NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
NFL csevegő
Akit mindenki előre borítékolhatott, az nyilván LJ Collier
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Néhány névre rá kellett googleznom, akkora benyomást keltettek.5th-year options declined, officially:
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) May 2, 2022
No. 4: Clelin Ferrell
No. 6: Daniel Jones
No. 10: Devin Bush
No. 18: Garrett Bradbury
No. 22: Andre Dillard
No. 24: Josh Jacobs
No. 27: Johnathan Abram
No. 28: Jerry Tillery
No. 29: LJ Collier
No. 31: Kaleb McGary
No. 32: NKeal Harry
11/32
empty taxi
Ha Dillard összeszedi magát akkor csere pènzèrt talán mèg maradhat. A baj vele, hogy csak baloldalt van esèly játszatni őt cserekènt (azt meg ne kelljen) ès az sem èpp elit. Meglátjuk mi lesz a sorsa.5th-year options declined, officially:
11/32
empty taxi
5th-year options declined, officially:
11/32
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nem valami biztató, hogy kb. ugyanazokat a csapatokat várják top 10-be, mint akik az utóbbi években rendszeresen ott voltak.Ahogy az se, hogy a Bamánál van a top O és a top D prospect is, többek között 😕
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A koordinátarendszeres ábrák és a diagramok kedvelőinek 🥰
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Bears, Cowboys, Colts nem bízta a véletlenre.Mondjuk ha mindet leigazoljuk vagy 100 embernél lenne a roster.
warr_b
Madden hates me.
Mekkora 🤣🤣🤣Ez fix megkomponált videó, de attól függetlenül hatalmas
steelwolf
Nem tudom hova igazabol csak annyit akartam hogy szerintem nagyon rendben volt ez az fk-s draft kibeszelo musor gratula hozza! Szakmailag felkeszult jo kis csapat elvezet volt hallgatni !Igen ezt akartam írni èn is, köszi az arenának az amatőr hozzáállast (ha megbántódnak ha nem, leírom ezt vagy ne magukra vegyèk shawnkáèk hanem hárítsák az illetèkesekre 😉) így egy tök jó draft showt követtem vègig az FKn, ma is őket nèzem ha bírom szusszal.
Megneztem kb felig az arenan is hat ott inkabb a latvanyelemek dominaltak ugye a kozvetites miatt es szolt inkabb a kezdo szurkoloknak egyebkent is de aki tobbet akart szerintem az boven megkapta az itteni musorbol !
yooker
Megneztem kb felig az arenan is hat ott inkabb a latvanyelemek dominaltak ugye a kozvetites miatt es szolt inkabb a kezdo szurkoloknak egyebkent is de aki tobbet akart szerintem az boven megkapta az itteni musorbol !
Szerkesztette: yooker
Ezt a Commanderst egy ideig szoknom kell. Időnként még a Raiderst is Oaklandnak mondom.Én a LAC-vel vagyok így. Mindig Los Angeles Clipperst mondok. 😀
nagylaza
25 biggest NFL draft busts of all time: Ranking the worst picks ever made, from JaMarcus Russell to Isaiah Wilson https://t.co/h6JHU02v6T pic.twitter.com/R72Xhz3ZoQ
— Sporting News NFL (@sn_nfl) April 27, 2022
Madden hates me.
Madden hates me.
fuzovelkifele.com/2022/04/a-dolphins-masodik-kort-adott-volna-bradyert-es-elsot-sean-paytonert/Minek? Akkor indíthatja az új kört egy saját franchise-zal 😊
Szerintem játszon minden èvben egy másik csapatban, így 75 èvesen talán majd kièg ès befejezi 🥳🤪🥴😎💪
dande
Szerintem játszon minden èvben egy másik csapatban, így 75 èvesen talán majd kièg ès befejezi 🥳🤪🥴😎💪
Egy Blündchennel a családban?Hát most pont ezt a piacot hagyta volna ki a TB12 népszerűsítésére? 😀Szeretem, amikor az előrejelzések ennyire jól beletalálnak^^Tehát akkor a németek vették rá Tomot a visszatérésre, nem kérdés
Jöhet a november 13-i müncheni Bucs-meccs is akkor, az még pont beleférős
Wyatt
r.baggio
Wyatt
Hát most pont ezt a piacot hagyta volna ki a TB12 népszerűsítésére? 😀Szeretem, amikor az előrejelzések ennyire jól beletalálnak^^Tehát akkor a németek vették rá Tomot a visszatérésre, nem kérdés
Jöhet a november 13-i müncheni Bucs-meccs is akkor, az még pont beleférős
Wyatt
r.baggio