NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?
kristof
papíron erős vagy várható mérlegben erős?
briareos
papíron, a várható mérlegen nyilván nem segít hogy egymás ellen oda-vissza játszanak.
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 770 — StuG Life
tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?
kristof
papíron erős vagy várható mérlegben erős?

több mint 2 éve
Törölt felhasználó
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 770 — StuG Life
kicsit érdekes szitu h ennyi csapat lefekszik watsonnak, és csak a körömrágás megy míg ő agyal a rózsaceremónián . meglesz ennek a hosszútávú hatása, és azért hiába mondja mindenki h fiatal meg top 5 talent stb, azért nem top tier, és még ott sem nézték el ezt volna mindenkinek pár éve.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Valaki olvasott már róla mi ez a sok deal visszatáncolás? ITK-kat szopatják vagy ennyire parasztok a játékosok/ügynökök?

Olykor-olykor volt rá példa, de olyanra nem emlékszem, hogy több egy offseasonben.
ZERO_L
2020-ban több is volt liga szerte(a Jags-nek pl 2). mert a COVID miatt hetek teletek el a szóbeli megállapodás és a szerződés aláírása között.
több mint 2 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Valaki olvasott már róla mi ez a sok deal visszatáncolás? ITK-kat szopatják vagy ennyire parasztok a játékosok/ügynökök?

Olykor-olykor volt rá példa, de olyanra nem emlékszem, hogy több egy offseasonben.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
ööö...másnak is van gondja azzal, hogy nem megy az NFL Network? Nekem azt írja ki USA területén kívül nem nézhető
Toto21
Game Passen nekem megy
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 965
ööö...másnak is van gondja azzal, hogy nem megy az NFL Network? Nekem azt írja ki USA területén kívül nem nézhető
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Az USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super Bowlig
r.baggio
Én úgy tudom, hogy amennyiben elfogadják a törvényt, akkor idén ősszel (nov. 6-án), majd jövő tavasszal még fognak órát állítani és csak 2023 novemberétől nem állítanak órát átállva a DST-re, azaz ez csak a 23-as szezontól fogja érinteni a meccsek magyar idejét.
Jughead
Jogos, tényleg így lesz
Annyi, hogy a törvény elfogadása már csak formalitás

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 229
Az USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super Bowlig
r.baggio
Én úgy tudom, hogy amennyiben elfogadják a törvényt, akkor idén ősszel (nov. 6-án), majd jövő tavasszal még fognak órát állítani és csak 2023 novemberétől nem állítanak órát átállva a DST-re, azaz ez csak a 23-as szezontól fogja érinteni a meccsek magyar idejét.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyébként az elmúlt 20 èv legőrültebb offseason az tuti 😉🥳🎉

Happy new league year everybody 🎉🥳🎉🥳
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 775 — Így remélem megfelelek nektek.....
r.baggio
Èn nem vagyok boldog a 6órás meccsektől, már a 7 is túl korán volt.. persze èjszaka jobb, de ha folytatódik a trend sok meccsünk akkor sem lesz a későbbi sávban ha èppen jók vagyunk..
több mint 2 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 359
Elfogadják.
Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD
- második csapat támad TD
- első csapat támad FG győzelem
- postmeccs: "A coin toss dönti el a meccset, mindkét csapatnak legyen legalább kettő posession"
Black_Adder
Haladunk egyenesen a college hosszabbítás felé.
zacknorb
Az kéne, vagy egy komplett 15 perces hosszabbítás.
A jelenleginél mindkettő jobb lenne.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 903 — Kinek mit intézett a kormánya
Elfogadják.
Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD
- postmeccs: "A coin toss dönti el a meccset, mindkét csapatnak legyen legalább kettő posession"
Black_Adder
Haladunk egyenesen a college hosszabbítás felé.
Vagy mindenkinek 2 pontost kell csinálni, egyfajta büntetőpárbajként.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott
Elfogadják.
Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD
Black_Adder
azert ez nem teljesen igaz. fenti peldaban 2. csapat nem tudott kivedekezni egy tamadast sem,plusz senki sem tiltja meg, hogy 2 pontosra menjenek a td utan.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Elfogadják.
Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 311 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Titanst nem is értem. Ugyan az lenne mint most volt a Billsel. Ettől még ugyan úgy nem kapná meg a labdát pl egy Josh Allen ha nem nyerik meg pénzfeldobást és lehetőség nélkül távozna a pályáról.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
OT-szabályváltoztatási javaslatok egyes csapatoktól:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Íme az idei kompenzációs pickek listája.
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Szerintetek mennyire fog megsértődni Brédi, ha ezek után katonadanival és cheszterrel csak Bohóc Brédinek hívjuk? Vicc az amit ez az ember művel. Elképesztően egoista és magamutogató.
Riverske
Hívjátok
több mint 2 éve
Nem tudom off-e itt, de most hallgatom Steve Smith-t GP-on és félelmetes mennyit fejlődött. Nagyon rossz volt hallgatni őt a karrierje elején, de most már elviselhető.
Toto21
Megtanult angolul? Eddig vmi afrikai akcentust tolt, egy szavát nem értettem
Willie Parker
Hát... Jobb mint volt. 😀
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 409
Nem tudom off-e itt, de most hallgatom Steve Smith-t GP-on és félelmetes mennyit fejlődött. Nagyon rossz volt hallgatni őt a karrierje elején, de most már elviselhető.
Toto21
Megtanult angolul? Eddig vmi afrikai akcentust tolt, egy szavát nem értettem
több mint 2 éve
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 567
Mi ez a nagy brady hate?eszmeletlen kommentek vannak.
YoungZeeZee
te hol voltál eddig?😊
nem láttál eredménykövetőt, ahol TB csapata játszott???
NB2
Olvastan par topikot de itt ilyeb szitokszokat amit lattam...