NFL csevegő
ez egy belső kamera hálózat lehetKi rogzitette? A csaj?Na, ez egészen egyértelműen olyan 5-10 év.This is awful - former #NFL RB Zac Stacy was sentenced to 6 months in jail for attacking his ex-girlfriend in front of their child.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) March 2, 2023
There's simply no way 6 months is enough. pic.twitter.com/kIdXEaKgVK
Sixo
kristóf17
YoungZeeZee
Ki rogzitette? A csaj?Na, ez egészen egyértelműen olyan 5-10 év.This is awful - former #NFL RB Zac Stacy was sentenced to 6 months in jail for attacking his ex-girlfriend in front of their child.
Sixo
kristóf17
vikings 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
van itt SB gyoztes is szoval annyira nem veszes.Teams that have traded up into the top 5 to draft a QB since 2011:Csupa sikersztori 😄
2021: 49ers/Trey Lance
2018: Jets/Sam Darnold
2017: Bears/Mitch Trubisky
2016: Rams/Jared Goff
2016: Eagles/Carson Wentz
2012: Commanders/Robert Griffin III
ozibozi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Teams that have traded up into the top 5 to draft a QB since 2011:Csupa sikersztori 😄
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Na, ez egészen egyértelműen olyan 5-10 év.This is awful - former #NFL RB Zac Stacy was sentenced to 6 months in jail for attacking his ex-girlfriend in front of their child.
Sixo
This is awful - former #NFL RB Zac Stacy was sentenced to 6 months in jail for attacking his ex-girlfriend in front of their child.
NFL announced the retirement of four officials, including Jerome Boger.aztán nehogy rosszabbak jöjjenek
végre!
deyell
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
NFL announced the retirement of four officials, including Jerome Boger.azért a csengő-bongó hangja hiányozni fog
végre!
deyell
The NFLPA is releasing its first ever team report cards based on surveying roughly 1,300 players.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) March 1, 2023
Ranking No. 1 overall in football facilities, staff and overall treatment of players: the #Vikings, followed by the #Dolphins at 2 and #Raiders at 3. https://t.co/Twif0gYl6n pic.twitter.com/qrN1Ta6pZJ

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
drive.google.com/file/d/19959vmn011SGd2BZBHxHGwJDzcGmbFJM/view
mivan Hill-el?Damon Hill? Mert vele tudom mi van. Vele az van, hogy hova lett.
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Assurbanapli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
QBs currently under contract for 2023 by team in the NFC South:
— Field Yates (@FieldYates) February 28, 2023
Buccaneers: Kyle Trask
Falcons: Desmond Ridder, Logan Woodside
Panthers: Matt Corral, PJ Walker
Saints: Jameis Winston
Mondjuk lassan azt azért elfelejthetjük, hogy csak a számokat hasonlítjuk össze, mert az a +1 meccs, meg a támadók védelme miatt nagyon durva számokat tolnak a támadók.Az előző évek pontzuhatagai után, tavalyi szezonban feltűnően sok volt az olyan meccs, ahol a győztes sem lépte túl a 20 pontot. Nem tudom összesen mennyi lehetetett, csak a Steelersnek volt 8 ilyen. De úgy emlékszem a Ravensnek volt 10-9-es győzelme is.
NB2
Az hogy 13-14 ponttal meccset nyer egy csapat, azt mondhatom, tavaly nem számított kiugró dolognak.
Egyrészt szerintem a védelmek kezdenek alkalmazkodni az új támadó rendszerekhez, másrészt tavaly elég sok helyen volt QB probléma. Egyik sem fog drasztikusan változni a következő szezonra, szerintem. Szóval nem számítok alltime pont vagy yard rekordokra (pts/game, yds/game)
Mondjuk lassan azt azért elfelejthetjük, hogy csak a számokat hasonlítjuk össze, mert az a +1 meccs, meg a támadók védelme miatt nagyon durva számokat tolnak a támadók.azzal, hogy a qb-t védik egyetértek. azzal, hogy az o fal holding csak akkor van befújva, ha akkora, hogy én itthonról a tévé elől élőben kiszúrom rohadtul nem. de a cornerek is mostmár olyannyira le vannak szabályozva ami már kontraproduktív szerintem.
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Azt kéne tisztázni, hogy a HOF tagság feltétele-e a PO-ba jutás. Ha igen, akkor azért több ember kiesne, ami valljuk be elég röhejes lenne.
Az elmúlt pár napban előjött nevek nálam mind HOF tagok, nálam csak az számít mit nyújt valaki a pályán. Magánélet, pályán kívüli tevékenység nem érdekel.
NB2
Nálam a po nem elvárás, lásd megatron vagy joe thomas a közelmúltból.Hát igen. HOF bizottságban is ennyire eltérő véleményű emberek ülnek .... és vitáznak valószínűleg heteken keresztül úgy, hogy időnként akárhogy is próbálják, nem tudnak közös nevezőre jutni. 😊
peach
Ez van. Sokféle szempont lehet, amik nem feltétlenül passzíthatóak össze. Így mindannyiunk tud jópár olyan játékost mondani, akit ő nem tett volna be, és jópár olyant is, aki nincs bent, de ő betenné. Én is pontosan ilyen vagyok. Van két ilyen listám nekem is. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Azt kéne tisztázni, hogy a HOF tagság feltétele-e a PO-ba jutás. Ha igen, akkor azért több ember kiesne, ami valljuk be elég röhejes lenne.Én elkülöníteném a Hall of Fame-t és bevezetnék valami Ring of Honor szerű NFL díjat is (a csapatokén kívül). A HOF-be kizárólag a sportág nagyjait raknám be, a korszakos egyéniségeket, mint Tom Brady, Joe Montana, Lawrence Taylor, Ed Reed, Ray Lewis, Brian Urlacher, Deion Sanders, Payton Manning, Jerry Rice, Charles Woodson etc., a kiemelkedően jó, de nem korszakos emberek meg mennének az utóbbiba, pl mint Julio Jones is.
Az elmúlt pár napban előjött nevek nálam mind HOF tagok, nálam csak az számít mit nyújt valaki a pályán. Magánélet, pályán kívüli tevékenység nem érdekel.
NB2
Azt kéne tisztázni, hogy a HOF tagság feltétele-e a PO-ba jutás. Ha igen, akkor azért több ember kiesne, ami valljuk be elég röhejes lenne.Nálam a po nem elvárás, lásd megatron vagy joe thomas a közelmúltból.
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...