NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
552
58
NFL csevegő
Ezt a fuck them picks definiciójává tenném.
Kihagytad Trubiskyt.Mióta Brady átment az NFC-be, az egész konferencia visszavonul, vagy menekül az AFC-be. 😀Csak jelzem, hogy folytatódik a migráció. Ryan is jobban tartott Bradytől mint a Mahomes, Allen, Herbert, Wilson, Burrow, Lamarr, Watson hetesfogattól együttvéve. 😊
Én a helyében most már nyomnám 50 éves koromig. Rodgers el van Green Bayben egyedül lenyelve a capet 50 rookie mellett, ő csak alapszakaszban számít. Már csak Murrayt kell átügyeskedni mondjuk Pittsburghbe, és elég lesz a mezét beküldeni a Superbowlhoz. Na jó, Stafforddal kell még egyet meccselni előtte, az az egy meccs még 50 évesen is kibírható. 😀
peterk2005
peterk2005
Mióta Brady átment az NFC-be, az egész konferencia visszavonul, vagy menekül az AFC-be. 😀Csak jelzem, hogy folytatódik a migráció. Ryan is jobban tartott Bradytől mint a Mahomes, Allen, Herbert, Wilson, Burrow, Lamarr, Watson hetesfogattól együttvéve. 😊
Én a helyében most már nyomnám 50 éves koromig. Rodgers el van Green Bayben egyedül lenyelve a capet 50 rookie mellett, ő csak alapszakaszban számít. Már csak Murrayt kell átügyeskedni mondjuk Pittsburghbe, és elég lesz a mezét beküldeni a Superbowlhoz. Na jó, Stafforddal kell még egyet meccselni előtte, az az egy meccs még 50 évesen is kibírható. 😀
peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Mondanam a Cowboyst, de amig Gregory szintu playakat veszitenek el FAn, meg Collins szintu jatekosokat kell kirugni, mikozben Zeek majd 20 milliot keres... (nyilvan nem tudnak mit csinalni, meg visszamehetnenk oda h mi van ha Ramseyt v Bucknert valasszak).Nem csak a Southból, hanem az NFC-ből is gyenge lett, úgy látszik, ahova megy Brady, lehúzza az egészet 😕
Stafford elott is megnyilt az ut a HoFhoz sztem. Statjai amugy is jok lettek vna, de igy osszejohet meg jo par playoff run, 1-2 SB is. Sot, ha jatszik meg 10 evet, akkor kb fix 😀
A 9ers meg kozbeszolhat ha Lancebol top QBt varazsolnak. Meg igazabol ha csak picit jobb lenne, mint Jimmy, mar ott vannak h oket mondanam a favoritnak a Rams ellen.
Viszont az, hogy az NFC Southbol a 10 evvel ezelotti AFC East lett, az mar mar felbasz neutral fankent (na jo, mit neutral fan, Bradyt nem csipem, meg ha el is ismerem meg jo arcnak is tunik 😀 vonuljon mar vissza!)..
A Panthers sztem lesz annyira elkeseredett h raprobalnak Mayfieldre. Aztan jovore nagytakaritas (remelhetoleg).
Borbinho
Mondjuk ettől még a Saints elleni két zakó ugye alap (bár kérdéses, hogy Payton nélkül most hogyan jön ez majd össze)
Stafford elott is megnyilt az ut a HoFhoz sztem. Statjai amugy is jok lettek vna, de igy osszejohet meg jo par playoff run, 1-2 SB is. Sot, ha jatszik meg 10 evet, akkor kb fix 😀
A 9ers meg kozbeszolhat ha Lancebol top QBt varazsolnak. Meg igazabol ha csak picit jobb lenne, mint Jimmy, mar ott vannak h oket mondanam a favoritnak a Rams ellen.
Viszont az, hogy az NFC Southbol a 10 evvel ezelotti AFC East lett, az mar mar felbasz neutral fankent (na jo, mit neutral fan, Bradyt nem csipem, meg ha el is ismerem meg jo arcnak is tunik 😀 vonuljon mar vissza!)..
A Panthers sztem lesz annyira elkeseredett h raprobalnak Mayfieldre. Aztan jovore nagytakaritas (remelhetoleg).
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Mióta Brady átment az NFC-be, az egész konferencia visszavonul, vagy menekül az AFC-be. 😀Igen, a Rams az egyetlen rossz matchup, szerencsére ott két év múlva már játékos sem marad a 200 millás caphit mellett, szal már csak ennyit kell kibírni, hogy utána lehessen még nyugodtan bohóckodni (Kylert és Kingsburyt én egyelőre nem tudom komolyan venni 😕 )
peterk2005
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
a Watson trade nem ér szalagcímet?Nem. Csak Brady kamu visszavonulása full nagybetűvel 😃
Janek
John Clayton will be remembered in so many ways, from how he looked after his wife Pat, to the mark he made in reporting, to the standard he set. He dedicated his life to his wife and to football. He was a pioneer, a caretaker, a Hall of Famer and a slayer, in every sense. pic.twitter.com/34rFeSjiEW
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 19, 2022
azt mondod nem hozna lázba egy Winston vs. Traubi harc a training campben?! 😮ha már volt az edzőkeringőnél tippelde, lehetne most a QBknál is 😊Hát ettől a listától nem jött meg a kedvem az nfl-hez, vagy most a backup qp-kra kell tippelni?
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
Mert amúgy pl a Steelers megtalálta már erre a maga Trubiskyjét
r.baggio
ha már volt az edzőkeringőnél tippelde, lehetne most a QBknál is 😊Hát ettől a listától nem jött meg a kedvem az nfl-hez, vagy most a backup qp-kra kell tippelni?
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
Mert amúgy pl a Steelers megtalálta már erre a maga Trubiskyjét
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
ha már volt az edzőkeringőnél tippelde, lehetne most a QBknál is 😊és minden rookie meg udfa lesz 😀
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik.Jags is kibekkelte Manninget, Luckot, Watsont, Mariotát és hamarosan Tannehillt is.
FLZOLI
Igazi sikertörténet lett az! 😊 😊 😊
This Matthew Stafford commercial is epic 🤌 pic.twitter.com/sNEfgTv7np
— Field Yates (@FieldYates) March 17, 2022
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Pontosan. Es az EN meglatasom szerint Adams nem fert bele nagy aldozat nelkul. 😊 Mert a ket eros cetli es egy majdnem evi 30 millios szerzodes szamomra tul nagy aldozat.Ez is egy álláspont.A Raiders nem win nowban van, amikor tortenelmi erossegu csoportban szorakozik jelenleg, magasan a leggyengebb rosterrel a jelenlegiek szerint. Es nem csak egy elkapo kellett oda, mint utolso lancszem, vannak egyeb needek, erositeni igy nehezebben fognak tudni. Plusz az a top3 kaliber korulbelul meg ket vagy harom evig lesz velhetoen dominans szinten, aztan elkezd kifogyni a tank. Plusz a WR-class rohadt jo.A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta utánAnno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
Trade compensation, per league sources:
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 18, 2022
Packers are getting back 2022 first- and second-round picks in return for Davante Adams.
iktriad
Marmint Davante. Mert nalam ennyit sem er abszolut, nagyon jol jart a GB.
Stez
A Raidersnek meg hatalmas need volt a WR poszt, tudtak hozni egy top3 kalibert, bőven megérte ez nekik.
FLZOLI
Ennek a Raidersnek meg kb. egy vagy ket ev kellene, hogy win now modba kapcsolhasson.
A draft tul van ertekelve. Akarcsak sok elit jatekos, mikozben a WR-poszt pont olyan, ahol szinte a legkonnyebb potolni egy minosegi tavozot.
Stez
Új városban muszáj a figyelem középpontjában legyél, ehhez pedig sztárok kellenek.
Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik. Sosem szerettem az évekig a semmiben tengő franchise építési szemléletet, hogy na majd a drafton kihúzzuk a következő HoF tagokat úgyis. Ha belefér nagy áldozat nélkül akkor igenis megéri áldozni a prémium posztokra
FLZOLI
Ez is egy álláspont.A Raiders nem win nowban van, amikor tortenelmi erossegu csoportban szorakozik jelenleg, magasan a leggyengebb rosterrel a jelenlegiek szerint. Es nem csak egy elkapo kellett oda, mint utolso lancszem, vannak egyeb needek, erositeni igy nehezebben fognak tudni. Plusz az a top3 kaliber korulbelul meg ket vagy harom evig lesz velhetoen dominans szinten, aztan elkezd kifogyni a tank. Plusz a WR-class rohadt jo.A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta utánAnno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
Packers are getting back 2022 first- and second-round picks in return for Davante Adams.
iktriad
Stez
A Raidersnek meg hatalmas need volt a WR poszt, tudtak hozni egy top3 kalibert, bőven megérte ez nekik.
FLZOLI
Ennek a Raidersnek meg kb. egy vagy ket ev kellene, hogy win now modba kapcsolhasson.
A draft tul van ertekelve. Akarcsak sok elit jatekos, mikozben a WR-poszt pont olyan, ahol szinte a legkonnyebb potolni egy minosegi tavozot.
Stez
Új városban muszáj a figyelem középpontjában legyél, ehhez pedig sztárok kellenek.
Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik. Sosem szerettem az évekig a semmiben tengő franchise építési szemléletet, hogy na majd a drafton kihúzzuk a következő HoF tagokat úgyis. Ha belefér nagy áldozat nélkül akkor igenis megéri áldozni a prémium posztokra
A Raiders nem win nowban van, amikor tortenelmi erossegu csoportban szorakozik jelenleg, magasan a leggyengebb rosterrel a jelenlegiek szerint. Es nem csak egy elkapo kellett oda, mint utolso lancszem, vannak egyeb needek, erositeni igy nehezebben fognak tudni. Plusz az a top3 kaliber korulbelul meg ket vagy harom evig lesz velhetoen dominans szinten, aztan elkezd kifogyni a tank. Plusz a WR-class rohadt jo.A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta utánAnno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
iktriad
Stez
FLZOLI
A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta utánAnno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
iktriad
Stez
Anno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
iktriad
Szerkesztette: Stez
Anno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...de jamal adams elit DE
iktriad
ja nem
hülyén fogalmaztam. szerintem a legerősebb csoportok mindig is azok voltak ahonnan 3-an mentek PO-ba régi rendszerben.papíron, a várható mérlegen nyilván nem segít hogy egymás ellen oda-vissza játszanak.tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?papíron erős vagy várható mérlegben erős?
kristof
briareos
kristof
szóval akár a régi nfc eastet v régebbi afc northot is lehetne mondani.