NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 422 — beers & Packers
Még senki sem tippelt, vagy nem ide?
Tactful Cactus
Manapság már nem nagyon szokás, szóval szerintem nem sokan fognak, de itt az enyém

Kampman
Nálam is KC-49ers döntő, de a Kansas győz.
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 951 — Deion Sanders for president!
Szerencsére még egy score bug-unk is van a fejlécben
r.baggio
Ha nekem írtad, nem magam miatt tettem ki. Ilyenkor szoktak azért új drukkerek feltűnni nem?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Tactful Cactus
Manapság már nem nagyon szokás, szóval szerintem nem sokan fognak, de itt az enyém

több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 985 — no es importante
Szerencsére még egy score bug-unk is van a fejlécben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Nem láttam még kiírva, úgyhogy itt hagyom.

Saturday:
NFC: 4:30 p.m. - (7) Seattle Seahawks at (2) San Francisco 49ers
AFC: 8:15 p.m. - (5) Los Angeles Chargers at (4) Jacksonville Jaguars
Sunday:
AFC: 1:00 p.m. - (7) Miami Dolphins at (2) Buffalo Bills
NFC: 4:30 p.m. - (6) New York Giants at (3) Minnesota Vikings
AFC: 8:15 p.m. - (6) Baltimore Ravens at (3) Cincinnati Bengals
Monday:
NFC: 8:15 p.m. - (5) Dallas Cowboys at (4) Tampa Bay Buccaneers

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

több mint 3 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 421

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezer bocs minden Philly-drukkertől, de én az Eaglesről gondolom azt, hogy túlhájpolt csapat (a sackhegyek ellenére is). Elég könnyű menetrenddel hozták össze a 14-3-at. Lehet, hogy pont kifogtam, de amikor teljes meccsüket láttam a szezonban, egyáltalán nem győztek meg. Ebben a hótgyenge NFC-ben vakok között félszemű a király. Persze – teszem hozzá rögtön –, a PO-ban bármi előfordulhat.
nagylaza, főpohárnok
Túl hypolt?????? Hol, mikor kinèl??? Mert rohadtul nem ezt èrzèkelem...sem kint de itthon sem...nèha azon gondolkodom mi lenne ha katonadani nem Eagles drukker lenne, akkor hogy állna hozzánk...de pl Maddenben is 10 promo kell, hogy adjanak egy maxos Eagles játokost. Sztem ha nagy vèletlenül (csak mert a POban is szr NFCvel kell találkoznunk) SBt nyernènk akkor is mindenki másról beszèlne csak rólunk nem. Ennyit a nagy háájpróól 🤔😉
több mint 3 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 422 — beers & Packers
Ezer bocs minden Philly-drukkertől, de én az Eaglesről gondolom azt, hogy túlhájpolt csapat (a sackhegyek ellenére is). Elég könnyű menetrenddel hozták össze a 14-3-at. Lehet, hogy pont kifogtam, de amikor teljes meccsüket láttam a szezonban, egyáltalán nem győztek meg. Ebben a hótgyenge NFC-ben vakok között félszemű a király. Persze – teszem hozzá rögtön –, a PO-ban bármi előfordulhat.
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
 www.espn.com/nfl/story/_/id/35441956/nfl-officiating-scrutiny-seahawks-rams-controversy
Negritis, a vajda
Egy meccs amit elcsalnak és a Lions jár szarul. Skandallum.

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A KC most tűnik legsebezhetőbbnek a Mahomes érában, mégis az az ember érzése, hogy annyira hulladék a mezőny, hogy ennél nagyobb esélyesek még nem voltak mint idén.

Valahol persze biztos kiesnek, mert Bienemy és Mahomes 20 pontos vezetésnél összevesznek egy 1&goal híváson. De nehéz lenne megmondani hogy melyik az a csapat, amelyik meccsen belüli konzisztenciában akár csak alul súrolja majd őket.
Cruyffista
Hulladék a mezõny? Egész máshogy látom.

Nem megszokott egy konferenciában 3 elit csapat egy szezonban. Nem azért egyforma erõsek mert nincs köztük erõs csapat. Ezek tényleg nagyon jó csapatok, csak nem tudok sorrendet kialalítani. Max adott forma alapján idõszakra.

Nem is rendszeres, hogy a Wild Card csapatok (és épp lemaradók) ennyire jók. A Chargers is simán lehet bajnok, az NFC bajnok leszen bárki, nem dõlhet hátra ellenük. Pedig WC csapat. De a Ravens nem lenne sérült stb., érted. Nyilván nem Chiefs-Bills-Bengals. De nehogy már elvárás legyen 7 elit csapat vagy 5.

Ellenben hányszor bejutott olyan csapat vmi legalja csoportot nyerve, hogy én kérek elnézést, akkor is ha az egyszer pont a Chiefs volt.
Illetve hányszor volt egy konfnak egy királya, vagy kettõ, és hányszor három?

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 062 — The Mathematician
A KC most tűnik legsebezhetőbbnek a Mahomes érában, mégis az az ember érzése, hogy annyira hulladék a mezőny, hogy ennél nagyobb esélyesek még nem voltak mint idén.

Valahol persze biztos kiesnek, mert Bienemy és Mahomes 20 pontos vezetésnél összevesznek egy 1&goal híváson. De nehéz lenne megmondani hogy melyik az a csapat, amelyik meccsen belüli konzisztenciában akár csak alul súrolja majd őket.
Cruyffista
inkább az hogy a pats dinasztiával ellentétben nekik nincs egy legyőzhetetlenségi aurájuk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 062 — The Mathematician
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2023%2F0114%2Fr1117465_1296x729_16-9.jpg
NFL officiating under scrutiny after Seahawks-Rams controversy
After multiple controversial officiating decisions in Sunday's Rams-Seahawks game, multiple executives and coaches said the NFL needs to reevaluate how it chooses and trains its officiating staff for future seasons.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 981 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Minden, amit tudni kell az idei NFL Playoffról.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 981 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mezeladási Top 10 hetekre lebontva.
több mint 3 éve
ez a pro bowl is szánalmas lesz 😀

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
Evolúció Kicker (the dicker😊) módra:

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
Ez "vicces" lett 😏

dande2
Szerintem egészen tűrhető:

Myles Garrett helyett lehetett volna
Parsons v Reddick talán.
Aaron Donald meg All Proba született, de sztem idén nincs ott helye.
Slay-be bele lehetne kötni, én simán beraktam volna Szószt.
több mint 3 éve
Ez "vicces" lett 😏

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 431 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
2000 óta ez az első szezon, amikor se a Pats, se a Steelers, se a Packers nem jutott playoffba...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
labo7 Baltimore Ravens Wisconsin Badgers 717
Mint 49ers szurkoló, mindig is kíváncsi voltam mit látnak és hogy látják Purdyt más csapat szurkolói.
Én például nem osztom azokat a véleményeket, hogy ő annyira szuper lenne.
Egyrészt Shanahan ha kitalál valamit és god modeban tolja akkor nem igazán van aki megállítaná (csak saját maga ugye). Olyan support van Purdy mögött, ami nem sok csapatnál. A pályát bármely irányban szét tudja húzni. McCaffrey, Deebo, Kittle, Aiyuk, Juszczyk tényleg csupa playmaker a posztján. Érdemes azért a dolgok mögé nézni. Mióta Purdy van, a 49ers elkapók jócskán liga átlag felett szeparálódnak. A ligaátlag 2,9. Ezzel szemben ha bárki megnéz egy összefoglalót Purdy folyamat olyan területekre dobja be ahol 3-4 de akár 5-6 yardon belül nincs védő. Például Kittle átlaga 3,4. Egyébként minden meccsen van legalább 2 játékos, aki bőven ligaátlag felett van üresen. Ez a Shanahan féle magic.
Purdy air yard átlaga pl utolsó előtti volt NFL szinten vagyis megint csak hozták az elkapók az elkapás utáni yardokat. Purdy 3-7 big time-TO worthy számai is mutatják hogy hatalmas mákja van az eladott labdákkal.
Azt is érdemes megnézni, hogy mióta Purdy kezdő, a liga majdnem fele negatív EPA-t hoz vagy hogy olyan irányítók vannak kezdőben mint Stidham, Darnold, Minshew, Goff és még folytathatnám. Megemlíteném hogy Mahomes, Allen és Burrow is eggyel kevesebb meccset játszott le mint Purdy (snap számok).
Például azt se láttuk, hogy reagál arra Shanahan és Purdy ha hátrányból kell játszani. Mindig minden meccsen vagy a 49ers vezetett vagy egyből válaszolni tudtak. Sose volt az ellenfél pontszerző driveja után punt.
Végül pedig a 49ers menetrend volt messze a leggyengébb a ligában idén. Purdy nem játszott top10 védelem ellen, csak közepesek ellen.
Persze pozitív oldalon az érett játéka, a mobilitása és a jó döntések hozása nagy extra ami tökéletes a Shanahan féle systembe. Purdy inkább egy game manager, aki jókor van jó helyen (49ers, sok playmaker, Shanahan) miközben ligaszinten is minden klappol neki (gyenge menetrend, közepes vagy rosszabb védelmek ellen ment, sok csere irányító és gyenge QB teljesítmények).
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley
Én megértem.
Lehet, hogy kevés meccset játszott, de azok nem ilyen "rookieként kiemelkedő", hanem liga szinten kiemelkedő meccsek voltak számokban.
Nyilván benne van még, hogy kurva nagy lufi, meg hogy ennyire jó a csapat, de still impresszív az egész.
tenorx
Akkor James Houston IV a DROY?
Ha 17 meccsre vetítjük ki ezt a teljesítményt akkor ez 20sack, 41total pressures, 24stop...

több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 742 — capitaine du château de Vienne 1487
kenettvókerdödráj
nem kétséges

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Én megértem.
Lehet, hogy kevés meccset játszott, de azok nem ilyen "rookieként kiemelkedő", hanem liga szinten kiemelkedő meccsek voltak számokban.
Nyilván benne van még, hogy kurva nagy lufi, meg hogy ennyire jó a csapat, de still impresszív az egész.
több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 058 — Jó ötletnek tűnt!
Egyre több helyen látom Brock Purdy-t, mint tényleges OROY kandidáns:

Nyilván elfogult vagyok Garrett Wilson miatt, de szerintem Olave és Walker is jobban érdemelné meg, mint valaki, aki összesen 6 meccsen játszott. Vélemények?

Lesz ez még így se!