NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 871 — nabege2@yahoo.com

Sixo
Na, ez egészen egyértelműen olyan 5-10 év.
kristóf17
Ki rogzitette? A csaj?
YoungZeeZee
ez egy belső kamera hálózat lehet
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 485

Sixo
kristóf17
Ki rogzitette? A csaj?
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 245 — The Mathematician
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2019%2F1110%2Fr625991_1296x729_16-9.jpg
NFL free agency: Best, worst signings for every team since 2018
The Bucs hit it big with the GOAT and won their second Super Bowl. And, Le'Veon Bell was mostly grounded as a Jet.

vikings 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 555 — Lucas Scott
Teams that have traded up into the top 5 to draft a QB since 2011:

2021: 49ers/Trey Lance
2018: Jets/Sam Darnold
2017: Bears/Mitch Trubisky
2016: Rams/Jared Goff
2016: Eagles/Carson Wentz
2012: Commanders/Robert Griffin III
ozibozi
Csupa sikersztori 😄
warr_b
van itt SB gyoztes is szoval annyira nem veszes.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 28 650 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

ozibozi
Csupa sikersztori 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 812

több mint 2 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

Sixo
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 905 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
NFL announced the retirement of four officials, including Jerome Boger.

végre!
deyell
aztán nehogy rosszabbak jöjjenek

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 476 — Big Penix Energy
NFL announced the retirement of four officials, including Jerome Boger.

végre!
deyell
azért a csengő-bongó hangja hiányozni fog
több mint 2 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
Itt van összesítve is

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 607
Eddig nem tudtam, hogy létezik F- osztályzat is, de most már legalább tudom, hogy nem szeretném kipróbálni a Washington Commanders öltözőjét vagy a Cardinals konditermét.

több mint 2 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 396 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 069 — Így remélem megfelelek nektek.....
A támadó foci szerelmeseinek, nemcsak Eagles fanoknak erősen ajánlott szakmázgatós anyag:

drive.google.com/file/d/19959vmn011SGd2BZBHxHGwJDzcGmbFJM/view
több mint 2 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 947
mivan Hill-el?
Negritis, a vajda
Damon Hill? Mert vele tudom mi van. Vele az van, hogy hova lett.

Szerkesztette: Assurbanapli
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 143 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 245 — The Mathematician
mivan Hill-el?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 626 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Komoly lista.
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 524 — Steelers fan
Mondjuk lassan azt azért elfelejthetjük, hogy csak a számokat hasonlítjuk össze, mert az a +1 meccs, meg a támadók védelme miatt nagyon durva számokat tolnak a támadók.
NB2
Az előző évek pontzuhatagai után, tavalyi szezonban feltűnően sok volt az olyan meccs, ahol a győztes sem lépte túl a 20 pontot. Nem tudom összesen mennyi lehetetett, csak a Steelersnek volt 8 ilyen. De úgy emlékszem a Ravensnek volt 10-9-es győzelme is.

Az hogy 13-14 ponttal meccset nyer egy csapat, azt mondhatom, tavaly nem számított kiugró dolognak.

Egyrészt szerintem a védelmek kezdenek alkalmazkodni az új támadó rendszerekhez, másrészt tavaly elég sok helyen volt QB probléma. Egyik sem fog drasztikusan változni a következő szezonra, szerintem. Szóval nem számítok alltime pont vagy yard rekordokra (pts/game, yds/game)
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 769 — a new hope (again)
Mondjuk lassan azt azért elfelejthetjük, hogy csak a számokat hasonlítjuk össze, mert az a +1 meccs, meg a támadók védelme miatt nagyon durva számokat tolnak a támadók.
NB2
azzal, hogy a qb-t védik egyetértek. azzal, hogy az o fal holding csak akkor van befújva, ha akkora, hogy én itthonról a tévé elől élőben kiszúrom rohadtul nem. de a cornerek is mostmár olyannyira le vannak szabályozva ami már kontraproduktív szerintem.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 27 871 — nabege2@yahoo.com
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 513 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt kéne tisztázni, hogy a HOF tagság feltétele-e a PO-ba jutás. Ha igen, akkor azért több ember kiesne, ami valljuk be elég röhejes lenne.
Az elmúlt pár napban előjött nevek nálam mind HOF tagok, nálam csak az számít mit nyújt valaki a pályán. Magánélet, pályán kívüli tevékenység nem érdekel.
NB2
Nálam a po nem elvárás, lásd megatron vagy joe thomas a közelmúltból.
peach
Hát igen. HOF bizottságban is ennyire eltérő véleményű emberek ülnek .... és vitáznak valószínűleg heteken keresztül úgy, hogy időnként akárhogy is próbálják, nem tudnak közös nevezőre jutni. 😊

Ez van. Sokféle szempont lehet, amik nem feltétlenül passzíthatóak össze. Így mindannyiunk tud jópár olyan játékost mondani, akit ő nem tett volna be, és jópár olyant is, aki nincs bent, de ő betenné. Én is pontosan ilyen vagyok. Van két ilyen listám nekem is. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 105
De a félreértések elkerülése végett megjegyzem, hogy a mostani elbírálási szabályok alapján Julio Jones és Deandre Hopkins valószínűleg HOF lesz, de sztem Antonio Brown nem.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 105
Azt kéne tisztázni, hogy a HOF tagság feltétele-e a PO-ba jutás. Ha igen, akkor azért több ember kiesne, ami valljuk be elég röhejes lenne.
Az elmúlt pár napban előjött nevek nálam mind HOF tagok, nálam csak az számít mit nyújt valaki a pályán. Magánélet, pályán kívüli tevékenység nem érdekel.
NB2
Én elkülöníteném a Hall of Fame-t és bevezetnék valami Ring of Honor szerű NFL díjat is (a csapatokén kívül). A HOF-be kizárólag a sportág nagyjait raknám be, a korszakos egyéniségeket, mint Tom Brady, Joe Montana, Lawrence Taylor, Ed Reed, Ray Lewis, Brian Urlacher, Deion Sanders, Payton Manning, Jerry Rice, Charles Woodson etc., a kiemelkedően jó, de nem korszakos emberek meg mennének az utóbbiba, pl mint Julio Jones is.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 769 — a new hope (again)
NB2
Nálam a po nem elvárás, lásd megatron vagy joe thomas a közelmúltból.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...