NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
papíron, a várható mérlegen nyilván nem segít hogy egymás ellen oda-vissza játszanak.tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?papíron erős vagy várható mérlegben erős?
kristof
briareos
több mint 2 éve
tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?papíron erős vagy várható mérlegben erős?
kristof
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?
több mint 2 éve
kicsit érdekes szitu h ennyi csapat lefekszik watsonnak, és csak a körömrágás megy míg ő agyal a rózsaceremónián . meglesz ennek a hosszútávú hatása, és azért hiába mondja mindenki h fiatal meg top 5 talent stb, azért nem top tier, és még ott sem nézték el ezt volna mindenkinek pár éve.
több mint 2 éve
Valaki olvasott már róla mi ez a sok deal visszatáncolás? ITK-kat szopatják vagy ennyire parasztok a játékosok/ügynökök?2020-ban több is volt liga szerte(a Jags-nek pl 2). mert a COVID miatt hetek teletek el a szóbeli megállapodás és a szerződés aláírása között.
Olykor-olykor volt rá példa, de olyanra nem emlékszem, hogy több egy offseasonben.
ZERO_L
több mint 2 éve
Valaki olvasott már róla mi ez a sok deal visszatáncolás? ITK-kat szopatják vagy ennyire parasztok a játékosok/ügynökök?Olykor-olykor volt rá példa, de olyanra nem emlékszem, hogy több egy offseasonben.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Kampman
28 359
ööö...másnak is van gondja azzal, hogy nem megy az NFL Network? Nekem azt írja ki USA területén kívül nem nézhetőGame Passen nekem megy
Toto21
több mint 2 éve
Toto21
5 965
ööö...másnak is van gondja azzal, hogy nem megy az NFL Network? Nekem azt írja ki USA területén kívül nem nézhető
több mint 2 éve
Jogos, tényleg így leszAz USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super BowligÉn úgy tudom, hogy amennyiben elfogadják a törvényt, akkor idén ősszel (nov. 6-án), majd jövő tavasszal még fognak órát állítani és csak 2023 novemberétől nem állítanak órát átállva a DST-re, azaz ez csak a 23-as szezontól fogja érinteni a meccsek magyar idejét.
r.baggio
Jughead
Annyi, hogy a törvény elfogadása már csak formalitás
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Jughead
5 229
Az USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super BowligÉn úgy tudom, hogy amennyiben elfogadják a törvényt, akkor idén ősszel (nov. 6-án), majd jövő tavasszal még fognak órát állítani és csak 2023 novemberétől nem állítanak órát átállva a DST-re, azaz ez csak a 23-as szezontól fogja érinteni a meccsek magyar idejét.
r.baggio
több mint 2 éve
Egyébként az elmúlt 20 èv legőrültebb offseason az tuti 😉🥳🎉Happy new league year everybody 🎉🥳🎉🥳
több mint 2 éve
Az USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super BowligÈn nem vagyok boldog a 6órás meccsektől, már a 7 is túl korán volt.. persze èjszaka jobb, de ha folytatódik a trend sok meccsünk akkor sem lesz a későbbi sávban ha èppen jók vagyunk..
r.baggio
több mint 2 éve
Az USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super Bowlig
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman
28 359
Az kéne, vagy egy komplett 15 perces hosszabbítás.Elfogadják.Haladunk egyenesen a college hosszabbítás felé.
Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD
- második csapat támad TD
- első csapat támad FG győzelem
- postmeccs: "A coin toss dönti el a meccset, mindkét csapatnak legyen legalább kettő posession"
Black_Adder
zacknorb
A jelenleginél mindkettő jobb lenne.
több mint 2 éve
Elfogadják.Haladunk egyenesen a college hosszabbítás felé.
Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD
- postmeccs: "A coin toss dönti el a meccset, mindkét csapatnak legyen legalább kettő posession"
Black_Adder
Vagy mindenkinek 2 pontost kell csinálni, egyfajta büntetőpárbajként.
több mint 2 éve
Elfogadják.azert ez nem teljesen igaz. fenti peldaban 2. csapat nem tudott kivedekezni egy tamadast sem,plusz senki sem tiltja meg, hogy 2 pontosra menjenek a td utan.
Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD
Black_Adder
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Elfogadják.Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Titanst nem is értem. Ugyan az lenne mint most volt a Billsel. Ettől még ugyan úgy nem kapná meg a labdát pl egy Josh Allen ha nem nyerik meg pénzfeldobást és lehetőség nélkül távozna a pályáról.
Liverpool Fc
több mint 2 éve
OT-szabályváltoztatási javaslatok egyes csapatoktól:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Íme az idei kompenzációs pickek listája.NFL Announces 39 Compensatory Draft Choices to 16 Clubshttps://t.co/iQ5cPHwnkE
— NFL345 (@NFL345) March 15, 2022
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Szerintetek mennyire fog megsértődni Brédi, ha ezek után katonadanival és cheszterrel csak Bohóc Brédinek hívjuk? Vicc az amit ez az ember művel. Elképesztően egoista és magamutogató.Hívjátok
Riverske
több mint 2 éve
Toto21
5 965
Hát... Jobb mint volt. 😀Nem tudom off-e itt, de most hallgatom Steve Smith-t GP-on és félelmetes mennyit fejlődött. Nagyon rossz volt hallgatni őt a karrierje elején, de most már elviselhető.Megtanult angolul? Eddig vmi afrikai akcentust tolt, egy szavát nem értettem
Toto21
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Nem tudom off-e itt, de most hallgatom Steve Smith-t GP-on és félelmetes mennyit fejlődött. Nagyon rossz volt hallgatni őt a karrierje elején, de most már elviselhető.Megtanult angolul? Eddig vmi afrikai akcentust tolt, egy szavát nem értettem
Toto21
több mint 2 éve
Toto21
5 965
Nem tudom off-e itt, de most hallgatom Steve Smith-t GP-on és félelmetes mennyit fejlődött. Nagyon rossz volt hallgatni őt a karrierje elején, de most már elviselhető.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
Olvastan par topikot de itt ilyeb szitokszokat amit lattam...Mi ez a nagy brady hate?eszmeletlen kommentek vannak.te hol voltál eddig?😊
YoungZeeZee
nem láttál eredménykövetőt, ahol TB csapata játszott???
NB2