NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
A Raiders a nagyon kemény a háromból semmivel... ez van, ha minden játékosnál az "i love this pick" megy

Akit mindenki előre borítékolhatott, az nyilván LJ Collier

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ha csak ennyi lenne a végső létszám, nem is lenne rossz. De bővülni fog ez még mire eljön az ötödik év. Plusz szegény Haskins sem lehet rajta. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

empty taxi
Néhány névre rá kellett googleznom, akkora benyomást keltettek.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....

empty taxi
Ha Dillard összeszedi magát akkor csere pènzèrt talán mèg maradhat. A baj vele, hogy csak baloldalt van esèly játszatni őt cserekènt (azt meg ne kelljen) ès az sem èpp elit. Meglátjuk mi lesz a sorsa.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Nem valami biztató, hogy kb. ugyanazokat a csapatokat várják top 10-be, mint akik az utóbbi években rendszeresen ott voltak.
Kampman
Ahogy az se, hogy a Bamánál van a top O és a top D prospect is, többek között 😕

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 353
Nem valami biztató, hogy kb. ugyanazokat a csapatokat várják top 10-be, mint akik az utóbbi években rendszeresen ott voltak.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.pff.com/news/draft-2022-nfl-draft-grades-analytics-driven

A koordinátarendszeres ábrák és a diagramok kedvelőinek 🥰

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bears, Cowboys, Colts nem bízta a véletlenre.
warr_b
Mondjuk ha mindet leigazoljuk vagy 100 embernél lenne a roster.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 24 226 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bears, Cowboys, Colts nem bízta a véletlenre.

több mint 2 éve
UDFA tracker:  www.profootballnetwork.com/nfl-udfa-tracker-2022-undrafted-free-agent-signings-following-2022-nfl-draft/

Madden hates me.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 903 — Kinek mit intézett a kormánya
Mekkora 🤣🤣🤣

steelwolf
Ez fix megkomponált videó, de attól függetlenül hatalmas
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mekkora 🤣🤣🤣

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 578 — Colts Fan
 www.youtube.com/watch?v=G6I9q43KOU4
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom hova igazabol csak annyit akartam hogy szerintem nagyon rendben volt ez az fk-s draft kibeszelo musor gratula hozza! Szakmailag felkeszult jo kis csapat elvezet volt hallgatni !
Megneztem kb felig az arenan is hat ott inkabb a latvanyelemek dominaltak ugye a kozvetites miatt es szolt inkabb a kezdo szurkoloknak egyebkent is de aki tobbet akart szerintem az boven megkapta az itteni musorbol !
yooker
Igen ezt akartam írni èn is, köszi az arenának az amatőr hozzáállast (ha megbántódnak ha nem, leírom ezt vagy ne magukra vegyèk shawnkáèk hanem hárítsák az illetèkesekre 😉) így egy tök jó draft showt követtem vègig az FKn, ma is őket nèzem ha bírom szusszal.
több mint 2 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
Nem tudom hova igazabol csak annyit akartam hogy szerintem nagyon rendben volt ez az fk-s draft kibeszelo musor gratula hozza! Szakmailag felkeszult jo kis csapat elvezet volt hallgatni !
Megneztem kb felig az arenan is hat ott inkabb a latvanyelemek dominaltak ugye a kozvetites miatt es szolt inkabb a kezdo szurkoloknak egyebkent is de aki tobbet akart szerintem az boven megkapta az itteni musorbol !

Szerkesztette: yooker
több mint 2 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 189 — Forum Reader
Ezt a Commanderst egy ideig szoknom kell. Időnként még a Raiderst is Oaklandnak mondom.
nagylaza
Én a LAC-vel vagyok így. Mindig Los Angeles Clipperst mondok. 😀

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 2 éve
Hát a Cardsnak nem jó ómen QB-t húzni a 10. helyen.

több mint 2 éve

Madden hates me.
több mint 2 éve

Madden hates me.
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 fuzovelkifele.com/2022/04/a-dolphins-masodik-kort-adott-volna-bradyert-es-elsot-sean-paytonert/

Szerintem játszon minden èvben egy másik csapatban, így 75 èvesen talán majd kièg ès befejezi 🥳🤪🥴😎💪
dande
Minek? Akkor indíthatja az új kört egy saját franchise-zal 😊

több mint 2 éve
 fuzovelkifele.com/2022/04/a-dolphins-masodik-kort-adott-volna-bradyert-es-elsot-sean-paytonert/

Szerintem játszon minden èvben egy másik csapatban, így 75 èvesen talán majd kièg ès befejezi 🥳🤪🥴😎💪
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 353
Szeretem, amikor az előrejelzések ennyire jól beletalálnak^^

Jöhet a november 13-i müncheni Bucs-meccs is akkor, az még pont beleférős
Wyatt
Tehát akkor a németek vették rá Tomot a visszatérésre, nem kérdés
r.baggio
Hát most pont ezt a piacot hagyta volna ki a TB12 népszerűsítésére? 😀
Wyatt
Egy Blündchennel a családban?
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306