NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
NFL csevegő
if the NFL feels different this year that’s because it is
— Warren Sharp (@SharpFootball) October 18, 2023
not as exciting (fewest TDs since 2010)
not as explosive (lowest % since 2009)
not as entertaining (largest margin of victory since 2014)
a deep dive analysis with surprising findings
READ:https://t.co/CDwM6gA9XW pic.twitter.com/cBFRTNy60y

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
NFL now has officially extended Roger Goodell’s three years, through March 2027.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Viccelsz, de minden viccben van igazság. 😀Nem tudom miért csodálkozik ezen mindenki. Ez volt megírva az idei scriptben. 😉Azért ha valaki azt mondja nekem, hogy az utolsó 2 veretlen csapat a Cleveland és a NY Jets ellen kap ki elfogadom. Ha azt, hogy PJ Walker és Milfhunter Zach Wilson ellen, akkor már lesek nagyokat.YoU cAn'T mAkE tHiS sTuFf Up!
Főleg ha Tyrod Taylor és a NY Giants is megveri a Billst.
zacknorb
Löfli
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Nem tudom miért csodálkozik ezen mindenki. Ez volt megírva az idei scriptben. 😉Azért ha valaki azt mondja nekem, hogy az utolsó 2 veretlen csapat a Cleveland és a NY Jets ellen kap ki elfogadom. Ha azt, hogy PJ Walker és Milfhunter Zach Wilson ellen, akkor már lesek nagyokat.YoU cAn'T mAkE tHiS sTuFf Up!
zacknorb
Löfli
Azért ha valaki azt mondja nekem, hogy az utolsó 2 veretlen csapat a Cleveland és a NY Jets ellen kap ki elfogadom. Ha azt, hogy PJ Walker és Milfhunter Zach Wilson ellen, akkor már lesek nagyokat.YoU cAn'T mAkE tHiS sTuFf Up!
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Azért ha valaki azt mondja nekem, hogy az utolsó 2 veretlen csapat a Cleveland és a NY Jets ellen kap ki elfogadom. Ha azt, hogy PJ Walker és Milfhunter Zach Wilson ellen, akkor már lesek nagyokat.Azért a lóf*sznak is van vége 😂
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Poloska vagyok.
Általában a DB-ket szokták égetni, itt most Jeudy kapja meg a magáét.Persze, hogy nem változott a kis pöcs.
iktriad
HOLY SHIT Steve Smith Sr. 😭😭 pic.twitter.com/hMNjq9Cxqb
— Dylan🔮🪼🎃 (@dillybar2145) October 12, 2023
mert 1 kiemelt? 😊mondjuk 5 hét után annyi értelme van a playoff picture-nek, mint nyáron elfogadni a következő évi költségvetéstMindkettő felülről irányított, hazugságokon, félrevezetésen és csalásokon alapul?
Löfli
És mindkettőt el is fogadják. 😀
Amúgy a Chieats-t mindenki utálja, hogy nincs játszópajtása?
Haverom kérdezi.
🤘 gaben 🤘
mondjuk 5 hét után annyi értelme van a playoff picture-nek, mint nyáron elfogadni a következő évi költségvetéstMindkettő felülről irányított, hazugságokon, félrevezetésen és csalásokon alapul?
Löfli
És mindkettőt el is fogadják. 😀
Amúgy a Chieats-t mindenki utálja, hogy nincs játszópajtása?
Haverom kérdezi.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
So we gave up a home game, played on damn near cement while exhausted and are going home with Milano and Jones badly injured bc the NFL was experimenting with a jet lagged team vs a time zone acclimated team to see what happened? 👌🏻 pic.twitter.com/Z4UfRieapx
— Brandi 🏈🦬 (@haremherd) October 9, 2023
A poszt maga nagyon Bills biased, de a Goodell mondandója érdekes. Noha azért nyilvánvaló volt ez, nem mindig mondják ki nyilvánosan.
Poloska vagyok.
meg van oldva mindig okosban, hogy elérd simán kis hazánkból isAz volt az első. Úgy persze elérem, de úgy meg a bet nyafog, hogy rossz országból próbálok csatlakozni. Az egy dolog, hogy bent van ragadva némi pénzem, de évek óta a kedvenc fogadó helyem volt. És erőltetésnek nagyon nem szeretek engedni. Eddig se fogadtam tippmixen, de ezután meg biztosan nem fogok.Megint nem elérhető a bet 365. Van esetleg valakinek működő linkje?Itthonról már nem legális. Próbáld vpn-el.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Rendben.Az volt az első. Úgy persze elérem, de úgy meg a bet nyafog, hogy rossz országból próbálok csatlakozni. Az egy dolog, hogy bent van ragadva némi pénzem, de évek óta a kedvenc fogadó helyem volt. És erőltetésnek nagyon nem szeretek engedni. Eddig se fogadtam tippmixen, de ezután meg biztosan nem fogok.Megint nem elérhető a bet 365. Van esetleg valakinek működő linkje?Itthonról már nem legális. Próbáld vpn-el.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska
peterk2005 udvari bolond
Az volt az első. Úgy persze elérem, de úgy meg a bet nyafog, hogy rossz országból próbálok csatlakozni. Az egy dolog, hogy bent van ragadva némi pénzem, de évek óta a kedvenc fogadó helyem volt. És erőltetésnek nagyon nem szeretek engedni. Eddig se fogadtam tippmixen, de ezután meg biztosan nem fogok.Megint nem elérhető a bet 365. Van esetleg valakinek működő linkje?Itthonról már nem legális. Próbáld vpn-el.
peterk2005 udvari bolond
Őszentsége Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Megint nem elérhető a bet 365. Van esetleg valakinek működő linkje?Itthonról már nem legális. Próbáld vpn-el.
peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Meghalt Dick Butkus, a Bears legendája.www.youtube.com/watch?v=7-AJNnXVqiU
iktriad
Jo latni amikor ismeretlen feltorekvo muveszek moge beall egy nagy tamogato.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
Primetime, and we're not talking Deion Sanders. 😀😀😀
📱: Stream on #NFLPlus bit.ly/3QvZZVq
Today is the first of 49 consecutive days with at least 1 FBS or NFL game, right up until the day before Thanksgiving. pic.twitter.com/DFb9eoP2Y7
— RedditCFB (@RedditCFB) October 4, 2023
Poloska vagyok.