NFL csevegő

82 feliratkozó

1 hónapja
tenorx 14 099 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 769 — a new hope (again)
Amikor Majd a
Chargers és az Atlanta
Játssza a SuperBowt.
Akkor majd néztek.✌️😎✌️
ozibozi
A meccs előtt a Földbe csapódik egy aszteroida. Vagy ha ez nem is, kitör a zombiapokalipszis.
Zsellértelkes Vrij
Vagy csak szimplán összedől a stadion.
iktriad
Bazzani írta ugye, hogy a Lions a Super Bowlra utazva tuti lezuhanna a repülővel.
Kampman
Az még pesszimista Bazzani volt. A mostani szerint nyernének 20-al. 😀
iktriad
inkább csak túl élné a csapat. olyan uruguayi rögbis módra.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amikor Majd a
Chargers és az Atlanta
Játssza a SuperBowt.
Akkor majd néztek.✌️😎✌️
ozibozi
A meccs előtt a Földbe csapódik egy aszteroida. Vagy ha ez nem is, kitör a zombiapokalipszis.
Zsellértelkes Vrij
iktriad
Bazzani írta ugye, hogy a Lions a Super Bowlra utazva tuti lezuhanna a repülővel.
Kampman
Az még pesszimista Bazzani volt. A mostani szerint nyernének 20-al. 😀
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 606
Amikor Majd a
Chargers és az Atlanta
Játssza a SuperBowt.
Akkor majd néztek.✌️😎✌️
ozibozi
Zsellértelkes Vrij
iktriad

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amikor Majd a
Chargers és az Atlanta
Játssza a SuperBowt.
Akkor majd néztek.✌️😎✌️
ozibozi
Zsellértelkes Vrij
több mint 3 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 037 — Слава Україні! Героям слава!
Amikor Majd a
Chargers és az Atlanta
Játssza a SuperBowt.
Akkor majd néztek.✌️😎✌️
ozibozi

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
ozibozi New York Giants 20 806
Amikor Majd a
Chargers és az Atlanta
Játssza a SuperBowt.
Akkor majd néztek.✌️😎✌️
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 535 — Amerikai sportok rajongója
Ennél a Chargersnél tényleg nincs balfaszabb csapat! Amit meg a Jags és Lawrence művelt, le a kalappal!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 066 — Így remélem megfelelek nektek.....
KC meg röhögve AFC döntőt játszik...
NB2
Azért ez nem oly egyszerű😊
több mint 3 éve
Várjuk egy percet! Ez Chargersing diagramon ábrázolva..

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 868 — nabege2@yahoo.com
KC meg röhögve AFC döntőt játszik...
több mint 3 éve
Brandon Staley olyasmit ért el korábban. mint még senki.
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 469 — Bla, bla, bla
NYG
NYG
Köszi!😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 354
Szerintem azt lehetne mint pl Dartsnál vagy a VBnèl is szoktunk.

Szóval kit szeretnèk: Eagles, ki fog? mondanèk itt is minket, de legyen KC ☺️
dande2
Kit szeretnék: GB.
Ki fog: nem a GB.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 234 — beers & Packers
Még senki sem tippelt, vagy nem ide?
Tactful Cactus
a fuzovelkifele zsetonos játék se indult be :/
gamerkr
És mi kiröhögtük Gyuri34-et, pedig ő megmondta.

vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?gyuri34
Egy Jags/Chargers Super Bowl run-ra vagyunk az apokalipszistől. Vagy a Lions-étól, ha engedik őket bejutni idén.
iktriad
Manning szerintem 99 százalék, hogy befejezi. Luck még kifuthatja magát, de nem biztos.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
gamerkr
És mi kiröhögtük Gyuri34-et, pedig ő megmondta.

vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?gyuri34
Egy Jags/Chargers Super Bowl run-ra vagyunk az apokalipszistől. Vagy a Lions-étól, ha engedik őket bejutni idén.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 066 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem azt lehetne mint pl Dartsnál vagy a VBnèl is szoktunk.

Szóval kit szeretnèk: Eagles, ki fog? mondanèk itt is minket, de legyen KC ☺️
több mint 3 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 752 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Tactful Cactus

több mint 3 éve
Tactful Cactus
Manapság már nem nagyon szokás, szóval szerintem nem sokan fognak, de itt az enyém

Kampman
Nálam is KC-49ers döntő, de a Kansas győz.
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
Szerencsére még egy score bug-unk is van a fejlécben
r.baggio
Ha nekem írtad, nem magam miatt tettem ki. Ilyenkor szoktak azért új drukkerek feltűnni nem?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 606
Tactful Cactus
Manapság már nem nagyon szokás, szóval szerintem nem sokan fognak, de itt az enyém

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 747 — no es importante
Szerencsére még egy score bug-unk is van a fejlécben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
Nem láttam még kiírva, úgyhogy itt hagyom.

Saturday:
NFC: 4:30 p.m. - (7) Seattle Seahawks at (2) San Francisco 49ers
AFC: 8:15 p.m. - (5) Los Angeles Chargers at (4) Jacksonville Jaguars
Sunday:
AFC: 1:00 p.m. - (7) Miami Dolphins at (2) Buffalo Bills
NFC: 4:30 p.m. - (6) New York Giants at (3) Minnesota Vikings
AFC: 8:15 p.m. - (6) Baltimore Ravens at (3) Cincinnati Bengals
Monday:
NFC: 8:15 p.m. - (5) Dallas Cowboys at (4) Tampa Bay Buccaneers

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 354

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Ezer bocs minden Philly-drukkertől, de én az Eaglesről gondolom azt, hogy túlhájpolt csapat (a sackhegyek ellenére is). Elég könnyű menetrenddel hozták össze a 14-3-at. Lehet, hogy pont kifogtam, de amikor teljes meccsüket láttam a szezonban, egyáltalán nem győztek meg. Ebben a hótgyenge NFC-ben vakok között félszemű a király. Persze – teszem hozzá rögtön –, a PO-ban bármi előfordulhat.
nagylaza, főpohárnok
Túl hypolt?????? Hol, mikor kinèl??? Mert rohadtul nem ezt èrzèkelem...sem kint de itthon sem...nèha azon gondolkodom mi lenne ha katonadani nem Eagles drukker lenne, akkor hogy állna hozzánk...de pl Maddenben is 10 promo kell, hogy adjanak egy maxos Eagles játokost. Sztem ha nagy vèletlenül (csak mert a POban is szr NFCvel kell találkoznunk) SBt nyernènk akkor is mindenki másról beszèlne csak rólunk nem. Ennyit a nagy háájpróól 🤔😉
több mint 3 éve
Ezer bocs minden Philly-drukkertől, de én az Eaglesről gondolom azt, hogy túlhájpolt csapat (a sackhegyek ellenére is). Elég könnyű menetrenddel hozták össze a 14-3-at. Lehet, hogy pont kifogtam, de amikor teljes meccsüket láttam a szezonban, egyáltalán nem győztek meg. Ebben a hótgyenge NFC-ben vakok között félszemű a király. Persze – teszem hozzá rögtön –, a PO-ban bármi előfordulhat.