NFL csevegő

82 feliratkozó

1 hónapja
tenorx 14 099 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 612
Lovie-t gondolom kivágják. Az jutott eszembe, hogy ezután sose fog új esélyt kapni HC-ként. Kellett volna az I/1 erre még azt is elrontja az egója miatt.
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 869 — nabege2@yahoo.com
hater time 😊
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 050 — Keep pounding
Aki a Buffalot idén le akarja győzni 18 ember ellen megy fel.
NB2
Jó azért ez vicces tőled. Tudjuk hogy az egész ligát a showbiznisz, a storymesélés adja el.
Amíg a ti sztoritokat mesélte a liga a GOAT-tal, addig ez nem zavart, most igen? 😀
Tony Adams
No para, kamerafelvétele van arról ahogy a bírókat vesztegetik 🤣🤣🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
NB2
Amíg nem kerül ki egy videó ahogy valaki labdákat ereszt le, miközben a háttérben sérülés riportokat hamisítanak addig nincs gáz!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
NB2
Jó azért ez vicces tőled. Tudjuk hogy az egész ligát a showbiznisz, a storymesélés adja el.
Amíg a ti sztoritokat mesélte a liga a GOAT-tal, addig ez nem zavart, most igen? 😀
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 869 — nabege2@yahoo.com
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 439 — we almost always almost win
Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?

Ti hogy láttátok?
Szokol
Titans szurkolokent is mondom, hogy szerintem is fumble volt. A fontosabb dolog, hogy maskor is ugyanigy legyen fumble, es ugyanigy menjen tovabb a jatek. Eros a gyanum, hogy bizonyos csapatok ellen, ha nem is mondjuk elveszik a fumblet, de belesipolnak a jatekba, es nem scoring a vege (khm Myles Jack).
Duff
Szerintem a Vikings-Colts botrányok után szóltak, hogy központi dirketívaként csak akkor sípolj bele, ha egyértelmű. Inkább visszanézés után módosítanak, ha szükséges.
zacknorb
Nem tudom hany eve volt mar, de egy Jags-Pats PO meccsen (talan afc donto is volt) volt egy ugyanolyan eset, mint a Vikings-Coltson, es egy kicsit nagyobb sulya volt annak a hibas dontesnek. Nem tunik ugy, hogy akkor kiadtak volna valami kozponti utasitast, mert akkor a legutobbi se tortent vna meg. Sztem most se adtak.
Duff
A 2011-12-es playoffban a Lionst is megszivatták így a Saints ellen.
Kampman
Oh, a legnagyobb NFL rivalizálás, Lions vs Zebras

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 606
Tényleg annyira egyértelmű volt a hajnali meccsen a meccsdöntő fumble, hogy szinte vissza sem kellett nézni?

Ti hogy láttátok?
Szokol
Titans szurkolokent is mondom, hogy szerintem is fumble volt. A fontosabb dolog, hogy maskor is ugyanigy legyen fumble, es ugyanigy menjen tovabb a jatek. Eros a gyanum, hogy bizonyos csapatok ellen, ha nem is mondjuk elveszik a fumblet, de belesipolnak a jatekba, es nem scoring a vege (khm Myles Jack).
Duff
Szerintem a Vikings-Colts botrányok után szóltak, hogy központi dirketívaként csak akkor sípolj bele, ha egyértelmű. Inkább visszanézés után módosítanak, ha szükséges.
zacknorb
Nem tudom hany eve volt mar, de egy Jags-Pats PO meccsen (talan afc donto is volt) volt egy ugyanolyan eset, mint a Vikings-Coltson, es egy kicsit nagyobb sulya volt annak a hibas dontesnek. Nem tunik ugy, hogy akkor kiadtak volna valami kozponti utasitast, mert akkor a legutobbi se tortent vna meg. Sztem most se adtak.
Duff
A 2011-12-es playoffban a Lionst is megszivatták így a Saints ellen.

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 458
srácok kéne kiemelt poszt az interjúknak, erős lesz a black monday úgy fest.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 377 — Steelers fan

Ti hogy láttátok?
Szokol
scoring play volt, visszanézték
Kúrfürst briareos
Szinte! Kb 20 másodpercre rá TD-t ítéltek. Szerintem nem volt egyértelmű ennyire.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem tudom hany eve volt mar, de egy Jags-Pats PO meccsen (talan afc donto is volt) volt egy ugyanolyan eset, mint a Vikings-Coltson, es egy kicsit nagyobb sulya volt annak a hibas dontesnek.
Duff
Pontosan 5 éve volt, jövő hétvégéig az volt az utolsó Jags playoff meccse.
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 417

Ti hogy láttátok?
Szokol
Duff
zacknorb
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 121 — Kinek mit intézett a kormánya

Ti hogy láttátok?
Szokol
Duff

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 417

Ti hogy láttátok?
Szokol
több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Ti hogy láttátok?
Szokol
scoring play volt, visszanézték

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei utolsókból divízió első versenyt a Jags nyerte, grat.
zacknorb
A mostani szezonban 3× annyi meccset nyertünk, mint tavaly. És az elmúlt 5 meccsen többet(5), mint az elmúlt 2 szezon 33 találkozóján együttvéve.(4).
Pedersonnak jár egy Top 3-as helyezés az év edzője szavazáson.
több mint 3 éve
Egon bá New England Patriots 1 212 — Saints GM

Ti hogy láttátok?
Szokol
Nem néztem élőben, de az NFL-es összefoglalóban benne volt, hogy visszanézték. Egyébként nálam is inkább fumble volt, mint nem.

Szerkesztette: Egon bá

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 066 — Így remélem megfelelek nektek.....

Ti hogy láttátok?
Szokol
Szvsz inkabb igen, mint nem, 😊 mert már előbb elèrte kezdte lefele húzni a kezèt ès csak a csuklója mozdult, de akkor már a labda is jött ki.
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 377 — Steelers fan

Ti hogy láttátok?
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 121 — Kinek mit intézett a kormánya
Az idei utolsókból divízió első versenyt a Jags nyerte, grat.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
This weekend we have NFL games on Saturday, and college football on Sunday* and also one on Monday night.

* #iktriadspecial
r.baggio
Ha az éjjeli Jags meccs után érzett eufória/letargia nem ír felül minden mást, lehet jön egy FCS döntő beharangozó holnap a kezdésig a Dakota Marker Game különkiadására.
Addig még kiosztják ma éjjel az FCS Heisman-t (és Év Védője díjat) is.
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 747 — no es importante
This weekend we have NFL games on Saturday, and college football on Sunday* and also one on Monday night.

* #iktriadspecial

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 606
Sajnos a Lambeau-n biztosan nem lehet idén NFC-döntő, szóval legalább az AFC-döntőt elhozhatnák oda.

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 239 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 535 — Amerikai sportok rajongója
Ha lejátszották volna szerdán, semmi gond nem lenne. Mondjuk csak abban az esetben mennek semlegesre, ha a potenciálisan érintett 3 csapat közül 2 jut be oda.
NB2
Minden tisztelet és együttérzés mellett nem értem miért nem játszották le a meccset pár nappal később. Hogy akkor nem folytatták ott teljesen érthető, de amit azóta bohóckodik meg szenved a liga mert egy játékos sajnos komolyabban megsérült számomra nagyon erőltetett és gáz. Vég nélkül lehetne sorolni NFL-ből is, más sportágakból is amikor simán lejátszották az elmaradt, félbeszakadt meccseket. Ezeknél a béna ötleteléseknél sokkal jobb verzió lett volna.Főleg hogy szerencsére azóta egyre jobb hírek is jönnek Hamlinről.

Szerkesztette: zavi27