NFL csevegő
Aaron Jones jött Mattison helyett, ami upgrade.Vikings elvesztette Cousinst és Huntert. 2-t a 3 legfontosabb játékosaiból. Jött Darnold és Greenard akikkel baj nincs szerintem meg magával a lépéssel sem, de hogy 0-n lennének az offseason ezen pontján... 😀 meh2024 @Unexpected_Pts Offseason Improvement Index
— Kevin Cole (@KevinCole___) March 13, 2024
Points-based value movements based on offseason transactions and projected draft value.
Compares projections for 2024 with updated rosters versus unchanged 2023 rosters.
Falcons leading the way so far pic.twitter.com/KmM6aW9ar1
warr_b
alatriste
A védelemben sztem Flores Van Ginkelt és Cashmant is tudja használni.
Meg lehet, h az Achilles szakadásos Cousinshoz mérték Darnoldot, mondjuk még úgy is mínusz.
Vikings elvesztette Cousinst és Huntert. 2-t a 3 legfontosabb játékosaiból. Jött Darnold és Greenard akikkel baj nincs szerintem meg magával a lépéssel sem, de hogy 0-n lennének az offseason ezen pontján... 😀 meh2024 @Unexpected_Pts Offseason Improvement Index
Points-based value movements based on offseason transactions and projected draft value.
Compares projections for 2024 with updated rosters versus unchanged 2023 rosters.
warr_b

Liverpool Fc
2024 @Unexpected_Pts Offseason Improvement Index

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
nincs se hálaadás, se Texans wild card meccsCsöcs time?Befejeződik a meetingem 1 órán belül, utána jöjjön, aminek jönnie kell.Lesz majd FA tracker?szomorú, hogy egy topicot se sikerült nyitni rá
steelwolf
peach
empty taxi
warr_b
Szivarozás.Csöcs time?Befejeződik a meetingem 1 órán belül, utána jöjjön, aminek jönnie kell.Lesz majd FA tracker?szomorú, hogy egy topicot se sikerült nyitni rá
steelwolf
peach
empty taxi
warr_b
remélem az orvosok foglalkoznak vele
www.youtube.com/watch?v=GDlwm6_BqUs
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
AlekosRÍMEK!Befejeződik a meetingem 1 órán belül, utána jöjjön, aminek jönnie kell.Lesz majd FA tracker?szomorú, hogy egy topicot se sikerült nyitni rá
steelwolf
peach
empty taxi
zacknorb
Áldassék!Befejeződik a meetingem 1 órán belül, utána jöjjön, aminek jönnie kell.Lesz majd FA tracker?szomorú, hogy egy topicot se sikerült nyitni rá
steelwolf
peach
empty taxi
Csöcs time?Befejeződik a meetingem 1 órán belül, utána jöjjön, aminek jönnie kell.Lesz majd FA tracker?szomorú, hogy egy topicot se sikerült nyitni rá
steelwolf
peach
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
RÍMEK!Befejeződik a meetingem 1 órán belül, utána jöjjön, aminek jönnie kell.Lesz majd FA tracker?szomorú, hogy egy topicot se sikerült nyitni rá
steelwolf
peach
empty taxi
Poloska vagyok.
Befejeződik a meetingem 1 órán belül, utána jöjjön, aminek jönnie kell.Lesz majd FA tracker?szomorú, hogy egy topicot se sikerült nyitni rá
steelwolf
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Lesz majd FA tracker?szomorú, hogy egy topicot se sikerült nyitni rá
steelwolf
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Lesz majd FA tracker?Szerintem kb felesleges, olyan gyorsan pörögnek itt az elejèn ès az FKn is ott van/lesz, legfegljebb a rímek hiányozhatnak...
steelwolf
He, nem 13.-tól indul az FA piac? Azt látom mindenki csak igazol.Mától kezdődhettek hivatalosan a tárgyalások
KeyG
Lesz ez még így se!
He, nem 13.-tól indul az FA piac? Azt látom mindenki csak igazol.Tampering period...
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Mondjuk ez elég komoly
Poloska vagyok.
Nézzenek több CFL-t!!! Nincs fair catch, és kész a megoldás. Mindenki belerokkanna.2 db surprise onside kick volt tavaly, ahol meg nem surprise volt, ott úgyis megpróbálják majd megint. 5%-os success rate-je volt tavaly az onside-nak az uj szabályok ezt akarjak feljebb vinni. A kickoffnal is vannak amugy javaslatok olyan modositasokra, amitol tobb lehet a return.Onside kick pl. biztos kevesebb lesz.Kinyírják a kickoffokat előbb-utóbb, rég nyilvánvaló, hogy nyűg a ligának az egész.Itt most pont a lenyeg hogy visszahoznak, mert túl kevés volt tavaly.
Kampman
Wester
De általában az utóbbi 10-15 év döntései (30-ről 35-re vitték a kickoffot, touchback után 20 helyett 25-ről jön az offense, kickoffra is lehet fair catchet kérni) szerintem egyértelműen arra mennek, hogy minél kevesebb return legyen, gondolom a sérülésveszély miatt.
Kampman
Wester
2 db surprise onside kick volt tavaly, ahol meg nem surprise volt, ott úgyis megpróbálják majd megint. 5%-os success rate-je volt tavaly az onside-nak az uj szabályok ezt akarjak feljebb vinni. A kickoffnal is vannak amugy javaslatok olyan modositasokra, amitol tobb lehet a return.Onside kick pl. biztos kevesebb lesz.Kinyírják a kickoffokat előbb-utóbb, rég nyilvánvaló, hogy nyűg a ligának az egész.Itt most pont a lenyeg hogy visszahoznak, mert túl kevés volt tavaly.
Kampman
Wester
De általában az utóbbi 10-15 év döntései (30-ről 35-re vitték a kickoffot, touchback után 20 helyett 25-ről jön az offense, kickoffra is lehet fair catchet kérni) szerintem egyértelműen arra mennek, hogy minél kevesebb return legyen, gondolom a sérülésveszély miatt.
Kampman
Lesz ez még így se!
Onside kick pl. biztos kevesebb lesz.Kinyírják a kickoffokat előbb-utóbb, rég nyilvánvaló, hogy nyűg a ligának az egész.Itt most pont a lenyeg hogy visszahoznak, mert túl kevés volt tavaly.
Kampman
Wester

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Kinyírják a kickoffokat előbb-utóbb, rég nyilvánvaló, hogy nyűg a ligának az egész.Itt most pont a lenyeg hogy visszahoznak, mert túl kevés volt tavaly.
Kampman
Lesz ez még így se!