NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
Mondjuk cserébe közben nyertek egy Superbowlt...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
YIKES,They also got a better tight end in Dan Arnold than the Rams did in Hunter Long lmao
— John Shipley (@_John_Shipley) March 12, 2023
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Na, a tegnapi mockomban jól eljynxeltem a Ramsey trade-et, de én Detroitra gondoltam és az 1/18-ra, nem Miamira, ahogy a pletykák szólnak
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Sziasztok! Ha feltöltök egy torrent fájlt, amely tartalmazza az összes SuperBowlt (ahol volt ott magyarul) időrendi sorrendbe rendezve, akkor mennyire lesz törölve a hozzászólásom adminok által?Ha csak PM-ben osztod meg az érdeklődőkkel, akkor semennyire.
Riverske
több mint 2 éve
Magyar idő szerint 17 vagy 18 óra holnap a kezdet?elvileg 17 óra
tüsi91
több mint 2 éve
Magyar idő szerint 17 vagy 18 óra holnap a kezdet?
több mint 2 éve
"Breaking!!!Bammeg, ne szórakozz, egy pillanatra komolyan vettem.
The Green Bay Packers have reached an agreement with the New York Jets to trade Aaron Rogers for four future first-round draft picks!
Details will be announced later.
@AdamSchefter"
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
Mondjuk Kuzint se kedvelem, de azért nah 😁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
"Breaking!!!nincs április 1
The Green Bay Packers have reached an agreement with the New York Jets to trade Aaron Rogers for four future first-round draft picks!
@AdamSchefter"
🤘 gaben 🤘
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
"Breaking!!!The Green Bay Packers have reached an agreement with the New York Jets to trade Aaron Rogers for four future first-round draft picks!
@AdamSchefter"
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
QB Cash Spending across 2018-2022, led by the #Packers, #49ers, & #Rams, with the #Ravens, #Texans, & #Jets bringing up the rear. pic.twitter.com/oJ4VR2K7lB
— Spotrac (@spotrac) March 11, 2023

több mint 2 éve
Így állnak a csapatok jelenleg a Cappel:overthecap.com/salary-cap-space
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Sziasztok! Ha feltöltök egy torrent fájlt, amely tartalmazza az összes SuperBowlt (ahol volt ott magyarul) időrendi sorrendbe rendezve, akkor mennyire lesz törölve a hozzászólásom adminok által?
több mint 2 éve
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 2 éve
Mahomes és a többiek. A.k.a. a rusherek már a spájzban vannak!How quarterbacks have performed in "pure passing situations" (3rd & long, down in the 4th quarter, etc.) from 2018 to 2022 pic.twitter.com/n8WKaSgBC6
— SumerSports (@sumersports) March 9, 2023
warr_b
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Érdemes megnézni Wentz kiket gyűrt maga alá 😊
több mint 2 éve
How quarterbacks have performed in "pure passing situations" (3rd & long, down in the 4th quarter, etc.) from 2018 to 2022 pic.twitter.com/n8WKaSgBC6
— SumerSports (@sumersports) March 9, 2023

több mint 2 éve
Kedvencem tőle, amikor fel kellett neznie a kezere, hogy hanyadik downt mutat, nehogy hulyeseget mondjon be a mikrofonba. Borzaszto biro volt amugy, jol tette, hogy visszavonult.NFL announced the retirement of four officials, including Jerome Boger.aztán nehogy rosszabbak jöjjenek
végre!
deyell
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
Kompenzációs pick lista - a Niners HÉT extra picket kapott (egy teljes draft class), abból 3 is 3. körös.Megerősíthetnék belőle az orvosi stábot.
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Közben úgy néz ki a Rams árulja Staffordot 😳Balladd már fel is hívta!
warr_b
több mint 2 éve
Kompenzációs pick lista - a Niners HÉT extra picket kapott (egy teljes draft class), abból 3 is 3. körös. több mint 2 éve
Azt te adodNem a könyöke szar? 😊Közben úgy néz ki a Rams árulja Staffordot 😳Adok neki két csigolyát
warr_b
Willie Parker
warr_b
több mint 2 éve
Nem a könyöke szar? 😊Közben úgy néz ki a Rams árulja Staffordot 😳Adok neki két csigolyát
warr_b
Willie Parker

több mint 2 éve
Közben úgy néz ki a Rams árulja Staffordot 😳Adok neki két csigolyát
warr_b
több mint 2 éve
Közben úgy néz ki a Rams árulja Staffordot 😳