NFL csevegő
82 feliratkozó
1 hónapja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
No para, kamerafelvétele van arról ahogy a bírókat vesztegetik 🤣🤣🤣Aki a Buffalot idén le akarja győzni 18 ember ellen megy fel.Jó azért ez vicces tőled. Tudjuk hogy az egész ligát a showbiznisz, a storymesélés adja el.
NB2
Amíg a ti sztoritokat mesélte a liga a GOAT-tal, addig ez nem zavart, most igen? 😀
Tony Adams
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Aki a Buffalot idén le akarja győzni 18 ember ellen megy fel.Amíg nem kerül ki egy videó ahogy valaki labdákat ereszt le, miközben a háttérben sérülés riportokat hamisítanak addig nincs gáz!
NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Aki a Buffalot idén le akarja győzni 18 ember ellen megy fel.Jó azért ez vicces tőled. Tudjuk hogy az egész ligát a showbiznisz, a storymesélés adja el.
NB2
Amíg a ti sztoritokat mesélte a liga a GOAT-tal, addig ez nem zavart, most igen? 😀
több mint 3 éve
Aki a Buffalot idén le akarja győzni 18 ember ellen megy fel.
több mint 3 éve
Oh, a legnagyobb NFL rivalizálás, Lions vs ZebrasA 2011-12-es playoffban a Lionst is megszivatták így a Saints ellen.Nem tudom hany eve volt mar, de egy Jags-Pats PO meccsen (talan afc donto is volt) volt egy ugyanolyan eset, mint a Vikings-Coltson, es egy kicsit nagyobb sulya volt annak a hibas dontesnek. Nem tunik ugy, hogy akkor kiadtak volna valami kozponti utasitast, mert akkor a legutobbi se tortent vna meg. Sztem most se adtak.Szerintem a Vikings-Colts botrányok után szóltak, hogy központi dirketívaként csak akkor sípolj bele, ha egyértelmű. Inkább visszanézés után módosítanak, ha szükséges.Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?Titans szurkolokent is mondom, hogy szerintem is fumble volt. A fontosabb dolog, hogy maskor is ugyanigy legyen fumble, es ugyanigy menjen tovabb a jatek. Eros a gyanum, hogy bizonyos csapatok ellen, ha nem is mondjuk elveszik a fumblet, de belesipolnak a jatekba, es nem scoring a vege (khm Myles Jack).
Ti hogy láttátok?
Szokol
Duff
zacknorb
Duff
Kampman
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 3 éve
A 2011-12-es playoffban a Lionst is megszivatták így a Saints ellen.Nem tudom hany eve volt mar, de egy Jags-Pats PO meccsen (talan afc donto is volt) volt egy ugyanolyan eset, mint a Vikings-Coltson, es egy kicsit nagyobb sulya volt annak a hibas dontesnek. Nem tunik ugy, hogy akkor kiadtak volna valami kozponti utasitast, mert akkor a legutobbi se tortent vna meg. Sztem most se adtak.Szerintem a Vikings-Colts botrányok után szóltak, hogy központi dirketívaként csak akkor sípolj bele, ha egyértelmű. Inkább visszanézés után módosítanak, ha szükséges.Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?Titans szurkolokent is mondom, hogy szerintem is fumble volt. A fontosabb dolog, hogy maskor is ugyanigy legyen fumble, es ugyanigy menjen tovabb a jatek. Eros a gyanum, hogy bizonyos csapatok ellen, ha nem is mondjuk elveszik a fumblet, de belesipolnak a jatekba, es nem scoring a vege (khm Myles Jack).
Ti hogy láttátok?
Szokol
Duff
zacknorb
Duff
több mint 3 éve
srácok kéne kiemelt poszt az interjúknak, erős lesz a black monday úgy fest.
több mint 3 éve
Szinte! Kb 20 másodpercre rá TD-t ítéltek. Szerintem nem volt egyértelmű ennyire.Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?scoring play volt, visszanézték
Ti hogy láttátok?
Szokol
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
Nem tudom hany eve volt mar, de egy Jags-Pats PO meccsen (talan afc donto is volt) volt egy ugyanolyan eset, mint a Vikings-Coltson, es egy kicsit nagyobb sulya volt annak a hibas dontesnek.Pontosan 5 éve volt, jövő hétvégéig az volt az utolsó Jags playoff meccse.
Duff
több mint 3 éve
Nem tudom hany eve volt mar, de egy Jags-Pats PO meccsen (talan afc donto is volt) volt egy ugyanolyan eset, mint a Vikings-Coltson, es egy kicsit nagyobb sulya volt annak a hibas dontesnek. Nem tunik ugy, hogy akkor kiadtak volna valami kozponti utasitast, mert akkor a legutobbi se tortent vna meg. Sztem most se adtak.Szerintem a Vikings-Colts botrányok után szóltak, hogy központi dirketívaként csak akkor sípolj bele, ha egyértelmű. Inkább visszanézés után módosítanak, ha szükséges.Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?Titans szurkolokent is mondom, hogy szerintem is fumble volt. A fontosabb dolog, hogy maskor is ugyanigy legyen fumble, es ugyanigy menjen tovabb a jatek. Eros a gyanum, hogy bizonyos csapatok ellen, ha nem is mondjuk elveszik a fumblet, de belesipolnak a jatekba, es nem scoring a vege (khm Myles Jack).
Ti hogy láttátok?
Szokol
Duff
zacknorb
több mint 3 éve
Szerintem a Vikings-Colts botrányok után szóltak, hogy központi dirketívaként csak akkor sípolj bele, ha egyértelmű. Inkább visszanézés után módosítanak, ha szükséges.Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?Titans szurkolokent is mondom, hogy szerintem is fumble volt. A fontosabb dolog, hogy maskor is ugyanigy legyen fumble, es ugyanigy menjen tovabb a jatek. Eros a gyanum, hogy bizonyos csapatok ellen, ha nem is mondjuk elveszik a fumblet, de belesipolnak a jatekba, es nem scoring a vege (khm Myles Jack).
Ti hogy láttátok?
Szokol
Duff
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?Titans szurkolokent is mondom, hogy szerintem is fumble volt. A fontosabb dolog, hogy maskor is ugyanigy legyen fumble, es ugyanigy menjen tovabb a jatek. Eros a gyanum, hogy bizonyos csapatok ellen, ha nem is mondjuk elveszik a fumblet, de belesipolnak a jatekba, es nem scoring a vege (khm Myles Jack).
Ti hogy láttátok?
Szokol
több mint 3 éve
Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?scoring play volt, visszanézték
Ti hogy láttátok?
Szokol
több mint 3 éve
Az idei utolsókból divízió első versenyt a Jags nyerte, grat.A mostani szezonban 3× annyi meccset nyertünk, mint tavaly. És az elmúlt 5 meccsen többet(5), mint az elmúlt 2 szezon 33 találkozóján együttvéve.(4).
zacknorb
Pedersonnak jár egy Top 3-as helyezés az év edzője szavazáson.
több mint 3 éve
Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?Nem néztem élőben, de az NFL-es összefoglalóban benne volt, hogy visszanézték. Egyébként nálam is inkább fumble volt, mint nem.
Ti hogy láttátok?
Szokol
Szerkesztette: Egon bá
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?Szvsz inkabb igen, mint nem, 😊 mert már előbb elèrte kezdte lefele húzni a kezèt ès csak a csuklója mozdult, de akkor már a labda is jött ki.
Ti hogy láttátok?
Szokol
több mint 3 éve
Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?Ti hogy láttátok?
több mint 3 éve
Az idei utolsókból divízió első versenyt a Jags nyerte, grat.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
This weekend we have NFL games on Saturday, and college football on Sunday* and also one on Monday night.Ha az éjjeli Jags meccs után érzett eufória/letargia nem ír felül minden mást, lehet jön egy FCS döntő beharangozó holnap a kezdésig a Dakota Marker Game különkiadására.
* #iktriadspecial
r.baggio
Addig még kiosztják ma éjjel az FCS Heisman-t (és Év Védője díjat) is.
több mint 3 éve
This weekend we have NFL games on Saturday, and college football on Sunday* and also one on Monday night.* #iktriadspecial

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sajnos a Lambeau-n biztosan nem lehet idén NFC-döntő, szóval legalább az AFC-döntőt elhozhatnák oda.
több mint 3 éve
Per the physicians at UCMC, Damar’s breathing tube was removed overnight. He continues to progress remarkably in his recovery.
— Buffalo Bills (@BuffaloBills) January 6, 2023
His neurologic function remains intact and he has been able to talk to his family and care team.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ha lejátszották volna szerdán, semmi gond nem lenne. Mondjuk csak abban az esetben mennek semlegesre, ha a potenciálisan érintett 3 csapat közül 2 jut be oda.Minden tisztelet és együttérzés mellett nem értem miért nem játszották le a meccset pár nappal később. Hogy akkor nem folytatták ott teljesen érthető, de amit azóta bohóckodik meg szenved a liga mert egy játékos sajnos komolyabban megsérült számomra nagyon erőltetett és gáz. Vég nélkül lehetne sorolni NFL-ből is, más sportágakból is amikor simán lejátszották az elmaradt, félbeszakadt meccseket. Ezeknél a béna ötleteléseknél sokkal jobb verzió lett volna.Főleg hogy szerencsére azóta egyre jobb hírek is jönnek Hamlinről.
NB2
Szerkesztette: zavi27
több mint 3 éve
Tudom nem egyszerű optimális döntést hozni, de ennél a semleges pályánál tényleg nincs jobb megoldás???sztem most kivételesen az NFL viszonylag a legoptimálisabb döntést hozta. nem a legjobb döntés a semleges pálya, de még talán a szcenáriók közül a legigazságosabb. nem tudok egyetlen statot sem elképzelni, hogy mi dönthetne ilyen helyzetben.
Nincs egy stat, amivel valahogy döntést lehetne hozni? Átlagos farokméret vagy nem tudom... bármi
Egész évben azért szenvedsz, hogy PO-ban hazai pályán játszhass erre ezt teszik semmissé.
Confused by all the different permutations of a potential neutral site AFC Title game? Our friends at @NFLResearch made a nice chart pic.twitter.com/pXHTfvkUoh
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 6, 2023
NFL-t elkapja a gépszíj aztán AFC/NFC döntő helyszíneket is majd rotálják
(Sajnos muszáj lesz elcsalni a szarszemétpeccnek a meccset, sorry not sorry)
ZERO_L
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Ha lejátszották volna szerdán, semmi gond nem lenne. Mondjuk csak abban az esetben mennek semlegesre, ha a potenciálisan érintett 3 csapat közül 2 jut be oda.