon ráfért ez a KC-re, végre kiléphetnek a szimpatikus kicsapat szerepéből, és innentől egy kicsit tudja segíteni a liga őket. 😀😀😀
iktriad

This Toy Story version is something else 😮 #ATLvsJAX | Toy Story Funday on @ESPNPlus: https://t.co/dTahXfHr11 pic.twitter.com/aLsApx7bFi
— ESPN (@espn) October 1, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Edzőt, GM-et lehet draftolni?Updated NFL Draft order:
— Dane Brugler (@dpbrugler) October 1, 2023
1. Bears
2. Bears (from Panthers)
Chicago (0-4) and Carolina (0-4) only winless teams left
Löfli
Haverom mondta kérdezzem meg!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Updated NFL Draft order:
— Dane Brugler (@dpbrugler) October 1, 2023
1. Bears
2. Bears (from Panthers)
Chicago (0-4) and Carolina (0-4) only winless teams left

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Talán a Patriotsnál is volt már esete, de az kicsit fura volt, mert nem lehetett tudni, hogy drog hatása alatt állt-e vagy mentálisan volt zavarodott.Már hetek, talán hónapok óta ez megy - volt azt hiszem kezelve is.Ezek a Chandler Jones tweetek végtelenül szomorúakBelenéztem.
Wester
Valami nagyon sötét helyen van most. Aztán hogy ez a hely fizikailag is létezik-e, vagy csak a saját fejében alkotta meg, abban nem vagyok biztos. Kb. annyi jött le biztosan, hogy valakik a környezetében nagyon szeretnék, hogy szedjen gyógyszereket.
Őszintén remélem, hogy helyrejön, akármi is a pontos baj.
Kampman
Szerencsétlen nagyon beteg.
tenorx
www.esquire.com/sports/news/a41238/patriots-chandler-jones-police-coverup/
Csórikám, remélem rendbejön.
Már hetek, talán hónapok óta ez megy - volt azt hiszem kezelve is.Ezek a Chandler Jones tweetek végtelenül szomorúakBelenéztem.
Wester
Valami nagyon sötét helyen van most. Aztán hogy ez a hely fizikailag is létezik-e, vagy csak a saját fejében alkotta meg, abban nem vagyok biztos. Kb. annyi jött le biztosan, hogy valakik a környezetében nagyon szeretnék, hogy szedjen gyógyszereket.
Kampman
Szerencsétlen nagyon beteg.
Ezek a Chandler Jones tweetek végtelenül szomorúakBelenéztem.
Wester
Lesz ez még így se!
The Lowest QB rating allowed overall by CBs in the NFL through Week 3 (min. 9 targets):
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) September 28, 2023
1) #Cowboys CB Trevon Diggs - 4.6
2) #Rams Ahkello Witherspoon- 20.5
3) #Saints Marshon Lattimore - 26.5
4) #Saints Paulson Adebo - 36.6
5) #Browns Martin Emerson - 39.6
6) #49ers Isaiah… https://t.co/R2ZO0XLiML pic.twitter.com/NhvWlG3YQZ

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
The Lowest QB rating allowed by Rookies in the NFL through Week 3 (min. 10 targets):
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) September 27, 2023
1) #Commanders CB Emmanuel Forbes - 61.1
2) #Buccaneers S Christian Izien* - 76.0
3) #Giants CB Deonte Banks - 77.1
4) #Lions S Brian Branch - 83.2
5) #Seahawks CB Devon Witherspoon - 84.7
6)… pic.twitter.com/zdNo836mS6

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta