NFL csevegő
A visszahordás lehet annyi, hogy az 5 yardosról előre viszi a 15ösig.Na, új kickoff szabály, deal done"Ott két év alatt a kickoffok 90%-át visszahordták" És akkor most a meccsek abból fognak állni, hogy kickoff aztán TD a védelmek és az offense meg ott malmozik a partvonal mellett? 😀
fuzovelkifele.com/2024/03/breaking-elfogadtak-az-uj-kickoff-szabalyt-gyokeresen-megvaltozik-a-jatek/
zacknorb
NB2
Poloska vagyok.
Na, új kickoff szabály, deal done"Ott két év alatt a kickoffok 90%-át visszahordták" És akkor most a meccsek abból fognak állni, hogy kickoff aztán TD a védelmek és az offense meg ott malmozik a partvonal mellett? 😀
fuzovelkifele.com/2024/03/breaking-elfogadtak-az-uj-kickoff-szabalyt-gyokeresen-megvaltozik-a-jatek/
zacknorb
Poloska vagyok.
fuzovelkifele.com/2024/03/betiltottak-a-hip-drop-tackle-oket/Mivel külön odaírják hogy két kézzel, így gondolom igen. Mondjuk hogy egy kézzel mitől lenne kevésbé sérülésveszélyes azt nem tudom. "Kíváncsian" várom hogy kezelik majd ezt a játékvezetők, ha eddig nem volt elég controversial call, majd most lesz.
A bizottság úgy definiálta a hip-drop tackle fogalmát, hogy egy védő úgy próbálja szerelni a labdás játékost, hogy két kézzel megragadja ellenfelét, majd leviszi a testsúlyát azáltal, hogy elfordul és a csípőjét leereszti. Amennyiben ezzel a mozdulattal a labdás játékos lábára esik (a térde alatti területen) és ezáltal leszorítja azt (ahogy a fenti képen is látható), úgy 15 yardos büntetés és automatikus first down lesz a büntetés.
TJ Watt-tól láttam olyat meccsen, hogy ezt a mozdulatot egy kézzel csinálta. Akkor az szabályos?
Willie Parker
Elég csicska nyilatkozat egy liga vezetőjétől:Bazmeg akkor érjen 10 pontot egy TD, ha attól lesz fasza ez a sport, hogy sok a pont.
fuzovelkifele.com/2024/03/az-nfl-nel-aggodnak-a-vedelmek-feljavulasa-miatt/
Most ezután mondja valaki, h nem elfogultak a támadók irányában...
Willie Parker
Amikor még 16-18 évesen kb minden idősávban néztem egy meccset, + néha még felvételről valamit, sejtettem, hogy nem lesz ez mindig így, de azt nem, hogy azért (is) nézek majd kevesebb meccset, mert egyszerűen már nem tetszik annyira, pedig nagyon erre haladunk.
De biztos jut rám másik 3 akinek tetszik ez az irány.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
A bizottság úgy definiálta a hip-drop tackle fogalmát, hogy egy védő úgy próbálja szerelni a labdás játékost, hogy két kézzel megragadja ellenfelét, majd leviszi a testsúlyát azáltal, hogy elfordul és a csípőjét leereszti. Amennyiben ezzel a mozdulattal a labdás játékos lábára esik (a térde alatti területen) és ezáltal leszorítja azt (ahogy a fenti képen is látható), úgy 15 yardos büntetés és automatikus first down lesz a büntetés.
TJ Watt-tól láttam olyat meccsen, hogy ezt a mozdulatot egy kézzel csinálta. Akkor az szabályos?
Na most ezt így valóban nem láttam meg.Dan Quinn feje.Hát én nem láttam annak.McDaniel részben fekete.Nagyon zorall 😄Mi? Hogy a fekákat mind a hátsó sorba rakták?
NFL annual head coaches photo, 2024, Orlando, Fla.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 24, 2024
📷 @SeifertESPN pic.twitter.com/pjUF54B0Wf
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
gyeek
De akkor mi nagyon zorall?
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Dan Quinn feje.Hát én nem láttam annak.McDaniel részben fekete.Nagyon zorall 😄Mi? Hogy a fekákat mind a hátsó sorba rakták?
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
gyeek
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Hát én nem láttam annak.McDaniel részben fekete.Nagyon zorall 😄Mi? Hogy a fekákat mind a hátsó sorba rakták?
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
gyeek
McDaniel részben fekete.Nagyon zorall 😄Mi? Hogy a fekákat mind a hátsó sorba rakták?
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Nem mind, Mike McDaniel ott van az első sorban a szélen.Nagyon zorall 😄Mi? Hogy a fekákat mind a hátsó sorba rakták?
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Ugyanitt de furcsa Belichick és Caroll nélkül ez a fotó. Chéf Bácsi (többek között) nem is jelent meg a fotózáson emiatt.
Szerkesztette: iktriad
fuzovelkifele.com/2024/03/az-nfl-nel-aggodnak-a-vedelmek-feljavulasa-miatt/
Most ezután mondja valaki, h nem elfogultak a támadók irányában...
Nagyon zorall 😄Mi? Hogy a fekákat mind a hátsó sorba rakták?
warr_b
Logan Wilson karrierjének vége.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
boooNFL is leaving the “Tush Push” as a legal play for the 2024 season. NFL executive Troy Vincent said today that there will not be any proposal presented this off-season to ban it for next season. “The Eagles,” Vincent said on a conference call, “do it well.” pic.twitter.com/Eeyf5QGQqb
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 21, 2024
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
NFL is leaving the “Tush Push” as a legal play for the 2024 season. NFL executive Troy Vincent said today that there will not be any proposal presented this off-season to ban it for next season. “The Eagles,” Vincent said on a conference call, “do it well.” pic.twitter.com/Eeyf5QGQqb
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 21, 2024
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Collegeben 2 + profi 3Jordan Love 5.évében milyen jól nézett ki.Előre is reméljük.
Willie Parker
Kampman
Jordan Love 5.évében milyen jól nézett ki.Előre is reméljük.
Willie Parker
www.wideleft.football/p/the-rise-and-fall-of-the-draft-network
Pay wall mögött van, de 7 napos free triallel kijátszható.
Amúgy szerintem idővel beérnek a gyerekek, pont ezért is gondolom, h több idő kell.Szerintem egyetemen nem képzik sokrétűen őket, ott is eredménykényszer van.Ez az elmélet legkésőbb Purdy-nál megbukik. Ha az összes QB besülne, akkor lehetne ilyen konklúzióra jutni, de közel sem ez a helyzet.
Willie Parker
A nagy parity-ben és a belterjes edzőkeringőben a reményt kell újra meg újra eladni a szurkolóknak, hogy foglalkozzanak a csapattal, vegyenek bérletet meg mezeket, hát melyik a könnyebb út, az, amit a Bears csinál vagy amit a Packers? Senkinek nem tűnik fel, hogy ugyanazok a milliószor megbukott szakemberek bukkannak fel újra meg újra, csak más helyen?
r.baggio
Mahomesnak is kellett a plusz 1 év, Josh Allen is lassan állt át.
Herbert és Lawrence pislákol a káoszban. Lamar Jackson a negyedik évére lett valid passer.
Jordan Love 5.évében milyen jól nézett ki, Jalen Hurts is bukdácsolt majd 2 évig.
A másik oldal meg Lance, Pickett, akik semmi v minimális esélyt kaptak.
Stroud és Fields kivételek vmennyire, de előbbinél azért kíváncsi leszek, h tudja-e többször ezt. Utóbbit meg nagyon elrontották, majd meglátjuk van-e visszaút.
Purdy sztem ugyanúgy véletlen, mint Brady volt.Szerintem egyetemen nem képzik sokrétűen őket, ott is eredménykényszer van.Ez az elmélet legkésőbb Purdy-nál megbukik. Ha az összes QB besülne, akkor lehetne ilyen konklúzióra jutni, de közel sem ez a helyzet.
Willie Parker
A nagy parity-ben és a belterjes edzőkeringőben a reményt kell újra meg újra eladni a szurkolóknak, hogy foglalkozzanak a csapattal, vegyenek bérletet meg mezeket, hát melyik a könnyebb út, az, amit a Bears csinál vagy amit a Packers? Senkinek nem tűnik fel, hogy ugyanazok a milliószor megbukott szakemberek bukkannak fel újra meg újra, csak más helyen?
r.baggio
Legyen 15 ilyen gyerek, akkor elhiszem.
A belterjesség igaz. Az egyetemekre is. NFL-re is